|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.8.2009 16:28:44   
Anonimen
Men pa Pamperske smrdijo - in se mi zdijo najbolj umetne. Najbrž res velik zadržijo, sam mi gre un smrdljiv gel ful na bljak.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
21.8.2009 16:29:36   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

kaminek- user posted image user posted image user posted image user posted image tudi  vam za osebno

a ni dobr občutek, k dobi user posted image  prvi os.dokument-je potrjen slovenc potemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
21.8.2009 16:34:19   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

kaminek- user posted image user posted image user posted image user posted image tudi  vam za osebno

a ni dobr občutek, k dobi user posted image  prvi os.dokument-je potrjen slovenc potemuser posted image user posted image user posted image

ja res. Mi smo šli vsi štirje na UE. Pa se Nejc "pogovarja" v vozičku, pa pravi Alex, kaj bi rad? Pa pravi moj mož, verjetno bi se rad podpisal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
21.8.2009 21:53:04   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

kaminek-  tudi  vam za osebno

a ni dobr občutek, k dobi  prvi os.dokument-je potrjen slovenc potem

ja res. Mi smo šli vsi štirje na UE. Pa se Nejc "pogovarja" v vozičku, pa pravi Alex, kaj bi rad? Pa pravi moj mož, verjetno bi se rad podpisal

Pri nas pa še taveliki poteče OE, tak da ko se bomo spuščali na UE bo dvojni strošek, pa še slikati se moramo.
Bom potem mojega nahecala da se še grupno družinsko slikamo mi štirje, ker nam manjka družinskih slik (da smo vsi gor, mami, ati in otroci)-potem v vrtcu,šoli rabijo take fotografije , adijo pamet ko je digitalc nič več ne razvijamo - kje razvijate fotke?

ja, cukr07 , vsak čas bo, dan D se pribljižuje . Srečno

Tudi od nas srečno draga Cukerček, mali pa že ve zakaj mora še počakat vsaj en teden .

Ajej, sem tok dol z RR da potem glavno pozabim napisat .
Se je treba s petletnico ukvarjat, ker je v kriznem obdobju, pa še doma je ta mesec in rabi družbo in ukvarjanje 100/h.
Nya mala ima full talent za risanje  - kaj naj ji kupim za začetek - tempere, vodenke??? Ker vidim da ustvarjaš.....

Sva bile danes na tehtanju in naša punca ima sedaj pri dveh mesecih 5240 g in velika je 59 cm , pridobila je 740 g - skoraj kg, zrastla je pa 4 cm.

Alex01 a dobiš eurčke z ZM?

Mojedva sta šla nočit v šotor na dvorišče že drugo nočko in zdaj samevam v spalnici pred compom, Manca pa že sladko spi.

Aja - kakanje - a vaši večkrat na dan kakajo? Moja sedaj samo 1 x na dan, pa zdajle dva,tri dni samo bolj tekoče - verjetno ker dodajam malo čajčka

Drugače je najraje v želvjem položaju , da lahko opazuje vse naokoli, je pravi mali firbec, prav dolgo v naročju ravno noče bit - je raje v vozičku ali ležalničku in opazuje svoje živali .

Joj pa nohtki - mala ma lepše in daljše kot jaz, rastejo ji full in moram pogruntat kako jih stričt.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
21.8.2009 22:14:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Se je treba s petletnico ukvarjat, ker je v kriznem obdobju, pa še doma je ta mesec in rabi družbo in ukvarjanje 100/h.
Nya mala ima full talent za risanje  - kaj naj ji kupim za začetek - tempere, vodenke??? Ker vidim da ustvarjaš.....

