|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
20.8.2009 7:44:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

No včeraj sem vam pozabila povedat da je bilo 1 leto odkar sem zagledala plusek.Šele sedaj sem videla kako srečne št.sem imela18.8.2008(same osmice skoraj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, mi pa bomo imeli 26. eno leto

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.8.2009 7:46:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sonček,ja,sem začela delat malo,vbistvu eni kolegici pomagam,ko ima svoj lokal.Samo med vikendi pomagam malo,pa neki dnar je zraven.Malo med ljudi pridem,če nič drugega!
No to pa lepo,samo da se ne boš preveč zmatrala.
nmagk:ojla dobrodošla nazaj.No novega ne vem če je kaj,če se bom spomnila kaj takega ti tkoj sporočim ,če se bo katera pa naj kar.
No zdaj te pa čaka veliko dela.Joj  pa SAJ BO KO IMAŠ PA PRIDNE OTROKE user posted image
Junonca:no zdaj nas pa le prideš večkrat pokukatuser posted image user posted image user posted image user posted image Zarika je pa pavi cukerčekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.8.2009 7:46:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

No včeraj sem vam pozabila povedat da je bilo 1 leto odkar sem zagledala plusek.Šele sedaj sem videla kako srečne št.sem imela18.8.2008(same osmice skoraj)

Mi smo tud 18.8.2008 zagledali plusek, tk da Sonček85 boma skup praznovale! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.8.2009 7:47:31   
matcar
Jutro!user posted image
Danes pa sem se naspala,kot že dolgo ne.Pa otroci so dolgo spaliuser posted image user posted image user posted image .
Ne vem,če ste kaj spremljale Rubin,ki je prehitro rodila dvojčici.Je včeraj manjša pupika umrla,stara 2 meseca.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.8.2009 9:13:29   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moje sožalje

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.8.2009 9:46:59   
Blueeyes
mi smo mele tud že celo dopoldne temo o Rubin in Zoji user posted image  user posted image  user posted image  res žalostno  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.8.2009 12:00:58   
sonček85
matcar:ne nisem vedla.Joj res žalostno.user posted image user posted image S ćim si to starši zaslužijo-mo.Moje sožalje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.8.2009 12:44:38   
m..tina
Moje sožalje! user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.8.2009 12:48:04   
sonček85
 ssayswwdda5sa3
drdrte4sd3rerwq

to vam je   napisal Aleks -ga IMAM V NAROČJU IN TIPKA PO TIPKOVNICIuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.8.2009 13:34:55   
matcar

matcar:ne nisem vedla.Joj res žalostno.user posted image user posted image S ćim si to starši zaslužijo-mo.Moje sožalje

Pa ne gre mi v glavo to,da je ravno Zoji ful lepo kazalo,cel teden je sama dihala,najmanj težav je kazalo pri njej,dočim Gaja,močnejša od dvojčic je imela kar nekaj težav,predvsem s pljučki.user posted image user posted image user posted image Pol pa šok! Boga Rubin,pa ko je tak fajn ženska.Res je na preiskušnji,upam samo,da bo zdržala.Jaz že ne bi mogla,nisem tolko močna.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.8.2009 15:21:04   
kpmk

Jutro!user posted image
Danes pa sem se naspala,kot že dolgo ne.Pa otroci so dolgo spaliuser posted image user posted image user posted image .
Ne vem,če ste kaj spremljale Rubin,ki je prehitro rodila dvojčici.Je včeraj manjša pupika umrla,stara 2 meseca.user posted image user posted image user posted image

O kriza, mam kr kurjo kožo in res sožalje ... brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.8.2009 15:28:48   
Blueeyes

ssayswwdda5sa3
drdrte4sd3rerwq
to vam je   napisal Aleks -ga IMAM V NAROČJU IN TIPKA PO TIPKOVNICIuser posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  bravo, on bi se že učil pisat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.8.2009 15:43:53   
matcar

ssayswwdda5sa3
drdrte4sd3rerwq

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Alexa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.8.2009 17:22:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ssayswwdda5sa3
drdrte4sd3rerwq

user posted image   user posted image   user posted image  bravo, on bi se že učil pisat user posted image  user posted image  user posted image
ja sam res,sem gai mela v naročju da sem sam nekaj še napisala in potem mi on začne tolč po tipkovnici user posted image user posted image in nastalo je to kar je

evo sem odspala 1h z Aleksom on pa je vse skupaj prespal 3huser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.8.2009 17:22:50   
sonček85

