Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 7:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro mi smo tudi fino spali. Bili včeraj v ZOO Rožman, pa na Rudniku, pa iški vintgar si ogledali,....je bilo fino in smo se nasprehodili. Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat. kaj je narobe?? nč mi smo pa misenli it mal na sprehod, pa bom šla potem samo se zment za krst ki bo v sptembru upam da župnik ne bo gledu grdo k v logatcu nisem bla že uuuuuuuuuuffffffff od decembra pri maši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 8:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro mi smo tudi fino spali. Bili včeraj v ZOO Rožman, pa na Rudniku, pa iški vintgar si ogledali,....je bilo fino in smo se nasprehodili. Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat. kaj je narobe?? nič ni narobe, M sem dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 8:03:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo tut kar v redu spali, če odštejem futranje malo pred četrto Pa tako lep cikel spanja do petih-šestih je že imel. Zgleda smo se prezgodaj veselili. No ja, bo že. Važno, da ponoči ne komplicira, ampak poje in zaspi nazaj. Danes sva pa popoldne spet sama, bom še videla, kaj bomo počeli. Se je neku moja mami javila, da bi ga zvečer na sprehod peljala, tako da bi ga jaz lahko zdaj dopoldne, dokler še ni tako vroče. Še po plenice moram u milerja, bo danes zmanjkalo Jutri grem pa itak na morje Aja, smo bli pa včeraj pri babici od mojega in sta se s tamalim tok pogovarjala in smejala...smo se še mi smejali zraven. Te babice (oz. že prababice) imajo res eno dobro energijo. Aja, je dva dni nazaj rodila žena od bratranca od mojga Že drugega otroka v letu dni Samo, da je bila tokrat punčka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 8:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro mi smo tudi fino spali. Bili včeraj v ZOO Rožman, pa na Rudniku, pa iški vintgar si ogledali,....je bilo fino in smo se nasprehodili. Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat. kaj je narobe?? nič ni narobe, M sem dobila aja!!! to pa verjamem da si raje doma, sploh pa k bo spet zažigal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 8:40:02
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro zmajčice...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 8:48:02
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Nism nč brala za nazaj,...a je Katmat že rodila? hehehehe...to pa je izjava dneva blu-super fotke, pa kako ti ta malo kopaš, kr v banji in podložiš brisačo???? petra zg-dobro jutro tudi tebi tist ples pa borilne veščine pa petje in igranje na glasbila pa kaj jaz vem kaj še vse zraven pa jaz gledam v tivoliju k vedno pridejo, ta mala pa vedno uživa zravn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 9:01:45
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro Spal smo do petih super, pol se je pa začela premetavat pa jamrat, sm jo dala zraven sebe v pojstlo, in sm itak čez ene pol ure ostala brez pojstle, ker me je zrinla na rob, moj je bil razkomoten na drugi strani, jst pa na kavč Zdej pa pijem kavico in gledam smrkce, mi je čist na otročje udarl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 9:18:50
|
|
|
|
KatMat
|
evo namest poslji prtisnem zbrisi....krasno ne da se mi se enkrat tolksenga posta pisat...skratka -se sem tuki -micne brazilce grem gledat -naprej se pa ne spomnem vec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 9:31:59
|
|
|
|
lake
|
O KatMat, kaj pa morje? Pa kakšne brazilce, jst bi tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 9:34:21
|
|
|
|
KatMat
|
ne grem se...me tok matra zarad menstre da si res ne zelim biti drugje kot v hladnem zavetju stirih sten....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:10:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat. kaj je narobe?? nič ni narobe, M sem dobila IZVIRNO SPOROČILO: petra a blu-super fotke, pa kako ti ta malo kopaš, kr v banji in podložiš brisačo???? nimam banje, tko da je to pod tušem slikano... jp, ji dam pa brisačo da ji ne drsi, da ni premrzlo, pa da je ne žuli katmat farma se ti je posušila kaj pa delaš??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:11:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
aja, pozabila sem napisat.. prst je super... sm si ga včer razmrcvarla, da sem ga čist odprla, tko da sem ugotovila, da sem mela notr še cl kup rje in svinjarije, tko da sem to fejst spucala.. dons pa ni več ne zatečen in ne vijoličen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ej modrookica kaj to igrate ena farma???? evo za krst sem se dogovorila nas bo k rusov, meli ga bomo pa septembra, zdej se moram pa samo še za kosilo dogovort, pa bo drugače sm pa kr v zavetju štirih sten k je tojk fajn k je hladno zuni pa kurjo, sam ne bi zamenala poletja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aja, pozabila sem napisat.. prst je super... sm si ga včer razmrcvarla, da sem ga čist odprla, tko da sem ugotovila, da sem mela notr še cl kup rje in svinjarije, tko da sem to fejst spucala.. dons pa ni več ne zatečen in ne vijoličen uau super, sam da ne bo do okužbe pršl, orenk ga razkuž
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:18:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ej modrookica kaj to igrate ena farma???? na FB farmville ... ena kmetija k si jo radiš po svojih željah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ej modrookica kaj to igrate ena farma???? na FB farmville ... ena kmetija k si jo radiš po svojih željah aja to imam pa tudi jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:30:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
cveka maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:36:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo ste mele prej neki željo po brazilcih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:37:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej grem pa vn drva delat... se oglasim še kej kasnej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:40:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat. kaj je narobe?? nič ni narobe, M sem dobila IZVIRNO SPOROČILO: petra a blu-super fotke, pa kako ti ta malo kopaš, kr v banji in podložiš brisačo???? nimam banje, tko da je to pod tušem slikano... jp, ji dam pa brisačo da ji ne drsi, da ni premrzlo, pa da je ne žuli katmat farma se ti je posušila kaj pa delaš?? hehe..ucer sem pozabla it pobrat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo ste mele prej neki željo po brazilcih juhu!!!!!!!!!!!!!kaka telescka!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
blueeyes maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 10:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej grem pa vn drva delat... se oglasim še kej kasnej ej kako lahko nareiš drva, k jz jih ne znam, pa bi jih rada, jz jih samo pospravim k jih dobim, znam pa narest trske
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:11:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
In jaz nisem šla v Brazilijo, ker sem bila takrat z Jakatom noseča!!! Jao meni!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 11:16:34
|
|
|
|
Leela
|
Lina - A je zoo rožman vredu? Danes imam oba doma. Blue fajn za prst. Filipu še ne tečejo solzice, ko joka. Lukatu so pa začele nekje pri 4. mesecih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?