|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
23.8.2009 21:55:49   
eee35
Aja, Drnula, sem pozabila prej napisat, da sem vzela nadstandartno sobo, pa je bila to super odločitev, ker sem imela mir in tišino, vredno je bilo svojega denarja. Zato mogoče me nisi najdla?:)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.8.2009 22:10:11   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Sams, jaz pa imam jutri zadnji pregled pr svojem G, potem pa če prej ne rodim, prvi ctg. Upam, da ti pokaže kak popadek.

Neeee, hel, jaz nočem še iti v P!!!! Nimam niti torbe še pripravljene in si želim še malo izkoristiti to poletje do konca user posted image . Sej sem že večkrat rekla, da bi hotela biti zadnja...no, vsaj do 30.8. bi počakala....

lara27 in modrasmotka: lepi otročički!!!

ayo, mi ga bomo verjetno kar imeli poln delovnik v vrtcu, itak se kmalu začnejo viroze ipd. user posted image , tako da bo po mojem kar dosti doma... Super, če prideš septembra, se lahko res dobimo! Do takrat pa bom menda tudi jaz že rodila user posted image  Upam, da je Gabriel boljši...

eee35, za črpanje ti ne znam povedat, ker si nikoli nisem. Vem samo, da ni dobro, da ti mleko zastaja v joškah, aja pa še to, da več kot ga porabiš, več se ti ga dela.

aprilčica, torej sva jutri obe priklopljeni! Srečno tebi! Moja prijateljica je prvič tudi dojila samo 14 dni, drugič pa je kar steklo in je potem dojila ene 3 mesece, kar je tudi kar OK, ne?? Po mojem je tukaj tako, da manj kot se sekiraš, boljše je.... Kino pa je prav pasal, čeprav je bilo ful naglas in user posted image  je ful razgrajal. Še zdaj razgraja in mi to ni niti malo všeč user posted image

romana, jaz sem zdržala en mesec točno brez sadja. Potem pa se mi je en dan utrgalo (so prišle glih ven češnje) in sem jih zmazala naenkrat celo kilo user posted image  in malemu ni bilo nič. Potem pa sem ena 2 meseca za tem po pomoti pojedla menda 1 majhno pest graha (sem se čisto spozabila) in smo imeli težave 3 dni!!! Tako da sem v končni fazi se ful pazila, pojedla piščančjih prsi in pašte kolikor hočeš, svinjsko nisem jedla fuuuuul časa, fižola sploh ne. In, pazi to, niti čokolade ne!!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.8.2009 22:35:56   
aprilčica07
hel32: ma jst te imam na sumu, da boš ti kmalu pestvala vašega fantička...user posted image user posted image
sams: to z dojenjem je tako relativno.. mogoče mi bo tokrat pač bolj uspevalo, ker ne bom tolko obremenjena z tem, da enostavno moram dojit, prvič sem pršla iz bolnice čisto napsihirana in me je pol res dotolklo.. super, da je kino pašal... jst bi tud še kam šla sama z mojim, pa nevem če nama bo ratalo.. mogoče kašen dan ta teden, če se kaj ne zgodi...user posted image
flora: lepo brat, da ste se že ulovili in lepo korakate z dojenčico... bravo.. je pa tudi vaša Daša pravi cukrček...user posted image

Zdaj nevem kaj bi sama s sabo, moji itak spijo, jst pa tle gori vedrim.. stuširana sem, kaj delat se mi ne da , pol tv-ju ni nič, dete je razpoloženo, ker mi trebuh muva levo in desno.... najbolše, da bi šla počivat, jutri moram zgodaj vstat, ker grem v P, tam so pa vrste za ctg in te reči, ampak meni se tako ne bo ljublo tam čakat, ampak ne bo druge izbire... user posted image Tle pr nas je en dohtar za oddelek ginekologije, hkrati ima čez porodnišnico in porode, svoje pacientke in seveda nas ki smo preko roka in hodimo na kontrolo v P.. HB, da je tako samo še ta teden, ker pol začnejo z normalnimi urniki, zdaj je še poletna verzija...

Lepo se mejte in smo na liniji:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.8.2009 23:23:47   
Muca83
Evo mene. Sem posesala stanovanje, pomila po tleh in kopalnico očistila. Potem sem še cunje zlikala, tako da je nekako pripravljeno, če jutri ne pridem domov user posted image
Se bom pa potrudila, da vam v vsakem primeru javim kaj in kako. No, upam, da mi bo uspelo.

