eee35
|
Oj, punce, moj Pujsek spi, upam, da nekaj časa, saj drugače je dost priden, ampak to, da se morava matrat z joški in dojenjem na oba vpliva dost streno. Ampak še zmeraj probava, ker pumpanje je sila zamudno, nažalost. Moj je kupil nove nadstavke, pa sem ga dojila danes z obeh strani, res včasih mislim, da več ne bo šlo, pol enkrat steče, pa imam spet upanje. hel32: jaz bi ga rada brez nadstavkov, ampak za zdaj nič od tega, saj če že z nadstavki bo, bo kul! Pol bomo naprej razmišljali. Doji pa se na 3-4 ure, samo ful rad več popije naenkrat. Dost časa pa nama vzame pol da ga uspavava, HB za mojega , je zlat! Ful mi pomaga, čeprav je čist zelen, ampak se rad uči. Ayo: ja, najin tudi rad na rokah spi, pa se stiska, saj je razumljivo, pameni je to kar všeč, samo po carskem rezu si bolj crknjen, pa jaz sem še imela težave z vročino. Še zmeraj sem tako - tako, pa saj je treba vse naokrog narediti... miška: nisem mogla verjet, da si šla roditi , a si pisala kje, kako je to potekalo? Me prav zanima! Punce a je bila katera v Postojni od 14 - 20.8? Me prav zanima, če ja, pa smo se videvale na poti na wc Aha, bom dala sliko od Pujska v album, če ne bo se prej zbudil...
|