|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
23.8.2009 21:07:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dajte mi povedati koga kaj boste povabile?

Nobenega.
Torto bom naredila, če se bo kdo spomnil na Laro in prišel na obisk OK, če ne pa tudi... user posted image

tako bom tud jaz naredila....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.8.2009 21:08:19   
ključek
mi smo imeli danes kar pestro popoldne.............user posted image ...........bili smo na obisku, in smo šli ven na kosilo. vse je bilo okej. potem pa kar naenkrat ln začne tečkati, nič ji ni bilo prav-ne biti v vozičku, ne v naročju, nič jesti, nič piti.......in kar jokala je. pa jo malo nosim, potem vozim z vozičkom....nič. čedalje bolj je jokala, jokala, jokala. in potem kar naenkrat rata ful vroča. mene je ful skrbelo, in smo potem kar na hitrco pojedli, da smo šli mi domov in k zdravniku. šli smo kar na pediatrijo, kjer je bila sestra izredno neprijazna, naju je nadrla naprej kaj sploh hodiva k njim, najprej bi morala k dežurnemu, in če bi nas on napotil k njim, bi šele potem prišli. no, potem gremo v ordinacijo, kjer sva morala zmeriti temperaturo-37,2 je imela, potem pride P, jo pregleda........pljučka, ušeska okej, grlo malo polno, torej prehlad. če bo jutri zjutraj brez vročine, gre komot v vrtec, drugače bova doma. iz noska ji sicer teče, ampak prozorno, nič zelenega ali kaj podobnega. meni je bilo tako hudo, ko se je tako jokala, ko smo se peljali, vsa mokra, vroča, čist smrkava.........user posted image user posted image user posted image
ampak, HB sedaj lepo spi, sva ji fajn sčistila nos (sicer se je drla, kot da jo reževa, ampak....).

< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.8.2009 21:10:30 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.8.2009 7:16:27   
RAČKAPK
Dobro jutro

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.8.2009 7:16:49   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi smo imeli danes kar pestro popoldne.............user posted image ...........bili smo na obisku, in smo šli ven na kosilo. vse je bilo okej. potem pa kar naenkrat ln začne tečkati, nič ji ni bilo prav-ne biti v vozičku, ne v naročju, nič jesti, nič piti.......in kar jokala je. pa jo malo nosim, potem vozim z vozičkom....nič. čedalje bolj je jokala, jokala, jokala. in potem kar naenkrat rata ful vroča. mene je ful skrbelo, in smo potem kar na hitrco pojedli, da smo šli mi domov in k zdravniku. šli smo kar na pediatrijo, kjer je bila sestra izredno neprijazna, naju je nadrla naprej kaj sploh hodiva k njim, najprej bi morala k dežurnemu, in če bi nas on napotil k njim, bi šele potem prišli. no, potem gremo v ordinacijo, kjer sva morala zmeriti temperaturo-37,2 je imela, potem pride P, jo pregleda........pljučka, ušeska okej, grlo malo polno, torej prehlad. če bo jutri zjutraj brez vročine, gre komot v vrtec, drugače bova doma. iz noska ji sicer teče, ampak prozorno, nič zelenega ali kaj podobnega. meni je bilo tako hudo, ko se je tako jokala, ko smo se peljali, vsa mokra, vroča, čist smrkava.........user posted image user posted image user posted image
ampak, HB sedaj lepo spi, sva ji fajn sčistila nos (sicer se je drla, kot da jo reževa, ampak....).

božček mali
sej bo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.8.2009 7:20:08   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

evo, septembrčki 2009 so že tu...user posted image

se spomnite nas lansko leto??user posted image

Ja, samo mi smo se preselile komaj 1.oktobra.... user posted image

ja nč treba se bo počasi umaknituser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.8.2009 7:22:35   
RAČKAPK
se tipkamo kasneje
grem mal porihtat papirje

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.8.2009 8:11:08   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Upam, da je LN že ok user posted image

Drugače pa jaz ne bi kar v bolnico peljala. Po mojih izkušnjah je to enosmerna ulica user posted image  Če ga moraš peljat tja na pregled, ostane tam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.8.2009 8:45:58   
ključek
dan.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.8.2009 8:47:00   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro! user posted image

Upam, da je LN že ok user posted image

jutro.

je boljše, hvala. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 24.8.2009 8:48:15 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.8.2009 8:48:42   
ključek

Drugače pa jaz ne bi kar v bolnico peljala. Po mojih izkušnjah je to enosmerna ulica user posted image  Če ga moraš peljat tja na pregled, ostane tam.

je potem boljše k splošnemu, ne k P???

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.8.2009 8:49:09   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Dobro jutro

Jutro!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.8.2009 8:49:33   
ključek
Saraya, živijo!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.8.2009 8:50:37   
ključek
user posted image

Me to you 08:49
Dojenček - Starši čvekamo
  • user posted image

Teni RR 08:49
    RE: Ali je vaš otrok vedno pripet??
    Partnerstvo - Družina in partnerski odnosi
  • user posted image

Majuska 08:49
    RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
    Otrok - Čvekamo o naših otrocih
  • user posted image

Me to you 08:49
  • user posted image

Me to you 08:48

hmmmmmmmmmm, a nisem jaz v službi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4438
    24.8.2009 9:24:03   
    RAČKAPK

sej ti si čist prow nardila
    v MB imajo več P kakor pri nas v Zasavju
    pri nas so P dežurni samo v bolnišnici

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4439
    24.8.2009 9:28:54   
    pf
    IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

mogoče poskusi kuverto izdelat tako, da slikico tvoje miške urediš tako, da je na papirju natisnjena kot za ozadje... ali pa slikico nje prilepiš zadaj (kot kak pečat)... ali pa, če jih boš nesla osebno, naredi njeno slikico v obliki znamke... je nešteto možnosti... imaš že idejo al pišem naprej?

