|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
23.8.2009 8:53:11   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

pf, za 1. rojstni dan bomo povabili samo ožje sorodnike, to pomeni (z vidika bubike) babici in dedka, oba strica (en z družino), prababico in pradedka ter botrco z družino.

Prijateljčke - če realno pogledam, bubika nima prijateljčkov. Samo mami ima prijateljice z otroki. user posted image
No, bubi pa že ima prijateljčke, ampak ne vem, zakaj bi njih vabila. Čeprav so recimo sosedi.

Enako sem naredila pri bubiju. 2. in 3. RD pa smo praznovali 2 dni - en dan z že našteto družino, drug dan s prijateljčki. Je pač treba vedet, da pridejo tudi starši zraven, naše stanovanje pa nima navzven premičnih sten user posted image

Za naprej bomo verjetno že iskali organizirano varianto, želje 4-letnika postajajo drugačne. Imajo nekaj lušnih variant po MB, pa s tem ne mislim Mcdonaldsa user posted image
Ne bi pa nikoli naredila tega, kar se je letos zgodilo - prijateljček iz vrtca je vabil celo skupino domov. Ko smo prišli, sem ugotovila, da so doma v bloku, pa ne v pritličju z atrijem recimo user posted image . OK, saj so se imeli lušno user posted image

Tak, zdaj sem zašla.... pri vsem skupaj je treba mislit na otroka. Njim je ves cirkus preveč. Res. Še pri 2. RD sem to videla. Pravijo, da bi naj imel hkrati družbo tolikih otrok, kot je star. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.8.2009 9:18:27   
pf
Bubi saj je res tak kot si napisala. Samo se hitro nabere cifra. Obe babici, dedka, obe omi, ota, stric Lanin in hkrati botrček s punco, pa eni družinski kolegi, ki imajo isto staro pupo in se ful družimo. V mislih sem imela še ene druge kolege, kjer imajo tudi isto starega fantka in se tudi družimo kar precej. Če že teh drugih kolegov ne, nas je vseeno vseh skupaj z nami več kot petnajst. Valjda, da pa taki mali otročki sami ne morejo priti. Sedaj sem naredila vabila, zdaj pa grem gledat še malo na net, če je kaka fajn ideja za doma narejeno kuverto. Bubi kaka ideja? 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.8.2009 9:28:00   
Lara Croft
Malo bo treba še vadit, da bom lahko rekla, da je res shodila user posted image

Bravo Bubikaaaaaaaa!!!!! user posted image

Samo, da ste ji tisti čips tko imikali, pa ni bilo ravno prijazno... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.8.2009 9:30:23   
Lara Croft
.zadnjič so imeli za zajtrk hrenovke,

Plačuješ pa po možnosti, kot bi kaviar jedli...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.8.2009 9:41:27   
Lara Croft
Dajte mi povedati koga kaj boste povabile?

Nobenega. Niti mojih staršev.
Torto bom naredila, če se bo kdo spomnil na Laro in prišel na obisk OK, če ne pa tudi... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
23.8.2009 9:43:52   
pf
Lara imaš ti kako idejo za izdelavo kuvert za vabila? Nekaj bi sama naredila, da bi bilo videti lepo. Ti si neke škatle delala, mogoče ti še tu uleti kak utrinek. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
23.8.2009 9:48:04   
Lara Croft
Juhuhu... kako me noge bolijo.... po dveh letih sem spet obula gojzerje... user posted image user posted image

V glavnem šli smo na krnsko jezero - brez jezera... hahaha....

Ko smo se v koči najedli, so se taki oblaki zgrnili, da smo jo kr podurhali v dolino.... ko smo prišli dol je pa skoraj sončko sijalo.... user posted image No, nam ne uide... pa drugič.
Ampak drugič bomo tam nekje prespali in še naslednji dan izkoristili za kak izlet, ker je to preveč vožnje oz. preveč sedenja za Laro. Kljub dolčasu je bila zelo potrpežljiva.... Pa zelo navdušena, ko smo ljudi srečevali... user posted image

Ful je začela "govorit".. no,  neke nerazumljive besede... tiku miku diklu.... pa še kej, se ne spomnem.... in to kr tko povezano... hahaha....

Danes se je prvič potegnila na nogice, ampak takoj klecnila na rit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4407
23.8.2009 9:49:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara imaš ti kako idejo za izdelavo kuvert za vabila? Nekaj bi sama naredila, da bi bilo videti lepo. Ti si neke škatle delala, mogoče ti še tu uleti kak utrinek. user posted image

Zaenkrat ne... se sploh s tem ne ubadam... mi ne pride na misel, da bi se nekaj matrala in zgubljala cajt, pol bi pa to oni v smeti vrgel.... Lahko kako travniško rožico zalepiš gor...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
23.8.2009 10:51:20   
Lara Croft
Je še komu pisala neka miss Anita? V angleščini? Da je vidla moj profil tle na ringaraja, da jo zanimam in da bi me rada spoznala...

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
23.8.2009 11:23:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes se je prvič potegnila na nogice, ampak takoj klecnila na rit... user posted image

user posted image user posted image user posted image za Laro. Pa lepo da tak hodite na izlete.

Neposredna povezava do sporočila: 4410
23.8.2009 12:18:14   
Lara Croft
evo, septembrčki 2009 so že tu...user posted image

se spomnite nas lansko leto??user posted image

Ja, samo mi smo se preselile komaj 1.oktobra.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
23.8.2009 13:03:42   
*bubi*

Je še komu pisala neka miss Anita? V angleščini? Da je vidla moj profil tle na ringaraja, da jo zanimam in da bi me rada spoznala...

