|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
21.8.2009 8:57:22   
Anonimen
Muca a pol ne bo nč? Hvala enako user posted image  

Moja tamala še zmerej tko divja not da ni govora o kakšni umiritvi pred porodom.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
21.8.2009 9:05:38   
Vopi
Čestitam vsem mamicam user posted image !

Redno vas berem, samo očitno nisem za redno pisanje. Javljam se, ker bo počasi čas, ko moram tudi sama it v porodnišnico. Komaj čakam, da rodim in končno vidim, kdo me tako brca, da me cel trebuh boli.

Nasveti, kako preživeti zadnje dni pred porodom, da se pomiri živčnost, so zelo dobrodošli.

Lp vsem :)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
21.8.2009 9:07:02   
aprilčica07
JUTRO

najprej arwen: čestitkeeeeeeeeeee za Tima!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem ok, nobenih znakov,  da se bi kaj zmaknilo, mogoče je le dete malo bolj umirjenouser posted image Spali smo dobro, vsi, moj je zjutraj zaspal za na za šiht.. To pa je razlika v zraku, med dolino in hribčki:)

muca: fanj opravi danes na pregledu!

Jst se bom tudi počasi odpravla in naštimala, da počasi grem. Pa spet mi bo tam vroče in spet bom čakala. Ampak saj bo:)

tjašaj; sams; hel: kako ste?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
21.8.2009 9:24:52   
hel32
Dobro jutro še od mene

Sem še v enem kosu user posted image , malo me sicer prebava matra, pa zvečer me je v spodnjem delu trebuha bolelo
zdaj pa nič večuser posted image . Je user posted image  rekel včeraj, da nej počakam, da bo imel dopust, da nebom sama, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, Bom pa kr doma rodila potem user posted image user posted image user posted image če me zgrabi, madona je paničen, saj pa nebom paraplegik, če bom imela popadke
1x se vse do zadnjih za iztis prehodla!
Spala se celo noč, razen lulanja, pa parkrat me je beba zbudila z brcanjem,"mama,Obrni se"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje noge so pa takoooooooo lepe, kot srnica, sploh nimam zatečenih, že včeraj zvečer ne, kaj pa to pomeniuser posted image user posted image user posted image  Mogoče bližajoči odhod v Rimuser posted image user posted image

Arwen, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za TIMA, lepo ime! Hitro okrevaj. Vidim, da so fantki na vrsti, zgleda, da bo naš tudi počasi.

Muca, upam, da bo danes kaj bolj vzpodbudnega na pregledu, pa še spala nisi, bogica.

Aprilčica, pa dobro opravi na pregledu!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
21.8.2009 9:38:58   
Muca83
Evo mene s pregleda. Še sem tu vsa prekrokana, sem samo 2 uri spala user posted image

Ampak očitno se bodo stvari končno malo premaknile! Naredili so mi samo CTG, dete se počuti dobro, popadkov nobenih. Potem je pa rekla G, da če do ponedeljka ne bo nič, se v ponedeljek ob 8h zjutraj prikažem kar v porodnišnici user posted image Tam naj bi me pa pogledali in se odločili glede načina poroda. In je rekla tudi, da naj imam kar vse s sabo, ker me bodo najbrž obdržali.

Tako, da vam bom po vsej verjetnosti težila še maksimalno do ponedeljka! user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.8.2009 9:42:27   
aprilčica07
hel32: no, no, tudi ti še vztrajaš dva v enemuser posted image
muca: zdaj vsaj veš pr čem si, alora boš  kmalu pestvala..

jst se grem pa napravit, zdaj sem nafutrala malga in ga dala nonotu v varstvo. Itak oba uživata kadar sta skupaj. Nono neki zunaj dela, Jakob pa sedi na traktorju  in uživa. Jst pa pod tuš in pol proti mestu, Ma nimam volje, prav nobene. Upam,da mi bo rekla, da sem vsaj malo odprta in da se kmalu vidimo. Je lih dežurna a vikend mojga dohtarca pa bi blo fanj, da rodim:):):)

Se oglasim ko pridem nazaj)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.8.2009 10:13:47   
tulpek
Prišla sem iz pregleda in povzetek: nič od nič. CTG brez posebnosti, vaginalno me ni pregledal, ker je rekel, da če nič ne kaže CTG je brezveze spodaj dražit, naredil je UZ in plodovnice je ogromno, posteljica je super, pretoki so vredu, dete je dost veliko (ne vem mer, samo trebušček zmeri) in aktivno.. sem vprašala še, če ima slučajno popkovino okrog vratu in je nima. Tak da še nič ne kaže, da bi šla kmalu rodit. Pa počutje je tudi temu primerno.

