Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mi imamo tut voziček Peg Perego PlikoP3, pa tut nimam košare za zraven. Pač obrnem športni del tako, da otrok ,,gleda,, vame in ni nobene panike. Jaknik1 mi pa še tok napredni nismo da bi imeli model vozička, ki se obrne v obe smeri. Imam 5 let star model, ki ima ročke samo v drugo stran, tak da me bejba ne more gledat , pa nisem hotla komplicirat z nakupom novega, bomo ravno tako preživeli voziček kot v prvo najbrž . Štacune - v Leclercu se vse dobi in za šolarje so določene stvari cenejše kot drugje (tak mi je kolegica povedala ko je za šolo nabavljala), pa če imaš njihovo kartico in nabavljaš kar je v akciji Eurčke gor dobivaš in naslednjič zapraviš - drugač pa na računu bon dobiš in ga naslednjič zapraviš oz.dokler pač velja..... Copatki - tud v Masu jih imajo kar kvalitetne - drugač pa res Leclerc, jih imajo ogromno copat in ostalega. IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Majch hvala ker sem videla to čudo in pokazat mi moraš kako se zloži, ker jaz jo ne znam - zaščita za voziček hihi...to pa tud js bolj slabo obvladam...sicer so na pepeniju na etiketi navodila. Pri nas to ati zlaga, če je treba pri nas tud - jaz kr mal zbluzim, če je sila Ccccc......pa navodila - saj so bila priložena, pa jih lahko 100 x preberem, pa še 101 ne bom znala upoštevat , danes sem hb pogruntala da zaščito na vozičku pustim, malo zvijem in vseeno stlačim v avto jaz . IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1 Pa tut jst rada kupujem cunje v H&M in v C&A. Sam se mi zdi, da so v H&M cene precej dvignli. Kupujem pa ponavad tut v NM v KIK-u, sam tam dobim ponavad sam kake puloverje, hlače pa zelo težko Jst gledam na to, da fantom kupim kvalitetne čevlje, teniske, sandale in uglavnem vse kar je za na nogo. Za cunje pa ne dam rada celo premoženje. Pa tut nism ubrisana na znamke , pa verjetn me kupovanje znamk čaka, ko bodo možakarji zrastli . Takrat si bom mogla pa še kak dodaten šiht umislit . Men so tud všeč cotke iz H&M-a, C&A-ja.....sam pol mi gre na živce ko imajo v vrtcu vse punce enaka oblačila , ampakkk resss.....Nina pravi:"Martina ima enako majčko, pa Zarja tudiiiii" . Zdaj ob rojstvu Mance sem večino cunj dobila iz Kika. So pa malo sfaljeni pri številkah, imajo full manjše, vsaj za in pazit je treba da ni kaj strgano - se mi je že zgodilo in sedaj malo bolj gledam na šive. Zdajle ne bom nič več cunj za Nino kupovala ker jih ima ogromno (dobiva jih od starejše sestrične), sicer določene niso tako fancy, a so čiste in cele in za v vrtec bodo. Hodijo pa nabavljat čez mejo - v Samobor? ne vem če sem prav napisala - prec čez Hrvaško mejo. Zdej pa ne vem al varijanta tržnice al štacune in se še čevapov najejo ob nakupovanju . Sej ni važn s kje je cunja (kere firme), važn da ni zaprana, da je čista in cela . Čevlji - jst sem včasih prav en butelj ob kupovanju, da kupim prevelike in potem jih Nina dve sezoni nosi, ma to se mi je zgodilo pred kratkim, je imela čevlje kot klovn in me je šele sestra "zbrihtala". Zdaj vem kk čevelj probat. Da ga pomirim ob podplat, pa da je not en pavc razlike.....