polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Tole mi je pa solze na očke privabilo... Meni tudi, ja.... Pritisk: meni tudi izmerijo sede, samo roko iztegnem...... Na pregledih pa me samo vpraša, če je kaj posebnega, pa UZ, mi pokaže, kje ma kaj, malo zmeri glavico, trebuščeka, slikic mi zdaj več ne da, ker bi glih pol glavice bilo gor... drugo pa nič...... Vila MaLina: vse najboljše!!! Lubenička, dobra fora......kaj če bi se utopil!!!!???? Včasih res nič ne razmišljajo....... IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: draja En predlog glede nove teme - vsekakor se strinjam, da se čvek do konca nadaljuje na tej temi, obenem pa vseeno predlagam, da se, ko se nabere še nekaj mamic, odpre tudi tema na dojenčkih. Namreč tukaj se veliko čveka in veliko strani napolni, tam pa bi na začetku bolj spraševale in odgovarjale na številna vprašanja, ki se mamici pojavijo po porodu. Tako mamici, ki ne bo imela veliko časa in se ji bo pod nujno postavilo neko vprašanje, ne bo treba brati vsega čveka tukaj, pa še njeno vprašanje bo težje spregledati. Pa potem, ko se bomo vse preselile na dojenčke, bomo imele vsa vprašanja o dojenju, negi, oblačenju, krčih, čišči,.... na kupu in ne bo treba hodit nazaj na ta čvek po odgovore. No, to je seveda samo moj predlog. Sem za, je dobra ideja. Kaj ime teme smo že izbrale? Jaz se tudi strinjam! Ime še, ja...... Jaz se bom še tudi danes spravla v otroško sobico in do konca porihtala zadeve.... Baby blue: kaka dobra slikica, da dol padeš.....kaki lepi spomin bo to....