Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 10:05:06
|
|
|
|
KatMat
|
oooo dudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 10:11:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mani, čestitam!!!! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli. ooo ne nisem.......dobila sem menstro!!!!!!! Temu se reče vgnezditvena krvavitev- ti pa res nič ne veš Dobro jutro drugače Kam greste pol danes? Nikamor??
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 10:13:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat oooo dudi ooooooj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 10:32:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mani, čestitam!!!! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli. ooo ne nisem.......dobila sem menstro!!!!!!! Temu se reče vgnezditvena krvavitev- ti pa res nič ne veš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:09:58
|
|
|
|
Dudica1
|
O moj bog... ...sej nism mogla še enkrat pogledat...grozno ...jaz kr skrbim za to,tud avtosedeže mam nove in ustrezne standardom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:15:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz tudi nisem mogla dvakrat gledat. Pa še mal za razvedrilo: KLIK KLIK (tega smo že vidle, se mi zdi )
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:31:26
|
|
|
|
Dudica1
|
kva so dobri hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:35:48
|
|
|
|
lake
|
Ne takih žalostnih posnetkov gor dajat, jst mojo vedno dvakrat prpnem, čeprov če se zaletiš, pomoje itak nič ne pomaga. Evo dam še jt engam ki sm ga že dala pa mislm da ni delal, upam da bo zdej. Taja je že zdej taka, se dere samo če jo kdo gleda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:43:32
|
|
|
|
Dudica1
|
lake men tud zdaj ne dela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:55:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mani, čestitam!!!! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ma noseča si V drugo so simptomi bolj čudni. Vsaj pri meni so bli. ooo ne nisem.......dobila sem menstro!!!!!!! Temu se reče vgnezditvena krvavitev- ti pa res nič ne veš Dobro jutro drugače Kam greste pol danes? Nikamor?? joj flaska ti pa si spodbudna!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:57:17
|
|
|
|
KatMat
|
grozna reklama...ampak resnicna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 11:59:06
|
|
|
|
lake
|
Očitno ne znam, al pa prek shrani.si ne odpre.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 12:00:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Blueeyes Upam da se ti prst hitro pozdravi, vem kako je to, sm jst tud totalen štor, samo sm bolj specializirana za padanje po topnicah. A je to neka moda poškodbe prstiv, najprej Ledenka, zdej ti.... he he.. ja ne vem.. mogoče bomo šle kr po vrsti.. kera se javi da je naslednja?? dons full boli, mičkeno zgleda zagnojeno, ampak ni hudga.. tko da bomo že preživel IZVIRNO SPOROČILO: lananai Da se vam končno oglasim. Hvala blue za posredovanje Tisinih podatkov. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes 5.9. gremo pa v Radeče na dneve pečenega krompirja mmm kaj se bom nažrla.. upam da bo Gaja takrat pridno spančkala k bo mami papala jaz tudi!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj ti tud?? a da bo gaja pridna k bom jz jedla al da prideš tja?? IZVIRNO SPOROČILO: mucka25 Živjo sam na hitro. Se morm pohvalt oz moram pohvalit Tino, ker se je danes prvič prevrnila na trebušček, sem mislila, da bo Nina prva pa jo je Tina prehitela. No Nina pa dobiva prvi zobek, temu primerno je tud njeno razpoloženje, kar naprej jokamo. lep večer o super za zobek dudica mi smo preživel... vse je ostalo na mestu... nč se ni zgodilo.. HB zdej grem pa veselo vn naprej delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 12:08:52
|
|
|
|
Dudica1
|
