Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 8:53:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! pf, za 1. rojstni dan bomo povabili samo ožje sorodnike, to pomeni (z vidika bubike) babici in dedka, oba strica (en z družino), prababico in pradedka ter botrco z družino. Prijateljčke - če realno pogledam, bubika nima prijateljčkov. Samo mami ima prijateljice z otroki. No, bubi pa že ima prijateljčke, ampak ne vem, zakaj bi njih vabila. Čeprav so recimo sosedi. Enako sem naredila pri bubiju. 2. in 3. RD pa smo praznovali 2 dni - en dan z že našteto družino, drug dan s prijateljčki. Je pač treba vedet, da pridejo tudi starši zraven, naše stanovanje pa nima navzven premičnih sten Za naprej bomo verjetno že iskali organizirano varianto, želje 4-letnika postajajo drugačne. Imajo nekaj lušnih variant po MB, pa s tem ne mislim Mcdonaldsa Ne bi pa nikoli naredila tega, kar se je letos zgodilo - prijateljček iz vrtca je vabil celo skupino domov. Ko smo prišli, sem ugotovila, da so doma v bloku, pa ne v pritličju z atrijem recimo . OK, saj so se imeli lušno Tak, zdaj sem zašla.... pri vsem skupaj je treba mislit na otroka. Njim je ves cirkus preveč. Res. Še pri 2. RD sem to videla. Pravijo, da bi naj imel hkrati družbo tolikih otrok, kot je star.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:18:27
|
|
|
|
pf
|
Bubi saj je res tak kot si napisala. Samo se hitro nabere cifra. Obe babici, dedka, obe omi, ota, stric Lanin in hkrati botrček s punco, pa eni družinski kolegi, ki imajo isto staro pupo in se ful družimo. V mislih sem imela še ene druge kolege, kjer imajo tudi isto starega fantka in se tudi družimo kar precej. Če že teh drugih kolegov ne, nas je vseeno vseh skupaj z nami več kot petnajst. Valjda, da pa taki mali otročki sami ne morejo priti. Sedaj sem naredila vabila, zdaj pa grem gledat še malo na net, če je kaka fajn ideja za doma narejeno kuverto. Bubi kaka ideja?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:28:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Malo bo treba še vadit, da bom lahko rekla, da je res shodila user posted image Bravo Bubikaaaaaaaa!!!!! Samo, da ste ji tisti čips tko imikali, pa ni bilo ravno prijazno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:30:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
.zadnjič so imeli za zajtrk hrenovke, Plačuješ pa po možnosti, kot bi kaviar jedli...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:41:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dajte mi povedati koga kaj boste povabile? Nobenega. Niti mojih staršev. Torto bom naredila, če se bo kdo spomnil na Laro in prišel na obisk OK, če ne pa tudi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:43:52
|
|
|
|
pf
|
Lara imaš ti kako idejo za izdelavo kuvert za vabila? Nekaj bi sama naredila, da bi bilo videti lepo. Ti si neke škatle delala, mogoče ti še tu uleti kak utrinek.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:48:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Juhuhu... kako me noge bolijo.... po dveh letih sem spet obula gojzerje... V glavnem šli smo na krnsko jezero - brez jezera... hahaha.... Ko smo se v koči najedli, so se taki oblaki zgrnili, da smo jo kr podurhali v dolino.... ko smo prišli dol je pa skoraj sončko sijalo.... No, nam ne uide... pa drugič. Ampak drugič bomo tam nekje prespali in še naslednji dan izkoristili za kak izlet, ker je to preveč vožnje oz. preveč sedenja za Laro. Kljub dolčasu je bila zelo potrpežljiva.... Pa zelo navdušena, ko smo ljudi srečevali... Ful je začela "govorit".. no, neke nerazumljive besede... tiku miku diklu.... pa še kej, se ne spomnem.... in to kr tko povezano... hahaha.... Danes se je prvič potegnila na nogice, ampak takoj klecnila na rit...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 9:49:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara imaš ti kako idejo za izdelavo kuvert za vabila? Nekaj bi sama naredila, da bi bilo videti lepo. Ti si neke škatle delala, mogoče ti še tu uleti kak utrinek. Zaenkrat ne... se sploh s tem ne ubadam... mi ne pride na misel, da bi se nekaj matrala in zgubljala cajt, pol bi pa to oni v smeti vrgel.... Lahko kako travniško rožico zalepiš gor...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 10:51:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je še komu pisala neka miss Anita? V angleščini? Da je vidla moj profil tle na ringaraja, da jo zanimam in da bi me rada spoznala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 11:23:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes se je prvič potegnila na nogice, ampak takoj klecnila na rit... za Laro. Pa lepo da tak hodite na izlete.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 12:18:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
evo, septembrčki 2009 so že tu...user posted image se spomnite nas lansko leto??user posted image Ja, samo mi smo se preselile komaj 1.oktobra....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 13:03:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je še komu pisala neka miss Anita? V angleščini? Da je vidla moj profil tle na ringaraja, da jo zanimam in da bi me rada spoznala... Meni sicer ne, sem pa že na čveku brala, da ZSje pošilja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 13:04:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo bo treba še vadit, da bom lahko rekla, da je res shodila user posted image Bravo Bubikaaaaaaaa!!!!! Samo, da ste ji tisti čips tko imikali, pa ni bilo ravno prijazno... Pa kaki čips. To je vrečka z Gormitom. Bubijeva igrača - te so najbolj zanimive
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 13:07:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo, da ste ji tisti čips tko imikali, pa ni bilo ravno prijazno... Pa kaki čips. To je vrečka z Gormitom. Bubijeva igrača - te so najbolj zanimive Ajaaaaaaaaaaa.. pol pa ji lahko izmikaš....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 13:07:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je še komu pisala neka miss Anita? V angleščini? Da je vidla moj profil tle na ringaraja, da jo zanimam in da bi me rada spoznala... Meni sicer ne, sem pa že na čveku brala, da ZSje pošilja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 16:56:56
|
|
|
|
gloria
|
...dan....na hiterco da štempljam karto ...pri nas nič novega,razen tega da je moj sonček čez dalje bolj priden ...mami lahko zraven njega dela vse .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne da .....
