|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
21.8.2009 16:19:48   
tanci29
a ste šle use pomivat

ajde čao

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
21.8.2009 16:30:19   
TAMIKA3
kje ste vse user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
21.8.2009 17:31:42   
Katjusa
evo mene pomivalc je lavfal ko je moj prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedl smo pa paštetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku moj sej boljše, da nisi kuhala k je taka vročina in si prnesu na mizo pašteto..... moj možek je tako zlat moški..... opravičeno bi mi reku baba kje je kosilo ampak ne on reče boljše, da nisi kuhala in si vzame pašteto.... upam, da bo tud na starost takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja sam ustrižt se mi pa ne pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma če ga zapelem v spalnico bo kuj kratka frizura sam k vem, da bi mi blo pol žal k zdej si lahko čop spnem pol k pa rastejo in vse štrli pa ni kej narest......

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
21.8.2009 17:50:43   
MIHAILO
evo me se mal dokler se ni obiskov...cakam mojga da pride da greva se v spar...
BALONCHY babylove plenice so res fajne,sem jih dobila za sprobat in tko vidla da so super...tut baby beuty od mulerja so fajne ampak se mi dm-ove zdijo se mal biljse...se ne spomnim kok je cena dm-ovih plenic pa kok jih je noter?

JUTA DOBRODOSLAAAAAAAAAAAA...komaj cakam slikice ,da vidimo nasega novega clana[
sm=bravo.gif]user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
21.8.2009 17:52:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo mene pomivalc je lavfal ko je moj prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedl smo pa paštetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku moj sej boljše, da nisi kuhala k je taka vročina in si prnesu na mizo pašteto..... moj možek je tako zlat moški..... opravičeno bi mi reku baba kje je kosilo ampak ne on reče boljše, da nisi kuhala in si vzame pašteto.... upam, da bo tud na starost takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja sam ustrižt se mi pa ne pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma če ga zapelem v spalnico bo kuj kratka frizura sam k vem, da bi mi blo pol žal k zdej si lahko čop spnem pol k pa rastejo in vse štrli pa ni kej narest......

katjusa tut mi smo danes strajkali z kuhanjem...zvecer bomo mal narezka naredili jutri in v nedeljo bomo pa itak zrllll(kot bi rekla KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image )Kje pa je ,pogressam jo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
21.8.2009 17:53:01   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kje ste vse user posted image

evo meuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
21.8.2009 17:54:57   
MIHAILO
kje ste zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.8.2009 17:56:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

kje ste zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

v dramljah sem jst

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
21.8.2009 17:56:39   
Katjusa
Mihailo fajn se mejte za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.8.2009 17:56:58   
Katjusa
kdaj gremo pa v Bosno?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.8.2009 17:57:37   
Katjusa
miiiiiiihaaaaaaailoooooooo   kjeeeee siiiiiiii:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.8.2009 17:59:27   
Katjusa
mihailo a jst pa nisem vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.8.2009 18:04:33   
MIHAILO
mi

mihailo a jst pa nisem vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo se je zbudil...seveda da s vredu....a v dramljah si user posted image user posted image user posted image v bosno kadar hocteuser posted image user posted image user posted image hisa caka...
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.8.2009 18:06:27   
MIHAILO
zdaj pa grem ..morm mihaila zrihat za v trgovino...uzivajte v vikendu jaz bom tudi...zdaj se lahko se napijem ,ko ne dojim vec ...jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.8.2009 18:06:52   
Katjusa

mi

mihailo se je zbudil...seveda da s vredu....a v dramljah si user posted image user posted image user posted image v bosno kadar hocteuser posted image user posted image user posted image hisa caka...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj bi tud šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.8.2009 18:07:27   
Katjusa

zdaj pa grem ..morm mihaila zrihat za v trgovino...uzivajte v vikendu jaz bom tudi...zdaj se lahko se napijem ,ko ne dojim vec ...jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zmerno pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.8.2009 18:07:47   
SURF
DRAGE MOJEuser posted image POZDRAVLJENE.

Včeraj zvečer prišli home,iz Portoroža,bilo je super,fenomenalno cooolllllluser posted image .
Nisem se nič poslovila,a sem bila z mislimi tudi pri vasuser posted image dokler ni prišel čisti odklopuser posted image .
Nisem na tekočem,vidim da smo dobile v družbo novo čvekouser posted image Pozdravljenauser posted image ,to pa je tudi vse kar sem zasledila....

Naš dopust se je končaluser posted image vse do zime,ko se bomo šli smučat.Vmes se bomo pa še na kak izlet kam odpravili.

