aprilčica07
|
Evo mene, se javljam na raport.. tulpek: ne, nikamor nisem šla, samo sem izklopla vso tehniko, ker je blo tako nemogoče vroče, da sem mislila, da znorim.. zdaj je malo bolše, pa sem takoj pršla čekirat kaj dogaja.. kerala: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ful sem vesela za vas! muca83: tudi naša bejba je še zeloo živahnaa, tako da če sklepam po tem, še en cajt ne bom nikamor šla.. hel, sams: kako sta? cavelierka: tudi ti še vztrajaš? lucy86: tudi vam čestitke za fantička! Jst sem pa ravno govorila z sestrično, da mi je povedala kako so dohtarji dežurni ta vikend.. Sem se odlolča, da grem rodit v ponedljek, ker je najbolša kombinacija dohtarce in babice To je moja ideja, kaj si misli dete je pa sasvim nešto drugo Moj je rekel, da bom rodila v soboto, da bo on lahko v nedeljo že formulo gledal, japajade Drgači sem pa zdaj ok, ker je malo shladilo in lahko dihamo. Sem spila eno pivičko in na hitro pokadila en cigaretek, za živčke... Zdaj pa počasi Jakoba spat in pol jst pod tuš in uživat mir. Pridem še kaj pogledat, če bo kaj novega in to..