|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
21.8.2009 8:58:36   
Nea_teja_
Pozdravljene moje bivše sotrpinke.Kot vidim veselo rastete.No tud mi smo že veliki in mi je zadnjič prestavila rok 15 dni prej se pravi 15 okt.Drugače pa spim skoraj nič po kakšne 4 ure na noč ker ima tamali fuzbal tekme.No ja saj nekdo mora biti fuzbaler v familjiuser posted image .Počasi pripravljam stvari no večinoma je že pripravlejno sam še kakšni bodiji oz une majčke pa bo.Vam pa povem da sem misnla že da bom mogla ponoči v Postojno oz v Lj ker me je nekaj čudno špikalo tako da sem bila kr malo v pripravljenosti.Sem zjutraj doživela en velik šok in pomoje je bilo to posledica tega, no še dobro da ni bilo nič.No skratka lepo se imejte sem se mogla malo javiti pri vas in vas pozdraviti.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.8.2009 9:25:40   
sonček85
nena.uuuuuuu super za uspavanje,le tako naprej,naj  ta metoda lavfauser posted image ja kakamo sedaj super 2x na dan in je mami vsa vesela.ja malo pa res prehiteva Elo ,Ela mu bo pa lepo sledilauser posted image UU imate pa res zelo prazničen avgust
cveta:
ja za raćunalnikom smo že,user posted image upam,da je lori lepo spala in da bo od zdaj naprej zaspala brez vaju ,da bosta imela malo časa zase zvečer
nmagk:u super nova frzurca,a jo bomo videle.
Kašice.no jaz sem večeraj doma naredla iz bučk in korenja,kake 2-3 žličke so šle ostalo pa ne ker smo kar zaspali na stolčkuuser posted image user posted image potem je pa popoldan pojedel pol kašice hipp jabolko(mala flaška) in za večerjo še malo kašice za lahko noč pa seveda mlekeca povrhu
srečanje.matcar :a organizaciija dela?
veronika:o dopustnica,si le prišla.Lepo te je brat

neateja
:uuuuuuuuuuuuuuu super,to pa bo veselo kar za 2t prej so ti prestavili.Super,no pa le ne prehitevaj po levi.Ko pa rodiš nam pa le sporoči lepo novičko in kako slikcouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.8.2009 10:04:14   
Nalini
ojla

nmagk ... vsepovsod je lepo a doma je najlepše user posted image  .... he he .... no na morju je še lepšeuser posted image  .... fajn zaštartajte v novo šolsko leto user posted image   (mene pa že vleče nazaj v službo ampak bom še raje malo doma pri mojem malem lubeku ... čeprav pogrešam šolski vrvežuser posted image )

junona ... tudi midva imava kar kratke podoje, ker ponavadi zraven zaspi ..... ampak potem se pač večkrat dojiva ... ko je pa buden in ful lačen pa zna vlečt tudi 15 minut na polno ....

sonček ... le kaj nam je žele Aleks povedat --- hmmm ??? .... Aleksej pa ful rad igra na sintisajzer .... mi pomaga, ko mami špila pesmice zanj ... in zraven ful uživa user posted image user posted image

nenalena ... super za  uspavanje .... user posted image  ... Aleksej že tudi dva tedna vsak večer zaspi sam v svoji posteljki brez problema (že trkam) ---- si je pa vzel za ninico fehnovo mehko odejico in se znjo ful carta ....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 21.8.2009 10:05:37 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.8.2009 10:21:25   
Nalini
sem prej hitro pritisnila tipko potrdi pa nisem še vseh pokomentirala .... user posted image

izguba otroka ... tega si pa res ne predstavljam in jaz se ziher ne bi mogla pobrat .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... upam, da rubin uspe ....

hiperaktivnost otroka ... kolikor sem jaz imela v šoli izkušnje s kao hiperaktivnimi otroki bi lahko rekla, da je bilo pri njih bolj le iskanje pozornosti in želja po tem, da se nekdo z njimi vedno ukvarja .... so pa bili kar težki primerki, nekateri celo na tabletah .... ma res je težka ta situacija in nobenemu otročku ne privoščim takih vedenjskih težav .... se zraven kar lahko razjočeš ...... user posted image

če so pa otročki bolj živahni pa še niso hiperaktivni user posted image  .... bi rekla, da bolj vedoželjni, polni elana ..... in le naj bodo taki - samo, da so zdravi ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.8.2009 10:26:16   
Nalini
kašice ... tudi mi radi jemo kašice .... dva dni nazaj sem mu dala spet naribano jabolko pa sem imela občutek, da ga napenja .... zato sva včeraj jabolko lepo skuhala - ampak to mu ne šmekauser posted image , zato sem dala zraven en plasmon keks ....

