Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:56:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ne bo držalo.. Mi mamo prav lepo vreme, edin pozimi je velikrat mal mraz Danes celih 32°C Maš smolo, da se ob dežju k nam voziš. Če te kej več zanima, prid k men na obisk pa boš vidla kje smo in da je prow lepo tuki ne ne nisem tk mislila....hiške zgledajo super lepe...sam mi bi mal bližje, smo razvajeni....drgač pa ja vem da je po lepa sem bla zadnjič tam k je lilo kt iz škafa ...smo pelal obiske u postonsko jamo pa se je tok ulil da smo bli u sekundi totalka mokri Ne verjamem... Men so rekl, da not nkol ne pada!!! HAAAHAAAHAAA....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:57:22
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ja frizurca bo sam da mal poganje nazaj....frizura pa...khm nisem pogumna na mašinco se opalit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:58:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ej smo čveke, smo sam me na forumu ja za druge je zaprt imajo prepočasn strežnik a zdej mormo pa še druge strešt al kaj dej deca vpraš kaj je to strežnik, da ne bom smetila po RR
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:59:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ne bo držalo.. Mi mamo prav lepo vreme, edin pozimi je velikrat mal mraz Danes celih 32°C Maš smolo, da se ob dežju k nam voziš. Če te kej več zanima, prid k men na obisk pa boš vidla kje smo in da je prow lepo tuki ne ne nisem tk mislila....hiške zgledajo super lepe...sam mi bi mal bližje, smo razvajeni....drgač pa ja vem da je po lepa sem bla zadnjič tam k je lilo kt iz škafa ...smo pelal obiske u postonsko jamo pa se je tok ulil da smo bli u sekundi totalka mokri Ne verjamem... Men so rekl, da not nkol ne pada!!! HAAAHAAAHAAA.... pada ne kaplja pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:59:22
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ne bo držalo.. Mi mamo prav lepo vreme, edin pozimi je velikrat mal mraz Danes celih 32°C Maš smolo, da se ob dežju k nam voziš. Če te kej več zanima, prid k men na obisk pa boš vidla kje smo in da je prow lepo tuki ne ne nisem tk mislila....hiške zgledajo super lepe...sam mi bi mal bližje, smo razvajeni....drgač pa ja vem da je po lepa sem bla zadnjič tam k je lilo kt iz škafa ...smo pelal obiske u postonsko jamo pa se je tok ulil da smo bli u sekundi totalka mokri Ne verjamem... Men so rekl, da not nkol ne pada!!! HAAAHAAAHAAA.... ahhhhhhhhaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa pa si me .....ja uzuni je padal...do not sploh nismo mogl tko da smo pol še eno uro čakal da smo se lohk premikat začel ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:59:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ne bo držalo.. Mi mamo prav lepo vreme, edin pozimi je velikrat mal mraz Danes celih 32°C Maš smolo, da se ob dežju k nam voziš. Če te kej več zanima, prid k men na obisk pa boš vidla kje smo in da je prow lepo tuki ne ne nisem tk mislila....hiške zgledajo super lepe...sam mi bi mal bližje, smo razvajeni....drgač pa ja vem da je po lepa sem bla zadnjič tam k je lilo kt iz škafa ...smo pelal obiske u postonsko jamo pa se je tok ulil da smo bli u sekundi totalka mokri Ne verjamem... Men so rekl, da not nkol ne pada!!! HAAAHAAAHAAA....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:00:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ej smo čveke, smo sam me na forumu ja za druge je zaprt imajo prepočasn strežnik a zdej mormo pa še druge strešt al kaj dej deca vpraš kaj je to strežnik, da ne bom smetila po RR a dej no....deca ni me noče strežt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:01:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ej smo čveke, smo sam me na forumu ja za druge je zaprt imajo prepočasn strežnik a zdej mormo pa še druge strešt al kaj dej deca vpraš kaj je to strežnik, da ne bom smetila po RR a dej no....deca ni me noče strežt
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:01:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa balonchy http://www.babybonus.si/ sem zdej vidla, da ne gre več preko neta morš tam v trgovini prjavnco vzet (pri blagajni imajo) in pol izpolneš in pošlješ nazaj boš dobila knjižico z raznimi kupončki med drugim gratis pleničke in bon za 25% babylove izdelkov in 25% za hipp izdelke in ariel..... se splača