No torej moj otroček res ne bo levček. Sem vedno govorila "Ah, toliko pa ne bo zamujala, da bi bila devica". Zdaj pa imam user posted image No, saj meni je vseeno kaj je, samo da bo zdrava. Saj vem, oguljena fraza ampak je res. user posted image

hel32, ti si pa res malo sumljiva user posted image

Moj je pa ravno zaspal, ves vesel, ker je prepričan, da bo jutri že videl svojo deklico. Ampak jaz pa mislim, da še ne.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
24.8.2009 6:43:46   
Reby
Dobro jutro!
Muca - držim pesti danes zate user posted image  Pa da boš čimprej cartala svojo težko pričakovano pupo.
hel - ti si tud men nekam sumljiva, upam, da bo vsaj tebi prizanešeno s tem čakanjem.
aprilčica - želim ti, da ne bi preveč danes čakala na ctg. Jaz sem bila včeraj prva tam in bom v sredo planirala, da grem tud tak čas, ker jih je pol za mano kr dost pršlo.
Kako pa ti bodo naredili amnioskopijo?
lara - čestitke za Deana user posted image
flora - kakšne cukre limate tuki gor, vaša pupa je pravi angelček  user posted image

Jaz štejem gibe, se mi zdi, da naš otroček sploh nima več prostora in še vedno se ni nič spustil.. Pa sem čist panična, če jih ne naštejem 10, danes še ponoči celo ni nič kej migal.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
24.8.2009 7:06:28   
Anonimen
jutro pupike moje!
na hitro, da se vam javim. smo super in uzivamo vsak trenutrk posebej, ker nocem, da mi zletijo mimo, kot so mi pri domnu in tadeju!
pridem pa kmalu nazaj, samo da se klimatiziramo in vzpostavimo nek red!
itak bo zdaj zdaj sola in bove jst in mini madam imele vec casauser posted image
ja, copatki so pa ogromni hahahaha....
je bla fora, ko sem zlagala cunjice in so se mi tako majhne zdele....sem rekla, bohve, ce ji ne bojo premajhne. ko je pa prisel po naju moj dragi, vzamem pajacek ven.....
OMG! 2 nini grejo notr hahaha --->ogromen!
se zdaj mi ni uspelo prebrat vsegauser posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
24.8.2009 8:26:34   
Tanchy
Jutro,

tako, začel se je nov teden - punce zadnji (pa pol še en dan) v avgustu! Se pravi zdaj je pa super finiš za tiste, ki še čakate na sončke user posted image . Za vsako posebej držim pesti, da bo čim hitreje za vami....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!

Mi se pa cartamo, jaz sem vsak dan bolje zaradi šivov tam spodaj, sam še vedno boliiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kljub vse živim metodam celjenja. No, vsaj sedim že lahko...približno.

Hana je podnevi pridna, lepo se dojiva, včasih je tudi po 1-2 urici pokonci. Razen današnja noč je bila pa user posted image , ker sva spali katastrofalno. Zdaj pa Hana spi, jaz pa vsa user posted image . Bom pol hotla spat, ko bo mala pokonci.

Lep začetek tedna vam želim!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
24.8.2009 8:55:19   
Anonimen
ja glede sivov. mene tud matrajo. pa se obcutek mam, da mi je 1 pocu. ne vem.....smotano no. pomaga baje hladen tus, alpa ledeni obkladki.

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
24.8.2009 9:18:36   
Drnula
romana, glede dojenja, jaz sem tko kot prvič ubrala isti princip. Na en do dva dni probam po eno sveže sadje ali zelenjavo.Če je vse ok in Hana ne reagira je zame signal da je 'dovoljeno'. Na srečo Hane ni še nikoli nič zvilo in že jem sveže paradajz, papriko, čebulo, zeleno solato, česen, kumare, naktarine, jabolka .... pri kuhanih stvareh pa se ne ogibam ničesar, tud salame sem že jedla.
Se pa pri vsem tem držim, da jem v zmernih količinah in si ne naredim npr. ene cele velke sklede solate. Nekaj kar se iz MŠ posebej spomnim, ko je babica posebej opozorila, da lahko vse venda PO MALEM in bo vse ok.
Je pa treba ločit ! eno so kolike,ki jih ia lahko otrok neodvisno od hrane drugo pa črvičenje zaradi hrane.

eee - nisem te našla, ker sem jaz v čet. 13. šla domov. Sem pogledala tud v nadstandardne sobe user posted image ... tam sem našla tisto drugo s CR zaradi medenične.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
24.8.2009 9:20:09   
Anonimen
eee, jst sem bla od 18.-21.8. v postojni.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
24.8.2009 9:25:26   
hel32
Jutro

Zaenkrat smo še v enem kosu, Aprilčica, Muca in Reby, imam pa res konstantno otrdevanje trebuha in neredne popadke,
bi se lahko začelo kaj konkretnega, je že drugo nebesno znamenje.

Drugače pa greva z dragim poploldan na pregled, me on pelje, ker ima itak dopust. Pa bomo vidli, a imam prav, ker imam občutek, da ta teden pa bo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Muca83, po temtakem, če si vse pripravila te nebo hitro nazaj, srečno!