tu pa tam si izčrpam mleko, pa mu večer dam po žlički z riževimi komsiči .... ali mu pa naredim hippovo kašico za lahko noč .... malemu so te kašice ful dobre user posted image user posted image user posted image user posted image  .. pred spanjem še pa te itak ziza in se carta pri mamici ....

količinsko pa poje kakih 100 ml ...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 655
21.8.2009 10:49:44   
jernejav
Sonček in ostale ki kupujete avtosedež- če vas zanima poglejte na BC ima danes v akciji zelo dober avtosedež od Romer, cena cena znižana iz 225 na 168.
Romer avtosedeži so eni izmed najboljših v varnosti user posted image
user posted image
skupina 1 (9-18 kg),
sistem zategovanja avtomobilskega pasu za večjo varnost,
5-točkovni varnostni pas, nastavljiv po višini in dolžini,
optimalna stranska zaščita pred udarci,
ramenski zaščitni blazinici,
snemljiva in pralna prevleka

< Sporočilo je popravil jernejav -- 21.8.2009 10:50:17 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.8.2009 13:12:24   
Cveta28
Hojla....prvi dan, ko smo čisto sami doma...
uspavanje, spanje - ob 21h sva jo dala v zibko, ji dala igračko losa Rudolfa in ji prižgala zvezdico, ki na strop projecira slikice in poleg igra uspavanka. Prvih 5 min je bil smeh, potem 5 min user posted image in malce miru. Tako se je v roku 15 min zgodba 3x ponovila ampak na koncu je zmagala Lorina utrujenost in je lepo zaspala do jutra, ko se je prebudila okoli pol sedmih...od takrat pa imamo doma žur!
polivanje - slikica še pride user posted image drugače sem ji pa zjutraj dala Novolac in mi je do sedaj bruhnila samo 1x. Bomo videli kako bo šlo do večera.

Sem pa popapala solatko (paradižnik, paprika, cvetača, korenček, ovčji sir, bučno olje, balzamični kis ter tople kruhke z olivnim oljem in toskanskimi začimbami), ker dobiva z Lori obiske. Gre kolegica nazaj v Milano pa se bo spotoma ustavila še pri naju na kofetku, sladoledu in babjemu čveku user posted image
Se tipkamo kasneje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
21.8.2009 13:15:36   
Cveta28
pa še to....prijavili smo se na plavalni tečaj in štartamo v sred, 2.9. ob 11h v Atlantisu user posted image user posted image user posted image
A pride še kakšna ljubljančanka mimo???

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 658
21.8.2009 13:22:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
pa še to....prijavili smo se na plavalni tečaj in štartamo v sred, 2.9. ob 11h v Atlantisu user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  glej da boš dokumentirala, pa nam kakšno slikico pokazala

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.8.2009 13:51:10   
sonček85
jernejav.hvala zap odatek o sedežu
cveta:lepo za nočno spanje in manj za jutranje /dnevno
U super za pl.tečaj ,uživajte
nALini:ja tko mamici pomaga tipkat,mogoče bo pa res igral klaviruser posted image user posted image

no pa še nekaj slik Aleks ko se zbudi in ga da mami k sebi v posteljo,pravi veseljak je,po1h se skupaj meni,smeji,cviliuser posted image user posted image user posted image user posted image mami za lase vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.8.2009 13:52:07 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.8.2009 15:51:13   
veronikab
Sonček85 - hura za Aleksa! Kok že nogice dviguje in jih prijema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.8.2009 16:45:53   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Blueeyes - Kako lepa princeska! user posted image Pa Hello Kitty rula, a ne? user posted image

hvala... no glede Kitty pa raj ne bi... k nism ljubiteljica teh pocukranih stvari in roza barve.,.. ampak k smo jih pa pač dobili, jih bomo pa ponosili

sonček85 luštne slikce... aleks je že pravi frajer user posted image  user posted image  user posted image  to boš še mela probleme... boš punce kr odganjala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.8.2009 18:44:47   
detelja
evo mene...smo prišibali domov...žal je hitro minilo...imeli smo se super...maja je uživala v vodi...prvi dan je hotela samo mene potem pa se je že fajn navadila na očeta...

in tako je uživala majauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.8.2009 19:12:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene...smo prišibali domov...žal je hitro minilo...imeli smo se super...maja je uživala v vodi...prvi dan je hotela samo mene potem pa se je že fajn navadila na očeta...

in tako je uživala majauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.8.2009 20:05:02   
Nalini

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto se je vrgla po atiju user posted image user posted image user posted image user posted image  ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.8.2009 20:07:25   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

potovanje z letalom - sobra, kpmk ful vama hvala za nasvete. Sedaj sem že 100% prepričana, da gremo nekam z letalom pa še Novolac deluje super. Mislim, da bo padla kar Španija ali pa Grčija.