Pa ne gre mi v glavo to,da je ravno Zoji ful lepo kazalo,cel teden je sama dihala,najmanj težav je kazalo pri njej,dočim Gaja,močnejša od dvojčic je imela kar nekaj težav,predvsem s pljučki.user posted image user posted image user posted image Pol pa šok! Boga Rubin,pa ko je tak fajn ženska.Res je na preiskušnji,upam samo,da bo zdržala.Jaz že ne bi mogla,nisem tolko močna.user posted image
Ja sem brala da je bila ves čas Gaja bolj boga ,pljučke pa vse ,medtem ko Zoja je bila bolj ok.Kako se včasih usoa poigra z nami.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.8.2009 21:18:12   
Anonimen
Dober večer user posted image ,

Madonca me dva dni ni tle, pa toliko strani, da lahko naslednja dva dni samo berem user posted image user posted image user posted image . Evo, spet nova metoda uspavanja (joj, kera že? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ): ko je bila še dobre volje, sem jo dala v posteljico, ji navila medvedke nad posteljico, zatemnila lučko, se ji malo smejala, pa šla vstran, pa spet prišla zraven, potem čez nekaj časa ugasnila lučko, pa bila kakšno minutko pri njej, da se je navadila mraka, pa potem spet malo šla ... potem sem ugotovila, da se je že ful umirila, sem ji skozi ograjico dala mojo roko, pa ji malo pela ... pa je imela že zaprte očke, pa je še nekaj migala z glavico, sem ji dala par poljubčkov in šla, sva se potem z dragim kar glasno pogovarjala v kuhinji, da naju je slišala, saj jo tudi čez dan pogovor ful uspava ... in naša mucka je zaspala brez jokca in brez minutke na rokah. Aleluja! user posted image user posted image user posted image

Danes sva bili zelo pridni. Jaz sem se namreč zbudila že ob 5.15 in to po svoji volji user posted image , Ela je spala kot polhek. Enostavno bila sem ful budna in na veliko razmišljala, potem sem ob 6h nahranila Elo in ko sem se vlegla zraven nje, da je zaspala, sem ugotovila, da jo s svojo budnostjo samo motim in sem se ob 6.15 gladko vstala. Zame je to že skoraj pravi čudež user posted image  user posted image  user posted image . Tako sem do 9h, ko se je zbudila Ela, v miru umila posodo, sterilizirala flaške, pospravila ... v glavnem zakon user posted image . Tako sva se veselo odpravili v knjižnico, ki je bila zaprta (poletni delovni čas, pa ne da bi prej preverila user posted image ), šle na pošto po paket, ki ga še nisva mogle dvignit ... v glavnem veliko hoda zaman, ampak nahodili pa sva se user posted image  user posted image  user posted image . Popoldan smo šli vsi skupaj z dragim na Rožnik, ki je naša prava stalnica, tako da smo prišli domov šele ob 20h. Hop v banico, jest in spat. user posted image

