|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
21.8.2009 0:46:30   
barika
Evo, dodala sem trebuh od baby blue in mene, pa pomanjšala Klajo in Tamiko.
Tulpek ,sej ne boš huda, ne

zdej grem pa dat cote iz stroja, potem pa spat...

lahko noč

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
21.8.2009 6:54:55   
Erdbeere
dobro jutro user posted image

Se samo javim na raport, da mlaj je šel mimo, jaz čakam krajc user posted image user posted image user posted image

Spala spet k top, zdej pa se grem urihtat, potem pa na CTG in mal po štacunah...morm jet pogledat za en parket, da vidim, če imajo kaj pametnega zame user posted image

Lep pa upam, da ne prevroč dan.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.8.2009 7:01:24   
vila MaLiNa
ehhh... vse spišem in me vn vrže.

Tako, da... zaenkrat samo dobro jutro user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.8.2009 7:05:59   
Erdbeere
uf malinca, sem pa mela za prebrat velik od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca...dobro jutro tudi tebi

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.8.2009 7:06:19   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Evo, dodala sem trebuh od baby blue in mene, pa pomanjšala Klajo in Tamiko.
Tulpek ,sej ne boš huda, ne

zdej grem pa dat cote iz stroja, potem pa spat...

lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem na pregled, se tipkamo potem.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.8.2009 7:06:20   
majra
Jutro!

Se samo oglašam preden grem na pregled user posted image

Lep dan

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.8.2009 7:33:21   
altaja
Tud name luna ni vplivala...sem še vedno tle...

Ob 10h mam CTG pa da vidmo kakšne črte bomo risal user posted image

Po pregledu pa tradicionalno obvezno na kavo in Baby Center. Sem prejšnji teden vidla eno ful lepo jopico s kapuco za našga fantka..draga je ko user posted image ampak mi gre že cel teden po glavi.  Mah, bo pa lep user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.8.2009 7:33:46   
Anonimen
jutrouser posted image
jaz sm čist fertik spala ne vem če sem vsega skupi 2 urciuser posted image včer me je tko matral da je bilo norouser posted image tko da lahk povem da bo v tem vikendu akcija in če bo tko kot včeri bo že dans k tole včeri je pa too muchuser posted image
zdele mi je tašča vzela tamalga pa so šli z avtom en krog nardit jaz še mal prezračim pol bom pa za tamalga zajtrk nardila pa kosilo pripravila in to je to k drugo sem že vse včeri uštimala

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.8.2009 7:49:02   
Bety11
Dobro jutro!

Imam občutek, da je te vročine konec...user posted image

Če kliknem na svojo slikico trebuščka na seznamu, pa se pojavi ena manekenka...user posted image user posted image user posted image  Kar pa še v sanjah nisem jaz in moj gromozantski buši...user posted image user posted image user posted image  Kako vam je to ratal???

Predčasni porodi....Ste opazile, da zdravniki ne navijajo, da se gre prej rodit! Zato polari, nič ne hiti. Pa jaz sem najlažje rodila fantka od 4,5 kg...Ker so ti otročički naflaskani z eno maščobo (vernix), ki omogoča, da samo zdrsne ven...Sploh se ni porajala posebej glavica, posebej ramena in potem vse drugo...NE...Vse je prišlo naenkrat ven...On pa bel, masten, zalit.......In nobenih problemov z njim pri hranjenu in spanju.....Pri starosti 1.meseca je že tehtal 6 kg.....Vsaki priželim tako pridnega otroka.....

Plodovnica.....Če odteka v kapljicah, potem bo počakalo vse skupaj do pregleda in nič hudega se ne bo zgodilo....Če pa orng teče, pa itak to opaziš, ker je podobno lulanju, ki ga ne moreš ustaviti....

Barika....Jaz naredim kar lahko in kar ne, pustim.....Posode če meni smrdijo, potem smrdijo tudi drugim in kar naj jih umivajo, če jih to moti.....Oziroma, spodobi se, da bi nam pomagali, kaj misliš???