Če pade španija oktobra, se dobimo na kavi  user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.8.2009 20:10:04   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

kpmk - Jaz sem posumila, da Elo matrajo zobki, ker si je vse začela tlačit v usta in se nenormalno slinit. In ko grize grizalo ali svoje prste, se po določenem času začne jezit in cvilit, tako da sem sklepala, da jo dlesni že bolijo, kar je najbrž znak, da se nekaj dogaja. Sedaj, ko sem prebrala članek, ki si ga pripela, pa so definitivno zobki user posted image  user posted image  user posted image . Pa upam, da je Ian že ok, Ela mu pošilja poljubčka user posted image

Ela hvala za lupčka je pomagal... definitivno so bili zobki.... zdej je malo zatišja tako da upam, da bo trajalo user posted image user posted image  Je pa Ian imel čisto vse te znake in se je pomiril šele ob grizalu (iz hladilnika) tako da....  Hvala za lupčke in dobiš 2 nazaj user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.8.2009 20:56:50   
matcar
Ojla!
Srečanje: ja,dobila sem samo od 5-h ZS,čakam še ostale pa da napišejo,kje pa kdaj jim odgovarja.Samop glede na poslana sporočila je večina za LJ in okolico.Tako,da upam,da se opogumite in pošljete ZS s podatki.Hvala!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.8.2009 9:33:28   
klavdyk
sn nas komaj našlauser posted image user posted image user posted image smo bli že na 2. strani

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 669
22.8.2009 9:35:56   
klavdyk
samo malo pozdravim

mam čistilno akcijo danes.user posted image user posted image user posted image tamali spi, tavečji je pa zravn dedija pa lahk mama puca.

tk da veselo na delouser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 670
22.8.2009 10:00:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto se je vrgla po atiju user posted image user posted image user posted image user posted image  ....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa ziher...ej sva ji dajala flašo z čajem pa ni htela pol pa je moj pil pivo pa ji je za foro dal pločevinko lovila jo je ko nora...ej nam je bilo ful všeč v žusterni...imaš fajn bazene, čez cesto morje....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.8.2009 13:19:13   
Nalini
oj

kak zatežen dan .... ziher bo dež user posted image

detelja ... kakšna je voda v bazenih - morska? in koliko ma stopinj? ... a notri tudi majo bazene ? ..... mi bomo šli enkrat v začetku septembra pa še iščemo lokacijo .... fajn bi bilo, da bi bili bazeni tudi znotraj hotela, ker če je slabo vreme, da se vsaj lahko čopkamo .... moram malo pogledat to žusterno, čeprav mi ni nekam všeč lokacija tega hotela ali pa Lucijo v portorožu ..... najrajši bi pa, da gremo v Poreč samo tam tisti hotel nima bazena znotraj .....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.8.2009 14:53:16   
Anonimen
Drage moje babuške user posted image !

Na hitrco, ker se bo Ela vsak čas zbudila, da vas vsaj malo pozdravim. Včeraj smo spet zaspali v posteljici na isto foro kot predvčerajšnjim. Prav tako danes enkrat. Kot da ji v mojem naročju ni tako udobno kot v posteljici. Mala razvajena princeska rabi mehke blazine user posted image user posted image user posted image . A jaz to mogoče slutim nek vzorec oziroma trend? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sva že drug vikend sami, toda tokrat pride očka zvečer domov, tako da sva sami le čez dan. Moram reči, da sva kar pridni, sva bili danes že dvakrat zunaj, pa v trgovini, pa perilo oprali, pospravili, posodo umili, kosilo je že skoraj skuhano ... mater sva pridni! user posted image user posted image user posted image

user posted image Ena je omenjala, da je baje AM v Avstriji in Italiji cenejša? A mogoče ve, a to velja tudi za Allernovo? Mi bomo namreč kmalu pojedli zalogo, ki smo jo kupili po 5 evrov na škatlo, pa bomo gotovo še rabili. Toda nova škatla v lekarni je 17 evrov! user posted image Ful hvala za pomoč. user posted image

user posted image A katera ve za kakšno super naravno čistilo za madeže? Naši slinčki so namreč čisto rumeni tudi po pranju, da me je kar sram ga uporabljat, saj si najbrž vsak misli, kako so umazani, v resnici so pa sveže oprani user posted image . Bi pa rada res 100% natur, ker Ela slinčke ful vlači po ustih, jih včasih prav cuza, tako da ne želim neke kemije. Hvala za vse nasvete user posted image user posted image user posted image , lahko je domač babičin nasvet ali kar izdelek.

Vas grem še malo prebrat user posted image .

