|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
21.8.2009 10:08:19   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Tole mi je pa solze na očke privabilo... user posted image user posted image

meni tudi.
user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.8.2009 10:15:30   
tulpek
Prišla sem iz pregleda in povzetek: nič od nič. CTG brez posebnosti, vaginalno me ni pregledal, ker je rekel, da če nič ne kaže CTG je brezveze spodaj dražit, naredil je UZ in plodovnice je ogromno, posteljica je super, pretoki so vredu, dete je dost veliko (ne vem mer, samo trebušček od user posted image zmeri) in aktivno.. sem vprašala še, če ima slučajno popkovino okrog vratu in je nima. Tak da še nič ne kaže, da bi šla kmalu rodit. Pa počutje je tudi temu primerno.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.8.2009 10:17:00   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

meni tudi.

Tudi tukaj ena taka cmericauser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.8.2009 10:18:27   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Prišla sem iz pregleda in povzetek: nič od nič. CTG brez posebnosti, vaginalno me ni pregledal, ker je rekel, da če nič ne kaže CTG je brezveze spodaj dražit, naredil je UZ in plodovnice je ogromno, posteljica je super, pretoki so vredu, dete je dost veliko (ne vem mer, samo trebušček od user posted image zmeri) in aktivno.. sem vprašala še, če ima slučajno popkovino okrog vratu in je nima. Tak da še nič ne kaže, da bi šla kmalu rodit. Pa počutje je tudi temu primerno.

Super za tak pregleduser posted image . Jz imam na pregledeih CTG, urin, pritisk in potem me pretipa še za zateklost. In to je vseuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.8.2009 10:24:45   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

uf malinca, sem pa mela za prebrat velik od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca...dobro jutro tudi tebi

A si se nabrala a ne?user posted image Upešno na pregledu.

Glede plodovnice sem tudi že sama klicala v lekarno in sanolabor, pa so rekli, da jih ni več v prodaji. Sicer če je res tako kot pravi Bety:

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Plodovnica.....Če odteka v kapljicah, potem bo počakalo vse skupaj do pregleda in nič hudega se ne bo zgodilo....Če pa orng teče, pa itak to opaziš, ker je podobno lulanju, ki ga ne moreš ustaviti....

potem se sploh ne sekiram. Sicer kako pa na pregledu preverijo? Mah... jz sploh ne maram zdravnikov, ker se mi zdi, da te vsi gledajo kot kakšnega hipohondra, če malo pojamraš. Mene sigurno ne bi nič pregledal samo v porodnišnico bi me poslal, tam bi te pa spet čukast gledali...

Kako pa se meri pritisk? V sedečem al ležečem položaju? Če si ga merim v sedečem je veliko višji, kot pa če si ga merim v ležečem. To mi sploh ni jasnouser posted image .

Baby blue lušten bušiuser posted image .

Jz mislim, da so naslednje v vrsti, ki bodo dobile svoje zaklade v roke: Larilu, Altaja in veselka. Kako pa bo bomo pa kmalu videleuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.8.2009 10:31:52   
škorpijončica

Tudi jaz sem se pravkar zjokala ob tistem pismu od Rubin..user posted image

Drugače sem v redu, spala sem zelo slabo, ker mi je maček težil, ker ga je očitno mlaj matral, zjutraj so pa začeli v beton vrtat v sosednji ulici, jst pa odprto okno..glava me boli od nabijanja..pa še tašča je prišla domov, pa tko je blo fajn k sem imela mir!

Bety, prideš na kavico in pecivo?

Vesela sem za vse, ki ste imela danes uspeen pregled..bomo že malo počakale svoje septemberčke, samo da je vse v redu z njimi.