Škorpijončica....ufff..to tvoje pecivo pa še mene mami.....njamsi je dobro slišati....user posted image

En lep vikend želim......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.8.2009 8:12:05   
Tanik
Dobro jutro,

ste pa včeraj načvekale enih strani.moj potep se je zavlekel do 9 zvečer, sva še pri njegovi mami čvekala nekaj ur user posted image

joj, jaz sem pa spet slabo spala, pa spet me je zjutraj trebuh bolel, sploh ne vem od česa, ker se mi to vsake toliko ponavlja.user posted image
glede poroda pa plodovnice pa zaenkrat ne razmišljam, jaz imam še 1 mesec časa.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Je pa baje v vseh porodnišnicah totalna norija...gužva za znort. A je bla res tako mrzla zima da smo se tolk fino stiskal? So bli mogoče izpadi elektrike? Hmm... user posted image Na naslednjih volitvah se bo pa vlada hvalila za porast rojstev user posted image

nama je za 1.1. peč crknila user posted image

glede izcedka, jaz ga imam velik.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.8.2009 8:51:24   
baby blue
Dobro jutro

Evo midve sva tudi še v enem kosu... Tale mlaj smo uspešno prestale user posted image user posted image Tako da bomo navalile sedaj ko bo naslednja luna... Bo že kar primeren čas potem user posted image user posted image

Današnje spanje je blo fino brez večjih motenj - beri obiskov WC-ja user posted image - tako da je bilo super razen obračanja iz boka na bok... To mi malo težave dela da sem bolj boga drugače pa vse super... Pa spodaj pri medenici me malo tišči... Je bila pa mala včeraj prav razposajena je brcala do enajstih zvečer user posted image user posted image

Erdbeere, tulpek, majra in altaja uspešne preglede vam želim user posted image user posted image

Altaja jst sem tudi zadnjič v Baby Centru vidla en hud kompletek za našo in me je toliko časa matral da sva ga šla kupit user posted image user posted image Čeprav je za tisto malo krpico bil drag ko hudič user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 21.8.2009 8:52:13 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.8.2009 8:54:59   
draja
Jutro punce!

Kako lepo vas je brati, ko ste vse tako neučakane user posted image . Meni se še vedno nikamor ne mudi, samo čez rok ni treba da spet gremo. Ker pol me pa začne panika grabit kako je s posteljico in pretoki in če mali še dobiva vse kar rabi.

Spanje in sanje spanja v enem kosu tako ali tako ne poznam, odkar imam svojo pupo, sanje pa so v nosčenosti res intenzivne in nore. Ravno včeraj sem sanjala, da se sprehajam v kopalkah po plaži, vsa seksi in brez bušija, pa da me modni agenti lovijo in vabijo v njihove agencijeuser posted image user posted image user posted image Yeah right user posted image user posted image user posted image

En predlog glede nove teme - vsekakor se strinjam, da se čvek do konca nadaljuje na tej temi, obenem pa vseeno predlagam, da se, ko se nabere še nekaj mamic, odpre tudi tema na dojenčkih. Namreč tukaj se veliko čveka in veliko strani napolni, tam pa bi na začetku bolj spraševale in odgovarjale na številna vprašanja, ki se mamici pojavijo po porodu. Tako mamici, ki ne bo imela veliko časa in se ji bo pod nujno postavilo neko vprašanje, ne bo treba brati vsega čveka tukaj, pa še njeno vprašanje bo težje spregledati. Pa potem, ko se bomo vse preselile na dojenčke, bomo imele vsa vprašanja o dojenju, negi, oblačenju, krčih, čišči,.... na kupu in ne bo treba hodit nazaj na ta čvek po odgovore. No, to je seveda samo moj predlog.

Še za seznam - naslednji pregled imam 26. avgusta, in sicer že v porodnišnici, ker bo to predpriprava na morebitni ponovni CR. Potem je pa vse od tega pregleda odvisno ali bom še imela kakšnega pri ginekologu ali ne. Me pa ta negotovost ali bo CR ali ne ubija.

