|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
6.8.2009 12:18:33   
malecka_mateja
dan!

evo mene. noč je  bila kr zdržna nismo včeraj sirupa dobili ker je praznik bil pa je blo hudo jo vse srbi. danes zjutraj smo takoj leteli in jo vsaj srbi ne več. so rekli eno žličko na ddan samo ker ta sirup smo imeli ko je mela vodene koze pa smo meli mero 2 krat na dan po pol žličke se tudi zdaj tega držim ker jo potem čez celi dan drži sirup. maženo z bepanthenom plus in eno hladilno kremo smo v senci in z majico v vodi. sej bomo preživeli.

havla punce za dobre misli in ker me podpirate.user posted image user posted image sem včeraj bila čisto na dnu ampak sej je že bolje. tjaša je že ok sam buni se ko je treba z majico v vodo. amapk sej bo. upam.lepe želje za mojo službo. upam da se ti uresničijo.

barmaz hvala za lepe želje upam da se res uresničijo.

grem kuhat.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
6.8.2009 12:33:09   
Anonimen
Ojjla!

Sem komi preletela vse za nazaj. Me je čas čist povozu. user posted image Kolumbo kako tisfuraš? user posted image user posted image

Pri meni je zjutri pa do cca 14h skoz joškanje user posted image , pol pa Alen pride in si NUJNO MORAM vzet čas za njega, ker bi se mal cartu, vmes še skuham, okol 17h se moj primaje domov, js pa cela ko cota.  Mal se morm ritma navadit, pa bo.

Mateja čestitam za službo! Pa ne se sekirat, sej bo. Moja sestra je tud mela neki časa alergijo na sonce, pa je izzvenelo. Verjamem pa, da je zoprno. Js mam kr odpor do Paga, ker se nam je lanio tisti zgodilo... Amapk pozitivno misli in uživaj na plaži!user posted image Bi js tud, pa zgleda bolj švoh letos. Bomo videli, kako bo z našo pupo.

Katja user posted image za pleničke!

Danaja user posted image user posted image user posted image

Še nieki sm hotla komntirat, pa sm pozabla...

Inaja bo pa v ponedeljek stara že 1 mesec. Ne morem verjet. Se mi zdi, da sem jo šele dobro dobila v roke.

Učeri smo imeli prvo posvetovalnico. Težka je 4370g in 55 cm dolga. Je kr zrasla naša pupa, ni čudno, glede na to, da mi 3/4 dneva preživi priklopljena na joško.

Nč, grem kuhat, se slišimo!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
6.8.2009 12:36:20   
Tabali
JASNA user posted image user posted image user posted image  - tok sem vesela za tvojo princesko user posted image user posted image user posted image , naj še naprej tko pridno raste!!!!!! SUPER!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 13:01:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
6.8.2009 17:26:42   
malecka_mateja
dan!

jasnauser posted image user posted image user posted image zA tvojo princesko!pa kako hitro mine en mesec je že.pa res je prava velikankauser posted image user posted image user posted image

mi smo iz splita smo šli na nakup sedaj pa sm o sangro nardili in gremo kuhat počasi.danes bodo rakovi repki.njami

no grem mogla sem napisat nekaj ker se je jasna jvlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:31:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.8.2009 13:29:28   
visnjaaa
Jasna81...čestitam za punčkouser posted image user posted image user posted image  vidim, da je še ena joškarca.
Jaz se spomnim, kako sta visela najinedva kr naprej na zizkah...sta imela čist iste navade..se še spomniš?  Kak sma bentile...jojjj

No mal sem se oglasla, če se me še spomnte....pa sej vem, da se me.user posted image

Kolumbo tebe pa že srbi za ta tretjega? jA super....samo glej, da bo še kej noči za tebe pol ostaluser posted image user posted image user posted image ....pa dej mi povej, pa kuga delaš do 1ih zjutri?

No pridne bodte in lepo se imejte...se kmalu spet oglasim.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1482
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 22:51:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.8.2009 8:14:44   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TABALI VIDM TE!!!! KAKO MI JE SNAHICAuser posted image ....UPAM D STE ŽE ZDRAVI

user posted image user posted image user posted image
smo zdravi hvala user posted image  sicer dons pa jutr še ne gremo u vrtec - midva namreč greva na U2 in je moja matka uskočila za varstvo, tko da zdele koristi gužvo in uživa z njo
včeri smo bili na Bornovi poti, ker Danajči uživa v planinah in smo pač mogli iti - men se skor utrgala hrbtenica user posted image , smo jo namreč u ruzaku nesli - njej je seveda bilo kul user posted image , je skoz grulila ozadi, joj mama kako se je lepo nest, men pa spredi jezik do tal user posted image
joj komi čakam mal dopusta, sam srčno upam da bo res dopust, da naujo kašni mojstri prišli takrat k nam romat, k bom pop...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.8.2009 8:15:59   
Tabali
ej kolumbo - super ideja za srečanje - sam lih sovpada z našim dopustom user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 10:32:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.8.2009 11:19:26   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolumbo ti maš že zjutri vasovalce user posted image , a ti je tut kaj zapel, mislim... bi se spodobilo če že bo balkonu pleza user posted image
ja jst sem u niskem štartu že pol leta user posted image  
kombinacija U2 in Zagreb je zame čisti delirij user posted image , dobro za umret user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 23:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 13:59:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1489
11.8.2009 16:59:23   
visnjaaa
Ojla!