Na seznamu mi lahko napišete +12 kg, 28.8 pa imam naslednji pregled, če vmes kdo ne pride user posted image .

Tjaša
mi je pa res sumljiva...
Muca, še malo, pa bo user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.8.2009 10:14:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.8.2009 10:22:20   
hel32
Vztrajam, še ja, čeprav sem bolj ali majn navlčana čakanja,

beba se je res umirila zadnje dni, trebuh je že nizko, oh, zdaj sem pa jaz neučakanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sma se pa včeraj dokončno pogovorila, da grem z rešilcem, ker mu je tako svetoval sodelavec, je peljal ženo sam v P,
pa sta imela 1 teden star avto, in ji je voda odtekla na sedež in je tak grozen flek in ne gre ven, ker se on boji, da bi meni tudi po novih zicih
kaj steklouser posted image , bom šla z rešilcem, on pa z avtom odzadajuser posted image , bo kr počakal pred sobo, da rodimuser posted image user posted image , vsaj čist sama ne bom!

Zdaj pa moram še jaz v trgovino, ker mi je res vsega zmanjkalo, pa še malinovo pito se bom spravila pečtuser posted image
pa tako se mi ne ljubiuser posted image

Kolk nas je še ostalo?
Sams, Aprilčica, Tulpek, Reby,Muca, Cavelirka, anjaPH,Vopi.

To pa bo tudi vse,sam 9 nas je ostalo, dajmo, katera bo naslednjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.8.2009 10:36:41   
nena1978
ojla user posted image  in mamice.....

najprej opravičilo k se tko dolgo nism oglasila...imam lepo novico....11.8.2009 sva dobila najino Anjo..... velika je bila 49 cm, težka 2900g.....pravi sonček :-)

sam porod je bil hiter, sem že prišla v porodnišnico 8 cm odprta :-) tko da ni bilo panike.....

potem sva pa še dobile zlatenco, tko da sva morali podaljšati in sva šele od torka pravzaprav doma.....moram pa rečt, da uživamo :-) to je res neki najlepšega!!!!!

lp

n.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
21.8.2009 10:50:57   
tulpek
Nena, čestitam user posted image .

Kaj Tjaša je potem prav zares v P? Stiskam pesti user posted image user posted image user posted image . Upam, da pridejo kmalu kakšne novičke.

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
21.8.2009 11:05:03   
Cavalierka
Evo, se še jaz javim. Po mojem se tudi pri meni še nič ne dogaja. No, razen tega, da je user posted image danes precej miren. Poleg tega pa ne vem, ampak jaz sem že drugi dan spodaj ves čas mokra. Ne vem, a je to voda, al je povečan beli tok. Res ne vem...

Nujno bi mogla do trgovine, pa se mi user posted image

Če bo šla katera danes rodit, želim user posted image , ostalim nam pa, da bomo čim manj neučakane user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
21.8.2009 11:24:28   
mony5
KERALA, GARFIELD, LUCY86, ARWEN ČESTITKE ZA user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
21.8.2009 11:25:32   
hel32
NENA 1978, čestitke za pupo Anjo, pa veliko srečnih skupnih trenutkov in uživajte,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem te imela na sumu, ja pa nekako nisem vedela a si že al ne.

Cavelirka, evo sem pravkar iz trgovine, pa sem se 2 dni spravljala, najnujnejše sem kupila, ostalo bo pa dragi v soboto!
Praviš se nič ne dogaja, o ja povečan
beli tok pomeni, da se dogaja, verjetno ne veš, meni je tudi babica povedala

Me prav zanima katera bo zadnja tuki ostala, sem pa sitna, aneuser posted image vse mi je!user posted image user posted image user posted image

Ja Tjaša je tudi meni malo sumljiva, mislim, da je v P.