Lep dan vam želim in ne prehitevajte z rojevanjem. lepo po vrsti!

< Sporočilo je popravil draja -- 21.8.2009 8:55:41 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.8.2009 9:00:18   
baby blue
Sem gledala zdaj seznam bušijev in ko sem kliknila na svojega mi pokaže prejšnjo slikco ki je bila user posted image user posted image

Sej rodit se po eni strani tudi meni še čisto nič ne mudi... Uživam v vsem tem po drugi strani bi pa že mela svojo punco v naročju in pri sebi user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.8.2009 9:01:46   
veselka
jutro,

tale noč je bla pa obupna, vsaj prvi del... VROOOOOOOČEEEEEEEEE... mojmu user posted image baje niti ne ... potem sva se z jogijem vred selila v dnevno na klimo in sem zaspala ko dojenček user posted image
Bety kje so ohladitve??? pri nas nič ne kaže in me že v pravi obup spravlja. sej klima je, ampak od tega me pa glava boli, ker imam cel dan prižgano, pa skos sem v stanovanju, ker imam občutek, da me bo zunaj kr pobral user posted image

jutri greva mal bolj na sever (Kamnik), k moji sestri na obisk... upam, da tm ni vročine, ker oni nimajo klime v stanovanju.

tolk sem vam fouš za preglede. jaz ta teden nisem nič mela, ker je moja G na dopustu, imam pa zato v ponedeljek in že komi čakam in upam na kakšno dobro novico.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.8.2009 9:15:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Dobro jutro!

Če kliknem na svojo slikico trebuščka na seznamu, pa se pojavi ena manekenka...user posted image user posted image user posted image  Kar pa še v sanjah nisem jaz in moj gromozantski buši...user posted image user posted image user posted image  Kako vam je to ratal???

Barika....Jaz naredim kar lahko in kar ne, pustim.....Posode če meni smrdijo, potem smrdijo tudi drugim in kar naj jih umivajo, če jih to moti.....Oziroma, spodobi se, da bi nam pomagali, kaj misliš???

sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety, meni gre na živce ker vse smrdi potem,,, sploh pa zadnje čase kuham tako, da sta za umit 2 krožnika in ena posoda ...
ima pa moj tak šiht, da pride ful utrujen domov, samo boli me, jaz se tudi moram spočit...user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.8.2009 9:15:36   
tažana
No tako jaz sem doma od P. In kaj mi sledi... spet injekcije za ta trapasti HB user posted image . Dosti jih imam, pa sploh ni tako slab. Vsake 14 dni gre za 1 gor in sem sedaj že na 99 pa ji še ni dovollj user posted image user posted image .

Drugače je vse vredu. Glava dol noge gor user posted image . Plodovnice dovolj, placenta ohranjena... To je to. Naslednji pregled 4.9, kg od začetka 12+.

