|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
22.8.2009 10:25:30   
mony5
Ojla,

no potem nas bo pa kar nekaj v lj.P in se mogoče še srečamo!!!
Pri nas tudi vse po starem, nobenih popadkov, nič od nič! Me pa tamala komaj še kaj brcne, včeraj sem komaj 10 gibov preštela pol je ma imela malo akcije zvečer, z brcami namreč!
Naša Zoja je pa šla na vikend z babico in dedkom in mi je full čudno k je ni, smo namreč skoz skupaj in me je včeraj kar skoz stiskalo. če bo vse ok! In je baje full pridna, nič ni jokala, celo noč spala, skratka baje full uživa! Jst grem pa tud na kavico v mesto (moj ima namreč trening dopoldne in sem sama)!

Miška bravo za Nino!!!user posted image user posted image user posted image

Romana tvoja Klara je pa res srček!!!user posted image user posted image user posted image Jst bi tud že rada spoznala našo punco!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
22.8.2009 10:30:22   
aprilčica07
mony: oh ja, še malo in bomo tudi mi na cilju, ne?
hel: isto imamo mi, trgovine blizek, ampak hkrati daleč, skoraj obvezno moramo it z avtom, razen, če res rabim le  kaj malega in lahkega, drgači pa no way peš ali z vozekom..
tulpek, sams, cavalierka: do kdaj bomo vztrajale?user posted image user posted image user posted image
muca: je kaj novega?

Danes je moj pdp, pa me kr malo fleša.. V prvo je bla tudi sobota na pdp, se mi zdi.... Pa me ne tudi neki trgalo, neke čudne ideje imam, pa vse sorte neumnosti mi gre po glavi.. joj, joj.. zdaj grem brisat ploščice, se dam na vse štiri in akcija, mogoče bo pa le pomagalo...user posted image user posted image

Če ne pa v pondeljkek v P,  tam spet stg, pa uz verjetno, pa amnioskopija in tako dalje... ma v pondeljk bi jst kr rodila, ekipa je dobra v bolnici, pa še znamenje se zamenja in bi detece blo devička.. imam ideje, kajne?user posted image user posted image user posted image

Grem, ker pišem že neumnosti...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
22.8.2009 10:32:44   
Muca83
Evo mene na raport, da ne boste mislile, da sem kam šla user posted image Dogaja se še kar nič, tudi nimam občutka, da bi se mi trebuh spustil. No, en sodelavec mi je itak napovedal, da bo jutri akcija, ampak jaz pa kar mislim, da bom v ponedeljek še 2v1, pa da se potem v P odločijo kaj in kako.

miška, ful se je poznalo na številu postov, ko te ni bilo user posted image Ampak Nina je pa res drobižek... No, glavno da je vse ok.

Cavalierka, tvoj user posted image bo pa kot kaže kmalu zunaj. Prehitevaš! Najprej smo une na vrsti, ki nam je že rok potekel user posted image

hel32, mogoče boš pa ti na koncu sama ostala tukaj, vse nekam bežijo user posted image

Reby, a nič ne kaže, da se bo user posted image sam odločil? No, saj jutri te najbrž ne bo več tle gor...

Danes imamo pa še en piknik popoldne, ker ima en v ponedeljek rojstni dan. Tako, da se najbrž zvečer malo javim, toliko da boste vedele, da še kar vztrajam v enem kosu user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3953
22.8.2009 13:00:53   
Cavalierka
Punce, pri meni ni od zjutraj nič novega, tako da nič bat. user posted image Očitno bo user posted image še malo na toplem. Bom šla še jaz zdaj malo na vse štiri po tleh brisat user posted image No, javim, če bo kej sprememb. Pa-pa

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
22.8.2009 14:32:49   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

Sem vam pa pozabila prenesti sporočilo od kerale od včeraj:

Porodna zgodba bi še v najbolj osladnem ameriškem filmu bila preveč pocukrana. Skratka, idealno, še sestra je rekla, da kaj takega še ni doživela! Porod z nasmeškom od začetka do konca, popolnoma brez bolečine. Epiduralna je čudežna! In mali je dobil čisto desetko!!!

