ključek
|
mi smo imeli danes kar pestro popoldne............. ...........bili smo na obisku, in smo šli ven na kosilo. vse je bilo okej. potem pa kar naenkrat ln začne tečkati, nič ji ni bilo prav-ne biti v vozičku, ne v naročju, nič jesti, nič piti.......in kar jokala je. pa jo malo nosim, potem vozim z vozičkom....nič. čedalje bolj je jokala, jokala, jokala. in potem kar naenkrat rata ful vroča. mene je ful skrbelo, in smo potem kar na hitrco pojedli, da smo šli mi domov in k zdravniku. šli smo kar na pediatrijo, kjer je bila sestra izredno neprijazna, naju je nadrla naprej kaj sploh hodiva k njim, najprej bi morala k dežurnemu, in če bi nas on napotil k njim, bi šele potem prišli. no, potem gremo v ordinacijo, kjer sva morala zmeriti temperaturo-37,2 je imela, potem pride P, jo pregleda........pljučka, ušeska okej, grlo malo polno, torej prehlad. če bo jutri zjutraj brez vročine, gre komot v vrtec, drugače bova doma. iz noska ji sicer teče, ampak prozorno, nič zelenega ali kaj podobnega. meni je bilo tako hudo, ko se je tako jokala, ko smo se peljali, vsa mokra, vroča, čist smrkava......... ampak, HB sedaj lepo spi, sva ji fajn sčistila nos (sicer se je drla, kot da jo reževa, ampak....).
< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.8.2009 21:10:30 >
|