Svaka čast. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4440
    24.8.2009 9:29:20   
    ključek
    pf, živjo!! user posted image  si doma???

(odgovor članu RAČKAPK)
    Neposredna povezava do sporočila: 4441
    24.8.2009 9:30:09   
    pf
    IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Sara je danes prehodila prvi meter in pol sama user posted image user posted image user posted image ko pa je ugotovila kako je fajn, če se nama na koncu vrže v naročje pa je hotela samo še to... user posted image

Bravo.

(odgovor članu Alenka_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4442
    24.8.2009 9:35:00   
    pf

Ja. Lana je bolana. Včeraj je še bilo vse ok, dobre volje, zdrava, radoživa, ob desetih ponoči pa jok, jok, jok in vročina 38 stopinj C, ki do jutra ni padla kljub Calpolu. Zjutraj sva šle k P in ima nek virus. Rdeče grlo, velika vročina in bruhanje. Revče malo. Danes sem vzela dan dopusta, od jutri naprej jo bo pa mami pazila spet in grem v službo, no razen če bi se stanje poslabšalo, kar pa upam, da se ne bo. Sedaj je zaspala, jaz sem pa kot zombi. Ti si v službi?

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4443
    24.8.2009 9:37:39   
    pf
    IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Jaz tudi mislim, da je bolje da si šla na pediatrijo, ker je bil vikend. Splošni dežurni v ambulanti itak ne upajo nič kaj rečti in napisati zdravil za dojenčke in pol itak moraš iti na pediatrijo v bolnišnico. Pri nas v Bistrici velja neka rutina, da je bolje da greš kar sam od sebe na pediatrijo, kot pa najprej k dežurnemu v ambulanto in potem z napotnico na pediatrijo. Škoda časa.

sej ti si čist prow nardila
    v MB imajo več P kakor pri nas v Zasavju
    pri nas so P dežurni samo v bolnišnici

(odgovor članu RAČKAPK)
    Neposredna povezava do sporočila: 4444
    24.8.2009 9:38:13   
    pf
    IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz tudi mislim, da je bolje da si šla na pediatrijo, ker je bil vikend. Splošni dežurni v ambulanti itak ne upajo nič kaj rečti in napisati zdravil za dojenčke in pol itak moraš iti na pediatrijo v bolnišnico. Pri nas v Bistrici velja neka rutina, da je bolje da greš kar sam od sebe na pediatrijo, kot pa najprej k dežurnemu v ambulanto in potem z napotnico na pediatrijo. Škoda časa.

(odgovor članu pf)
    Neposredna povezava do sporočila: 4445
    24.8.2009 9:45:51   
    ključek

Ja. Lana je bolana. Včeraj je še bilo vse ok, dobre volje, zdrava, radoživa, ob desetih ponoči pa jok, jok, jok in vročina 38 stopinj C, ki do jutra ni padla kljub Calpolu. Zjutraj sva šle k P in ima nek virus. Rdeče grlo, velika vročina in bruhanje. Revče malo. Danes sem vzela dan dopusta, od jutri naprej jo bo pa mami pazila spet in grem v službo, no razen če bi se stanje poslabšalo, kar pa upam, da se ne bo. Sedaj je zaspala, jaz sem pa kot zombi. Ti si v službi?

za Lano..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se čim prej pozdravi, bogica mala.

jp, jaz sem v službi. delam, da se kar kadi. user posted image

(odgovor članu pf)
    Neposredna povezava do sporočila: 4446
    24.8.2009 10:54:26   
    RAČKAPK

za Lano..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se čim prej pozdravi, bogica mala.

jp, jaz sem v službi. delam, da se kar kadi. user posted image

kadi kadi user posted image
    pr men tud

(ampak jst že od januarja 2008 ne več)

< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 24.8.2009 10:56:10 >

(odgovor članu ključek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4447
    24.8.2009 10:55:44   
    RAČKAPK

ja mišek mali
    user posted image

pf - drži se

(odgovor članu pf)
    Neposredna povezava do sporočila: 4448
    24.8.2009 12:08:03   
    KAHLO
    Marička jaz grem pa jutri v službo.......hmmmm..........v omari ni nič pametnega za obleč...ali pa je vse šlo skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image a pozna katera kakšno dieto kako v enem dnevu shujšati za nekaj kg?!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image jojjjjjjjjj, pvza obut tud nič ne najdem......hmmmmmmmmmmmmmm teh japonkah ne bo šlo....... ja nič, bom se mogla v kake stare sandale stlačit......se bom pa po dolgem cajtu spet s kakim žuljem ukvarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
    Neposredna povezava do sporočila: 4449
    24.8.2009 12:48:29   
    Lara Croft
    Kaj vam zdej tej otročki zbolevajo?! Oštja, sej je sam mal zapihalo pa je že kriza... user posted image

Kahlo... ma ti si še najbolj potrebna tolažbe... res no...... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara je bla danes na uvajanju.... malo sem bla z njo, potem sem šla pa eno uro ven.... ma je takoj, ko sem prišla izrazla nezadovoljstvo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 4450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
    Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
    Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
    Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?