Reby, naj se izpolnijo tvoje besede, jaz bi že danes, ker smo mislili na Celjski sejem it, pa nebo možno, ker je prehitro user posted image user posted image user posted image
jaz pa še v enem kosu!user posted image
Mislim, da se malo bolj nežno premikajo bebiji, ker nimajo več toliko prostora, ene ful panike mislim, da ni treba delat.

Miška, vi se kr navadite en na drugega počasi, glavno, da ste zdravi in se imate radi.

Tanchy, hvala za pestke, upam, da bojo pomagale,sicer je pa še samo en teden do konca!

Grem spit kavico z dragim, potem pa malo na sončeka, ko še ni vroče,
se javim popldan z poročanjem iz pregleda.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
24.8.2009 9:27:08   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

No torej moj otroček res ne bo levček. Sem vedno govorila "Ah, toliko pa ne bo zamujala, da bi bila devica". Zdaj pa imam user posted image No, saj meni je vseeno kaj je, samo da bo zdrava. Saj vem, oguljena fraza ampak je res. user posted image

Js sem skoz upala, da ne bo levček user posted image user posted image user posted image . Muca, ne se sekirat glede device, glavno da ne bo tehtnica user posted image user posted image user posted image .

Pri meni nič novega, nič zvijanja, ščipanja, bolečin v križu, izcedka... NIČ in to en velik NIČ. Sem imela plan jutri rodit, pa ne vem, če se mi bo izšlo user posted image . Pa še naspat in spočit se morem prej, tak da sedaj do poroda samo še počivam.

Reby, kdaj si pa bila tam, ob kateri uri? NIč bat, js začnem v P hodit šele septembra, takrat pa tebe itak ne bo več tam user posted image user posted image user posted image .
Miga pa moj še zelo, tako da gibov niti ne štejem, ker se non stop premika.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
24.8.2009 9:31:38   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Reby, kdaj si pa bila tam, ob kateri uri? NIč bat, js začnem v P hodit šele septembra, takrat pa tebe itak ne bo več tam user posted image user posted image user posted image .

Bila sem ob pol osmih zjutraj in sem bila taprva, v sredo grem spet tak cajt. Jaz sem pa skoz upala, da bo levček - kot jaz, zdej bo pa devica - kot moj mož. On je itak skoz navijal za devico user posted image
hel - naj te občutek ne vara, držim pesti user posted image  Če boš rabla kakšne karte za sejem, pa le povej user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
24.8.2009 9:50:29   
tulpek
Reby, hvala. Js tako upam, da bo prej user posted image , ker se mi res ne da hodit v P na preglede user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
24.8.2009 10:03:32   
Alisa
Jutro, user posted image
Kako ste? Upam da se vam že kaj dogaja in da boste kmalu imele svoje user posted image in da bo porod hitro in neboleče minil.user posted image user posted image

Mamice ki ste rodile v teh parih dneh pa vse čestitke za sončkeuser posted image user posted image user posted image

Dojenje- pri nas imamo od 2-3h, popoldan ko je vroče si moram s pumpico spumpat ven ker noče jest ko ji je vroče. In potem poje. Res so božčki v tej vročini. Nimam pa potem nobenih problemov zaradi tega,ker pije po steklenički in ostele obroke po joškici. Drugače pa je res pridna. Zdaj očitno delamo take otročke da jejo in spijo, vsaj zdaj na začetku.

Šivi- so pa razred zase, mene po 9 dneh še kar malo bolijo, si pa dajem gor ledene obkladke na oteklino zraven šivov in spiram si s kamilicam hladnim, to mi je babi rekla in je res boljše. Šiva sta pa tudi meni 2 počla oz. spustila in glih tedva sta obupno boleča, ko grem lulat al pa kakat. Res so zoprni tile šivi.