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:03:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ej smo čveke, smo sam me na forumu ja za druge je zaprt imajo prepočasn strežnik a zdej mormo pa še druge strešt al kaj dej deca vpraš kaj je to strežnik, da ne bom smetila po RR a dej no....deca ni me noče strežt mene bo moj zdle postregu k pride domov ni ne južne in ni pospravljeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:04:09
|
|
|
|
Jutta
|
Katjusa ti posljem slikco, ko jih bom presnela s fotoaparata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:04:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Katjusa ti posljem slikco, ko jih bom presnela s fotoaparata velja sej tak ne bom uspela zdej narest...... sam ne pozabit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:05:00
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa balonchy http://www.babybonus.si/
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:06:58
|
|
|
|
Katjusa
|
NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:08:35
|
|
|
|
tanci29
|
ok men je strežnik odpovedu mi je prejle vrglo nazaj na 132 stran kao da je tam konc sem misnla da se mi že rola u glav sem vedla da sem se neki z vami zaje...vala tukile pol pa kr naenkrat nč več bemti pa strežniki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:09:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:09:46
|
|
|
|
Katjusa
|
mam še sam dobrih 10 minut in ve mi ne pomagate prjatlce pa take
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:10:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa NUJNO!!!!! Kako v 15 minutah pospravim stanovanje in skuham kosilo, da moj ne pogrunta, da sem cel dan z vami čvekala vzami čarobno paličico in spot billy torbico...garanitram da ti bo uspelo aha no pa te mam tak ti to kje si nabavla.... a tista paličica tud evre čara.... lahko tud kune k grem v nedeljo na hrvaško..... sicer mi je pa majchy dolžna sladoled sam ne vem zakaj že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:11:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok men je strežnik odpovedu mi je prejle vrglo nazaj na 132 stran kao da je tam konc sem misnla da se mi že rola u glav sem vedla da sem se neki z vami zaje...vala tukile pol pa kr naenkrat nč več bemti pa strežniki to pa ni strežnik to pe tebe matra znanje računalništva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:12:38
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa stop igra morem it v kuhno vsaj v pomivalca neki zdevat pa zalavfat da bo zgledal da migam doma čau babe moje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:12:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok men je strežnik odpovedu mi je prejle vrglo nazaj na 132 stran kao da je tam konc sem misnla da se mi že rola u glav sem vedla da sem se neki z vami zaje...vala tukile pol pa kr naenkrat nč več bemti pa strežniki to pa ni strežnik to pe tebe matra znanje računalništva ne ne jest ti povem da je bil strežnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:13:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej pa stop igra morem it v kuhno vsaj v pomivalca neki zdevat pa zalavfat da bo zgledal da migam doma čau babe moje a si šla u zapik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:13:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok men je strežnik odpovedu mi je prejle vrglo nazaj na 132 stran kao da je tam konc sem misnla da se mi že rola u glav sem vedla da sem se neki z vami zaje...vala tukile pol pa kr naenkrat nč več bemti pa strežniki to pa ni strežnik to pe tebe matra znanje računalništva ne ne jest ti povem da je bil strežnik mogoče frizura sam jst pa razmišljam da se postrižem dons bom vidla kaj bo moj reku si me zrajcala s frizuro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:15:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok men je strežnik odpovedu mi je prejle vrglo nazaj na 132 stran kao da je tam konc sem misnla da se mi že rola u glav sem vedla da sem se neki z vami zaje...vala tukile pol pa kr naenkrat nč več bemti pa strežniki to pa ni strežnik to pe tebe matra znanje računalništva ne ne jest ti povem da je bil strežnik mogoče frizura sam jst pa razmišljam da se postrižem dons bom vidla kaj bo moj reku si me zrajcala s frizuro a u pomivalcu maš tud laptopa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?