hm, jaz bi rekla, da tempere, ker se vodenke ful razlivajo - sam obvezno ji kupi še paleto, pa naj barve daje na paleto - in nikoli za mešat eno v drugo, ampak npr.modro barvo v en prostorček, rumeno v drugega, pol pa zmešat v tretjem - ji bo bolj zanimivo, pa še manj se jih porabi

lahko pa seveda kupiš tudi vodenke, sam kupi od aero, ker majo več pigmenta

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.8.2009 22:14:47   
Mala_princeska
Aja pa danes je ena mamica full pokomentirala (je mislila da je ne slišim), ko sem imela tamalo v Peg Peregovem vozičku - športni del s strehico, ker košare nimamo in spredaj plenička(se mi ni dalo zaščite Pepeny tiste črne gor montirat, sem jo nabavila) - sva šibali na pregled (nekaj 100 m ) in ona v stilu kaj v  otroka  sonce sveti - ona pa otroka v košari Peg Perego . Vroče je obema....
Taveliko smo tudi tako imeli in sedaj pri drugi z vozičkom nisem hotla komplicirat. Drugač pa sedaj obvezno navežem tisto zaščito Pepeny.....

Majch hvala user posted image user posted image ker sem videla to čudo in pokazat mi moraš kako se zloži, ker jaz jo ne znam - zaščita za voziček user posted image user posted image

http://www.carobnidan.si/index.php?page=prijava

Tole bo zanimivo in mi smo se že prijavili - se mi bo prav pasalo v Arburetumu sprehajati , tavelika bo pa 100/h uživala...

Prijavite se za družinsko vstopnico, izpolnite obrazec.

Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.8.2009 22:17:06   
Anonimen
Mala princeska  - sem te prehitela, zgoraj maš odgovor - kar se tiče pa vozička, jaz tud nisem mela košare, sam v čist ležečem položaju je bil, pa tud večkrat je mel pleničko - pepeny smo nabavili šele kasnej - aja, pa zložit ga še zdej ne znamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.8.2009 22:17:09   
Mala_princeska
Ja Kaminek pa user posted image user posted image user posted image za 2.meseca user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.8.2009 23:04:37   
Alex01

Ja Kaminek pa user posted image user posted image user posted image za 2.meseca user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
21.8.2009 23:12:13   
Alex01
Princesi - sem "zamočila"user posted image , zavarovanje imamo sklenjeno pri merkurju ne pa mariboru. pa sem jim danes poslala mail, ker  če sem prav zasledila moraš imeti pri merkurju neko posebno zavarovanje sklenjeno, da dobiš potem ob rojstvu denar user posted image .

user posted image user posted image user posted image za  Manco in napredovanje

Smo Nejca za foro stehtali, seveda s pleničko in v bodyu in sicer tako, da sem se najprej stehtala jaz sama, potem pa jaz in Nejc skupaj in se je teža povečala za 6 kg. V sredo 26.8.imamo prvič pregled oz posvetovalnico, pa da vidimo. Jaz pa v ponedeljek 31.8. ginekologa prvič po porodu.

Lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 21.8.2009 23:13:42 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.8.2009 9:31:37   
Mala_princeska
Dobro jutro, ampak RES DOBRO user posted image user posted image user posted image ,
smo se fejst naspali user posted image ,

podiramo rekorde, ko bi vsaj tako ostalo (pa upam da zaradi tega na teži ne bomo nič manj napredovali user posted image ) - Manca je spala od cca. 21.30 - 6.10 zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - torej 8h v kosu - ZAKON in to pri 2.mesecih. Zdaj pa smo spet jedli in spimo v ležalničku user posted image .
Zdaj pa čajka za dojenje pijem - vsako jutro ga spijem svojo veliko dozo, zvečer pa dozo kamiličnega, pa malo bom cunje v stroj spokala in prala, za kosilo bo pa kar user posted image poskrbel - bo palačinke spekel user posted image .

Drugače se pa več ali manj s taveliko ukvarjam, ker je res v kriznem obdobju in jo moram nekako zaposlit.

