Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:19:48
|
|
|
|
tanci29
|
a ste šle use pomivat ajde čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 16:30:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kje ste vse
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:31:42
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene pomivalc je lavfal ko je moj prišel jedl smo pa pašteto je reku moj sej boljše, da nisi kuhala k je taka vročina in si prnesu na mizo pašteto..... moj možek je tako zlat moški..... opravičeno bi mi reku baba kje je kosilo ampak ne on reče boljše, da nisi kuhala in si vzame pašteto.... upam, da bo tud na starost tak aja sam ustrižt se mi pa ne pusti ma če ga zapelem v spalnico bo kuj kratka frizura sam k vem, da bi mi blo pol žal k zdej si lahko čop spnem pol k pa rastejo in vse štrli pa ni kej narest......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:50:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo me se mal dokler se ni obiskov...cakam mojga da pride da greva se v spar... BALONCHY babylove plenice so res fajne,sem jih dobila za sprobat in tko vidla da so super...tut baby beuty od mulerja so fajne ampak se mi dm-ove zdijo se mal biljse...se ne spomnim kok je cena dm-ovih plenic pa kok jih je noter? JUTA DOBRODOSLAAAAAAAAAAAA...komaj cakam slikice ,da vidimo nasega novega clana[sm=bravo.gif]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:52:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo mene pomivalc je lavfal ko je moj prišel jedl smo pa pašteto je reku moj sej boljše, da nisi kuhala k je taka vročina in si prnesu na mizo pašteto..... moj možek je tako zlat moški..... opravičeno bi mi reku baba kje je kosilo ampak ne on reče boljše, da nisi kuhala in si vzame pašteto.... upam, da bo tud na starost tak aja sam ustrižt se mi pa ne pusti ma če ga zapelem v spalnico bo kuj kratka frizura sam k vem, da bi mi blo pol žal k zdej si lahko čop spnem pol k pa rastejo in vse štrli pa ni kej narest...... katjusa tut mi smo danes strajkali z kuhanjem...zvecer bomo mal narezka naredili jutri in v nedeljo bomo pa itak zrllll(kot bi rekla KOLUMBO )Kje pa je ,pogressam jo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:53:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kje ste vse evo me
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:54:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje ste zdaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:56:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO kje ste zdaj v dramljah sem jst
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:56:39
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo fajn se mejte za vikend
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:56:58
|
|
|
|
Katjusa
|
kdaj gremo pa v Bosno?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:57:37
|
|
|
|
Katjusa
|
miiiiiiihaaaaaaailoooooooo kjeeeee siiiiiiii:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 17:59:27
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo a jst pa nisem vredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:04:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
mi IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo a jst pa nisem vredu mihailo se je zbudil...seveda da s vredu....a v dramljah si v bosno kadar hocte hisa caka...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:06:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
zdaj pa grem ..morm mihaila zrihat za v trgovino...uzivajte v vikendu jaz bom tudi...zdaj se lahko se napijem ,ko ne dojim vec ...jeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:06:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mi IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo a jst pa nisem vredu mihailo se je zbudil...seveda da s vredu....a v dramljah si v bosno kadar hocte hisa caka... super moj bi tud šel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:07:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj pa grem ..morm mihaila zrihat za v trgovino...uzivajte v vikendu jaz bom tudi...zdaj se lahko se napijem ,ko ne dojim vec ...jeeeeeeeeeee sam zmerno pit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:07:47
|
|
|
|
SURF
|