No, vas grem še malo prebrat, ker sem videla, da se je veliko dogajalo tudi pri vas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
20.8.2009 21:21:17   
Anonimen
Sem dolžna še podatke ob 4. mesecu: 5.470 g in 63 cm. user posted image  user posted image  user posted image Sestra je najprej mislila, da smo stari 4 tedne in ne 4 mesece user posted image  user posted image  user posted image . Ok, malo bi bila dolga za 4 tedne, ampak kilaža bi pa najbrž kar šla čez user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
20.8.2009 21:38:09   
Cveta28
Dober večer pupike!
Evo nas zopet v LJ...selitev narodov uspešnauser posted image ...bomo sami do konca meseca (tast in tašča sta na morju) user posted image ampak v stanovanju je pa preklensko vroče user posted image . Upam, da bo Laura lahko ponoči pančkala, sva jo iz preventivnih razlogov oblekla v kratek bodi in jo bova pokrila samo z rjuho. Ponoči se mala vedno shladi, ker s svojimi nogicami zbrca dol vse iz sebe. Upam, da se ne bo tako enkrat še prhladila user posted image
Drugače pa imamo danes zvečer na sporedu samostojno uspavanje brez mamice in atija user posted image Uspavanje z mamico rulz, uspavanje z očijem je srednja žalost, tole nocoj bo pa pomoje katastrofa. Ampak s kodrom sva se odločila, da izkoristiva našo samoto in naučiva Lauro zaspati brez naju. Poročam kako nam bo uspevalo. Za enkrat ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ža 15 min.
Aha, pa danes sem končno pospravila tudi vse čestitke za rojstvo Laure. Sem sklenila, da jih vse shranim. In potem sem ob prebiranju vsake user posted image kot dež in user posted image mi je močno razbijalo kot prve dneve po porodu. Punce ne morem vam povedati kako srečna sem, da imam Lauro!
nmagk - končno si prišla nazaj med nas, smo mislile da boš še na morju ostala user posted image BRAVO Karolinca in njen tek, si kar predstavljam kako z užitkom papca kašice. Ti draga pa si resnično SUPER mama in mislim, da si lahko marsikateri za vzor. Ko sem te spoznala si imela tudi FUL nasmešek na obrazu in se vidi, da v materinstvu neskončno uživaš.
potovanje z letalom - sobra, kpmk ful vama hvala za nasvete. Sedaj sem že 100% prepričana, da gremo nekam z letalom pa še Novolac deluje super. Mislim, da bo padla kar Španija ali pa Grčija.
polivanje - sem slikala koliko naša Lori polije...uf VELIKOOOOO...bom jutri dala slikico gor...količinsko je pa sigurno najmanj 50 ml pri vsakem dojenju. Smo pa začeli popoldne za en obrok uvajati Novolac, jaz pa si mleko izčrpam. Muca pridno poje cca. 150 ml in nič ne poliva. Kar pa je še bolj razveseljivo, da potem do večera po nobenem dojenju ne poliva. Bomo jutri poskušali z AM za dobro jutro pa da vidim rezultat.
matcar - pridna deklica, sicer pa denarja ni nikoli preveč in družba odraslih je tudi meni sedaj bolj sprostitev kot pa kaj drugega.
pluski izpred enega leta - mi smo pa ob tem času že dobili prvo slikico, poslušali user posted image in se skrivnostno nasmihali ljudem. Ful lepi občutki in upam, da jih kmalu doživim ponovno.
Nenči - vidim, da si v polnem zamahu. GOOD GIRL! In bravo za uspavanje brez jokca user posted image Če bo pri nas hudo bom probala še tvojo varianto. Si postala že prava mojstrica uspavanja. Dej razmisi, da bi poleg romana napisala še eno knjigo user posted image
sonček, aleks - a smo že za računalnikom user posted image
rubin - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.8.2009 21:45:13   
matcar

Ja sem brala da je bila ves čas Gaja bolj boga ,pljučke pa vse ,medtem ko Zoja je bila bolj ok.Kako se včasih usoa poigra z nami.user posted image user posted image

Na žalost res.Ko se samo spomnim,kako je bilo meni,ko se je Maks "samo" poškodoval....Bi se mi zmešalo,če bi bilo še kaj hujšega!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.8.2009 21:50:01   
nmagk
Joj kaj berem boga Rubin,jaz tudi ne vem kako bi to preneslauser posted image sem se kar zjokala.
No jaz sem bila pa danes pri frizerju in se ošišala na čisto kratko,sem mela že poln kufr dolgih las,in to po 20 letih,mož je mislu,da je falil hišo ko je prišel domov,Grega me je kar nekaj časa gledal kot kip in nato rekel,da sem babi,moja mami ima namreč skoz kratke lase,ostali so rekl,da sem ok,Nejc oziroma moj pubertetnik me je pa vprašal,če se mi je čist snel.Skratka možek pravi,da ima novo ženouser posted image .
Povejte mi koliko količinsko pojejo vaši sončki že kašice,moja to kar mlati in se mi zdi,da kar preveč,sicer potem vse pokaka ampak vseeno.

Nekaj ste enkrat omenile srečanje,a ste se kaj že zmenile?

Ena je rekla naj dam kake slikce gor bom prosila Nejca in vam pošljem malo utrinkov z morja,zdaj grem pa počivat od tega pranja,likanja in pucanja me že vse boli.

Nočka

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.8.2009 21:56:55   
nmagk
Hojla Cveta hvala za kompliment,ampak res neskončno uživam v materinstvu,to so mi tudi na morju rekli kako imam lahko vseskozi nasmešek na obrazu,četudi me otroci kdaj jezijo,samo brez skrbi ko me mož razjezi ta nasmešek izgine in se pojavi en grrrrd pogleduser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.8.2009 22:25:04   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk
No jaz sem bila pa danes pri frizerju in se ošišala na čisto kratko,sem mela že poln kufr dolgih las,in to po 20 letih,mož je mislu,da je falil hišo ko je prišel domov,Grega me je kar nekaj časa gledal kot kip in nato rekel,da sem babi,moja mami ima namreč skoz kratke lase,ostali so rekl,da sem ok,Nejc oziroma moj pubertetnik me je pa vprašal,če se mi je čist snel.Skratka možek pravi,da ima novo ženouser posted image