To je vse zdej moram pa nazaj v ZD klicat da se za injekcije zmenim. user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.8.2009 9:25:17   
aromaja
Da se še jaz, lenoba, malo javim. Danes imam ob 11h spet pregled, ker je naslednji teden moja g. na dopustu. Zaradi izcedka sem dobila v torek Gyno-daktarin, pa se mi ne zdi, da bi kej blazno zaleglo. Očitno je moj izcedek čist fiziološki, kljub temu da ga je res za izvoz-moram ene dvakrat dnevno menjat dnevne vložke.
Včeraj je bil nasplošno zelo naporen dan, oz. predvsem večer in noč. Proti večeru je naša mala čisto podivjala. Kakorkoli sem se obrnila, me je tako močno brcala in se prevračala, da sem se kr spotila, vsakih par minut sem morala lulat, vse je bilo napeto, tiščalo me je, dihala sem težko. Nisem vedla več, kaj naj, kar na jok mi je šlo. Ker se ljubiteljsko ukvarjam z aromaterapijo, sem se odločila še s tem poskusit. Sem si na vatko nakapala nekaj kapljic dveh različnih vrst sivke in inhalirala. V par minutah se je mala umirila. Zdej...a je zalegla sivka, al globoko dihanje al je bil čisti placebo-briga me, jaz sem spet normalno lahko živela.
Za večerjo mi je dragi šel iskat v McDonaldsa poslovilno večerjo, hehehehehe. Jaz mam zdej poslovilne obroke z burekom, pizzo, kitajsko, mcdonaldsom. Ko in če bom dojila, bo s tem za nekaj časa konec, pa si zdaj privoščim. Mmmmm, sem se včeraj dobr nažrla junk fooda!!!
Ponoči sem se pa spet selila v dnevno. Ker poskušam čimbolj prepišno nardit v stanovanju, ma moj dragi že spet vneto oko, pa še uho da zdej boli in sem potem, ko se je potožil, samo popokala rjuho in šla v dnevno. Bošček, niti ni hotel nič rečt, ker ve kako mi je vroče. Sem sam rekla: ne seri, valda ne boš zdej trpel zarad mene, se bom pač do ohladitve preselila v dnevno ponoč...bomo že preživeli te nočne ločitve mende! Pa še lažje spim na kavču, ker je višji od postelje-lažje vstajam! Ja...takle mamo.
Še danes in jutri je levček po horoskopu, jaz probam moji punčari sugestirat naj se spoka ven, da si bova delile znamenje To bi bilo veselja, dve levinji v hiši!! No, če ma za bit devička, pa naj bo devička!
Vidim, da nas je ful takih, ki smo se spravle v nosečnosti urejat stanovanja, obnavljat, zidat, selit. Hvala bogu je vse to že za mano. Sva vseljena, mori me samo polna klet škatel, oblek...za ful stvari se mi niti ne sanja, kje so. Pa ker sva vrgla ven ful enih starih omar, niti ne morem vsega še gor odvleč. Še to kar mava gor, se mi zarad vročine in ker se ful težko sklonim, ne da pospravljat. Prejle sem mal kopalnico pospravljala, vrgla en kup starih lakov in maskar stran..polno šare, polno šare...
Nič...grem spet malo do WCja, potem pa počasi počasi, hitro niti ne zmorem, do ginekologa.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.8.2009 9:28:29   
barika
Punce, a se da v ikei plačat z BA maestro, ali morem it po gotovino?

Aromaja, midva tudi ločeno spima ...joj kok pašeuser posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.8.2009 9:32:23   
sontschica
dobro jutro

tok da se vam javim malce, še vedno 2v1. včeraj sem imela CTG pol sem se pa cel dan potepala, tko da nisem imela časa za pisanje.

CTG je v redu (sam so se v primerjavi s prejšnjič in predprejšnjič že malce bolj navpične krivulje kazale), naslednjega imam čez 1 teden. mi je pa sam G reku, da se mi je buši povesu...no sej to že vem, glede na to da grem 50x na dan na WCuser posted image user posted image user posted image

potem sem se dobila s pijateljico, ki je imela roj. dan, potem sem šla pa k bodoči tašči na kosilo peš v en hrib in so me potem cel dan mučili lažni popadki. očitno je to to - recept za popadke - hoja v hribuser posted image user posted image mal heca mora bituser posted image user posted image

larilu upam pa držim pestke, da se končno že 1x začne pri tebi zares in da boš kmalu cartala svojo pupo. ker zdej se pa že res dolg matraš.user posted image

glede predvidene teže otroka - seveda se lahko zmotijo. vsaj pri moji sestrični so se. v 37 tednu so ji rekli, da ima fantek ca. 2,70 kg, rodil se je pa v 41 tednu z 2,8 kg. sicer lahko vpliva še marsikaj na težo - da skozi popkovino ne gre več tok hranilnih snovi (ker je preozka,...), kot bi moglo itd....