IZVIRNO SPOROČILO: nya

hm, jaz bi rekla, da tempere, ker se vodenke ful razlivajo - sam obvezno ji kupi še paleto, pa naj barve daje na paleto - in nikoli za mešat eno v drugo, ampak npr.modro barvo v en prostorček, rumeno v drugega, pol pa zmešat v tretjem - ji bo bolj zanimivo, pa še manj se jih porabi

lahko pa seveda kupiš tudi vodenke, sam kupi od aero, ker majo več pigmenta

Nya hvala, si mi full pomagala user posted image user posted image user posted image , ji bom res kupila tempere in bova ustvarjali....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.8.2009 9:38:42   
Anonimen

Nya hvala, si mi full pomagala user posted image user posted image user posted image , ji bom res kupila tempere in bova ustvarjali....

ni problema, lahko se tud kdaj zmeniva, pa se dobimo, pa lahko kej skup ustvarjamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.8.2009 11:06:45   
Alex01
user posted image user posted image user posted image za Manco user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes dobili osebno in zdravstveno kartico za Nejca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.8.2009 8:32:31   
Anonimen

Aja pa danes je ena mamica full pokomentirala (je mislila da je ne slišim), ko sem imela tamalo v Peg Peregovem vozičku - športni del s strehico, ker košare nimamo in spredaj plenička(se mi ni dalo zaščite Pepeny tiste črne gor montirat, sem jo nabavila) - sva šibali na pregled (nekaj 100 m ) in ona v stilu kaj v  otroka  sonce sveti - ona pa otroka v košari Peg Perego . Vroče je obema....
Taveliko smo tudi tako imeli in sedaj pri drugi z vozičkom nisem hotla komplicirat. Drugač pa sedaj obvezno navežem tisto zaščito Pepeny.....

Mi imamo tut voziček Peg Perego PlikoP3, pa tut nimam košare za zraven. Pač obrnem športni del tako, da otrok ,,gleda,, vame in ni nobene panike.

Čajček za dojenje pa tut jst prakticiram user posted image , sm tako bol zihr, da bo dost mlekauser posted image . Sej to je verjetn precej na psihični bazi, ampak men pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.8.2009 8:38:18   
Anonimen
Aha, Alex, ti si zadnjič neki omenla, da greste v LJ v nabavo, pa me zanima, če se že splača it. Midva bi mogla ta večjim dvema nabavit mal cotic za v jesen, pa obut jih morva, pa me zanima al se nama bol splača it na Rudnik al City park?

Ja, pa Aljaža morva tut s sabo vzet, ker ga pač dojim in ga ne morem pri mami pustit, pa me zanima, če je sploh pametno zdej hodit v te velike trgovske centre, ka mi je mami neki omenla, da spet neki na gripo opozarjajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.8.2009 11:58:48   
Alex01
Oj

Ja mi smo bili v leclercu in supernovi na Rudniki (res samo v H&M, ker je bila taka lakota, da smo se po hitrem postopku pobrali ven in v avto -  Nejc na zizouser posted image ).
Šli smo en torek dopoldan, pa je bila kar gneča. Midva z Alexom sva nabirala zvezke, ata pa z vozičkom na mestih, kjer ni bilo veliko ljudi.
Drugače pa mi nič kaj radi ne hodimo v zaprte prostore, kjer je veliko ljudi. Mene je tut strah gripe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.8.2009 13:35:23   
Anonimen
Ja, sej je res nesmiselno tvegat s tako malimi pikci. Bomo šli pa po čevlje v Mass-a v NM, po superge pa v Hervis. Kje čm pa cotke nabavt? Prosim, pomagajte z nasveti, večji bo zdej 9 let (kr velik, pa suh ko prekla), mali je pa 2( tut kr velik, pa okrogu).

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.8.2009 13:47:27   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja, sej je res nesmiselno tvegat s tako malimi pikci. Bomo šli pa po čevlje v Mass-a v NM, po superge pa v Hervis. Kje čm pa cotke nabavt? Prosim, pomagajte z nasveti, večji bo zdej 9 let (kr velik, pa suh ko prekla), mali je pa 2( tut kr velik, pa okrogu).

