Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.8.2009 12:18:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo mene. noč je bila kr zdržna nismo včeraj sirupa dobili ker je praznik bil pa je blo hudo jo vse srbi. danes zjutraj smo takoj leteli in jo vsaj srbi ne več. so rekli eno žličko na ddan samo ker ta sirup smo imeli ko je mela vodene koze pa smo meli mero 2 krat na dan po pol žličke se tudi zdaj tega držim ker jo potem čez celi dan drži sirup. maženo z bepanthenom plus in eno hladilno kremo smo v senci in z majico v vodi. sej bomo preživeli. havla punce za dobre misli in ker me podpirate. sem včeraj bila čisto na dnu ampak sej je že bolje. tjaša je že ok sam buni se ko je treba z majico v vodo. amapk sej bo. upam.lepe želje za mojo službo. upam da se ti uresničijo. barmaz hvala za lepe želje upam da se res uresničijo. grem kuhat.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.8.2009 12:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojjla! Sem komi preletela vse za nazaj. Me je čas čist povozu. Kolumbo kako tisfuraš? Pri meni je zjutri pa do cca 14h skoz joškanje , pol pa Alen pride in si NUJNO MORAM vzet čas za njega, ker bi se mal cartu, vmes še skuham, okol 17h se moj primaje domov, js pa cela ko cota. Mal se morm ritma navadit, pa bo. Mateja čestitam za službo! Pa ne se sekirat, sej bo. Moja sestra je tud mela neki časa alergijo na sonce, pa je izzvenelo. Verjamem pa, da je zoprno. Js mam kr odpor do Paga, ker se nam je lanio tisti zgodilo... Amapk pozitivno misli in uživaj na plaži! Bi js tud, pa zgleda bolj švoh letos. Bomo videli, kako bo z našo pupo. Katja za pleničke! Danaja Še nieki sm hotla komntirat, pa sm pozabla... Inaja bo pa v ponedeljek stara že 1 mesec. Ne morem verjet. Se mi zdi, da sem jo šele dobro dobila v roke. Učeri smo imeli prvo posvetovalnico. Težka je 4370g in 55 cm dolga. Je kr zrasla naša pupa, ni čudno, glede na to, da mi 3/4 dneva preživi priklopljena na joško. Nč, grem kuhat, se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.8.2009 12:36:20
|
|
|
|
Tabali
|
JASNA - tok sem vesela za tvojo princesko , naj še naprej tko pridno raste!!!!!! SUPER!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 13:01:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.8.2009 17:26:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! jasna zA tvojo princesko!pa kako hitro mine en mesec je že.pa res je prava velikanka mi smo iz splita smo šli na nakup sedaj pa sm o sangro nardili in gremo kuhat počasi.danes bodo rakovi repki.njami no grem mogla sem napisat nekaj ker se je jasna jvla
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2009 22:31:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 9.8.2009 13:29:28
|
|
|
|
visnjaaa
|
Jasna81...čestitam za punčko vidim, da je še ena joškarca. Jaz se spomnim, kako sta visela najinedva kr naprej na zizkah...sta imela čist iste navade..se še spomniš? Kak sma bentile...jojjj No mal sem se oglasla, če se me še spomnte....pa sej vem, da se me. Kolumbo tebe pa že srbi za ta tretjega? jA super....samo glej, da bo še kej noči za tebe pol ostal ....pa dej mi povej, pa kuga delaš do 1ih zjutri? No pridne bodte in lepo se imejte...se kmalu spet oglasim. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2009 22:51:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.8.2009 8:14:44
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TABALI VIDM TE!!!! KAKO MI JE SNAHICA ....UPAM D STE ŽE ZDRAVI smo zdravi hvala sicer dons pa jutr še ne gremo u vrtec - midva namreč greva na U2 in je moja matka uskočila za varstvo, tko da zdele koristi gužvo in uživa z njo včeri smo bili na Bornovi poti, ker Danajči uživa v planinah in smo pač mogli iti - men se skor utrgala hrbtenica , smo jo namreč u ruzaku nesli - njej je seveda bilo kul , je skoz grulila ozadi, joj mama kako se je lepo nest, men pa spredi jezik do tal joj komi čakam mal dopusta, sam srčno upam da bo res dopust, da naujo kašni mojstri prišli takrat k nam romat, k bom pop...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.8.2009 8:15:59
|
|
|
|
Tabali
|
ej kolumbo - super ideja za srečanje - sam lih sovpada z našim dopustom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 10:32:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.8.2009 11:19:26
|
|
|
|
Tabali
|
Kolumbo ti maš že zjutri vasovalce , a ti je tut kaj zapel, mislim... bi se spodobilo če že bo balkonu pleza ja jst sem u niskem štartu že pol leta kombinacija U2 in Zagreb je zame čisti delirij , dobro za umret
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 23:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 13:59:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.8.2009 16:59:23