čeprav z zamudo- nepoznana vse naj naj user posted image

se strinjam z drajo, da lahko čvekamo na 2 temah, tuki pri nosečkah in pri septembrčkih.

zdej pa ne vem več, kaj moram še pokomentiratuser posted image ...

aja pri nas je tudi še vročina - obupuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.8.2009 9:35:52   
polari
Jutro vsem!

Moja noč, oz. še bolj večer, je bila groooozna!user posted image Normalno sem včeraj pretiravala s hrano in mi je blo zvečer rahlo slabo. Vroče je blo, kar oblivalo me je....in od kakih 21h naprej sm mela non stop trdi trebuh, me je prav bolelo, pa mali user posted image ni nehal brcat, skoz se je premikal in ni dal miru.....pa še tam nad sramno kostjo me je ful vse bolelo......zaspala sem nekje ob 1h, ko me je moj prepričal, da pridem v spalnico , pa sem v polsedečkem pol zaspala....ponoči pa se je umirilo vse in sem do zdaj spala kot ubita....pa vse je okej, mali user posted image pa itak dela prevale...user posted image

Kaj bi lahko pol katera še mojega trebuščeka zamenjala pri slikicah? Jaz bi to naredla, pa še v sanjah ne vem kak.......user posted image

user posted image za vse uspešne preglede, pa fajn opravite tiste, ki jih še imate!

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Je pa baje v vseh porodnišnicah totalna norija...gužva za znort. A je bla res tako mrzla zima da smo se tolk fino stiskal? So bli mogoče izpadi elektrike? Hmm... Na naslednjih volitvah se bo pa vlada hvalila za porast rojstev

najin pa je Nemec, hehe...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.8.2009 9:39:38   
aromaja
Barika...lahko plačaš z BA kartico-mene je prov krepko rečila, ko mi iz neznanega vzroka ni hotlo VISE potegnit!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.8.2009 9:40:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Barika...lahko plačaš z BA kartico-mene je prov krepko rečila, ko mi iz neznanega vzroka ni hotlo VISE potegnit!

oo super, hvala za info!user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.8.2009 9:52:43   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, a se da v ikei plačat z BA maestro, ali morem it po gotovino?

moja sestra pravi, da ja.

ups, mal pozna user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 21.8.2009 9:54:32 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.8.2009 9:57:44   
sontschica
a ste vidle tole poslovilno pismo od Rubin - so se mi kar solze ulile, ko sem prebralauser posted image user posted image

Zoji v slovo

draga moja hčerkica, rada bi ti povedala, da sem neizmerno hvaležna, ker si me izbrala za mamico. V tem svojem kratkem življenju si me naučila, kaj pomeni močna volja, borbenost za življenje. Dala si mi ogromno ljubezni in samo upam lahko, da sem je tudi jaz tebi vsaj delček. Kljub temu, da sem ti dala ime, ki pomeni življenje mi te je kruta usoda vzela. Vsak dan se sprašuje zakaj. Ni je večje bolečine, kot je izgubiti otroka. Tako si se borila, da bi ostala z nami, ampak to je bilo močnejše od tebe. Sem hvaležna, da sem lahko zadnje ure prebila s teboj in te držala za roko. Vsaj to sem lahko naredila za tebe. Jočem, vsi jočemo, zelo te pogrešam. Danes me je čisto sesulo, ko je bil tvoj inkubator prazen, še dva dni nazaj je bilo vse vredu, veselili smo se tvojega prihoda domov. Gaja je ostala sama. Draga Zoja prosim oprosti mi za vso bolečino, ki si jo morala prestati in obljubim ti da bom za tvoj grobek lepo skrbela, vsaj nekaj kar lahko naredim zate. Večno te bom imela rada, tvoja mami. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.8.2009 10:06:44   
baby blue
Tole mi je pa solze na očke privabilo... user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za punčko?
kara555

Ime za punčko

Nika (50%)

Klara (50%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!