Si mogoče že slišla za seevil tam pri Straži, njihove izdelke prodajajo tudi v baby centru, doma pa imajo prodajalno in so cunje cenejše kot v trgovini (včasih so pon in čet imeli odprto tudi pop).
Drugače so pa meni všeč cunje za otroke v H&M (lj ali pa celje), mislim, da ga bližje ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.8.2009 13:48:40   
Anonimen

Majch hvala user posted image user posted image ker sem videla to čudo in pokazat mi moraš kako se zloži, ker jaz jo ne znam - zaščita za voziček user posted image user posted image

hihi...to pa tud js bolj slabo obvladam...sicer so na pepeniju na etiketi navodila. Pri nas to ati zlaga, če je treba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.8.2009 14:29:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hihi...to pa tud js bolj slabo obvladam...sicer so na pepeniju na etiketi navodila. Pri nas to ati zlaga, če je treba user posted image

pri nas tud user posted image user posted image user posted image  - jaz kr mal zbluzim, če je sila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.8.2009 20:05:11   
Anonimen

Si mogoče že slišla za seevil tam pri Straži, njihove izdelke prodajajo tudi v baby centru, doma pa imajo prodajalno in so cunje cenejše kot v trgovini (včasih so pon in čet imeli odprto tudi pop).
Drugače so pa meni všeč cunje za otroke v H&M (lj ali pa celje), mislim, da ga bližje ni.

Uh, Sevil je v Baby centru zame čist predrag. Bom šla pa pogledat tam Pri Straži, sem že čist pozabla na tisto trgovino. Pa tut jst rada kupujem cunje v H&M in v C&A. Sam se mi zdi, da so v H&M cene precej dvignli. Kupujem pa ponavad tut v NM v KIK-u, sam tam dobim ponavad sam kake puloverje, hlače pa zelo težko

Jst gledam na to, da fantom kupim kvalitetne čevlje, teniske, sandale in uglavnem vse kar je za na nogo. Za cunje pa ne dam rada celo premoženje. Pa tut nism ubrisana na znamke user posted image , pa verjetn me kupovanje znamk čaka, ko bodo možakarji zrastli user posted image . Takrat si bom mogla pa še kak dodaten šiht umislit user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.8.2009 20:45:20   
Alex01
jaknik - user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam s tabo glede dodatnega šihtauser posted image user posted image
drugače pa tudi jaz nisem človek, ki bi kupoval "znamke" pri cunjah.Pri čevljih pa tudi jaz ne šparam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.8.2009 21:22:34   
_melody_
Ojla!

Cukr kmalu boš imela svojo štručkouser posted image , potem sem pa že jaz na vrsti. UUUUUuser posted image .

Mamce, če je katera rodila v Brežicah...Kako je z spodnjimi hlačkami? Jih potrebujem s sabo al ne?
Pa prsne podloge za dojenje potrebujem?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.8.2009 22:25:31   
Mala_princeska

Mi imamo tut voziček Peg Perego PlikoP3, pa tut nimam košare za zraven. Pač obrnem športni del tako, da otrok ,,gleda,, vame in ni nobene panike.

Jaknik1
mi pa še tok napredni nismo da bi imeli model vozička, ki se obrne v obe smeri. Imam 5 let star model, ki ima ročke samo v drugo stran, tak da me bejba ne more gledat user posted image user posted image user posted image , pa nisem hotla komplicirat z nakupom novega, bomo ravno tako preživeli voziček kot v prvo najbrž user posted image .

Štacune - v Leclercu se vse dobi in za šolarje so določene stvari cenejše kot drugje (tak mi je kolegica povedala ko je za šolo nabavljala), pa če imaš njihovo kartico in nabavljaš kar je v akciji Eurčke gor dobivaš in naslednjič zapraviš - drugač pa na računu bon dobiš in ga naslednjič zapraviš oz.dokler pač velja.....

