|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
19.8.2009 21:20:37   
SONČEK LARA
Rubin...iskreno sožalje. Ni je večje bolečine kot izguba otročka. Držite se!! Čas bo zacelil rane.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.8.2009 21:34:07   
SONČEK LARA
Čestitke novopečenim staršem!!!
Pa bomo počasi vse dočakale svoje otročke.

Kot vas berem, vidim da vse že nekaj ščiplje, šraufa in vse že komaj čakate na tisti dan. Jaz osebno si tudi želim, da je kak dan prej. res pa ne želim, da je prekmalu. Kar si pa res ne želim, je pa čez rok, ker to pa morš bit živčen na ful, k sam čakaš.

Mene zaenkrat nič ne matra, razen nočno spanje. Mali je postal naenkrat zelo živahen in me zbudi njegovo brcanje. Potem sem pa že ko nasedla orka in se preobrača iz boka na bok, ob treh bi že vstala če bi blo po mojem.
Upam da so se kile za sedaj ustavile, ker imam še 5 tednov in ne vem če bo moja koža na trebuhu zdržala tole težo, da ne bo vse popokalo po šivihuser posted image

Imam eno vprašanje...pride danes mimo hiše soseda, ki tudi pričakuje konec novembra in mi pove, da je danes na pregledu prejela napotnico za fizioterapijo in sicer zaradi sledeče zadeve. Njena trebušna mišica se je preveč "razlezla" (ne vem kako naj drugače napišem) je baje razmak med mišicama že preko 3 prste in to baje ni dobro. Ker je imela že po prvem porodu velike težave z hrbtenico je takoj težavo zaupala G. In baje da če imaš to zadevo tuditežje rodiš ker ko pritiskaš delajo samo ene določene mišice. Jaz za to prvič slišim, da bi to delalo težave pri porodu. No in pokazatelj te težave pa je. Ko npr. ležiš ali si v polsedečem položaju in ko se dvigneš, trebuh spremeni obliko, postane tak špičast oziroma se naredi tak trikotnik. In jaz ko to naredim se meni tudi to naredi. Ali še kateri?

Simonae greš kaj na telovadbo ta teden? Bi povprašala gospo ki jo vodi okoli tega če je res, saj veš sama, da preden smo vendo delala trebušnjake nam je preverila ravno ta razmak, "sinfiza" al kako se že reče temu.

No upam da nisem zakomplicirala z zgoraj napisanim.

Uživajte preostanek večera in vas berem jutri dopoldan

Pozdravček

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.8.2009 21:37:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Imam eno vprašanje...pride danes mimo hiše soseda, ki tudi pričakuje konec novembra in mi pove, da je danes na pregledu prejela napotnico za fizioterapijo in sicer zaradi sledeče zadeve. Njena trebušna mišica se je preveč "razlezla" (ne vem kako naj drugače napišem) je baje razmak med mišicama že preko 3 prste in to baje ni dobro. Ker je imela že po prvem porodu velike težave z hrbtenico je takoj težavo zaupala G. In baje da če imaš to zadevo tuditežje rodiš ker ko pritiskaš delajo samo ene določene mišice. Jaz za to prvič slišim, da bi to delalo težave pri porodu. No in pokazatelj te težave pa je. Ko npr. ležiš ali si v polsedečem položaju in ko se dvigneš, trebuh spremeni obliko, postane tak špičast oziroma se naredi tak trikotnik. In jaz ko to naredim se meni tudi to naredi. Ali še kateri?

meni, pa tudi vem, da je prvič trebuh naredil tkao obliko. men se to zdi čist normalno, če tako vstanemuser posted image user posted image user posted image
pa nisem imela nikakršnih težav pri prvem poroduuser posted image , ko bom rodila, ti povemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.8.2009 21:46:49   
cukr07

[Imam eno vprašanje...pride danes mimo hiše soseda, ki tudi pričakuje konec novembra in mi pove, da je danes na pregledu prejela napotnico za fizioterapijo in sicer zaradi sledeče zadeve. Njena trebušna mišica se je preveč "razlezla" (ne vem kako naj drugače napišem) je baje razmak med mišicama že preko 3 prste in to baje ni dobro. Ker je imela že po prvem porodu velike težave z hrbtenico je takoj težavo zaupala G. In baje da če imaš to zadevo tuditežje rodiš ker ko pritiskaš delajo samo ene določene mišice. Jaz za to prvič slišim, da bi to delalo težave pri porodu. No in pokazatelj te težave pa je. Ko npr. ležiš ali si v polsedečem položaju in ko se dvigneš, trebuh spremeni obliko, postane tak špičast oziroma se naredi tak trikotnik. In jaz ko to naredim se meni tudi to naredi. Ali še kateri?