Ja EA je user posted image user posted image user posted image !!! Brava Kerala! user posted image

No, jaz vas tukaj samo malo pozdravim, tako za vzpodbudo, saj samo se 1 dober teden in sigurno bodo novi user posted image ! Drzim pesti za vse cakajoce, da cimprej stisnete svoje strucke k sebi.
Potem pa hitro na drugo temo o Avgustovckih 09, ker ni nic kaj prevec zivahno, tako da vas vse cakamo, da zacnemo cvekat kot je treba user posted image

Miska super da si ze doma in lepose cartajte, si koncno docakala!!!! user posted image

Midve z Ilario sva super, mala bi se dojila na 2 uri oz. bi se samo crkljala in bila po rokah. Ce katero zanima, sem vceraj zvecer na Avgustovcke nalimala 2 slikice.

No, pa pridne bodite in lep vikend!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
22.8.2009 15:56:00   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

No, jaz vas tukaj samo malo pozdravim, tako za vzpodbudo, saj samo se 1 dober teden in sigurno bodo novi user posted image ! Drzim pesti za vse cakajoce, da cimprej stisnete svoje strucke k sebi.
Potem pa hitro na drugo temo o Avgustovckih 09, ker ni nic kaj prevec zivahno, tako da vas vse cakamo, da zacnemo cvekat kot je treba user posted image

Miska super da si ze doma in lepose cartajte, si koncno docakala!!!! user posted image

Midve z Ilario sva super, mala bi se dojila na 2 uri oz. bi se samo crkljala in bila po rokah. Ce katero zanima, sem vceraj zvecer na Avgustovcke nalimala 2 slikice.

No, pa pridne bodite in lep vikend!

Ayo, iz tvojih ust, v božja, meni že to čakanje malo žre živce, saj 1 teden se sliši malo, pa kaj, ko je zame doooooooooolgo!
Prava tečka sem postala sama sebi, danes sem spet imela enih par popadkov, to je pa tudi vse, joj, ko bi se res začelo.user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
22.8.2009 16:15:15   
tulpek
Js bom verjetno še nekaj časa tukaj, samo občasno imam priprave na dan D. Danes sem spet čisto ok, mogoče me zvečer začne zvijat. 

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
22.8.2009 16:21:25   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

lo žre živce, saj 1 teden se sliši malo, pa kaj, ko je zame doooooooooolgo!
Prava tečka sem postala sama sebi, danes sem spet imela enih par popadkov, to je pa tudi vse, joj, ko bi se res začelo.user posted image user posted image user posted image

hel32 te zastopim, vem kako se zadnji dnevi vleeeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeejoooooooooo!!!! Pa potem se ta vrocina samo poslabsa stanje! Uf, se raje nes pominjam tistega obdobja!!! user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa zdaj malo do bazena, da se Gabriel malo nakopa, midve z Ilario pa v sencki pocivat user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
22.8.2009 18:35:23   
eee35
Oj, punce, moj Pujsek spi, upam, da nekaj časa, saj drugače je dost priden, ampak to, da se morava matrat z joški in dojenjem na oba vpliva dost streno. Ampak še zmeraj probava, ker pumpanje je sila zamudno, nažalost. Moj je kupil nove nadstavke, pa sem ga dojila danes z obeh strani, res včasih mislim, da več ne bo šlo, pol enkrat steče, pa imam spet upanje.
hel32: jaz bi ga rada brez nadstavkov, ampak za zdaj nič od tega, saj če že z nadstavki bo, bo kul! Pol bomo naprej razmišljali. Doji pa se na 3-4 ure, samo ful rad več popije naenkrat. Dost časa pa nama vzame pol da ga uspavava, HB za mojegauser posted image , je zlat! Ful mi pomaga, čeprav je čist zelen, ampak se rad uči.
Ayo: ja, najin tudi rad na rokah spi, pa se stiska, saj je razumljivo, pameni je to kar všeč, samo po carskem rezu si bolj crknjen, pa jaz sem še imela težave z vročino. Še zmeraj sem tako - tako, pa saj je treba vse naokrog narediti...
miška: nisem mogla verjet, da si šla roditiuser posted image , a si pisala kje, kako je to potekalo? Me prav zanima!
Punce a je bila katera v Postojni od 14 - 20.8? Me prav zanima, če ja, pa smo se videvale na poti na wcuser posted image
Aha, bom dala sliko od Pujska v album, če ne bo se prej zbudil...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
22.8.2009 20:27:51   
aprilčica07
Ojla