Copatki - tud v Masu jih imajo kar kvalitetne - drugač pa res Leclerc, jih imajo ogromno copat in ostalega.

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Majch hvala ker sem videla to čudo in pokazat mi moraš kako se zloži, ker jaz jo ne znam - zaščita za voziček

hihi...to pa tud js bolj slabo obvladam...sicer so na pepeniju na etiketi navodila. Pri nas to ati zlaga, če je treba

pri nas tud  - jaz kr mal zbluzim, če je sila

Ccccc......pa navodila - saj so bila priložena, pa jih lahko 100 x preberem, pa še 101 ne bom znala upoštevat user posted image user posted image user posted image , danes sem hb pogruntala da zaščito na vozičku pustim, malo zvijem in vseeno stlačim v avto user posted image user posted image user posted image jaz user posted image user posted image .

Pa tut jst rada kupujem cunje v H&M in v C&A. Sam se mi zdi, da so v H&M cene precej dvignli. Kupujem pa ponavad tut v NM v KIK-u, sam tam dobim ponavad sam kake puloverje, hlače pa zelo težko

Jst gledam na to, da fantom kupim kvalitetne čevlje, teniske, sandale in uglavnem vse kar je za na nogo. Za cunje pa ne dam rada celo premoženje. Pa tut nism ubrisana na znamke , pa verjetn me kupovanje znamk čaka, ko bodo možakarji zrastli . Takrat si bom mogla pa še kak dodaten šiht umislit . 

Men so tud všeč cotke iz H&M-a, C&A-ja.....sam pol mi gre na živce ko imajo v vrtcu vse punce enaka oblačila user posted image user posted image user posted image , ampakkk resss.....Nina pravi:"Martina ima enako majčko, pa Zarja tudiiiii" user posted image .
Zdaj ob rojstvu Mance sem večino cunj dobila iz Kika. So pa malo sfaljeni pri številkah, imajo full manjše, vsaj za user posted image in pazit je treba da ni kaj strgano - se mi je že zgodilo in sedaj malo bolj gledam na šive.
Zdajle ne bom nič več cunj za Nino kupovala ker jih ima ogromno (dobiva jih od starejše sestrične), sicer določene niso tako fancy, a so čiste in cele in za v vrtec bodo. Hodijo pa nabavljat čez mejo - v Samobor?user posted image user posted image ne vem če sem prav napisala - prec čez Hrvaško mejo. Zdej pa ne vem al varijanta tržnice al štacune in se še čevapov najejo ob nakupovanju user posted image user posted image .
Sej ni važn s kje je cunja (kere firme), važn da ni zaprana, da je čista in cela user posted image user posted image user posted image .

Čevlji - jst sem včasih prav en butelj ob kupovanju, da kupim prevelike user posted image user posted image user posted image in potem jih Nina dve sezoni nosi, ma to se mi je zgodilo pred kratkim, je imela čevlje kot klovn in me je šele sestra "zbrihtala". Zdaj vem kk čevelj probat. Da ga pomirim ob podplat, pa da je not en pavc razlike.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.8.2009 22:29:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_
Cukr kmalu boš imela svojo štručkouser posted image , potem sem pa že jaz na vrsti. UUUUUuser posted image .

Mamce, če je katera rodila v Brežicah...Kako je z spodnjimi hlačkami? Jih potrebujem s sabo al ne?
Pa prsne podloge za dojenje potrebujem?

Jaaaa nove mamike kmalu.....user posted image user posted image user posted image navijamo user posted image user posted image user posted image ....

Po porodu dobiš po moje v vsaki porodnišnici mrežaste hlačke, tak da svoje potrebuješ le tiste na sebi in za domov, prsnih blazinic ne rabiš če ne boš takoj modrca za dojenje oblekla.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......