BRAVO NEJC user posted image user posted image user posted image mu mama dela pri hiši konkurenco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.8.2009 22:36:15   
Anonimen
brigita23 - Ej, ne morem se nagledat čupice od Nika user posted image  user posted image  user posted image . Kakšen frajer je, ko ima že čisto pravo frizuro user posted image . Pa čista resnica, da ga tvoj ne more zatajiti user posted image user posted image user posted image . Glede ogledala pa jaz prvič slišim user posted image . Vem samo to, da šele okrog enega leta sebe prepoznajo v ogledalu (kao zrcalni stadij). Pa jaz se tudi priporočam za kakšen nasvet glede fajn in poceni apartmaja v Istri user posted image , se bomo tudi mi odpravili v začetku septembra in sem nekaj že gledala v Rovinju in so cene še kar znosne, pa tudi ponudba, toda če nekdo priporoči, je pa to čisto druga pesem. Pa Brigita hvala za čestitke! user posted image
Aja, pa glede teka: kam pa daš Nika? Gre s tabo in tečeš ob vozičku, ali ti ga kdo počuva? Ker jaz bi tudi zjutraj šla, toda da bi lahko ujela čas, ko je še dragi doma, bi morala iti že ob 6.30, to pa mi nekako ni user posted image user posted image user posted image .

Miška2006 - Gotovo si kaj spregledala, veš da te ne pozabimo tako hitro user posted image . Pa super za kopanje za vsako ceno, pa četudi v metrskem bazenu user posted image user posted image user posted image . Tako je treba, ne pa se fine delat, a ne? user posted image Smo se pa res že zbale, da so ti radarji odpovedali, ampak sedaj vidim, da še vedno odlično delujejo. user posted image user posted image user posted image
Sonček85 - Bravo za zobek in prevale! user posted image user posted image user posted image Aleks to Elo malo prehiteva, se meni zdi user posted image user posted image user posted image . Saj mora, če je pa dedc, a ne? user posted image user posted image user posted image Pa super za vabila za krst. user posted image Joj, pa kako fajn, da tako pridno kakate. HB, da ni več težav, a ne? user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za obletnico pluska. user posted image Midva imava v nedeljo prvo obletnico poroke user posted image user posted image user posted image , plusek pa smo zagledali 14. avgusta, jaz imam RD 30. avgusta, tako da je avgust čist' prazničen, sploh več ne folgam sledit user posted image user posted image user posted image .

Junonca - Nič se sekirat, to je zdaj malo zmeda, ker smo iste tle na rr in potem še na FB, in potem več ne sfolgamo vse pokomentirat, pa počekirat, pa pošnofat user posted image user posted image user posted image . Zarika se pa že kar dviguje, madonca ste hitri. Bravo! user posted image user posted image user posted image
Blueeyes - Kako lepa princeska! user posted image Pa Hello Kitty rula, a ne? user posted image

kpmk - Jaz sem posumila, da Elo matrajo zobki, ker si je vse začela tlačit v usta in se nenormalno slinit. In ko grize grizalo ali svoje prste, se po določenem času začne jezit in cvilit, tako da sem sklepala, da jo dlesni že bolijo, kar je najbrž znak, da se nekaj dogaja. Sedaj, ko sem prebrala članek, ki si ga pripela, pa so definitivno zobki user posted image  user posted image  user posted image . Pa upam, da je Ian že ok, Ela mu pošilja poljubčka user posted image

rea27 - O, pozdravljena po dooolgem času user posted image ! Očitno imamo vsi večerne arije, ni kaj user posted image . Čeprav nam je danes celo uspelo brez "petja" user posted image . Pa sploh se ne sekiraj zaradi dodajanja. Tako kot si sama rekla, 4 mesece si jo polno dojila user posted image user posted image user posted image . Ela je bila dojena samo 3 dni, ker nisem dobila mleka user posted image , tako da je zame 4 mesece cela večnost. Glede uspavanja, pa kar prečekiraj moje poste za nazaj, pa boš našla en kup metod user posted image  user posted image  user posted image . Pri nas namreč vsak večer pali nekaj drugega, pa malo eksperimentiramo, še vedno iščemo idealno varianto brez joka.