Se slišimo kasneje.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.8.2009 10:47:44   
Nepoznana
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Tudi tukaj ena taka cmericauser posted image user posted image

Jaz temu ne bi rekla cmerica...bolj človek z normalnimi čustvi, ki bo poleg vsega kmalu postal mamica...Itak, da smo še bolj kot običajno občutljive na take zadeve. Tudi jaz sem potočila par solz...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.8.2009 10:53:19   
Nepoznana
Sicer pa, punce hvala za čestitke, vsa darila in tortice (te sem spravila za po porodu, ker že dva meseca ne jem nič sladkega user posted image ). Če verjamete ali pa ne, komaj sem čakala, da bo konec dneva, pa čeprav sem imela RD. Tako grozno mi že dolgo ni bilo vroče. Imamo hladno stanovanje, vsa okna pozaprta čez dan, rolete dol, pa mi je teklo s čela, ko sem samo ležala user posted image .

Noč pa...da se ne menimo - tko vroče mi je bilo, da sem prešvicala cel povšter in sem ga prejle kar kompletno v pralni stroj porinila. Seveda, tudi spala sem cele tri ure....user posted image

Dreja, se tudi jaz strinjam, da tiste, ki boste mamice prej že klepetate na temi o dojenčkih, ampak nikar ne pozabite na nas user posted image .

Vila Malina, mislim da se pritisk meri sede. Meni ga vedno sede zmerijo, roko pa na mizo naslonim.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.8.2009 10:56:17   
tulpek
Js raje sploh nisem prebrala pisma od Rubin. Bom kdaj drugič user posted image .

Vila Malina, mene si pozabila, sicer nič ne kaže, ampak ga bom že nekako prisilila user posted image user posted image user posted image user posted image . Do konca meseca ima čas, da začne z akcijo user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.8.2009 10:57:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Super za tak pregleduser posted image . Jz imam na pregledeih CTG, urin, pritisk in potem me pretipa še za zateklost. In to je vseuser posted image

Pa js bi še, da bi pogledal, če sem kaj odprta in če je kaj zmehčano... ampak verjetno res ni potrebe. Samo tečna bi bila, če bi rekel, da je vse zabetonirano user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.8.2009 11:00:31   
Pupček
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav žalostna sem zaradi te novice. solze mi tečejo že od včeraj zvečer ko sem prišla mal na forum pokukat. sem pa tudi jezna, pa lih zdaj ko je tako lepo kazalouser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.8.2009 11:03:41   
eva Ana
tulpek...meni je v sredo rekla točno to...si čist zabetonirana user posted image .
Je pa blo vseeno fajn da sem bila v P, so mi naredili vse možne preiskave....pregledali mene in user posted image . user posted image naj bi bila težka 3600g....kdo bo to ven sparvil user posted image user posted image

sem prebrala pismo od rubin .......... brez besed.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.8.2009 11:10:47   
Pupček
jaz pa imam danes še 2 tedna do PDP. zaenkrat ne kaže nič, da se bo kmalu kaj začelo.

me je pa včeraj mal panika zagrabila, da bom šla ponoči rodit - sam psiha.
mami od user posted image  je imela rd, pa smo šli na večerjo in valda sem se ful napokala, da me je pol vse tiščalo, pol smo se mal po makadamu peljali, pa trebuh mi je otrdeval, k sem bila cel dan v akciji, pa luna, pa moj me je strašil, pa v LJ sem prespala (ne želim si v LJ rodit)... tko da sem bolj za en drek spala, sem bolj stražila, če se bo kaj začelo.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.8.2009 11:17:39   
vila MaLiNa

Js raje sploh nisem prebrala pisma od Rubin. Bom kdaj drugič user posted image .

Vila Malina, mene si pozabila, sicer nič ne kaže, ampak ga bom že nekako prisilila user posted image user posted image user posted image user posted image . Do konca meseca ima čas, da začne z akcijo user posted image user posted image user posted image .

Pismo od Rubin... sem se morala tudi kar psihično pripraviti, da sem ga lahko prebrala.user posted image

Tebe nič nisem izpustila... sem si rekla, da je majhna štruca komaj začela uživati pa naj uživa še malo dlje v maminem zavetjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Dreja, se tudi jaz strinjam, da tiste, ki boste mamice prej že klepetate na temi o dojenčkih, ampak nikar ne pozabite na nas user posted image .

Vila Malina, mislim da se pritisk meri sede. Meni ga vedno sede zmerijo, roko pa na mizo naslonim.