Tulpek, tebi se nič ne dogaja, joj, ko bi jaz vedela a bom imela sploh CTG al ne user posted image user posted image user posted image

Verjetno naslednji teden, v P.Ker moj G dela preglede samo do 39 tedna, joj komaj čakam, da bom vsaj približno vedela kako in kaj je tam spodaj,
pa saj sama čutim, da se dogaja, ker je tudi beba kr umarjena, trbušček čist spušen, eh sem tečna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
21.8.2009 11:32:14   
mony5
No mi smo tudi že 1 dan čez rok! Včeraj sem imela pregled, ctg ni nič pokazal, odprta sem še zmeraj samo en prst, tamala je spuščena ampak ima glavico še zadaj! Sem ji rekla, da če mi lahko malo "pošari" tam spodaj pa je rekla, da bi z veseljem ampak da sploh ne pride zraven???!!! In da user posted image še ni pripravljena za porod! Tko, da lahko samo čakamo!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
21.8.2009 11:37:56   
mony5
NENA1978 ČESTITKE ZA user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
21.8.2009 11:40:53   
mony5
A gre katera od teh k smo ostale rodit v LJ. P? Ni mi jasno zakaj gremo lahko na pregled v P šele en teden po roku??? Jst bi se šla kar prej pokazat pa ne smem!!! Jst mam tud skoz povečan beli tok, se mi kar ulije ampak ne vem kaj to pomeni!!! Meni se je user posted image full umirila od včeraj k sem imela pregled in se zelo slabo premika! Jah nekaj nas je pa še ostalo, a ne!!!???

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
21.8.2009 11:47:50   
*sandy*
Hallo punce! Čeprav se malo javljam, se moram pohvaliti da sem 14.08.2009 postala mamica sina Dina 3.420 kg 51cm dolg. Vsem, katere še niste rodite pa imam samo vzpodbudne besede, saj ni tako grozno kot pravijo. Pri meni je porod trajal 4ure in 36 min. Doma mi je voda odtekla v porodnišnici pa sem dobila umetne popadke.
Vsem katere ste v pričakovanju in katere ste že mamice želim le najboljše!!!!user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
21.8.2009 11:50:24   
mony5
SANDY ČESTITKE ZA user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sandy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
21.8.2009 12:02:29   
Cavalierka
Hel32- upam, da je imela babica prav. Jaz bi prav rada že šla... user posted image Ampak ti pa po mojem tudi ne boš ta zadnja tuki gor, imaš tudi ti neke čudne znake user posted image

Mony5 - jaz mislim v Lj. P rodit in sem bila že 2x tam na pregledu (od 38. tedna naprej), v torek 25. grem spet

Nena1978 in Sandy - iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
21.8.2009 12:11:08   
Anonimen
Nena čestitke za super izbor imena user posted image  Seveda čestitke tudi vsem ostalim user posted image  

Ja jest tud razmišljam če bi šla z rešilcem da ne posvinjam novega avta user posted image  Lani sem sicer dala kar eno ogromno brisačo med noge pa legenzic pa je blo dobr do P. Sam kaj ko rešilca čakaš dve turi user posted image  Bomo vidl.

Neposredna povezava do sporočila: 3920
21.8.2009 12:14:20   
go_ta
Hej, punce! se še jst mal oglasim - sj berem vas, ampak pol nekako ne znese, da bi kaj napisala. No zdaj Niko spi, tako da vas moram pozdravituser posted image  Najprej vsem, ki so rodile, čestitkeuser posted image  Za tiste, ki  še čakate, pa: še malo pa bo!!
Uglavnem, Niko je priden fantek, v nedeljo bo imel že 1 mesec - kako gre čas hitrouser posted image  (upam, da me boste vseeno sprejele na temo avgustovčki 09, čeprav sem rodila julija, ampak sem bolj navezana na vas kot na julijkeuser posted image  Naslednji teden imava prvo posvetovalnico. Sicer pa Niko pridno raste, je, kaka, obožuje kopanje, uživa v temuser posted image  Pa ne morem vrjet, kako se lahko navežeš na to malo bitje, čisto drug človek postaneš ... Stvari, ki si jih prej imel rad, postanejo drugotnega pomena, ko pogledaš tega angelčka v njegove prelepe očke. Pa do zdaj sva bla enkrat narazen za par ur, ker sem morala k G na pregled, vam pa povem, da so se mi zdele najdaljše ure v življenju! Otroci so res nekaj posebnega. No, ko se začne dreti, je pa druga zgodbauser posted image  Ampak je kar priden, ponoči se 2x zbudi, poje, zaspi nazaj, se ne dere toliko, tud krčev za zdaj še ni ... In ker je bil tako priden, gremo naslednji mesec (28. 9.) na morjeuser posted image  Komaj čakamuser posted image
Se še tipkamo! Pozdravčke od mene pa Nikota!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3921
21.8.2009 12:24:17   
eee35
Ojla, bejbe! midva sva včeraj prišla nazaj iz porodnišnice! Najinega malčka ta vročina čist zdelala, drl se je cel dan, pa še malo ponoči, pol ko je zaspal, pa ga do zjutraj nisva zbudila...Itak je veliko, ko t mali pujsek, tako, da poznalo se mu glih ne bo, pa je bil čisto bogi...saj midva tudi. HB za teh par ur spanja. Drugače je lušten, pa velik. Samo noče jošk sesat, meče z glavo kot teliček, on bi rad, da mu mleko teče TAKOJ, razvajenec, pa še z nastavkom moram dojit, pol ne morem loviti nastavka, pa še njega v istem hipu. Groza no...user posted image . V bolnici so mi go pristavljale sestre, ampak sem se prav sekirala zaradi tega. Zdaj si črpam mleko, pa ga vsake tok probava pristaviti. Po veliki borbi je uspeli enkrat zvečer, na 10 minut.
Aha - v Postojni je bilo super, osebje mi je zelo fajn, sem v celem tem času spoznala ful ljudi. Nega je na nivoju - vsaj tako lahko rečem zase. Da o hrani ne govorim, tako dobro kuhajo, da se bom zdaj težko odvadila!!!user posted image
Za nazaj bom vas verjetno uspela prebrat, ko bo mali šel v osnovno šolouser posted image - tako da samo čestitke vsem mamicam, ki so rodile!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
21.8.2009 12:41:38   
hel32
Najprej Go-ta, kako lepo te je brat, da uživaš v materinstvu, sem kr solzne oči dobila,
pa super, da greste na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj, kako hitro mine en mesec, jaz pa še kr 2v1
komaj čakam na svoj zaklad.