pozdravček od mene, še sem v enem kosu, čeprav me je prej neki začelo zvijat, ampak je minilo.. me je že panika začela grabit, da zdaj gre pa res zares..user posted image user posted image pa se je vse umirilo, krčev ni več, dete živahno tako, da je blo tisto prej kr neki lažni alarm..
eee35: začetki so težki, ampak pol zalaufa, hranjenje, previjanje obvladovanje otročka, skratka vsak dan bo lažje...
ayo: sem šla pogleda fotke od vaše dkline, kašna lepotička.. joj.....
hel32: ne govorit kako se vlečejo zadnji dnevi, jst imam danes  pdp, pa sem tako nemogoča, da je joj..
tulpek, cavalierka, muca, sams: kako gre?

Prej smo šli sicer malo ven, gledat konjičke, pa midva na eno  pijačko in tako, ampak mi ni pomagalo, sem vseeno sitna...

Zdaj grem pa v banjo, si bom prvoščla prav eno posebno zadevico..user posted image Se beremo.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
22.8.2009 21:07:18   
tulpek
Aprilčica, vsak dan ima katera od nas lažni alarm user posted image user posted image user posted image . Kdaj se bodo začeli kaj pravi... A Tjaša je zadnja, ki je šla  v P ?
Kaj pa Sams in AnjaPH?
Reby, ti pa srečno jutri, držim pesti user posted image user posted image user posted image .
Hel, vidim da si še z nami.
Vedno bolj se mi zdi, da bom ostala sama tu gor... Pri meni danes ni nobenih posebnosti, nič lažnih alarmov. Samo buši je vedno nižje in me že malo moti pri hoji in sedenju. Brca pa user posted image fullll.

Neposredna povezava do sporočila: 3961
22.8.2009 21:19:27   
Reby
Čer. Vidim, da še kr iste vztrajamo user posted image
tulpek - hvala, čeprav mam tak občutek, da ne bom jutri noter ostala. Bom počakala na tebe, da bom imela vsaj fajn cimro user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.8.2009 23:12:41   
Drnula
eee35 - jaz sem te čakala v P pa nič od nič, sem šla domov 13. z P ti pa not šele 14user posted image
So mi tačas sestre rekle, da bosta v pon. 2 cr zaradi medenične in potem so mi povedale še v katerih sobah so in sem šla vohunit v te sobe pa ... nisi bila ti user posted image Je pa bila ena bjonda iz Izole, ki je tudi s tabo čakala na ctg tisti dan, ko sva se srečale.

Ayo - Hana je tudi v rokah najbolj zadovoljna. Pač bližina.

miska - Nina je pa res drobižek. Uživajte doma !!!

Mi imamo kar stalen ritem te prve dni, dopoldne se zbudi zgodaj, bedi 2-3 ure in potem se začne turneja spanja, prebudi se samo za pojest in nazaj kioma. Okrog 20-21., ko se ohladi gleda kot sova in je kot volk in počasi pade v komo nekje do 11. Potem pa nočno hranjenje med 1. - 3. in naslednje zjutraj med 6.-7. No, prav prve dni je spala bolj trdno čez noč in jo praktično prespala ... upam da ne bo novih sprememb

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.8.2009 23:42:25   
Muca83
Evo mene, še vedno vztrajam tu. Še vedno nobenih znakov, da se kaj pripravlja, trebuh tudi še ful visoko. Samo folk okrog mene je vedno bolj nestrpen user posted image Ampak mi sploh ni problem čakat, ker vem, da bo v ponedeljek pomemben dan, ko bodo v porodnišnici naumili kaj bi z mano.

