SONČEK LARA
|
Pozdravljene No pa je dan mimo in jaz končno čas za vas čveke in čas za počivanje. Čist cel dan nekaj počnem. Popoldan pa še lara in njene vragolije tak da sem kr utrujena, moj trebušček pa tudi. Morm rečt, da tako kot pa sedaj slabše prenašam tole nošenje trebuha in predvsem vročine pa ne znam opisat. Trebuh mi otrdeva kar naprej, švicam za znoret, tamau tok brca, da mi je včasih prou že zoprno. Zdele npr, je čist tam spodaj nekje, kot da mam glavco že med nogami hudiča. Jest ne vem pa še 5 tednov pred mano. Odtekanje plodovnice pri lari mi je začela zjutraj odtekati voda, po kapljicah in tudi nisem vedela za kaj se gre. Sem preoblekla hlačke, šla skuhat kavo in spet kr neki, kot da bi se mal polulala. Sem šla poklicat svojo G (bilo je en dan pred PDP), ta mi je rekla, da naj grem kar takoj v P, saj samo oni lahko preverijo če gre res za plodovno vodo. Sem se šla stuširat, poklicala fanta na bajto da greva mal v LJ, vzela torbe za vsak slučaj. Do P v LJ nobene vode od nkoder, nbenega popadka, mi je blo prou bed, kaj bodo sestre tečne če hodm zastonj. No in ko so me pregledal, 5cm odprta, tak da punce, ni nujno da je vode k v potoku, meni so naknadno potem morali še enkrat predirat mehur. Erdbeere...tudi vidva zidata, finiširata? pridna sta! Tudi midva, upava na selitev v roku 4 tednov. In tudi jaz veliko postorim, sam ti povem da zadnje čase si še čevlje težko zapnem, tako me trebuh moti. Sem bila v prvi nosečnosti k srnca poskočna, v tehle tednih sem še šibala v hrib. In sem se smejala ženskam ki so jamrale pa se delale boge v N, sem vedno rekla, pa saj so noseče in ne bolne. In glej ga zlomka, danes si sama težko čevlje zapnem, grozn me trebuh boli ko se sklonim. Palca ima vedno dva konca... beti...kar se tiče tistih starih vešč, verskih fanatikov....ufff to mi gredo kar kocine pokonc...moj tast npr. groza, največji greh je delat na cerkveni praznik, če je državni pa izkoristi gužvo. Da jih ni sram fanatike hudičeve...ta tema ni zame, ker se razpiz****totalno. (se opravičujem vsem vernikom tega foruma...vse je zdravo v mejah normale) Cukr...hvala za obrazložitev Simonae...če sedaj preverjam ta razmak sploh nimam pojma kje naj šlatam pri tojšnem trebuhu. Pa glede tele knjige, zanimiv naslov. Kakšne težave si to imela v glavi, kot pop. depresija ali pač težave z dojenjem. Jaz iščem kaj pametnega za depresijo. ker sem imela pri lari en mesec kr težave in bi se rada mal pripravla, če se me sedaj kaj spet loti. No pa lep večer vsem Čao
|