Cveta28 - A Lori že spančka ponoči? Upam, da ni zamenjala dneva za noč. Si niti ne predstavljam, kakšen zombi bo hodila naokrog, če bi se morala ponoči zbujati user posted image . Držim pesti, da se vama čim prej porihta spalni ritem user posted image  user posted image  user posted image . Pa hvala za leden jagodni krof user posted image . Sem si drznila vzeti kar dva kosa user posted image . Požrešnica jaz user posted image user posted image user posted image . Pa ala ti vera, da vztrajaš pri uspavanju pri očku. Jaz enostavno ne morem poslušati Elinega joka user posted image in sem se odločila, da prvo leto jo uspavam jaz, ko bo starejša in bo več razumela, pa se bova pri branju pravljic izmenjavala oba. Tlaka difovca pa uspešno teče, tako da sem ga očitno dobro natrenirala; ne samo on mene user posted image user posted image user posted image .
Nalini - Vidim, da imaš uspavanje poštimano kot se šika. Bravo! user posted image  user posted image  user posted image Bom Elo poslala malo v šolo, kako se to dela user posted image user posted image user posted image . Moja pupika, tako je zlata, ko se mi smeji, da ji kar v hipu oprostim boleč križ od nošenja zvečer user posted image . Je pa tudi Ela vedno bolj zahtevna in jo prav vse zanima, tako da se tudi jaz sprašujem, kako se bom sploh uspela stuširat, ko bo že znala lazit. Saj mi bo kam odlezla user posted image user posted image user posted image .
štorkljica - Bravo za mere! user posted image user posted image user posted image Smo isto dolgi. user posted image Pa saj imaš prav glede računalnika, čeprav jaz bi ga kar malo pogrešala, glede na to, da smo brez tv. Ali pa bi se sčasoma še na to navadila. user posted image
Blancica - Še ena pogrešana user posted image . Super za spanje, pri nas se je tudi najprej začelo tako, da smo se zbujali enkrat ponoči (med 3h in 4h), toda sedaj jo potegnemo od 21h do 6h, razen zelo redko se kakšen dan še zbudi ob tej uri. Smo pa tudi mi navajeni, da po 6h odspimo še eno rundo user posted image . Pa super za toplice user posted image , prpopaj kakšno fotkico Lana. Pa kako lepo se je spomnil tvoj dragi z rožico user posted image , sem kar mojemu povedala, upam, da se ga bo kaj prijelo za drugo leto user posted image user posted image user posted image .

matcar - Si pomislila, da je Maksova "hiperaktivnost" morda posledica poškodbe očesa? V smislu psihološkega odziva, ker ni mogel gledati na obe očesi? Kar nekaj teorij namreč trdi, da hiperaktivnost sploh ne obstaja oziroma se vse prevečkrat otroke tako označi. Včasih so jih celo filali z nekimi tabletami (antipsihotiki), katastrofa user posted image . Morda potrebuje le nekaj več pozornosti. user posted image Pa bravo, da si tako pridna, že delaš, pa še fitnes. U, meni se bo v jeseni tudi gotovo zaluštal fitnes, toda midva imava kar domač fitnes: kar doma prelagava železo user posted image user posted image user posted image .

janja* - Ti kar uživaj na morju, pa se obvezno javi, ko prideš nazaj, da poročaš, kako je bilo user posted image .
dojenček in letalo - Mater ste pogumne, vas prav občudujem, da zares nič ne komplicirate user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da sem se sama v življenju z letalom peljala le enkrat (ja, tudi to je možno user posted image user posted image user posted image ) in je najbrž drugače, če redno letiš, si bolj navajen vsega.
ninica23 - Bravo za kopanje v morju user posted image ! Pa saj so slikice v spominu, a ne? user posted image

slutnja - Čestitke ob RD user posted image user posted image user posted image user posted image !

nmagk - Si kar mislim, da je bilo težko priti domov. Toda prihaja čudovita jesen, potem pa še bela zima. Joj, komaj čakam user posted image . Kdo bi si mislil, kljub temu, da še nisem bila na morju, sem se počasi že nasitila poletja.

Rubin - Moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa je res hudo, saj je bila že dva meseca na svetu. Zoja počivaj v miru, Ela ti v nebesa pošilja tisoč poljubčkov user posted image user posted image user posted image . Rubin ... naj tečejo solze user posted image .

Sem sedaj kar malo poklapana, ko sem izvedela tole novičko. Včasih je usoda res kruta ...

Lepe sanje, čuvajte svoje zakladke, polubčkajte jih od glave do pet user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
20.8.2009 22:43:17   
veronikab
Podravljene mamice!

Prvi del dopusta je za nami, pa se na hitro oglasim, da vas po dolgem času pozdravim.

Sedaj vas pa grem malce prebrat za nazaj, pol pa še sama kaj napišem.

LP,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.8.2009 23:10:33   
matcar
NenaLena,vem ja za te stvari okoli hiperaktivnosti.Samo Maks je res preveč živ,pozornost je večji del dneva namenjena ravno njemu.HB,da je Lea že tako velika in da Saš ni zahteven otrok.Tako,da se večinoma Maksu posvečamo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?