Ampak imam pa res tak občutek, kot da ne bom nikoli rodila. user posted image

Zdaj se je pa kar umirilo rojevanje avgustovčkov. Zanimivo. Potem jih bo pa spet cel kup v parih dneh pomoje.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
23.8.2009 5:17:11   
Reby
Jutro!
Jaz že tud pokonc, sem ful slabo oz. skoraj nič spala.
Mam pa občutek, da danes ni ne bo, me bodo po mojem lepo poslali domov... Se javim.
Srečno vsem!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
23.8.2009 7:41:27   
aprilčica07
Jutro,

pr nas nič novega, spali ok, dogaja ne nič, skratka počasi me bojo živčki pokopaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Danes bo spet en tečen dan, kr voham, še zjutraj sem sitna in mi ne gre nič prav... zdaj grem v koplanico, se naštimat in umit, pol pa malo ven, da se preluftam.. madona je tečno to čakanje......

reby: jst ti želim, da danes fanj opraviš!
muca: isti občutek imam jst, da ne bom sploh rodila...
hel32: kaj sprememb..??
tulpek: ma jst ti bom delala družbo, vsaj občutek imam tak, da ni nobene spremembe, ma prav nič.. danes je en dan preko pdp, Jakoba sem bo taki uri in en dan preko že skoraj pestvali, no še malo je manjkalo, ampak smo bli skoraj na cilju..user posted image
kje je sams?

Se beremo:)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
23.8.2009 7:48:58   
Anonimen
Ku ku user posted image

Evo nas še kar nič novega. Sicer me kakšen nereden popadek ujame, ampak to je tud vse user posted image  Ginekologinja ni hotela preverjati koliko sem kej odprta, tko da me je moral pregledat mož user posted image  
Sicer pa dons nebi šla, mi je lep datum recimo 24. al pa 28. user posted image

Sams je spraševala kako je blo v Beogradu če sem prov vidla. Ej, tiste tri ure sestanka so se vlekle kot cel teden in še najbolj srečna sem bila, ko smo prestopili slovensko mejo nazaj grede user posted image

Kako je že mccute rekla - dopoldne še nekak gre, popoldne sem pa za potolčt user posted image  No dans bo verjetno bolj ugodno, ker se bo dal vsaj normalno počivat čez dan brez crkovanja na obroke ob vlagi in vročini zunej.

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.8.2009 7:52:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

Sem vam pa pozabila prenesti sporočilo od kerale od včeraj:

Porodna zgodba bi še v najbolj osladnem ameriškem filmu bila preveč pocukrana. Skratka, idealno, še sestra je rekla, da kaj takega še ni doživela! Porod z nasmeškom od začetka do konca, popolnoma brez bolečine. Epiduralna je čudežna! In mali je dobil čisto desetko!!!

Ja EA je user posted image user posted image user posted image !!! Brava Kerala! user posted image

No tole je pa res lepa, vzpodbudba porodna povestica user posted image  Več takih bi morale prebrat pred porodom user posted image  

Bravo kerala, jest bom tud EA vzela, sploh nam dala nog narazen brez katetra user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.8.2009 7:54:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Evo mene, še vedno vztrajam tu. Še vedno nobenih znakov, da se kaj pripravlja, trebuh tudi še ful visoko. Samo folk okrog mene je vedno bolj nestrpen user posted image Ampak mi sploh ni problem čakat, ker vem, da bo v ponedeljek pomemben dan, ko bodo v porodnišnici naumili kaj bi z mano.

Ampak imam pa res tak občutek, kot da ne bom nikoli rodila. user posted image

Zdaj se je pa kar umirilo rojevanje avgustovčkov. Zanimivo. Potem jih bo pa spet cel kup v parih dneh pomoje.