Meni sicer ne, sem pa že na čveku brala, da ZSje pošilja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
23.8.2009 13:04:41   
*bubi*

Malo bo treba še vadit, da bom lahko rekla, da je res shodila user posted image

Bravo Bubikaaaaaaaa!!!!! user posted image

Samo, da ste ji tisti čips tko imikali, pa ni bilo ravno prijazno... user posted image

Pa kaki čips. To je vrečka z Gormitom. user posted image  Bubijeva igrača - te so najbolj zanimive user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4413
23.8.2009 13:07:01   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa kaki čips. To je vrečka z Gormitom. user posted image  Bubijeva igrača - te so najbolj zanimive user posted image

Ajaaaaaaaaaaa.. pol pa ji lahko izmikaš.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
23.8.2009 13:07:54   
Lara Croft

Meni sicer ne, sem pa že na čveku brala, da ZSje pošilja user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
23.8.2009 16:56:56   
gloria
...dan....na hiterco da štempljam kartouser posted image ...pri nas nič novega,razen tega da je moj sonček čez dalje bolj priden user posted image ...mami lahko zraven njega dela vse user posted image   user posted image user posted image user posted image .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne dauser posted image .....

< Sporočilo je popravil gloria -- 23.8.2009 17:04:55 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
23.8.2009 20:07:10   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Alenko, jih bo tudi rabla drug teden user posted image  Poleg znanja seveda, v to itak ne dvomim, ko si tak pridna.

se podpišem. user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo hvala... mi to veliko pomeni user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.8.2009 20:17:41   
Alenka_
evo... mal pavze user posted image pa takoj sem gor user posted image

pf: se strinjam z bubi... če pa res ne gre drugače pa naredi žurko dva dni... ali pa tri. midva bova prav tako več dni imela goste... ker je tolikooo ljudi samo bljižnega sorodstva... in ki jih ima Sara rada in le-ti njo. Roj.dan pride med tednom in bova naredila tako: v soboto stare starše po moževi strani in v nedeljo po moji strani. ne bomo nič komplicirali: kak narezek in tortica. sicer bo naporen vikend ampak nimamo ne vrta ne prostora v stanovanju, da bi lahko vse povabila...
kakšno pa imaš vabilo? mogoče poskusi kuverto izdelat tako, da slikico tvoje miške urediš tako, da je na papirju natisnjena kot za ozadje... ali pa slikico nje prilepiš zadaj (kot kak pečat)... ali pa, če jih boš nesla osebno, naredi njeno slikico v obliki znamke... je nešteto možnosti... imaš že idejo al pišem naprej?

petra: USPEŠNO NA IZPITU!!! MOČNOOOO DRŽIM PESTI!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.8.2009 20:19:12   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dan....na hiterco da štempljam kartouser posted image ...pri nas nič novega,razen tega da je moj sonček čez dalje bolj priden user posted image ...mami lahko zraven njega dela vse user posted image   user posted image user posted image user posted image .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne dauser posted image .....

pridna mami!!! in seveda pohvale tvojemu sončku!!! user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
23.8.2009 20:19:51   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: pf

user posted image user posted image user posted image za Laro. Pa lepo da tak hodite na izlete.

se podpišem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
23.8.2009 20:30:07   
Alenka_
aja... dobili smo šesti zobek user posted image ni nič jokala, nič driske,vročine...HB! ampak samo tečkica je čez dan... joooj, jo popolnoma zastopim...in ji je oproščeno! zobje in bolečina skupaj nista fajn kombinacija...

Sara je danes prehodila prvi meter in pol sama user posted image user posted image user posted image ko pa je ugotovila kako je fajn, če se nama na koncu vrže v naročje pa je hotela samo še to... user posted image

blebeta in čeblja tudi na polno... vsakič ko prime kako stvar, ki je ne sme, jaz rečem: "ne!" in me ona pogleda in reče:"ne ne", se nasmehne in prime tisto tako zaželjeno stvar user posted image se morm kar pazit, da se ne nasmehnem nazaj in vztrajam pri svojem ne...
ko se zjutraj zbudi, me seveda pokliče: "mamamiiii" in ko vstopim v sobico mi takoj pokaže, da ima ptička na steni (tweety) in reče:"išk,ičk" (beri:ptiček) user posted image
ko pa se posloviva pa začne mahat in "ži-ži" (beri: živjo, živjo) user posted image

itd... bi lahko naštevala cel večer...ampak si ne morem pomagat...sem tko ponosna nanjo!!!

Saraya: čestitke za korake tudi tvoji miški mali!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
23.8.2009 20:30:53   
Alenka_
zdej pa grem... sem sama tu... user posted image

leeeeep večer in mirno noč!!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
23.8.2009 20:49:36   
ključek
čer....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
23.8.2009 21:05:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...mami lahko zraven njega dela vse user posted image   user posted image user posted image .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne dauser posted image .....

Zakaj, pri vrabcu, bi pa to počela?

user posted image

Za šoping se pa strinjam... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
23.8.2009 21:05:19   
arabela*
Čer...samo na brzino vas pozdravim...šibam spat...ker sem samo tri ure ponoči spala...pa še moj je prišel takoj po dirki domov,ni zdržal do jutra tam user posted image ..

No skratka...danes smo imeli family piknik,na vikendu..Je bilo fajn..sem svoje bratrance in sestrične videla po dolgem času...pa kar dost nas je bilo.A in M sta zelo uživali..je po dvorišču trava in sta se podili naokoli....pa M je kokoši videla in so se ji tako zelo zanimive zdeleuser posted image

Zdaj pa šibam v postlo počasi...imam jutri zobarja zjutra,pa posvetovalnico...pa še en kup opravkov..pa za šolo je treba poštimat vse.....

Lep večer še naprej...nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?