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Pr nas se je tako uscal, ampak ni blo toče....še dobr...sicer pa mi itak nima kej več stolčt, ker mi je prejšnji teden vse. Zdele likam, ker nimam kej počet. No sej bi šla lahko v vodoraven položaj, ampak pol pa ponoč ne morem spat Čakam menzo.... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.8.2009 17:00:37
|
|
|
|
visnjaaa
|
Aja še to...pralni stroj mi je crknu...morem kupit novga, mi je že serviser povedu, da je čist kaput...ja star je pa res. Dejte mi povedat katere mi predlagate? oz. imate ve? lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 23:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.8.2009 6:55:34
|
|
|
|
DeMer
|
Dobro jutro! O TAbali, kakšne lušte si mi naredila. Sem velik oboževaec U2, sam letos mi ni zneslo...... . Pa pol k bojo otroc malo večji. A o pralnih strojih? Ne, sej čez mojga nimam pripomb, če ga ne rofkam. Imam Gorenje in pere fajn. Sam zadnjič sem se, ne vem zakaj, spravila čistit filter, seveda zvečer, nič vidla in naslednji dan zalaufam in začne tečt ven k pr norcih. Pralni stroj imam v kuhnji, ker v kopalnici nimamo prostora, torej na parketu. Grem nal navodila brat, probam še enkrat, isto. Porabila sem vse brisače kar smo jih imeli, da sme lovila uno vodo pod elementi, se mi je kr mešal že. No, ko sme končno se res spravila nad navodila, sem ugotovila, da bi mogla neki ene puščice pazit. Mešal se mi je pa u nulo, pa še mai mi ni hotu spat in skakal po vodi in se imel blazno fino. Danes bomo belili oz umazanijo prekrivali. Mamo kupljene 4 barve: rumeno, ornžno, roza in svetlo modro in bomo mal prebarvali do višine 1,2 m. Stene so vse umazane od gum od avtomobilčkov. Kolubmbo, predlog za srečanje se mi zdi fajn, sam mal me skrbi, da ne bo prevelike gužve, ker tist me bo pa kr ubilo. Ewo, grem še mal po meditirat in ugotovit, kako bomo barvali. Bodte fajn!
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.8.2009 10:32:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo še men. smo prišli v ponedjek ob polnoči domov zjutraj pa direkt ob 6 vstat in delat. pa danes tud. pa v petek grem pol sem pa sama gre ona na dopustu. ma bo že. višnja lepo da si se jvala, fajn te je spet brat. jaz imam pralni srtoj samsung sem ful zadovoljn aker imaš 4 tipkle in je izi za delat ker se sam na lučke z temi gumbi postaviš pa strat in je to to pa program hitro pranje gledaj da ma to je zakon, za stvari ki niso zamazane amapk so za malo preprat. demer o šit ti pa si res pestro mela z pralnim stroje. tabali lepa slikca pa upam da si uživala. grem kuhat in pol gremo na en obisk. papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.8.2009 11:09:58
|
|
|
|
Tabali
|
Evo mene - direkt iz Maksimira sem se kar čez cesto preselila u ZOO Včerajšnji dan sem mislila prespati, pa ni ratalo - koncert je bil več kot odličen, fajn vzdušje, Bono in ekipa pa itak razturajo, sicer sem po tihem upala da bojo pa le mogoče naredili izjemo in zaigral Miss Sarajevo, sam... pa kdaj drugič Moram povedat, kaj nama je včeri Danajči prijavila, je rekla mojmu dej tati tisto risanko, ki sta mama pa tati gor (v prevodu to pomeni, da bi gledala najino poroko ), sem skor dol padla od smeha , do zdele sem mislila da je najina poroka bila pravljica, ampak zgleda da je bla risanka fajn bodite, jst morm delat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 12:54:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.8.2009 22:03:34
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo me je zanč med gledanjem uprašu: Mami a je ati Mercedes kupu (to je bil najin poročni avto ) u matr ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.8.2009 19:13:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! kako tečn dan sam dež. kolumbo mi razmišljamo o tem čarobnem dnevu.a mislite da bo našim zanmivo? a gre katera??? sam sploh neem če se lahko še prijavimo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.8.2009 19:17:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ka pa kekčeva dežela je gledla ker ma katera kake informacije???
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.8.2009 10:13:30
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
DOBER DAN!!!Lepo vas pozdravljamo tudi mi.... Uspel dopust.Včeraj smo se vrnili z Raba.Prekrasno je blo.Čeprav smo šli na blef brez rezervacije,smo z mojim našla najprej en res lep apartma,je bil kar luksuzen.Drugi dan je prišla še ena druga družinica v ta velik apartma.Samo je pa res vse ful polno.Ni šans,da grem še tako na blef.Rajši prej rezerviram. No,ta apartma smo imeli samo za 4 dni.Dan prej so moj in še ta drugi mož našla 100m stran oddaljen frej apartma.Tukaj pa smo bli še posebej zadovoljni.Super za otroke,super za nas,trgovina 300m stran,plaža par korakov.Prav domače smo se počutili.In prišli smo do tega,da se nekako poznamo s temi lastniki,oziroma s sinom.Drugo leto se vrnem! Ko bojo slikice,jih pripopam. Zdaj morem pa kaj prebrat za nazaj in slikice pogledat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.