Anonimen
|
Cveta28 - Ne bit jezna name, toda ko berem, da "učita" Lori, kako zaspati sama in se že 15 minut joka, gre tudi meni kar na jok . Bi jo kar na daljavo vzela k sebi v naročje . Priznam, jaz za kaj takšnega nimam srca, se bi mi Ela preveč smilila, saj gre moje razmišljanje takole: Joka z razlogom. Zaspana je, utrujena je, pogreša mamin dotik, sama je, mogoče jo je celo strah ... ni šans, da jo pustim samo. Tudi sedaj, ko poskušamo uspavanje v posteljici, jaz sedim na pručki zraven posteljice, ji dam svojo roko, ki si jo tišči k obrazu, jo voha in liže, malo jamra zraven, vmes jo pokrijem, božam, ji kaj povem, zapojem ... v glavnem sem zraven nje, saj bi se drugače počutila kot da sem jo zapustila. Moj otrok me z jokom kliče, jaz pa ne odreagiram. Ko na to pomislim, se počutim zelo slabo. Morala sem ti povedati svoje občutke, upam da nisi jezna name. Pa morda samo misel: Kaj pa če Lori toliko poliva zato, da se lahko večkrat doji in tako večkrat pride do tvojega naročja in dotika? Pa bravo za plavalni tečaj . Obvezno poročaj, kako je bilo. Mi imamo tudi v načrtu, samo bom morala malo rit zmigat in se pozanimat, kako in kaj . nmagk - Bravo za pogum za kratke lase! Tudi jaz sem se kot študentka po 12 letih dolgih las ostrigla in je šlo mojemu kar na jok, ko me je zagledal, čeprav so mi kratki ful pasali. Toda sedaj sem zadnja 3 leta spet dolgolaska, pa se še vedno nekako ne dojemam kot dolgolasko, se kar vedno znova začudim, kako imam dolge lase . Očitno si rabila eno spremembo in bravo za pogum, da si jo zares izpeljala. matcar - Kateri po vrsti pa je Maks? A je sredinski? Potem je to kar klasična situacija iskanja pozornosti. Najstarejši je nekako mamin pomočnik, najmlajši ljubljenček, sredinček se pa ponavadi nekako težko umesti v družino oziroma ima težave. Poskusi si izmisliti neko dejavnost ali kakšno uro med tednom, ko sta čisto sama, kao čas samo za Maksa, da morda počneta nekaj, kar z Leo in Sašom ne počneta. Nekaj ekstra. To mu bo gotovo dalo nek poseben občutek in se bo morda nekoliko umiril. Le predlog. Aja, pa jaz ti še nisem ZS poslala, čeprav sem obljubila. Joj presneta pozabljivost! A ti lahko kar tukaj povem, da sem absolutno za Volčji potok, termin vikend. Prva polovica septembra odpade, ker bomo na morju, ostalo pa zaenkrat izgleda fraj. Nea_teja - Še malo, pa bo . Uživaj v zadnjih tednih nosečnosti, kolikor se pač da . sonček85 - Kako fajn že jeste kašice. Bravo Aleks! Pa kako sta lepa na fotkicah! Nalini - HB za Fehnovo dekico, a ne? Mi imamo enega mehkega psička brez polnila, ki je samo kot cotica z glavico, ki je tudi zakon. Pa seveda čez pleničko je ni. Da maminih prstov in roke niti ne omenjam . Ti naši zakladki so prave face. Blueeyes - Meni tudi niso všeč pocukrane zadevščine, toda Hello Kitty še kar prebavim, so kakšni kosi kar frajerski. Ni nekih tisoč čipk in volančkov, pa prišitih zvezdic in rožic. Čeprav konec koncev imamo različne okuse in vsak obleče svojega otroka tako kot je njemu všeč, a ne? detelja - Vidim, da ste orng uživali! Pa upam, da je kakšno pivce ostalo tudi za mamico . kpmk - Hvala za oba poljubčka. Ela je od veselja čist' slinasta . To je to, moja muca še kar spančka, je potegnila eno dolgo kitico . Lepo soboto še naprej , pa se tipkamo jutri, NenaLena
|