Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 15:37:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst grem tut na morje v torek Greva sama s tamalim na vikend, kjer sta že brat in njegova punca (pa upam, da mi povesta za nosečnost ), za ene dva-tri dni, da malo časa skupaj preživimo. Moj ma te dni itak tok za delat, da nima praktično nič časa, tako da bo čisto pasalo malo družbe in pa morja seveda. Zdej smo pa odkril, da je tamal čist nor na eno mojo 'ropotuljico', sicer se ji reče haxixi (hašiši) in se uporablja pri capoeiri (borilna veščina). Ima ena posebna semena v pletenem lesenem 'ovoju',da daje prav prijeten zvok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 16:03:59
|
|
|
|
KatMat
|
se zmer ne vem a je to ples al borilna vescina na tvojih slikah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:38:44
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa ste babe danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:40:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Blue, štora, kako kej prst? slabo... mal zatekel, pa mal vijolične barve... še kr upam da se poboljša... če ne... pol pa dons zvečer se v KC pokazat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat BLUE!!!!!!!!!!!!!PEJD JAGODE POBRAT K TI BODO PROPADLE!!!!!!!!!PA KRAVCE MAS ZA POMOLZT hvala za skrb, sem že vse naredila dopoldne sm pa zdejle šla spet gor pa mi je full stvari propadlo... ****t ga, morm kmetovat v resničnem življenju, ne pa v računalniškem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:46:15
|
|
|
|
KatMat
|
SEJ BI TI POKRADLA TKO KT NA BARN BUDDY-U PA NE MORM
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:47:31
|
|
|
|
KatMat
|
ves mors bit dobr kmet...pa mal racunat...jest cez dan sam jagode sadim ponoc pa kej kar dlje raste....ce pa vem da me ne bo nc gor pol pa tud cez dan kej tazga posadim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:51:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat SEJ BI TI POKRADLA TKO KT NA BARN BUDDY-U PA NE MORM kradljivka jedna... dobr dobr.. si bom to jz zapomnila... sam da ne bom jz teb kej ukradla IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ves mors bit dobr kmet...pa mal racunat...jest cez dan sam jagode sadim ponoc pa kej kar dlje raste....ce pa vem da me ne bo nc gor pol pa tud cez dan kej tazga posadim vidš, jz sm pa tok mal gor, da sploh ne gledam na to.. sadim tisto k mi je všeč.. pol pa zgnije vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 17:59:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
Naša večerna zgodbica: Najprej se začudeno sprašujem kaj počne mamica Potem začnem uživati pod tušem, ker me vodica žgečka.. Od veselja tudi kdaj pa kdaj kaj povem Na vrsti je čas za brisanje, v katerem neizmerno uživam Potem pa me mami razjezi, ko me hoče obleči v pižamo Pomirim se, ko dobim svoj čaj, katerega že sama držim Ko pa mi ga mami vzame, se spet zelo razjezim Na koncu se le pomirim in zaspim
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 23.8.2009 18:02:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 18:05:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem še vn mal delat.. se oglasim v nočni izmeni (cca po 20h)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 18:36:47
|
|
|
|
Dudica1
|
blue krasna zgodbica Mi smo se pa naplavali zdaj pa pedenava otroka da jih dava spančkat pol pa greva s kolegi na večerjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 18:53:36
|
|
|
|
lake
|
A tok zgodej spat hodta tvojedva? Jst sm pa uspela vse zlikat, pa pospravt tist kar prejšnji teden nisem, zdej pride pa tašča na obisk, da se bo mal s Tajo ukvarjala. Evo spet kaka v svežo plenico, pa pred 5-imi minutami sm jo previla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 19:13:00
|
|
|
|
Dudica1
|
ja večji gre okrog 19h zarad vrtca...maj pa od 19.30 do 20h enkrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 19:50:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 No, kakšno nihanje - danes smo imeli drugo noč s samo enim hranjenjem . Pa še zjutraj je zategnila do osmih . No, je pa res, da je šla spat uro kasneje kot ponavadi - ob 22h. Smo včeraj z družbo pekli koruzo in je čas hitro minil. Danes pa že pripravljamo prtljago, v torek pa na morje . Komaj, komaj čakam. Super, da ste tako lepo spali Morje- sem ti fouš Blue, upam da ti ne bo treba v KC hodit... Dudi, pa kaj je zdej to- s kolegi na večerjo. Morata pa ja kej sama ven UŽIVAJTE!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 19:56:12
|
|
|
|
Tanja_
|
čao babuške! Mi smo se danes vrnili iz Brača, je blo lepo, čeprou smo bli bl v apartmaju, ker je blo skoz 36 stopinj in je bla Hana čist hin. Se mi je pa spet začela zbujat dvakrat na noč Upam, da je to sam od vročine in spremembe okolja in bo doma spet le enkrat vstala.Jutri gremo na pregled h gastroenterologu, potem pa pičimo dalje na morje...Nekam bližje, v hotel, da nas bojo malo pocrkljali. Samo upam, da je ne bo hotel v bolnici zadržat.Kaj novega drugače?Nisem nič brala za nazaj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 21:05:36
|
|
|
|
Leela
|