Pr nas se je tako uscal, ampak ni blo toče....še dobr...sicer pa mi itak nima kej več stolčt, ker mi je prejšnji teden vse. Zdele likam, ker nimam kej počet. No sej bi šla lahko v vodoraven položaj, ampak pol pa ponoč ne morem spatuser posted image
Čakam menzo....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1490
11.8.2009 17:00:37   
visnjaaa
Aja še to...pralni stroj mi je crknu...morem kupit novga, mi je že serviser povedu, da je čist kaput...ja star je pa res.

Dejte mi povedat katere mi predlagate? oz. imate ve?

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 23:11:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.8.2009 6:55:34   
DeMer
Dobro jutro!

O TAbali, kakšne lušte si mi naredila. Sem velik oboževaec U2, sam letos mi ni zneslo......user posted image . Pa pol k bojo otroc malo večji.

A o pralnih strojih?user posted image user posted image Ne, sej čez mojga nimam pripomb, če ga ne rofkam. Imam Gorenje in pere fajn. Sam zadnjič sem se, ne vem zakaj, spravila čistit filter, seveda zvečer, nič vidla in naslednji dan zalaufam in začne tečt ven k pr norcih. user posted image Pralni stroj imam v kuhnji, ker v kopalnici nimamo prostora, torej na parketu. user posted image Grem nal navodila brat, probam še enkrat, isto. Porabila sem vse brisače kar smo jih imeli, da sme lovila uno vodo pod elementi, se mi je kr mešal že. No, ko sme končno se res spravila nad navodila, sem ugotovila, da bi mogla neki ene puščice pazit. user posted image Mešal se mi je pa u nulo, pa še mai mi ni hotu spat in skakal po vodi in se imel blazno fino. user posted image

Danes bomo belili oz umazanijo prekrivali. Mamo kupljene 4 barve: rumeno, ornžno, roza in svetlo modro in bomo mal prebarvali do višine 1,2 m. Stene so vse umazane od gum od avtomobilčkov.

Kolubmbo, predlog za srečanje se mi zdi fajn, sam mal me skrbi, da ne bo prevelike gužve, ker tist me bo pa kr ubilo.

Ewo, grem še mal po meditirat in ugotovit, kako bomo barvali.

Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.8.2009 10:32:15   
malecka_mateja
dan!

evo še men.
smo prišli v ponedjek ob polnoči domov zjutraj pa direkt ob 6 vstat in delat. pa danes tud. pa v petek grem pol sem pa sama gre ona na dopustu. ma bo že.

višnjauser posted image user posted image user posted image lepo da si se jvala, fajn te je spet brat.
jaz imam pralni srtoj samsung sem ful zadovoljn aker imaš 4 tipkle in je izi za delat ker se sam na lučke z temi gumbi postaviš pa strat in je to to pa program hitro pranje gledaj da ma to je zakon, za stvari ki niso zamazane amapk so za malo preprat.

demer o šit ti pa si res pestro mela z pralnim stroje.

tabali lepa slikca pa upam da si uživala.

grem kuhat in pol gremo na en obisk.
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.8.2009 11:09:58   
Tabali
Evo mene - direkt iz Maksimira user posted image user posted image user posted image  sem se kar čez cesto preselila u ZOO user posted image
Včerajšnji dan sem mislila prespati, pa ni ratalo user posted image  - koncert je bil več kot odličen, fajn vzdušje, Bono in ekipa pa itak razturajo, sicer sem po tihem upala da bojo pa le mogoče naredili izjemo in zaigral Miss Sarajevo, sam... pa kdaj drugičuser posted image
Moram povedat, kaj nama je včeri Danajči prijavila, je rekla mojmu dej tati tisto risanko, ki sta mama pa tati gor (v prevodu to pomeni, da bi gledala najino poroko user posted image user posted image ), sem skor dol padla od smeha user posted image user posted image user posted image , do zdele sem mislila da je najina poroka bila pravljica, ampak zgleda da je bla risanka user posted image user posted image user posted image
fajn bodite, jst morm delat

Neposredna povezava do sporočila: 1495
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 12:54:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.8.2009 22:03:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

me je zanč med gledanjem uprašu: Mami a je ati Mercedes kupuuser posted image (to je bil najin poročni avtouser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u matr ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.8.2009 19:13:25   
malecka_mateja
ojla!

kako tečn dan sam dež.
kolumbo mi razmišljamo o tem čarobnem dnevu.a mislite da bo našim zanmivo?
a gre katera???

sam sploh neem če se lahko še prijavimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.8.2009 19:17:07   
malecka_mateja
ka pa kekčeva dežela je gledla ker ma katera kake informacije???

Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.8.2009 10:13:30   
DanijelaNeli
DOBER DAN!!!Lepo vas pozdravljamo tudi mi....

Uspel dopust.Včeraj smo se vrnili z Raba.Prekrasno je blo.Čeprav smo šli na blef brez rezervacije,smo z mojim našla najprej en res lep apartma,je bil kar luksuzen.Drugi dan je prišla še ena druga družinica v ta velik apartma.Samo je pa res vse ful polno.Ni šans,da grem še tako na blef.Rajši prej rezerviram.
No,ta apartma smo imeli samo za 4 dni.Dan prej so moj in še ta drugi mož našla 100m stran oddaljen frej apartma.Tukaj pa smo bli še posebej zadovoljni.Super za otroke,super za nas,trgovina 300m stran,plaža par korakov.Prav domače smo se počutili.In prišli smo do tega,da se nekako poznamo s temi lastniki,oziroma s sinom.Drugo leto se vrnem! user posted image user posted image

Ko bojo slikice,jih pripopam.

Zdaj morem pa kaj prebrat za nazaj in slikice pogledat...

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.