|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
18.8.2009 9:46:34   
Alex01
Jutro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
18.8.2009 10:35:37   
cukr07
Dan user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
18.8.2009 10:38:46   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Vsaj ena ka z mano kofetka user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
18.8.2009 10:41:21   
rea27
jutro od naju :)

kako kaj? Vidim, da pridno čvekljate..mi je všeč..jaz pa tu in tam poškilim na forum in ekola..se še prfočkam malo :)
Smo ravno zaspali..madona imamo zadnje tedne neke probleme preden zaspi..obvezno je na repertoarju dretje in jok potem pa švrcccc..spimo :)
To sicer traja 10 min..ampak je teh 10 min ubijalskih...

Zadnjič sva z Evo Lano bile na "starševskem" pikniku, kjer je bilo prav fino in fajn.Same mlade družinice, polno novih informacij..predvsem pa dobrih nasvetov..
Me je kr mal zvilo - kolk kompliciram okoli stvari :(
No ja, bo že..jaz jo pač nosim na rokah preden zaspi in kot rčeno je to slabih 10 min..Eni pač imajo to srečo, da lahko svoje malčke položijo v posteljo, kjer sami od sebe zaspijo :(....nam to očitno ne bo še kmal ratalo..
In še nekaj..pravijo, da pri drugem, tretjem, četrtem otročku je vse lažje in skulirano :) Jupi..takoj v akcijo.. :)

Eno vprašanje pa res imam...zanima me ali ste že dobile prvo menstruacijo po porodu? jaz je namreč še vedno nimam..pa saj je to verjetno čist normalno..

Kar se tiče dojenja..še vedno dojimo, zvečer pa dodajamo..ker smo pogruntali, da tako lažje in bolje zaspi..Včeraj naprimer smo spali od 22h do 5h, se malo podojili kar v spanju in potem še do 8h :) :)
No, danes nam veliki met ni uspel: od 22h do 2h..potem papica in potem do 4:30 in spet malo papice...potem pa do 7h... no ja, se pa stvari izboljšujejo :)

tako, toliko od mene, zdaj pa grem še kake poročila prebrat :)

papa

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
18.8.2009 11:41:19   
Anonimen
ojla

midve sva nazaj s terena...vroče je za znoret...Živa je zdaj zaspala...js mam pa še kaj za nardit...pol pa upam, da pridem še pod tuš. Bi prav pasal. Sploh ker sem danes v Mullerju kupila gel za tuširanje z vonjem maline...ful fajn diši. Hehe...bom za pojest. Jao...ampak...tam bi pa marsikaj mela. Trgovine so pa itak....eh...niso za meneuser posted image .

Rea...imaš sms...pa ga za danes lahko ignoriraš...je že mimo. user posted image Ampak, enkrat se pa res moramo dobit.user posted image

IN...dugače kaj novega tu? Vsi na dopustu...fajnuser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
18.8.2009 11:48:40   
Anonimen
Rea - glede dodajanja bi ti jaz rekla samo to, da je bolje, da jo sam dojiš - ker če ne boš zvečer dojila, boš mela posledično manj mleka - to je sam moje mnenje. Ker mi npr pri 3h mesecih smo se dojili ene trikrat ponoči, pol si je pa mali sam podaljševal vmesna spanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.8.2009 13:45:09   
Anonimen
Rea - pa ne me narobe razumet, jaz sem si takrat tud želela, da bi mali spal dlje - pa žal ni - smo jedli ob 20h, 1h, 5h, 9h, potem je pa naenkrat preskočil en obrok - ampak ni šlo pa to iz danes na jutri. Se pa prav spomnim debate o tem, da otrok ne spi celo noč pri treh mesecih - pa da ga je treba nafutrat zvečer do onemoglosti - mogoč res, sam jaz npr. tud ne morem spat s prepolnim želodcem, kako šele tile naši mali škratki, ko majo take male želodčke. Sicer je to itak tvoja odločitev, jaz sam povem svoje mnenje in moj nasvet je tak kot je dobronameren.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
18.8.2009 13:56:18   
Alex01
Jaz sem Alexa samo dojila in je jedel ob 22h, pa ob 2h, pa ob 5h, pa ob 8h, potem je pa najprej prespal hranjenje ob 2 pa čez čas še ob petih. Se je pa še vedno zgodilo, da se je kdaj vmes zbudil ponoči. Dolijla sem ga pa do 4 let 8sicer je bilo potem že bolj crkljanje zjutraj in zvečer, ampak mleka je bilo pa še ful).
Tudi nejca samo dojim, mleka pa za izvozuser posted image .
Ko je Alex že malo zrasel, sem si rekla, če bom imela še kakšnega otroka, ga zvečer nahranim in dam v posteljico, da bo tam zaspal. Ker se mi je vedno zgodilo, da sva se v postelji dojila pred spanjem in sem vedno prej zaspala kot on. V drugo pa se mi to ne bo zgodilo.user posted image user posted image
Kaj pa sedaj? Nejca dojim leže-najlažje (ker imam toliko mleka in mleko preveč "leti" in se revežu velikokrat zaleti) in spet zaspim prej kot on (zvečer) user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.8.2009 13:59:16   
Anonimen
Alex01 - user posted image user posted image user posted image  sem se morala nasmejat  - pri nas se nismo mogli leže dojit, ker je začel pri enem mesecu polivat, tko da jaz nisem nikol prej zaspala kot on - sem se morala gor držat user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.8.2009 14:37:46   
majčica20
rea jaz sem pri prvem dobila menstruacijo šele po devetih mesecih, to je posledica dojenja. jaz malo izključno dojim, čeprav se je tudi meni včasih že pri prvem zdelo da je mleka premalo.
Po flaši pa skoraj vsi mali popijejo kar dobijo, ker jim je to veliko lažje. tako se lahko posledično polenijo in ne spijejo na zizi do konca, ampak samo dokler samo teče (naval na začetku). tudi naši ta mali so že izredno bistri in hitro pogruntajo kako najlažje do hrane.