evo Klara kliče hranouser posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
24.8.2009 10:05:18   
eee35
miška: pol sem te spregledala! Bi mogla dati gor kakšno svojo sliko, škoda, da nisem vidla, bi šla po sobah, pa vprašala: a je tukaj slučajno miška? Po moje bi me punce gledale, kot da imam vročinouser posted image
drnula: škoooooda, sem te zamudila za par dni!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
24.8.2009 10:11:57   
eee35
Punce, ki še čakate: hel, aprilčica, sams, saj vem, da sem še koga spregledala, tulpek? reby, muca? Če sem katero spregledala, se opravičujem, imam pa v mislih vse, držite se te zadnje dni, saj vsaj ni več takoooo vroče. Pa da vam hitro mine, meni se je vleklo kotuser posted image
glede šivov, sem srečna vseeno, da nisem tam spodaj prerezana, na trebuhu imam še flajšter, naj bi ga - so mi rekli v porodnišnici - dala dol čez par dni. Par dni je že mimo, se ne upam....Sem en pussi....Patronažno sem čakala, v petek ko je bila, ni odstranila flajštra, ker ni imela za zamenjat. Pa je mislila, da bo morala dati šive ven, ampak so baje takšne, da se same razgradijo. A ja....pa naj bi prišla spet danes ali juztri, danes je od nikjer, mogoče jutri pride, če ne, bom dala po moje flajšter dol. Jooooj.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
24.8.2009 10:18:03   
tulpek
Kaj je punce, katera od naštetih zgoraj, bo naslednja user posted image user posted image user posted image ? Pa še AnjaPH čaka in verjetno še katera... tiste iz konca seznama, ki čvekajo na septembrkah, so tudi še vse v enem kosu... Je kar malo zatišja, potem bomo pa čez nekaj dni vse v P user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
24.8.2009 10:32:41   
Anonimen
Ah tulpek, z mano ni nič. Sem zgleda fasala eno predporodno depresijo. Prov nobenga veselja nimam no ničesar user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
24.8.2009 10:35:52   
modrasmotka
flora2 lepo pupo mašuser posted image
hel32 nevem zakaj sem toliko krvi zgubila,se še sprašujem kje je bil vrok da se je en dan po roku maternica začela odluščit.to je sprožil krvavitev.
vse kar vem je to da se je šlo za življenje našega otroka.kako,zakaj se je to zgodil pa nevem.
mal pa pogrešam moj plesoči trebušček ki je vsak večer močno ožvel.a ga še katera?user posted image tako zanimivo je bilo tisto valovenje opazovat.

pri nas pa nimamo takega otroka ki bi kr spal.zadnjič je 4 ure bedela.pa dober čez dan še gre.se je en večer odločla da nebo spala da bi se cartala,bogi ati jo je 3 ure po rokah nosil do 1 zjutruser posted image ,dobr da sta me pustila spat sj potem sem pa jst prevzela jo je pa kmal zmankal.si je že našla potuho pri atiju on ji vse nud pr men pa ve da ni heca.toliko o našem otroku,sam nevem ker jo je tk programiruuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
24.8.2009 11:08:51   
aprilčica07
Ojla

najprej sams je sporočila da bo kmalu akcija, popadke ima na 15 minutk in je v klistirnici, držimo pestke zanjo, da mine hitro in z čim manj bolečinami..

Pr meni pa nič novega, zaprta itak, popadkov nobenih, vse nezrelo, ctg živahen in v sredo moram it pač nazaj. To dete me heca od začetka dalje....user posted image

Pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
24.8.2009 11:18:37   
*anč*
helou!

končno sem pršla do računalnika user posted image . mi mamo kr pestro, sva od petka že doma, vse je super, razen naših živahnih noči in posledično mojih podočnjakov user posted image . porod je bil hiter in super, tko da drugorodke pozabite na prvi porod, ker je 2. tooooooooook lažje, da verjet nisem mogla, 2 uri pa je bla zuni, jst mam pa sam 2 mini šivčka (me niso rezal), tko da lahk že sedim, hodim ...   mala je tak cukerček, da se vsi kr topimo ... user posted image drugače pa vozičkamo že od sobote. 
grem mal za nazaj preletet, da vidim kaj se je kej dogajal , ko me ni blo ...

lepo se mejte, božajte svoje štručke al pa buškote!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4022
24.8.2009 11:32:01   
aprilčica07
anč: super, da ste  že doma, počasi se bojo zadeve unesle in bo vse laufalo kot namazano... pr meni pa saj vidiš, nič novega, razen tega, da me bo razneslo od nervoze in tega čakanja.. pa zgleda, da ne bo še nič..dete ima svoje plane...user posted image user posted image   samo jst sem že resno štufa tega in bi res rada že rodila, pa ne gre in en gre.. oh ja, bom šla po en krog z biciklom, mogoče se bo vse  skupaj kam premaknilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa bomo zdaj držali pestke za sams, da bo čimprej pestvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
24.8.2009 11:36:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

najprej sams je sporočila da bo kmalu akcija, popadke ima na 15 minutk in je v klistirnici, držimo pestke zanjo, da mine hitro in z čim manj bolečinami..

A tako... a ni Sams še včeraj pisala, da bo počakala na 30. 8. user posted image user posted image user posted image . Mogoče moram pa js tudi začet razmišljat v to smer, da bi bilo super roditi šele npr. 5.9. ali celo 15.9. in si želet, da slučajno ne bi bilo prej... user posted image user posted image user posted image . Mogoče bi delovalo user posted image .

Sams user posted image user posted image user posted image . Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 4024
24.8.2009 11:37:23   
zima07
Evo ga, eden je že user posted image :

Lora16 sporoča:
"Pa ga imamo: Vid, 3850g, 53cm."...

Čestitke, še tukaj!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?