DRAGE MOJE POZDRAVLJENE. Včeraj zvečer prišli home,iz Portoroža,bilo je super,fenomenalno cooollllll . Nisem se nič poslovila,a sem bila z mislimi tudi pri vas dokler ni prišel čisti odklop . Nisem na tekočem,vidim da smo dobile v družbo novo čveko Pozdravljena ,to pa je tudi vse kar sem zasledila.... Naš dopust se je končal vse do zime,ko se bomo šli smučat.Vmes se bomo pa še na kak izlet kam odpravili. Fotke bom prlimala.... Lep dan...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:10:31
|
|
|
|
SURF
|
Mihailo-vidim da ne dojiš več,si namerno končala,postopoma,kako?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:14:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF DRAGE MOJE POZDRAVLJENE. Včeraj zvečer prišli home,iz Portoroža,bilo je super,fenomenalno cooollllll . Nisem se nič poslovila,a sem bila z mislimi tudi pri vas dokler ni prišel čisti odklop . Nisem na tekočem,vidim da smo dobile v družbo novo čveko Pozdravljena ,to pa je tudi vse kar sem zasledila.... Naš dopust se je končal vse do zime,ko se bomo šli smučat.Vmes se bomo pa še na kak izlet kam odpravili. Fotke bom prlimala.... Lep dan... majchy, birdy in jst gremo kampirat to nedeljo v valkanelo.... vse ostale pa pridete na obisk.... no to smo se dogovarjal zdej k te ni blo aja pa neke torte so pekle, sam ne vem kdaj jih bomo jedl lepo da ste se mel super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 18:59:54
|
|
|
|
SURF
|
BRAVOOO,super ste,korajžne in kar same v kamp Js tudi torto...jedla .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 19:29:07
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, katjusa bravo za mozeka balonchy mi uporabljamo dm plenice in sem zadovoljna! surf dobrodosla nazaj,super, da ste uzivali, slikice prosim! takole, jaz sem se pa zdaj 'zrihtala', cakam, da mozek pride iz sihta, pol pa greva ven, jeeeee aljaz je ze pri babici, se greva okrog devetih vozicek tja peljat.....mi je kar malo cudno po eni strani, po drugi strani pa bo prav pasala 'prespana' noc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:21:20
|
|
|
|
piskot
|
cer. se moram pohvalit, da mi je ze drugi dan zaporedoma uspelo martina prepricat da je sel opoldan spat. kako je lepo, ce je naspan. ce ne gre spat, je pa ze ob 17h tecen za popenit. ana standard, skoz po rokah, sicer je joj. zdaj se ze na vse 4 zbase in se gunca, pa potem pikira na nos. kuham si koruzo. njami. jutta welcome! tanci po mojem se splaca cim vec folku o temu povedat, pa ti kdo potem namigne, da na primer njegov bratranec prodaja eno fajn lokacijo ... no recimo midva sva prejsnje stanovanje kupila preko salomonovega oglasnika. pa samo tam je bil oglas in nikjer drugje. tipu se ni dal ubadat z agenti. tudi midva sva ga sama prodala (sva pac upala, ker sva ga kolegom) in sama kupila, vse brez posrednikov. vecina jih je za en drek. baloncy tudi mi jih imamo od prejsnjega tedna. super so, ne premocijo, dokaj mehke, pa se po nemskih oko testih so sehr gut. tko da bomo na njih ostali.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:40:34
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! jutta.......daj še mere za vse preostale mesece(za nazaj) salt........WB super da ste uživali mi smo bili v millerju,smo šli po pleničke,pol smo šli pa še k svakinji na sok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:47:25
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako kaj? Mi smo bli kar celo jutro zaprti v bajti, k zuni je blo toplo za znoret...Sm hotla it z Gajo ven, ma ni blo šans..ob 10h zjutri je blo že 28C... Popoldne sm šla eno urco odspat, pol na fitnes, zvečer smo dobili obiske, pol smo pa z mojim pičla na pijačko. Gajo je mela sestra od mojga, malo so pohajale okoli...Zdej ji pa moj daje za papcat...Upam, da gre pole spat... jutta, welcome pr nas čvekah! katjusa, ja, lahko se zmenmo, da se dobimo v torek al pa sredo...Upam, da se res končno spoznamo še v živo!!! salt, welcome back! Lepo, da ste uživali! DM plenice...Jst sem tudi jih provala pr Gaji in so ble kar OK. Edino kar me moti je, k so malo bol debele od Pampersk in sm zato rekla, da ji bom tiste bolj pole na jesen začela kupovat, da bo rita bolj na toplem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 20:49:04
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....super da se bomo spoznale komaj čakam Pikica5......vidim te da bereš-dej se oglasi no
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?