sicer pa bili smo na morju na Pagu. imeli smo se krasno, samo malo sence sem pogrešala, pa mali so se okice takooo vnele. je vnetje staknila že v porodnišnici, pa je kaki dan bolje mislim da je končno konec, potem pa spet udari ven. sem že prav malo jezna. drugaj je pa pravi cukerček. sem pa tja jo še malo zvije, kakšne rozine na primer, potem pa prdi non stop, in javka zraven.
Lp vsem in uživajte kje v senci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.8.2009 14:41:48   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Alex01 - user posted image user posted image user posted image  sem se morala nasmejat  - pri nas se nismo mogli leže dojit, ker je začel pri enem mesecu polivat, tko da jaz nisem nikol prej zaspala kot on - sem se morala gor držat user posted image

Men pa tako mleko tece, da nejc ne uspe tako hitro požirat doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.8.2009 14:53:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Men pa tako mleko tece, da nejc ne uspe tako hitro požirat doluser posted image

Al men je tud šopalo, sam če sva se dojila leže, je šlo ful več ven pr kupčkih. Tko da mi je pol pediatrinja rekla, da dojenje sede, da je mali mal dvignjen. Mleka imam pa še zdaj - dojim ga pa sam zjutraj - ampak itak vem, da je to sam crkljanje

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.8.2009 15:04:12   
Alex01
nya - sej sem ga jaz tudi do štirih let user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.8.2009 15:06:28   
Anonimen

a te je kdaj sred npr trgovine vlekel za majco, pa vpil mami zizo? ker tega se jaz najbolj bojimuser posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.8.2009 15:15:36   
Alex01

a te je kdaj sred npr trgovine vlekel za majco, pa vpil mami zizo? ker tega se jaz najbolj bojimuser posted image

Ne, ni bilo nobenega "incidenta" da bi si ga zapomnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.8.2009 18:43:59   
Anonimen
No, ka ste ravno pri dojenju. Jst sm tut ene parkrat dodala zvečer, pol sm se pa odločila, da probam brez in je ratal. Sedaj mam mleka, da mali dobesedno lovi sapo na začetku dojenja, ker je tak naval. Je pa zvečer pred spanjem od cca 19.00 pa do 21.30 zelo veliko na dojki predno zaspi. Pol pa spi zelo različno, včasih do dveh, včasih pa do treh, pol pa spet do petih al pa do šestih, pol pa potegne do cca devete oz. desete ure. Pa zdej je čez dan tut že kar precej buden in je najraje v naročju, tako da čez ramo gleda. Pa fuuul velik se smeje user posted image .

Voziček - dokler se rita trese je OK, ko pa se neha trest, se pa začne pritoževati in hoče ven user posted image . Še dobro, da nismo novga vozička kupoval, ker ga bomo očitno zelo malo uporabljali.

Imamo pa šele jutri prvo posvetovalnico (je pa res gužva user posted image ), tako da nimam pojma kako napreduje. Zgleda že dobro, tako da me ne skrbi, bom pa jutri poročala koliko smo veliki in težki. 