< Sporočilo je popravil gloria -- 23.8.2009 17:04:55 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:07:10
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še za Alenko, jih bo tudi rabla drug teden Poleg znanja seveda, v to itak ne dvomim, ko si tak pridna. se podpišem. oooo hvala... mi to veliko pomeni
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:17:41
|
|
|
|
Alenka_
|
evo... mal pavze pa takoj sem gor pf: se strinjam z bubi... če pa res ne gre drugače pa naredi žurko dva dni... ali pa tri. midva bova prav tako več dni imela goste... ker je tolikooo ljudi samo bljižnega sorodstva... in ki jih ima Sara rada in le-ti njo. Roj.dan pride med tednom in bova naredila tako: v soboto stare starše po moževi strani in v nedeljo po moji strani. ne bomo nič komplicirali: kak narezek in tortica. sicer bo naporen vikend ampak nimamo ne vrta ne prostora v stanovanju, da bi lahko vse povabila... kakšno pa imaš vabilo? mogoče poskusi kuverto izdelat tako, da slikico tvoje miške urediš tako, da je na papirju natisnjena kot za ozadje... ali pa slikico nje prilepiš zadaj (kot kak pečat)... ali pa, če jih boš nesla osebno, naredi njeno slikico v obliki znamke... je nešteto možnosti... imaš že idejo al pišem naprej? petra: USPEŠNO NA IZPITU!!! MOČNOOOO DRŽIM PESTI!!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:19:12
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dan....na hiterco da štempljam karto ...pri nas nič novega,razen tega da je moj sonček čez dalje bolj priden ...mami lahko zraven njega dela vse .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne da ..... pridna mami!!! in seveda pohvale tvojemu sončku!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:19:51
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes se je prvič potegnila na nogice, ampak takoj klecnila na rit... za Laro. Pa lepo da tak hodite na izlete. se podpišem!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:30:07
|
|
|
|
Alenka_
|
aja... dobili smo šesti zobek ni nič jokala, nič driske,vročine...HB! ampak samo tečkica je čez dan... joooj, jo popolnoma zastopim...in ji je oproščeno! zobje in bolečina skupaj nista fajn kombinacija... Sara je danes prehodila prvi meter in pol sama ko pa je ugotovila kako je fajn, če se nama na koncu vrže v naročje pa je hotela samo še to... blebeta in čeblja tudi na polno... vsakič ko prime kako stvar, ki je ne sme, jaz rečem: "ne!" in me ona pogleda in reče:"ne ne", se nasmehne in prime tisto tako zaželjeno stvar se morm kar pazit, da se ne nasmehnem nazaj in vztrajam pri svojem ne... ko se zjutraj zbudi, me seveda pokliče: "mamamiiii" in ko vstopim v sobico mi takoj pokaže, da ima ptička na steni (tweety) in reče:"išk,ičk" (beri:ptiček) ko pa se posloviva pa začne mahat in "ži-ži" (beri: živjo, živjo) itd... bi lahko naštevala cel večer...ampak si ne morem pomagat...sem tko ponosna nanjo!!! Saraya: čestitke za korake tudi tvoji miški mali!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:30:53
|
|
|
|
Alenka_
|
zdej pa grem... sem sama tu... leeeeep večer in mirno noč!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 20:49:36
|
|
|
|
ključek
|
čer....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 21:05:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mami lahko zraven njega dela vse .....uf kok je pršlo luštno obdobje a ne da ..... Zakaj, pri vrabcu, bi pa to počela? Za šoping se pa strinjam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.8.2009 21:05:19
|
|
|
|
arabela*
|
Čer...samo na brzino vas pozdravim...šibam spat...ker sem samo tri ure ponoči spala...pa še moj je prišel takoj po dirki domov,ni zdržal do jutra tam .. No skratka...danes smo imeli family piknik,na vikendu..Je bilo fajn..sem svoje bratrance in sestrične videla po dolgem času...pa kar dost nas je bilo.A in M sta zelo uživali..je po dvorišču trava in sta se podili naokoli....pa M je kokoši videla in so se ji tako zelo zanimive zdele Zdaj pa šibam v postlo počasi...imam jutri zobarja zjutra,pa posvetovalnico...pa še en kup opravkov..pa za šolo je treba poštimat vse..... Lep večer še naprej...nočka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?