Se strinjam z napisanim. Da imamo obe teme. Sej bomo vse v obe špegaleuser posted image
Glede pritiska sem pa vprašala zato, ker so mi ga v porodnišnici merili, ko sem ležala....

Tudi pri meni daste lahko 1 leto več.. Ko bi se še kile tako počasi nabirale kot leta. user posted image Sem za domače za danes kar dve tortici speklauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.8.2009 11:20:33   
sontschica
vila MaLiNa vse najboljšeuser posted image user posted image , sem se glih zadnjič spraševala kdaj imaš roj. dan oz. če si ga že imela, ko si omenila da si levinja.

tulpek super da je vse v redu. 1x bo user posted image že prišel ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.8.2009 11:23:30   
tulpek
Vila Malina, ja naj uživa še nekaj dni, da pridejo device na vrsto... potem me kar daj na svoj seznam user posted image user posted image user posted image .
In vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.8.2009 11:32:13   
baby blue
vila MaLiNa vse najboljše levinja user posted image

Jst sem tudi kar za obe temi...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.8.2009 11:36:51   
Pupček
Nepoznana in VilaMalina... vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
21.8.2009 11:38:03   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

meni tudi.

se podpišem user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
21.8.2009 11:48:41   
Lubenička
vila Malina...vse najboljše user posted image

Danes je moja kolegica postala teta (je mali Žan pohitel na svet...rok je imela 3.9). user posted image Ob takih novičkah...sem pa res že nestrpna. user posted image

No...da vam povem, kaj se je meni danes ponoči zgodilo...
Moj je delu do 2h zjutri (dela v gonstinstvu) in mi pošlje sms, da bo še malo ostal in da ga kolega pripelje domov. In mene, kot zanalašč ob 5h zjutri prime lulat...vidim, da je v kopalnici luč in da je on že doma. Sem kar vstopila v kopalnico, ker se mi je mudilo na wc. In kaj zagledam...
Mojega nagega lubija, v polni banji vode in on spi!! user posted image user posted image user posted image Sej nism vedla al naj se smejem al kaj...
Ga zbudim in me pogleda s krvavo rdežimi očmi. No, vedela sem, da ni čisto pri sebi, zato sem ga samo spravila ven in v posteljo...danes pa bo razložil...ko se zbudi. user posted image
Jao!! kaj mu je blo, da si je šel kopel delat? user posted image Res ne razumem...k bi lahko bilo zelo nevarno... Pa po nagubani koži je moral biti vsaj eno uro notri. Mah, deci...ne razmišljajo. user posted image Važno, da je vse vredu...

No...drugače pa pri meni ni nič novega...čakam na pon., da vidimo, kako napredujemo...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
21.8.2009 11:55:07   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: draja

En predlog glede nove teme - vsekakor se strinjam, da se čvek do konca nadaljuje na tej temi, obenem pa vseeno predlagam, da se, ko se nabere še nekaj mamic, odpre tudi tema na dojenčkih. Namreč tukaj se veliko čveka in veliko strani napolni, tam pa bi na začetku bolj spraševale in odgovarjale na številna vprašanja, ki se mamici pojavijo po porodu. Tako mamici, ki ne bo imela veliko časa in se ji bo pod nujno postavilo neko vprašanje, ne bo treba brati vsega čveka tukaj, pa še njeno vprašanje bo težje spregledati. Pa potem, ko se bomo vse preselile na dojenčke, bomo imele vsa vprašanja o dojenju, negi, oblačenju, krčih, čišči,.... na kupu in ne bo treba hodit nazaj na ta čvek po odgovore. No, to je seveda samo moj predlog.