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
22.8.2009 15:18:55   
Anonimen
Cveta28 - Ne bit jezna name, toda ko berem, da "učita" Lori, kako zaspati sama in se že 15 minut joka, gre tudi meni kar na jok user posted image user posted image user posted image . Bi jo kar na daljavo vzela k sebi v naročje user posted image . Priznam, jaz za kaj takšnega nimam srca, se bi mi Ela preveč smilila, saj gre moje razmišljanje takole: Joka z razlogom. Zaspana je, utrujena je, pogreša mamin dotik, sama je, mogoče jo je celo strah ... ni šans, da jo pustim samo. Tudi sedaj, ko poskušamo uspavanje v posteljici, jaz sedim na pručki zraven posteljice, ji dam svojo roko, ki si jo tišči k obrazu, jo voha in liže, malo jamra zraven, vmes jo pokrijem, božam, ji kaj povem, zapojem ... v glavnem sem zraven nje, saj bi se drugače počutila kot da sem jo zapustila. Moj otrok me z jokom kliče, jaz pa ne odreagiram. Ko na to pomislim, se počutim zelo slabo. Morala sem ti povedati svoje občutke, upam da nisi jezna name. Pa morda samo misel: Kaj pa če Lori toliko poliva zato, da se lahko večkrat doji in tako večkrat pride do tvojega naročja in dotika? user posted image
Pa bravo za plavalni tečaj user posted image . Obvezno poročaj, kako je bilo. Mi imamo tudi v načrtu, samo bom morala malo rit zmigat in se pozanimat, kako in kaj user posted image user posted image user posted image .
nmagk - Bravo za pogum za kratke lase! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem se kot študentka po 12 letih dolgih las ostrigla in je šlo mojemu kar na jok, ko me je zagledal, čeprav so mi kratki ful pasali. Toda sedaj sem zadnja 3 leta spet dolgolaska, pa se še vedno nekako ne dojemam kot dolgolasko, se kar vedno znova začudim, kako imam dolge lase user posted image user posted image user posted image . Očitno si rabila eno spremembo in bravo za pogum, da si jo zares izpeljala. user posted image

matcar - Kateri po vrsti pa je Maks? A je sredinski? Potem je to kar klasična situacija iskanja pozornosti. Najstarejši je nekako mamin pomočnik, najmlajši ljubljenček, sredinček se pa ponavadi nekako težko umesti v družino oziroma ima težave. Poskusi si izmisliti neko dejavnost ali kakšno uro med tednom, ko sta čisto sama, kao čas samo za Maksa, da morda počneta nekaj, kar z Leo in Sašom ne počneta. Nekaj ekstra. To mu bo gotovo dalo nek poseben občutek in se bo morda nekoliko umiril. Le predlog. user posted image
Aja, pa jaz ti še nisem ZS poslala, čeprav sem obljubila. Joj presneta pozabljivost! user posted image A ti lahko kar tukaj povem, da sem absolutno za Volčji potok, termin vikend. Prva polovica septembra odpade, ker bomo na morju, ostalo pa zaenkrat izgleda fraj. user posted image
Nea_teja - Še malo, pa bo user posted image . Uživaj v zadnjih tednih nosečnosti, kolikor se pač da user posted image user posted image user posted image .
sonček85 - Kako fajn že jeste kašice. Bravo Aleks! user posted image user posted image user posted image Pa kako sta lepa na fotkicah! user posted image user posted image user posted image

Nalini - HB za Fehnovo dekico, a ne? user posted image Mi imamo enega mehkega psička brez polnila, ki je samo kot cotica z glavico, ki je tudi zakon. Pa seveda čez pleničko je ni. Da maminih prstov in roke niti ne omenjam user posted image user posted image user posted image . Ti naši zakladki so prave face. user posted image

Blueeyes - Meni tudi niso všeč pocukrane zadevščine, toda Hello Kitty še kar prebavim, so kakšni kosi kar frajerski. Ni nekih tisoč čipk in volančkov, pa prišitih zvezdic in rožic. Čeprav konec koncev imamo različne okuse in vsak obleče svojega otroka tako kot je njemu všeč, a ne? user posted image

detelja - Vidim, da ste orng uživali! user posted image user posted image user posted image Pa upam, da je kakšno pivce ostalo tudi za mamico user posted image .

kpmk - Hvala za oba poljubčka. Ela je od veselja čist' slinasta user posted image user posted image user posted image .

To je to, moja muca še kar spančka, je potegnila eno dolgo kitico user posted image . Lepo soboto še naprej user posted image user posted image user posted image , pa se tipkamo jutri,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
22.8.2009 17:49:01   
Pat74
Pozdravljene vse mamice, se javljam po dolgem času in še to bolj na hitro, ker spet letimo naprej (se pišemo in beremo septembra, ko pridemo nazaj) - ta mesec smo pač na dopustu, zato nekaj dopustniških utrinkov za vas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?