hel32
|
Lara27, čestitke za sina , bogica 7 tednov si bila v bolnici, jaz 1x tudi 6 tednov. Reby, nisem še čez rok ne, pa upam da nebom, mi je glih danes dragi reku, da imam trebuh pa reeees ful nizko. Pa itak mene pošiljajo že od 7 meseca, ker imam baje tako velik trebuh, kr neki,.... Modrasmotka, lepa pupa, pa zanima me zakaj si izgubila toliko krvi, od kje?Bogica ti, upšam da si kaj boljši. Sams, jaz pa imam jutri zadnji pregled pr svojem G, potem pa če prej ne rodim, prvi ctg. Upam, da ti pokaže kak popadek. Ayo, upam, da je tvoj mali Gabriel dobro. ulpekT, praviš, da sta 2 septemberki že rodili, kaj pa me, bomo še kr noseče? Muca, upam da boš jutri zvedela, na čem si, pa srečno! Aprilčica, jaz sem z dojenjem imela 1x ful problem, 1. nisem bila doma,tašča je bila bles**, me ni spodbujala, sem se jezla, popi***, nisem imela apetita, nisem vedla, da moram pit, nastavki so bili grozni, v glavnem vse je bilo tako, da mi je na koncu zmanjkalo mleka. Zdaj sem pa rekla, da se potrudim, pa bo kak bo, ni hudič, da mi tokrat ne uspe če se bom trudila. Ja, danes je boli spet nekaj nerednih popadkov, otrdevanje trebuha, tk, da se zna začet kaj dogajat. Jutri pa pregled, upam da kaj spodbudnega slišim. Se vrnem.