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.8.2009 19:50:41   
Alex01
jaknik - je naš kak dan tudi med 19.00 in 22.00 tudi zelo veliko na dojki, pa ponavadi se še kopava v tem časuuser posted image , da ga malo "odstavim"user posted image
Našemu se tudi dopade, če se rita trese v vozičku. Ko se ustavimo, pa takoj oči opre, joka pa edin, če je huda lakota user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.8.2009 22:04:41   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Vsaj ena ka z mano kofetka user posted image user posted image

Ma jaz sem pa zjutraj RR kar nekam na stranski tir porinila, potem smo pa športali in kofetkali - se mi že meša ker sem(smo) samo doma user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

In še nekaj..pravijo, da pri drugem, tretjem, četrtem otročku je vse lažje in skulirano :) Jupi..takoj v akcijo.. :)

Eno vprašanje pa res imam...zanima me ali ste že dobile prvo menstruacijo po porodu? jaz je namreč še vedno nimam..pa saj je to verjetno čist normalno..

Rea27 user posted image user posted image user posted image , jp se mi zdi da je sedaj pri drugi res malo lažje user posted image user posted image user posted image
Ahaaa že nestrpno čakaš user posted image , da boste lahko drugega user posted image naredili aaaaa???user posted image user posted image user posted image user posted image Jokeee....
No, jaz je še nisem dobila, čeprav sem mislila da je - ker sem nekaj večerov opažala rdeče flekce na hlačkah, en dan je bilo pa že kar malo bolj konkretno, potem se je pa ustavilo. Je prav fino bit brez nje....
Rea men je gin. rekla da naj bi nekje v pol leta pršla, ni pa nujno (primer Alex01 pri Aleksu a ne?)

Alex01 -  sem se morala nasmejat  - pri nas se nismo mogli leže dojit, ker je začel pri enem mesecu polivat, tko da jaz nisem nikol prej zaspala kot on - sem se morala gor držat

Men pa tako mleko tece, da nejc ne uspe tako hitro požirat dol

Al men je tud šopalo, sam če sva se dojila leže, je šlo ful več ven pr kupčkih. Tko da mi je pol pediatrinja rekla, da dojenje sede, da je mali mal dvignjen. Mleka imam pa še zdaj - dojim ga pa sam zjutraj - ampak itak vem, da je to sam crkljanje

Dojenje je res en čudež user posted image user posted image user posted image - ko se midve sede dojiva, se ji zaletava 100/h, ko pa leživa pa včasih full poliva user posted image user posted image user posted image - bom mogla eno sredinsko varijanto ubrat user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.8.2009 22:08:08   
Mala_princeska
Jaz imam pa en drug problem user posted image user posted image - tamala je pri 25 stopinjah v stanovanju kar plava po rokicah in nogicah user posted image user posted image user posted image - pa jo potem oblačim malo več in ne samo body s kratkimi - a jo zebe??? Tako da je imela rokice in nogice pokrite dopoldne in je spala. Prav ne vem kako naj jo oblačim user posted image user posted image user posted image . V avtu ji je pa itak vroče, da švica k norc - v lupinici user posted image user posted image user posted image .

Nič lahko noč - se grem mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.8.2009 22:48:49   
Alex01
Princesi - pri dojenju je pri nas isto, samo, da Nejc ne "poliva". Tako, da sem počasi danes začela prakticirat, da se na začetku dojiva leže (ko je mleka ful, da kar ven šprica user posted image ), potem pa ko ene 2x kupčka podreva, pa se naprej dojiva sede.

Menstruacija - ja po prvem porodu sem jo dobila čez leto in par mesecevuser posted image , sem pa Alexa še na polno dojila (poleg goste hrane)

Glede oblačenja - jaz imam Nejca čez dan v hiši v plenčki in bodyu s kratkimi rokavi, pa nogavičke ima obvezno gor. Ko pa zaspi, ka pokrijem z rjuhico. Mu je pa vroče tako kot Alexu, oziroma je takoj ves moker.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
19.8.2009 10:48:11   
Alex01
Dober dan user posted image .

Midva sva že nazaj iz user posted image . Vroče ko strela user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
19.8.2009 10:57:24   
Anonimen
oj

midve že nazaj z mesta...spet vroče...nou komentuser posted image . Se nismo kje srečale?

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
19.8.2009 11:04:16   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

oj

midve že nazaj z mesta...spet vroče...nou komentuser posted image . Se nismo kje srečale?

Nismo. Midva za enkrat "kroživa" tukaj po Šmihelu, pa Regrči vasi. Prepozno vstaneva, da bi prišla do mesta, ka je ful vroče. Ko se malo ohladi, pa ni problema user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
19.8.2009 11:07:17   
Anonimen
hehe do šmihela pa midve mogoč prideva, sam še nisma probale...kr bl mal mesto poznam, sam razdalja pa je ene glih tolk ko ponavad po mestu nardiva.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
19.8.2009 11:27:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hehe do šmihela pa midve mogoč prideva, sam še nisma probale...kr bl mal mesto poznam, sam razdalja pa je ene glih tolk ko ponavad po mestu nardiva.

Iz kterega dela mesta pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......