A dej muca mene je včer ena vprašala če že kej brca user posted image  HAAHAHAHAHAHAAA

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
23.8.2009 8:24:46   
Anonimen
hey hey......
pri nas se situacija normallizira.
smo sli ze na sprehod:D. sam se zmer mi ni uspelo na tekoce pridet kar se RR tice. bom ta teden nadoknadila, ko gre moj dragi delatuser posted image
zdaj cestitam vsem novim mamicam, une ko ste pa nestrpne...hmmmmm......no ja. no comment!user posted image
slike pa pridejo, samo da jih dobim na mail.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.8.2009 8:44:53   
hel32
Jutr
Spali do 7mih, dragi je v trgovino po sveži kruh šel, jaz pa hitro pred rr
Pri nas nič novega, razen špikanja v spodnjem delu trebuha, par nerednih popadkov, tk, da se je že moj navlčal čakat,
me kr tolaži, saj bo malo še, mater, sem tečna,.....vsaj ohladilo se je malouser posted image , da mi ponoči ni vroče.

Mi smo imeli včeraj oreng nevihto zvečer, sem elektroniko ugasnila, se je tako fini ohladila, da sem uživalauser posted image , mojga je pa v noge zeblo!!!
Jaz pa spim odkrita pri odprti okni.user posted image user posted image

Aprilčica, jaz sem pred 11 leti tak čes Tjašo že doma imela!
Muca, pa jaz imam občutek, da bom noseča celo večnost še, upam, da te rešijo jutri.
Reby, zate tudi, držim pesti.
Tulpek, midve bova pa čakali,.....do konca.....
Anja PH, ti si tudi še tuki!

Vse ostale, ki že veselo cartate, pa ne hitite kam, smo samo en ovinek odzadaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, dragi je iz trgovine, grem papat!

Helena; še 8dni

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.8.2009 8:54:40   
Anonimen
evo na hitro. ponosni veliki brat in mala sestrica:

user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.8.2009 9:20:35   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

tulpek - hvala, čeprav mam tak občutek, da ne bom jutri noter ostala. Bom počakala na tebe, da bom imela vsaj fajn cimro user posted image

Hvala, bi bilo fajn... ampak meni se vse bolj zdi, da se bom še pošteno načakala. V naslednjih dneh začneva z mojim akcijo za izselitev podnajemnika user posted image , bom videla če deluje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.8.2009 9:25:22   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Sicer pa dons nebi šla, mi je lep datum recimo 24. al pa 28. user posted image

Sem mislila, da sem samo js obsedena z lepoto datumov user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni so všeč sodi datumi ali pa tisti, ki se končajo s 5ko. Tak da v ožjem izboru so 25, 28, 30, pa tudi ostali sodi so zaželeni. Lihi mi pa niso tako simpatiš, edino, če je samo ena cifra, npr. 3. Ampak ko bo, pač bo. Danes je zadnji dan user posted image levčka in že to sem vesela, da je mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.8.2009 10:21:15   
Drnula
Ej miska, pa ne da si sla v PO rodit user posted image te srajčke bi prepoznala povsod, pomoje jih je že moja mama nosila, ko je šla mene rodit user posted image

muca - tvoja pupa bo menda res puberteto dočakala pri tebi user posted image Jutri se bo menda nekaj odvilo, če greš v P. Sicer reci, da te skrbi, da so gibi postali zelo redki.  Dober izgovor še posebej če mord navijaš za cr. No vsaj v PO ... tam jih imam res čist naštudiraneuser posted image user posted image

Ah, mene pa je zacelo nekaj boletuser posted image , rana cr.  Tud čišča je danes ratala svetlo rdeča in se bojim da sem kaj pretegnila in zakrvavela v rano. Oh ti šit, me kar malo skrbi. Boli me kot še v P in se prav bojim da bi blo kaj narobe. Še posebej, ker nisem odmislila da bi imela 1x še enga user posted image .

Starejša sestrica je tak razgrajač, da se mi včasih z glave pokadi!
Mala sestrica pa se je danes hotla čez noč kar naprej dojit. Golta tolk požrešno da nagolta zrak, potem zaspi in ne podre kupčka in potem jo čez čas žuli in zajoka in podreva kupček in potem postane spet lačna in se spet podoji .... in je ena ura okrog

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?