Fotke bom prlimala....

Lep dan...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.8.2009 18:10:31   
SURF
Mihailo-vidim da ne dojiš več,si namerno končala,postopoma,kako?????

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.8.2009 18:14:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

DRAGE MOJEuser posted image POZDRAVLJENE.

Včeraj zvečer prišli home,iz Portoroža,bilo je super,fenomenalno cooolllllluser posted image .
Nisem se nič poslovila,a sem bila z mislimi tudi pri vasuser posted image dokler ni prišel čisti odklopuser posted image .
Nisem na tekočem,vidim da smo dobile v družbo novo čvekouser posted image Pozdravljenauser posted image ,to pa je tudi vse kar sem zasledila....

Naš dopust se je končaluser posted image vse do zime,ko se bomo šli smučat.Vmes se bomo pa še na kak izlet kam odpravili.

Fotke bom prlimala....

Lep dan...

majchy, birdy in jst gremo kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to nedeljo v valkanelo.... vse ostale pa pridete na obisk.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no to smo se dogovarjal zdej k te ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa neke torte so pekle, sam ne vem kdaj jih bomo jedluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da ste se mel superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.8.2009 18:59:54   
SURF
BRAVOOO,super ste,korajžneuser posted image user posted image user posted image in kar same v kampuser posted image user posted image user posted image
Js tudi torto...jedlauser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.8.2009 19:29:07   
Vesnozaver
juhu,

katjusa bravo za mozekauser posted image
balonchy mi uporabljamo dm plenice in sem zadovoljna!
surf dobrodosla nazaj,super, da ste uzivali, slikice prosim!user posted image

takole, jaz sem se pa zdaj 'zrihtala', cakam, da mozek pride iz sihta, pol pa greva ven, jeeeeeuser posted image
aljaz je ze pri babici, se greva okrog devetih vozicek tja peljat.....mi je kar malo cudno po eni strani, po drugi strani pa bo prav pasala 'prespana' nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.8.2009 20:21:20   
piskot
cer.

se moram pohvalit, da mi je ze drugi dan zaporedoma uspelo martina prepricat da je sel opoldan spat. kako je lepo, ce je naspan. ce ne gre spat, je pa ze ob 17h tecen za popenit.

ana standard, skoz po rokah, sicer je joj. zdaj se ze na vse 4 zbase in se gunca, pa potem pikira na nos.

kuham si koruzo. njami.

jutta welcome!

tanci po mojem se splaca cim vec folku o temu povedat, pa ti kdo potem namigne, da na primer njegov bratranec prodaja eno fajn lokacijo ... no recimo midva sva prejsnje stanovanje kupila preko salomonovega oglasnika. pa samo tam je bil oglas in nikjer drugje. tipu se ni dal ubadat z agenti. tudi midva sva ga sama prodala (sva pac upala, ker sva ga kolegom) in sama kupila, vse brez posrednikov. vecina jih je za en drek.

baloncy tudi mi jih imamo od prejsnjega tedna. super so, ne premocijo, dokaj mehke, pa se po nemskih oko testih so sehr gut. tko da bomo na njih ostali.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.8.2009 20:40:34   
Čebel@
čer!
jutta.......daj še mere za vse preostale mesece(za nazaj)user posted image
salt........WBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo bili v millerju,smo šli po pleničke,pol smo šli pa še k svakinji na sokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.8.2009 20:47:25   
sunny24
Čer! Kako kaj?

Mi smo bli kar celo jutro zaprti v bajti, k zuni je blo toplo za znoret...Sm hotla it z Gajo ven, ma ni blo šans..ob 10h zjutri je blo že 28C...user posted image
Popoldne sm šla eno urco odspat, pol na fitnes, zvečer smo dobili obiske, pol smo pa z mojim pičla na pijačko. Gajo je mela sestra od mojga, malo so pohajale okoli...Zdej ji pa moj daje za papcat...Upam, da gre pole spat...

jutta, welcome pr nas čvekah! user posted image

katjusa, ja, lahko se zmenmo, da se dobimo v torek al pa sredo...Upam, da se res končno spoznamo še v živo!!! user posted image

salt, welcome back! Lepo, da ste uživali! user posted image

DM plenice...Jst sem tudi jih provala pr Gaji in so ble kar OK. Edino kar me moti je, k so malo bol debele od Pampersk in sm zato rekla, da ji bom tiste bolj pole na jesen začela kupovat, da bo rita bolj na toplem! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.8.2009 20:49:04   
Čebel@
sunny....super da se bomo spoznaleuser posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image
Pikica5......vidim te da bereš-dej se oglasi nouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?