Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:53:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kera me pride postrišt....claud kje si rabm frizerja lahko jst ajde a dons al jutr... jutr ob 6 pri majchy na hitrco.... prnesem svojo mašinco jutri je sobota .......da mi nebi katera ob 6.00 že strašila tukaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:54:59
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny....super da se bomo spoznale komaj čakam Tudi jst!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:56:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo aha no pa te mam tak ti to kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj že ko se spomniš za kaj sem ga dolžna,ga dobiš,prej ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:57:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny....super da se bomo spoznale komaj čakam Tudi jst!!!!!! .....a pol mi uletimo do tebe,ali kontra?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:58:18
|
|
|
|
Jutta
|
Vid že pridno pancka, moj dragi pridno pospravlja kuhinjo, jaz pa imam spet svojih pet minut internet Tud jaz nisem bila kaj prevec pridna s kuhanjem kosila - sem kar kitajsko za mojega naročila, pa je bil tudi zadovoljen Evo Vidove številke : 1. mesec: 3670g, 53 cm 2. mesec: 4270g, 55 cm 3. mesec: 5030g, 56,5 cm 4. mesec: 5800g, 61,5 cm 6. mesec: 7130g, 65 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:01:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Vid že pridno pancka, moj dragi pridno pospravlja kuhinjo, jaz pa imam spet svojih pet minut internet Tud jaz nisem bila kaj prevec pridna s kuhanjem kosila - sem kar kitajsko za mojega naročila, pa je bil tudi zadovoljen Evo Vidove številke : 1. mesec: 3670g, 53 cm 2. mesec: 4270g, 55 cm 3. mesec: 5030g, 56,5 cm 4. mesec: 5800g, 61,5 cm 6. mesec: 7130g, 65 cm pridden tvoj dragi lepo si ga vzgojila ..mere so napisane in bojo verjetno že jutri na seznamčku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:12:56
|
|
|
|
Balonchy
|
Čer beybe.. Mi smo končno mal zadihali. Ko smo šli popoldan od doma sm pozabla klimo zakurblat in je blo k pr norcih prej k smo se domov vrnli . Spet mam en kueščn!!! A majo u H&M-u že jesenske cotke za tamaučke? Naš ma sam ene dvoje kavbojke od dolgih hlač in ene par tenkih dolgih majčk. Morm vse še nabavit. Pa bi rada šla, ko bo še kaj na izbiro.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:16:50
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.....na eni temi sem zasledila tel.št H&M-a na Rudniku in se lahko vpraša(itak imajo povsod isto časno novo kolekcijo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:18:17
|
|
|
|
Jutta
|
Jaz sem pa razočarana nad H&M-om. Imajo ful večjo izbiro za punčke kot za fantke, pa še tisto, kar sem mu kupila, se je začelo trgat po šivih Je pa res, da so cene veliko bolj prijazne kot v Chiccotu, Okaidiu...
< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.8.2009 21:19:06 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:19:42
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Čer beybe.. Mi smo končno mal zadihali. Ko smo šli popoldan od doma sm pozabla klimo zakurblat in je blo k pr norcih prej k smo se domov vrnli . Spet mam en kueščn!!! A majo u H&M-u že jesenske cotke za tamaučke? Naš ma sam ene dvoje kavbojke od dolgih hlač in ene par tenkih dolgih majčk. Morm vse še nabavit. Pa bi rada šla, ko bo še kaj na izbiro. jaz sem sla 3 dni nazaj ani kupit poletni klobucek. pa jih niso imeli, imajo pa ze volnene kape, bunde ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:23:42
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"... balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem? jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 21.8.2009 21:24:35 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:24:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"... aha........bomo prišibali en dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 21:29:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:30:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"... balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem? jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla... Dej vrži en uč pa sporoči... Poglej, če so kake bombažne hlačke (varianta od trenirke), pa kaka jopca odspred za zapet na fršlus...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:31:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo aha no pa te mam tak ti to kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj že ko se spomniš za kaj sem ga dolžna,ga dobiš,prej ne drugič se raje ne bom hvalila.... me emšo daje in vse pozabim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 21:31:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:31:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"... aha........bomo prišibali en dan a nam boš kej več povedala kje se dobimo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:33:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo aja DOBER VEČER čer.........ti dam popolnoma prav glede tega kako si reagirala-sem jaz ista šobec uspel?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:34:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo aha no pa te mam tak ti to kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj že ko se spomniš za kaj sem ga dolžna,ga dobiš,prej ne drugič se raje ne bom hvalila.... me emšo daje in vse pozabim pol bo mene čez 4 leta tudi začel dajati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:35:08
|
|
|
|
Katjusa
|
jutta vidim te že pečeš pazi, da ne zažgeš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:38:03
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci uletela na prvi peron
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:39:05
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"... balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem? jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla... Vidu sem v H&M kupila komplet bodijev (so po dnevih Monday, Tuesday...) - od sedmih sta se strgala že dva. Za poleti pa sem mu kupila tri kratke pižamice in je tudi ena žem strgana Najbolj sem zadovoljna s stvarmi, ki jih naročim po katalogu La Redoute. So res ful kvalitetne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 21:39:26
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy kufer je že na strehi a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?