hel32
|
Najprej Go-ta, kako lepo te je brat, da uživaš v materinstvu, sem kr solzne oči dobila, pa super, da greste na morje , joj, kako hitro mine en mesec, jaz pa še kr 2v1 komaj čakam na svoj zaklad. Eee35, super za tebe, da so te razvajali, vem, kako je to z nastavki, ko mali noče sesat, kr potrudi se, se bo obrestovalo jaz se 1x nisem, pa mi je bilo žal, probaj brez nastavkov, ker so sranje pa še zraka se mali naje, kr pogumno, bo uspelo jaz sem se odločila, da se tokrat potrudim ful, ker se splača, veš kak draga je umetna hrana, pa še ponoči moreš vstat zmešat flašo tacajt se mali že dere, ni fajn, kr probaj dojit, pa srečno!!!! Lepo, da se javita, se tipkamo, kmalu, na Avgustovčkih 09. Sandy, za sina Dina. Mony5, tudi ti še vztrajaš, čez rok, veš pri nas je tudi tako, da te šele v 40 tednu pošlje v p na pregled in CTG, žal, bi jaz tudi zdaj šla, da vidim, kako in kaj, pa ne morem. Grem malinovo pito pečt in kosilo!