blue samo da je vse ostalo na svojem mestu ...pri nas tudi ni bilo nič...dežek je malo padal celo noč grmet je pa nehalo kmal tako da smo jo unesli . Upam da se je tvoj mel lepo...midva greva danes na večerjo ker sva skupaj 9 let ,zdejle se gremo pa kopat...juhu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 12:25:01
|
|
|
|
KatMat
|
bi prsla tja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 12:27:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue samo da je vse ostalo na svojem mestu ...pri nas tudi ni bilo nič...dežek je malo padal celo noč grmet je pa nehalo kmal tako da smo jo unesli . Upam da se je tvoj mel lepo...midva greva danes na večerjo ker sva skupaj 9 let ,zdejle se gremo pa kopat...juhu pri nas je bil pa soden dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 12:51:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue, štora, kako kej prst? Katmat, sej se mal hecam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 13:04:24
|
|
|
|
PapuaNG
|
hah, dudi, midva imava pa jutri hm...15 mescov čez dober teden bo pa eno leto, odkar sva tamalega nardila Ni kej, čas hitro mineva. Ampak važno je, da se imava vse bolj rada. Si sploh več ne predstavljam življenja brez mojega Nama je bilo očitno usojeno, glede na okoliščine, kako sva skup končala. Naš miškolin pa danes kar pridno spi, kar v vozičku (mora nadomestit nočno budnost). Mu tale športni del neprimerno bolj ugaja kot košara, je tut bolj miren, pa še zraven ga imam lahko, ko kuham ali kaj drugega delam. Je pa hecen-ima eno igračo v eni roki, drugo v drugi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 13:12:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG hah, dudi, midva imava pa jutri hm...15 mescov čez dober teden bo pa eno leto, odkar sva tamalega nardila Ni kej, čas hitro mineva. Ampak važno je, da se imava vse bolj rada. Si sploh več ne predstavljam življenja brez mojega Nama je bilo očitno usojeno, glede na okoliščine, kako sva skup končala. Naš miškolin pa danes kar pridno spi, kar v vozičku (mora nadomestit nočno budnost). Mu tale športni del neprimerno bolj ugaja kot košara, je tut bolj miren, pa še zraven ga imam lahko, ko kuham ali kaj drugega delam. Je pa hecen-ima eno igračo v eni roki, drugo v drugi pr nama pa cez dva.....uceraj je bil zadnju dan moje zadnje menstre pred tijo....in prvi prve
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 13:13:15
|
|
|
|
lake
|
Papua Vodva ta pa neki hitr dojenčka nardila, po treh mesecih al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 13:29:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja, hitro nama je uspelo Seveda nič planirano, ampak se je vse dobro izšlo. Se hecava, da me je sproščal, ker sem se ravno takle čas lani na polno učila za en izpit za job in da nisem bila živčna, sva Je pa + prišel še ravno ob pravem času, ker sem se nameravala v nov flet selit s svojo frendico, pa je ravno nameravala pohištvo it kupit za svojo sobo. Tko je pa prišlo do menjave cimre za cimra Mi je pa kar slabo, če se spomnim, da sem morala v tistih prvih tednih nosečnosti selit stvari iz enga fleta u druzga, počutje za en drek...še dobro, da se tega ne dela velikrat. Ja, je bilo kar pestro prejšnjo jesen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 14:10:50
|
|
|
|
KatMat
|
BLUE!!!!!!!!!!!!!PEJD JAGODE POBRAT K TI BODO PROPADLE!!!!!!!!!PA KRAVCE MAS ZA POMOLZT
< Sporočilo je popravil KatMat -- 23.8.2009 14:11:17 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 14:51:21
|
|
|
|
mama11
|
No, kakšno nihanje - danes smo imeli drugo noč s samo enim hranjenjem . Pa še zjutraj je zategnila do osmih . No, je pa res, da je šla spat uro kasneje kot ponavadi - ob 22h. Smo včeraj z družbo pekli koruzo in je čas hitro minil. Danes pa že pripravljamo prtljago, v torek pa na morje . Komaj, komaj čakam. Čestitke Mani!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.8.2009 15:12:52
|
|
|
|
KatMat
|
ooo pecena koruza kako disi!!!!!pa se je ne upam jest ker me ful napenja pol....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?