Eee35, super za tebe, da so te razvajali, vem, kako je to z nastavki, ko mali noče sesat, kr potrudi se, se bo obrestovalo
jaz se 1x nisem, pa mi je bilo žal, probaj brez nastavkov, ker so sranje pa še zraka se mali naje, kr pogumno,
bo uspelo jaz sem se odločila, da se tokrat potrudim ful, ker se splača, veš kak draga je umetna hrana, pa še ponoči moreš vstat zmešat flašo
tacajt se mali že dere, ni fajn, kr probaj dojit, pa srečno!!!!

Lepo, da se javita, se tipkamo, kmalu, na Avgustovčkih 09.

Sandy,user posted image user posted image user posted image user posted image  za sina Dina.

Mony5, tudi ti še vztrajaš, čez rok, veš pri nas je tudi tako, da te šele v 40 tednu pošlje v p na pregled in CTG, žal, bi jaz tudi zdaj šla, da vidim, kako in kaj, pa ne morem.user posted image

Grem malinovo pito pečt in kosilo!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
21.8.2009 12:41:58   
aprilčica07
Evo mene,. na hitro,

povzetek iz pregleda: nič od nič se ne dogaja, isto kot pr teb tulpek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V pondeljk moram it v P, in bom hodila dokler ne rodim, vsak drug dan na kontrolo.. Oh ja, komi čakam.... pokomenitrala vas bom kasneje, grem jest, ker sem lačna za popiz..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
21.8.2009 13:34:28   
aprilčica07
Sem nazaj, samo za silo sita, ampak bom šla še istkat za jest, ker me najbrž živci dajejo..  Sem vprašala moj g do kdaj čez rok čakajo v naši p, pa je rekla, da odvisno kdo dela.. se čaka tudi do 11 dni, me je kr na rit vrglo... saj znorim, da rodim septembra.. mater.... jst bi vseeno prej..user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se bo res kaj začelo dogajat, no, če je šlo v prvo naravno, naj gre še zdaj.. ne, da bom čakala in čakala, in pol, da te nafilajo z unimi umetnimi stvarimi, že tako boli, to kar je prisiljeno je pa po moje še hujše.....

Nena: čestitke za Anjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35: lepo, da si se oglasila, in da sta že doma... Z nastavki sem dojila tudi jst, sicer le 10 dni, ker več itak i zneslo, ampak se spomnim kako Jakoba nisem mogla naštimat, da bi lepo vlekel.. v glavnem mi je blo zoprno  ko hudič, brez pa nisem mogla, ker ni prijel.. ti želim, da vama čimprej steče brez nastavkov...
go ta: ja, cajt kr leti, že en mesec ima vaš fantek... bravo!user posted image
hel: si šla v trgovino?
sams: situacija?
mony: ti tudi  vztrajaš z nami, pa cavelierka tudi... nekaj nas je še ostalo, ja...

Zdaj si grem pa po en sladoled ali kaj podobnega, sem shujšala eno kilco v enem tednu, mi pripada desert (kot, da ga drugače ne bi jedla, ne?)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?