gospa mani čestitke in veliko sreče v zakonu . tako deca si ujela zdaj si pa lahko odahneš dudi tudi tebi čestitke za obletnico. Sta pa že dolgo skupaj. blue super fotke in luštna punčka . Ji pa že solzice tečejo. Pa takoj pejt prst pokazat, ne se hecat, da ne boš kakšne sepse dobila. mama 11 bravo za spanje. Zgleda, da jo morate kasneje dajat spat, da je bolj utrujena. Jaz tudi komaj čakam morje. Mi smo šli včeraj zvečer na koncert od Orlekov. Za Filipa sem imela varstvo. Lukcu ni bilo preveč všeč. je pihalo in zelo glasno je bilo. Potem sva še njega dala v varstvo in sva še malo ostala. Pila sem eno zanič pivo, bitner ali nekaj podobnega. je pa potem malo dež padal ampak žurerjev to ni motilo. danes pa smo šli do postonjske jame, ker je tam zavetje in ni toliko pihalo. Je fino, ker se L. že čisto sam igra na igralih. Uglavnem se je zaigral z enim fantkom, ko sem prišla bližje sem slišala da je italijan. Ampak to obeh ni motilo. lahko noč in se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 21:44:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue, kaka luškana zgodbica! Najboljša mi je, ko se pritožuje Leela, neverjetno, kako lepo! Igaral sta se, čeprav se besedno nista mogla nič kaj zmenit Nočko, grem počivat. Jutri je še en začetek tedna, ko imam oba doma Majo pa revico zvija ko presto... Prav bogica je.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 21:45:11
|
|
|
|
zoja10
|
ooj... tudi mi danes z morja ... je blo FANTASTIČNO,... bi še ostala pa imamo jutri cepljenje (upam da bo vse bp)... smo meli družbo še eno dojenčico k je 14 dni mlajša in vsaj 1000x bolj prefrigana kot Taja.. sm se spočila sto na uro, atko cel cajt pazu tajo jaz pa plavala se sončla in uživala,... Zakaj ni večkrat tako,... Zdej pa počasi nazaj, ometi, gradnja, fax, ...no sej počitnice so zato da napolnimo baterije...ene 14 dni bodo zdržale .. Nism nč brala za nazaj,...a je Katmat že rodila? Kako ste se mele v postojni?? grem Tajo kopat, jutri je pomemben dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 21:51:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja večji gre okrog 19h zarad vrtca...maj pa od 19.30 do 20h enkrat jz dajem našo od 21-21.30... edin kadar je ekstra tečna - tko k je bla včer, pol smo tud mi nekje ob 20h že spedenani IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Blue, upam da ti ne bo treba v KC hodit... pa sej se mi ne da... k (če) bo nuja bom šla IZVIRNO SPOROČILO: Leela blue super fotke in luštna punčka . Ji pa že solzice tečejo. Pa takoj pejt prst pokazat, ne se hecat, da ne boš kakšne sepse dobila. kako to misliš da ji že solzice tečejo?? a vašim zmajčkom ne k jokajo????? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Blue, kaka luškana zgodbica! Najboljša mi je, ko se pritožuje tud men je najbolj srčkana k se pritožuje... jo tko rada fotkam takrat IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 tudi mi danes z morja ... je blo FANTASTIČNO,... bi še ostala pa imamo jutri cepljenje (upam da bo vse bp)... Nism nč brala za nazaj,...a je Katmat že rodila? upam da bo vse ok... bp katmat.. zdej zdej bore jt na porodno mizo
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 23.8.2009 21:52:37 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 22:19:45
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat se zmer ne vem a je to ples al borilna vescina na tvojih slikah haha...to je večna dilema. Eni pravijo,da je kombinacija obojega, drugi da je samo borilna veščina...kaj pa vem. Mi najraje rečemo, da je to borilna veščina, zavita v ples, saj načeloma ni stika pri udarcih (do njega pride le, če se ne umakneš pravočasno), pa muzika je zraven, poje se, uglavnem super. Če te zanima, si lahko pogledaš malo na facebook-u, član capoeira senzala ljubljana (naše društvo), kjer je nekaj posnetkov, slik itd...pa tut povezava do našega blogspota Drugače je pa tukej en bolj estetskih videov capoeire (men je čist hud, bo tut za ostale punce za pogledat ): http://www.youtube.com/watch?v=Z8xxgFpK-NM Je pa še na youtube-u pod mojim uporabniškim imenom (PapuaNovaGvineja - to vtipkaš v search) še nekaj filmčkov capoeire iz vsepovsod, še največ iz brazilije (se splača pogledat mične brazilce )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 22:21:11
|
|
|
|
lake
|
Taja spi, tašča je šla, jst sm pa lačna, pa se bojim hladilnik odpret, ker če ga bo hitr prazen, tko da bom šla rahš spat. Solze ji tečejo že neki cajta, če je pa trma, pol ji pa ne. Tanja Verjamem da ji je blo vroče na morju, sej bo v hotelu boljš. Dobr opravta na pregledu, upam da te ne bojo not zadral, sicer če ni krie, pa če bo potreben sprejem, te bojo verjetno itak čez kakšen teden al pa dva naročil. Sporoči kako boš opravla. Lahko noč vsem, že komej gledam. Bo pa lažje spat dons ko je končno mal bolj hladno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 7:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kakšne mišice no mi smo vstali in se na jedli, zdej pa pade ena kava k če ne bom cel dan tečna, tko k včeraj k me niso niti dve minuti pustili pri miru, če bi bil dan eno uro daljši kot je bi verjetno v idriji na griču pristala nč si grem kavo skuhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 7:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! o flaška, hvala za zajterk!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 7:14:59
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro FLASKA jaz bi sadje pojedla iz slikice...mmmmm...hvala Spali smo super...zdaj pa v nov dan...peljem v vrtec potem pa gremo v LJ. mal zapravljat hehe...če bo katera na rudniku naj samo pokliče če ma št. katmat a si še z nami al ste odpeketali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.8.2009 7:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro mi smo tudi fino spali. Bili včeraj v ZOO Rožman, pa na Rudniku, pa iški vintgar si ogledali,....je bilo fino in smo se nasprehodili. Danes pa imam z vsem svojim obličjem in še čez, tako da se več kot okoli bajte ne mislim sprehajat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?