|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
21.8.2009 20:53:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kera me pride postrišt....claud kje si rabm frizerja

lahko jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajde a dons al jutr...

jutr ob 6 pri majchy na hitrco.... prnesem svojo mašincouser posted image

jutri je sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......da mi nebi katera ob 6.00 že strašila tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.8.2009 20:54:59   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny....super da se bomo spoznaleuser posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image

Tudi jst!!!!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.8.2009 20:56:03   
Čebel@

NUJNO!!!!!

Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image

vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo

aha no pa te mam tak ti touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj žeuser posted image

ko se spomniš za kaj sem ga dolžna,ga dobiš,prej neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.8.2009 20:57:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

sunny....super da se bomo spoznaleuser posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image

Tudi jst!!!!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....a pol mi uletimo do tebe,ali kontra? 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.8.2009 20:58:18   
Jutta
Vid že pridno pancka, moj dragi pridno pospravlja kuhinjo, jaz pa imam spet svojih pet minut internetuser posted image

Tud jaz nisem bila kaj prevec pridna s kuhanjem kosila - sem kar kitajsko za mojega naročila, pa je bil tudi zadovoljenuser posted image

Evo Vidove številkeuser posted image :
1. mesec: 3670g, 53 cm
2. mesec: 4270g, 55 cm
3. mesec: 5030g, 56,5 cm
4. mesec: 5800g, 61,5 cm
6. mesec: 7130g, 65 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.8.2009 21:01:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Vid že pridno pancka, moj dragi pridno pospravlja kuhinjo, jaz pa imam spet svojih pet minut internetuser posted image

Tud jaz nisem bila kaj prevec pridna s kuhanjem kosila - sem kar kitajsko za mojega naročila, pa je bil tudi zadovoljenuser posted image

Evo Vidove številkeuser posted image :
1. mesec: 3670g, 53 cm
2. mesec: 4270g, 55 cm
3. mesec: 5030g, 56,5 cm
4. mesec: 5800g, 61,5 cm
6. mesec: 7130g, 65 cm

pridden tvoj dragiuser posted image user posted image user posted image lepo si ga vzgojilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mere so napisane in bojo verjetno že  jutri na seznamčkuuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.8.2009 21:12:56   
Balonchy
Čer beybe..
Mi smo končno mal zadihali. Ko smo šli popoldan od doma sm pozabla klimo zakurblat in je blo k pr norcih prej k smo se domov vrnli user posted image  user posted image .

Spet mam en kueščn!!!
A majo u H&M-u že jesenske cotke za tamaučke? Naš ma sam ene dvoje kavbojke od dolgih hlač in ene par tenkih dolgih majčk. Morm vse še nabavit. Pa bi rada šla, ko bo še kaj na izbiro.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.8.2009 21:16:50   
Čebel@
balonchy.....na eni temi sem zasledila tel.št H&M-a na Rudniku in se lahko vpraša(itak imajo povsod isto časno novo kolekcijo)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.8.2009 21:18:17   
Jutta
Jaz sem pa razočarana nad H&M-om. Imajo ful večjo izbiro za punčke kot za fantke, pa še tisto, kar sem mu kupila, se je začelo trgat po šivihuser posted image
Je pa res, da so cene veliko bolj prijazne kot v Chiccotu, Okaidiu...

< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.8.2009 21:19:06 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.8.2009 21:19:42   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer beybe..
Mi smo končno mal zadihali. Ko smo šli popoldan od doma sm pozabla klimo zakurblat in je blo k pr norcih prej k smo se domov vrnli user posted image  user posted image .

Spet mam en kueščn!!!
A majo u H&M-u že jesenske cotke za tamaučke? Naš ma sam ene dvoje kavbojke od dolgih hlač in ene par tenkih dolgih majčk. Morm vse še nabavit. Pa bi rada šla, ko bo še kaj na izbiro.

jaz sem sla 3 dni nazaj ani kupit poletni klobucek. pa jih niso imeli, imajo pa ze volnene kape, bunde ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.8.2009 21:20:27   
Čebel@
balonchy.......

http://www.ringaraja.net/forum/jesenska_roba_v_H%26M/m_4420917/tm.htm

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 21.8.2009 21:26:09 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.8.2009 21:23:42   
sunny24
majchy, vi2 boste mogle uletet do mene, k jst nimam avta...Pelje "tašča"...

balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem?

jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla...user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 21.8.2009 21:24:35 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.8.2009 21:24:56   
Čebel@

aha........bomo prišibali en danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:29:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.8.2009 21:30:52   
Balonchy

balonchy, jst sem Gaji v HM že kupla neki jesenskega...Majo tudi za fantke, sm vidla hlače žametne na naramnce, pa une bundice brezrokavnik v rjavi barvi (to v NG), majčke in trenirkice pa tudi majo. Grem pa jutri v Qlandijo in ti lahko počekiram če kaj majo pa ti pol povem?

jutta, a res si naletela na tako švoh robo? Jst pa full Gaji tam kupujem, pa se še ena stvar ni niti malo uničla, skrčla, zmuckala, cunje dam dam tudi v sušilca...Karkoli sem drugje kupla, al se je zmuckalo al pa so uni prtiskovci odleteli oz odtrgali in kaka stvar se je tudi pošteno skrčla...user posted image

Dej vrži en uč pa sporoči... Poglej, če so kake bombažne hlačke (varianta od trenirke), pa kaka jopca odspred za zapet na fršlus...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.8.2009 21:31:08   
Katjusa

NUJNO!!!!!

Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekalauser posted image user posted image user posted image user posted image

aha no pa te mam tak ti touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj žeuser posted image

ko se spomniš za kaj sem ga dolžna,ga dobiš,prej neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugič se raje ne bom hvalila.... me emšo daje in vse pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.8.2009 21:31:29   
Balonchy

balonchy.......

http://www.ringaraja.net/forum/jesenska_roba_v_H%26M/m_4420917/tm.htm

THX beyba... grem brat... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:31:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.8.2009 21:31:48   
Katjusa

aha........bomo prišibali en danuser posted image user posted image user posted image

a nam boš kej več povedala kje se dobimo?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.8.2009 21:33:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

aja DOBER VEČERuser posted image
čer.........ti dam popolnoma prav glede tega kako si reagirala-sem jaz istauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šobec uspel?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.8.2009 21:34:12   
Čebel@

NUJNO!!!!!

drugič se raje ne bom hvalila.... me emšo daje in vse pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo mene čez 4 leta tudi začel dajatiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.8.2009 21:35:08   
Katjusa
jutta vidim te  že pečeš pazi, da ne zažgešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.8.2009 21:38:03   
Čebel@
tanci uletela na prvi peronuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.8.2009 21:39:05   
Jutta

Vidu sem v H&M kupila komplet bodijev (so po dnevih Monday, Tuesday...) - od sedmih sta se strgala že dva. Za poleti pa sem mu kupila tri kratke pižamice in je tudi ena žem strganauser posted image

Najbolj sem zadovoljna s stvarmi, ki jih naročim po katalogu La Redoute. So res ful kvalitetne.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.8.2009 21:39:26   
Katjusa
majchy kufer je že na strehiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bi imele kako kolo jst sem rekla, da ne rabmo k tak mame vozičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?