aromaja
|
Da se še jaz, lenoba, malo javim. Danes imam ob 11h spet pregled, ker je naslednji teden moja g. na dopustu. Zaradi izcedka sem dobila v torek Gyno-daktarin, pa se mi ne zdi, da bi kej blazno zaleglo. Očitno je moj izcedek čist fiziološki, kljub temu da ga je res za izvoz-moram ene dvakrat dnevno menjat dnevne vložke. Včeraj je bil nasplošno zelo naporen dan, oz. predvsem večer in noč. Proti večeru je naša mala čisto podivjala. Kakorkoli sem se obrnila, me je tako močno brcala in se prevračala, da sem se kr spotila, vsakih par minut sem morala lulat, vse je bilo napeto, tiščalo me je, dihala sem težko. Nisem vedla več, kaj naj, kar na jok mi je šlo. Ker se ljubiteljsko ukvarjam z aromaterapijo, sem se odločila še s tem poskusit. Sem si na vatko nakapala nekaj kapljic dveh različnih vrst sivke in inhalirala. V par minutah se je mala umirila. Zdej...a je zalegla sivka, al globoko dihanje al je bil čisti placebo-briga me, jaz sem spet normalno lahko živela. Za večerjo mi je dragi šel iskat v McDonaldsa poslovilno večerjo, hehehehehe. Jaz mam zdej poslovilne obroke z burekom, pizzo, kitajsko, mcdonaldsom. Ko in če bom dojila, bo s tem za nekaj časa konec, pa si zdaj privoščim. Mmmmm, sem se včeraj dobr nažrla junk fooda!!! Ponoči sem se pa spet selila v dnevno. Ker poskušam čimbolj prepišno nardit v stanovanju, ma moj dragi že spet vneto oko, pa še uho da zdej boli in sem potem, ko se je potožil, samo popokala rjuho in šla v dnevno. Bošček, niti ni hotel nič rečt, ker ve kako mi je vroče. Sem sam rekla: ne seri, valda ne boš zdej trpel zarad mene, se bom pač do ohladitve preselila v dnevno ponoč...bomo že preživeli te nočne ločitve mende! Pa še lažje spim na kavču, ker je višji od postelje-lažje vstajam! Ja...takle mamo. Še danes in jutri je levček po horoskopu, jaz probam moji punčari sugestirat naj se spoka ven, da si bova delile znamenje To bi bilo veselja, dve levinji v hiši!! No, če ma za bit devička, pa naj bo devička! Vidim, da nas je ful takih, ki smo se spravle v nosečnosti urejat stanovanja, obnavljat, zidat, selit. Hvala bogu je vse to že za mano. Sva vseljena, mori me samo polna klet škatel, oblek...za ful stvari se mi niti ne sanja, kje so. Pa ker sva vrgla ven ful enih starih omar, niti ne morem vsega še gor odvleč. Še to kar mava gor, se mi zarad vročine in ker se ful težko sklonim, ne da pospravljat. Prejle sem mal kopalnico pospravljala, vrgla en kup starih lakov in maskar stran..polno šare, polno šare... Nič...grem spet malo do WCja, potem pa počasi počasi, hitro niti ne zmorem, do ginekologa.
|