|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
19.8.2009 11:28:12   
Anonimen
slavka gruma

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
19.8.2009 13:37:38   
Anonimen
Evo, mi smo dal tut čez posvetovalnico. Aljaž je v mesecu in pol dobil dobre 2 kile, tako da ima že 5850g in 59cm. Sm se pa dogovorila, da ga pri treh mesecih cepimo tudi proti rota virusu, tako da smo kar naročili cepivo (to cepivo malčki pojejo in ni injicirano). Se je pa ves čas pregleda smejal zdravnici in je bla vsa sladka user posted image . Mali je že zdaj pravi šarmer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
19.8.2009 14:01:00   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Evo, mi smo dal tut čez posvetovalnico. Aljaž je v mesecu in pol dobil dobre 2 kile, tako da ima že 5850g in 59cm. Sm se pa dogovorila, da ga pri treh mesecih cepimo tudi proti rota virusu, tako da smo kar naročili cepivo (to cepivo malčki pojejo in ni injicirano). Se je pa ves čas pregleda smejal zdravnici in je bla vsa sladka user posted image . Mali je že zdaj pravi šarmer.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
19.8.2009 14:02:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

slavka gruma

Super. Al pa se dobimo kje na pol poti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
19.8.2009 14:04:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

bravo za pregled...še nea mamica, ki bo punce od bajte z metlo teralauser posted image ...luškančekuser posted image

alex...vse je možnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
19.8.2009 19:48:43   
_melody_
Ola!

Da ne bote čvekale samo mamice, se vam pridružuje še bodoča mamicauser posted image . Zadnje čase tako nimam energije, da bi visela za rač, ker mi je buši že v napotouser posted image pa vroče neverjetno.

Ob 18h sta šla moj mož pa njegova hčerka, moja pastorka k zdravniku, ker jo neki matra. V bistvu ima sam vročino, nič je ne boli in jo je zdr. poslala v bolnico na pediatrijo in je dala kri, sedaj morata pa eno uro čakat na izvideuser posted image . Upam, da ni kaj resnega.

V ponedeljek sem pa lutala v vaših koncih. Bila sem v NM v Mullerju nakupla še nekaj za malo in vzela pleničke. Baje so njihove zelo dobre. Ima katera od vas izkušnje z njimi?

LP

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
19.8.2009 19:51:10   
Anonimen
melody - jaz imam izkušnje - žal slabe, je mel Luka izpuščaje po trebuščku, tam kjer pride pas pleničke - mi uporabljamo dm-ove in smo ful zadovoljni

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
19.8.2009 19:53:16   
Anonimen
no jaz sem pa probala tudi mullerjeve in sem bla zadovoljna. So pa malo debelejše kot dmove. V glavnem pa nimam pripomb.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
19.8.2009 21:20:09   
Alex01
Jaz sem kupila mullerjeve, pa skor premale. Imam pamperske kupljene v mullerju (od 3-6kg), zdaj sem pa kupila mullerjeve (od 3-6kg), jih pa komaj gor dobimo. So pa mullerjeve res malo debelejše.
Smo pa kupili pamaperske (od 3-6kg) v sparu, pa s pleničkami pampers, kupljenimi v mullerju ni primerjave.
Tako da smo se odločili, da kupujemo samo pamperske v mullerju.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 19.8.2009 21:22:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
19.8.2009 21:21:47   
Alex01
melodyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pastorko. Mogoče kakšna viroza.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
20.8.2009 15:19:22   
rea27
glede pleničk: se pridružujem tistim, ki jih kupujete v Muellerju. Res ni primerjave z Pamperskami kupljenimi v Mercatorju ali v DMju..Le v Muellerju so iz Nemčije, ostalo iz Poljske..
Mi smo pač Balkan :(

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
20.8.2009 15:37:28   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

glede pleničk: se pridružujem tistim, ki jih kupujete v Muellerju. Res ni primerjave z Pamperskami kupljenimi v Mercatorju ali v DMju..Le v Muellerju so iz Nemčije, ostalo iz Poljske..

Žalostno, ka ni res? Razlika v ceni pa minimalna, če sploh jeuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
20.8.2009 22:31:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Žalostno, ka ni res? Razlika v ceni pa minimalna, če sploh jeuser posted image

Plenica je plenica če jo moraš čez 10 minut po previjanju dol z rite potegnit, ker se ti userje do vratu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še po kopanju in jovo na novo zrihtat.
Naša user posted image je pač sposobna in mat bi lahko že vedla da vsak večer otrok kaka user posted image user posted image user posted image . To je danes ušpičla.

Res opažam razliko med plenicami. Tiste Pamperske ko so pakirane v kartonasti škatli, so slabše kvalitete kot tiste ki so posebej pakirane.
Drugač pa poskusila že Mullerjeve Oko in Dm ove....Pamperske so najbolj tanke in res največ vpijejo, druge so vse bolj debele. Poiskusila tud pralne Racmanke vmes, pa jih bom verjetno kar nabavila in prala, sušila....(Čeprav je res najlažje plenico v kanto vrečt)

Berem vas redno, komentiram bolj malo ker so druge stvari vmes.
Jutri gotovo poročam koliko je napredovala moja žaba, saj šibamo na tehtanje.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
20.8.2009 22:33:00   
Mala_princeska
Full vesela drgač, ker je moja kolegica povila fantka 18.08. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.8.2009 8:36:22   
Anonimen
jutro

danes pa ne bova delale kilometrov...mami čist preveč crknjenauser posted image ...pa še neke obiske kao dobimo...v glavnem...mejte se...

Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.8.2009 8:54:07   
Mateja4
jutro

evo sporočam da se mamo fino, velik vozičkamo, ponoči pa bol malo spimouser posted image user posted image ampak  sej bo user posted image . Moji šivi so se že čisto zacelili.. v sredo smo se prvič skopali pa danes se bomo še enkrat z babco pol pa same naprej user posted image user posted image Naša princeska pridno papa in pridobiva na teži.. je pravi mali požeruhec. 3.9 imava prvi pregled.. tako da pestro. Zdaj pa z očitom še oba spita, mami ma pa čas da malo na forumu pokomentira user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.8.2009 8:55:10   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Full vesela drgač, ker je moja kolegica povila fantka 18.08. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.8.2009 8:55:59   
Alex01
Mi pa šibamo osebno dat naredit na UE. Smo se včer uspel slikatuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.8.2009 12:41:51   
cukr07
No da se vam spet malo oglasim in poročam kako in kaj, glede na to da sem sedaj jaz na vrsti za rodit. user posted image

Zjutraj sem imela pregled pri nadomestnem G, ker je moja na dopustu. CTG je zaznal kar nekaj popadkov, čeprav jih jaz nisem čutila. Drugače je vse OK, počutim se odlično - sploh ne za it rodit.user posted image Je reku, da če bi bilo čez vikend kaj sumljivega naj grem kar direkt v P.
Sama pri sebi sem sicer prepričana, da vsaj še en teden ne grem rodit, ampak nikol se ne ve.user posted image
Ko sem mojmu user posted image povedala, da je CTG zaznal popadke, je šel takoj dat mobitel polnit, da mu slučajno popoldne v službi nebi crknu. Je reku, da sedaj gre pa zares in mora bit pripravljen na vse.user posted image

Naslednji pregled imam spet danes teden pri svoji G.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.8.2009 14:25:20   
Anonimen
ooo cukr...lepo to. Hehe kako so naši lupčki face...moj je bil tud zadnje dneve na stand by v nizkem štartu. SO včasih še bolj živčni ko me. No, če bo čez vikend akcija, naj ti hitro mine.user posted image

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.8.2009 14:32:13   
Alex01
ja, cukr07 , vsak čas bo, dan D se pribljižujeuser posted image user posted image user posted image . Srečno user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes uspeli dat v "delo" osebno izkaznico za Nejca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.8.2009 16:09:01   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Mi pa šibamo osebno dat naredit na UE. Smo se včer uspel slikatuser posted image

mi tuduser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.8.2009 16:11:26   
kaminek
najboljš je, ko ne veš, kdaj bo in te kar naenkrat kaj preseneti, mene je npr., ko mi je začela odtekat voda,iz ljubega neba se je usulouser posted image .

držim pestke, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.8.2009 16:17:00   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Plenica je plenica če jo moraš čez 10 minut po previjanju dol z rite potegnit, ker se ti userje do vratu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še po kopanju in jovo na novo zrihtat.
Naša user posted image je pač sposobna in mat bi lahko že vedla da vsak večer otrok kaka user posted image user posted image user posted image . To je danes ušpičla.

Res opažam razliko med plenicami. Tiste Pamperske ko so pakirane v kartonasti škatli, so slabše kvalitete kot tiste ki so posebej pakirane.
Drugač pa poskusila že Mullerjeve Oko in Dm ove....Pamperske so najbolj tanke in res največ vpijejo, druge so vse bolj debele. Poiskusila tud pralne Racmanke vmes, pa jih bom verjetno kar nabavila in prala, sušila....(Čeprav je res najlažje plenico v kanto vrečt)

joj, naša se je pred eno uro tako pokakala, da je brlo grozn, je bla v ležalniku in kr naenkrat ga začne polnt, pa še nism misnla, da je toooooolk velik in počakam še 10 min (ker sm še za vsakič po roki dobila, ker sm šla prezgodaj previjatuser posted image ). nato jo dvignem iz ležalnika in je šlo čez in čez, do vratu pokakana. kr nism vedla, kako se naj lotm. po tavečjem na previjalni z robčki obrišem potem pa ruk v banjico na kopanje. se mi je kr smililauser posted image , bit pokakan do vratu pa ni mala šalauser posted image .

tud jst opaža razliko med plenicami; pamperske res ni za primerjat iz mullerja z ostalimi. je user posted image  dobila za darilce pamperske iz spara in je bil rezultat današnjega dne, da gre večinoma mim.
moltex oko so mi zelooo všeč in jih bom kr za naprej uporabljala.

Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.8.2009 16:23:16   
Alex01
kaminek- user posted image user posted image user posted image user posted image tudi  vam za osebno

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......