Sem za, je dobra ideja. Kaj ime teme smo že izbrale?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
21.8.2009 11:57:51   
Nepoznana
Vila Malina, vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
21.8.2009 11:58:15   
veselka
vila malina vse najboljše user posted image

pritisk se meri v sede, s tem, da moraš imet roko nekje v višini srca.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2348
21.8.2009 11:59:18   
baby blue
Mene je pa prejle kar malo zmanjkalo in sem zaspala za slabo urco... Pa samo na posteljo sem se ulegla user posted image user posted image

Je pa kar živahna mala danes zadnje dni je kar pestro v trebuhu... Izgleda da izkorišča zadnje tedne user posted image

Pritisk pa tudi meni vedno merijo v sede... Pa roko imam naslonjeno na mizo da roka lepo počiva

< Sporočilo je popravil baby blue -- 21.8.2009 12:00:09 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
21.8.2009 12:01:14   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

Hvala, da podatke pišete krepko ali pa v barvah user posted image .

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Por. Kg Objava

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )      21.8.  user posted image   LJ +13,5    S, A

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    ??  user posted image   MB   +12

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image     ??     user posted image     CE   +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )   28.8.   user posted image   CE, +12,  S, A

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )    24.8.   user posted image   PO +19
eva Ana (28)           (1.user posted image , 0. user posted image )     v P   user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     ??   user posted image   KR  +12

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   21.8.  user posted image CE +15
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    26.8.  user posted image  LJ +19

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     1.9.  user posted image CE +13
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    27.8.  user posted image IZOLA +10,  S

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    24.8.  user posted image   ŠEMPETER +10,  S
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )      20.8.  user posted image   MB +17,  S

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   +15
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )     21.8   user posted image   LJ  +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   PT  +19
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   21.8  user posted image   CE  +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )   26.8.   user posted image   PO  +10
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    ??   user posted image   MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     26.8.  user posted image   LJ  +12 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    21.8   user posted image NM  +9,5
JaLuca (33)              (3.user posted image , 2.user posted image )    28.08.   user posted image    PT +12,9,  S
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     25.8.   user posted image   JE   +10
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  24.8.   user posted image   LJ  +14
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    25.8.  user posted image  TRB +9
zadovoljnalana (  ) 
(2.user posted image , 1. user posted image )     ??      user posted image

10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (26)               (1.user posted image , 0.user posted image )      24.8.  user posted image   SG +11

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??  user posted image  SG  +18
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    20.08.     user posted image   JE +8, S
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   26.08.     user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  21.8.     user posted image +5      
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )   ??     user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08.     user posted image    MB  +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    25.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   31.08.  user posted image   PT  +10,  S

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 25.8.  user posted image KR  +13
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy  (28)                          
(2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image  +12

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ??    user posted image   +10
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     ?? user posted image   LJ +11
Nepoznana (27)          (1. user posted image , 0. user posted image )    1.9.  user posted image   BREŽICE  +4,  S
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      25.08.   user posted image   +1

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image   ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)             (1. user posted image , 0.user posted image )   26.8.   user posted image BREŽICE +10
klaja (28)                     (3.user posted image , 2. user posted image )    3.9.   user posted image   MB  +10

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  27.8.   user posted image    +7

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    2.9.   user posted image   Šempeter +7,5 
chebelica21 (22)         ( 1. user posted image , 0. user posted image ) 24.8.   user posted image   MB   +14
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image21.8.   user posted image   +10
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    ??   user posted image   KR  +14 
Picabo (29)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.08. user posted image  + 4,5
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )      ??  user posted image MS +6
tažana (26)                 (2.user posted image , 1. user posted image )      4.9.  KR +12

27.09. 
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )    25.08. user posted image   PT,  S
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )    27.8. user posted image CE +15
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )    7.9. user posted image  LJ +8,  S
sonchek ( ? )                     
(3. user posted image , 1. user posted image )      ??    PO

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image   PO +15
dreja79 (30)                (2.user posted image , 1. user posted image )      24.08.  user posted image   KR  +8  
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )     7.9.  user posted image   LJ +15,  S

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        9.9.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       25.8.  user posted image   LJ +11, S

Skupaj: 69

Fantki :  27

Punčke : 22
Presenečenje : 20

Objava;
kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme II.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik
Dihanje - Bety - klik

user posted image   user posted image   

Rodile:

Datum                     mamica                      otroček

19.6.                Rubin                       Gaja in Zoja
21.7.                Planinc1978                Julija
16.8.                Dulsineya                     Lili
18.8.                Sarchi                         Maks

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!