hel32
|
Jutro Zaenkrat smo še v enem kosu, Aprilčica, Muca in Reby, imam pa res konstantno otrdevanje trebuha in neredne popadke, bi se lahko začelo kaj konkretnega, je že drugo nebesno znamenje. Drugače pa greva z dragim poploldan na pregled, me on pelje, ker ima itak dopust. Pa bomo vidli, a imam prav, ker imam občutek, da ta teden pa bo! Muca83, po temtakem, če si vse pripravila te nebo hitro nazaj, srečno! Reby, naj se izpolnijo tvoje besede, jaz bi že danes, ker smo mislili na Celjski sejem it, pa nebo možno, ker je prehitro jaz pa še v enem kosu! Mislim, da se malo bolj nežno premikajo bebiji, ker nimajo več toliko prostora, ene ful panike mislim, da ni treba delat. Miška, vi se kr navadite en na drugega počasi, glavno, da ste zdravi in se imate radi. Tanchy, hvala za pestke, upam, da bojo pomagale,sicer je pa še samo en teden do konca! Grem spit kavico z dragim, potem pa malo na sončeka, ko še ni vroče, se javim popldan z poročanjem iz pregleda.