Temu se reče diastaza oz. razmak m. rectus abdominis. Ponavadi se pojavi pri mnogorodkah, večplodni nosečnosti, oslabelih trebušnih mišicah... Ta razmak tipamo s konicami prstov in sicer v višini popka in 4,5cm navzgor in navzdol. Za normalen razmik se štejeta nekje dva prsta, kar pa je več je že patološko. Fizioterapevtka ji bo pokazala vaje za izboljšanje kondicije njenih trebušnih mišic. Pri večjih razmikih in bolečinah npr. sramnične kosti se predpiše tudi pas, ki malo olajša težave, nikakor pa ne okrepi mišic, zato se nosečnici svetuje da ga nosi le občasno za razbremenitev.

Upam, da sem kaj pomagala. user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 19.8.2009 21:47:22 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.8.2009 21:48:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

[Imam eno vprašanje...pride danes mimo hiše soseda, ki tudi pričakuje konec novembra in mi pove, da je danes na pregledu prejela napotnico za fizioterapijo in sicer zaradi sledeče zadeve. Njena trebušna mišica se je preveč "razlezla" (ne vem kako naj drugače napišem) je baje razmak med mišicama že preko 3 prste in to baje ni dobro. Ker je imela že po prvem porodu velike težave z hrbtenico je takoj težavo zaupala G. In baje da če imaš to zadevo tuditežje rodiš ker ko pritiskaš delajo samo ene določene mišice. Jaz za to prvič slišim, da bi to delalo težave pri porodu. No in pokazatelj te težave pa je. Ko npr. ležiš ali si v polsedečem položaju in ko se dvigneš, trebuh spremeni obliko, postane tak špičast oziroma se naredi tak trikotnik. In jaz ko to naredim se meni tudi to naredi. Ali še kateri?

Temu se reče diastaza oz. razmak m. rectus abdominis. Ponavadi se pojavi pri mnogorodkah, večplodni nosečnosti, oslabelih trebušnih mišicah... Ta razmak tipamo s konicami prstov in sicer v višini popka in 4,5cm navzgor in navzdol. Za normalen razmik se štejeta nekje dva prsta, kar pa je več je že patološko. Fizioterapevtka ji bo pokazala vaje za izboljšanje kondicije njenih trebušnih mišic. Pri večjih razmikih in bolečinah npr. sramnične kosti se predpiše tudi pas, ki malo olajša težave, nikakor pa ne okrepi mišic, zato se nosečnici svetuje da ga nosi le občasno za razbremenitev.

Upam, da sem kaj pomagala. user posted image

se pravi, da je treba vaje delati po porodu, zdej je mal čudno telovadit s tem trebuhomuser posted image ...

drugače pa sonček lara, midve imava malo razliko med obema nosečnostima, pa lahko še kkašne druge težave pričakujevauser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.8.2009 21:56:23   
polari

Meni se to tudi naredi.....jaz upam, da to ne bo neki problem....ker jaz tak vem, da mam ful ful slabe trebušne mišice.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.8.2009 21:57:36   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: barika

se pravi, da je treba vaje delati po porodu, zdej je mal čudno telovadit s tem trebuhomuser posted image ...

Z vajami se začne že med nosečnostjo, ker so to čisto lahke vaje oz. ni nobenega naprezanja. Važno je da pride do napenjanja in s tem krepitve ˝tapravih˝ mišic. Fizioterapevtka jo bo naučila ravno tega pravilnega napenjanja mišic.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.8.2009 21:59:27   
tulpek
Punce, če se jutri ne oglasim, pomeni, da nimam neta, ker bodo nekaj delali. Se bom potrudila, da si ga izborim, ampak vas vseeno opozorim user posted image   . 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.8.2009 22:11:13   
simonae
Rubin sožalje!

DŽite se!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.8.2009 22:16:21   
klaja
Bborut in Sarci iiiiiii lepi slikici in še lepši dojenček!!!

Rubin iskreno sožalje! Sem ostala brez besed, to pa je res nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi. Bodite močni!!

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.8.2009 22:26:21   
simonae
Sonček Lara jutri grem tja - verjetno (če se ne bom stopila od vročine). Bom povprašala.

Sicer pa kot vem, si preveri (prva varianta trebušnjaka) in če imaš prostor za 4 prste ali več, tudi ti omeni svoji G (ja morda zaradi majhne razlike med dvema nosečnostima) in te vaje niso nič težkega, kot ti je že Cukr07 omenila.

Če imaš več kot dva prsta ona odsvetuje trebušnjake (nosečniške). A panike ni do več kot 4-ih prstov - se izboljša po porodu. (tako sem jaz razumela) Torej verjamem, da v tem primeru lahko tudi normalno rodiš. Je pa dobro, da se ne naprezaš preveč user posted image - ja lahko je to govoriti nekomu, ki nima že doma otroka okoli dveh let, ki ga ne smeš dvigovati, a otrok tega ne razume - torej jih pač dvigujemo... in si poslabšamo tudi te mišice.

Glede zavarovanja otrok - midva imava življensko/nezgodna zavarovanja, ki po preteku pripadajo nama, a na vsakega otroka posebej. Torej namenjeno za varčevanje za otroke, če bo vse po sreči.

JaLuca pri mojih dveh pa je veliko bolje spal drugi, ki je štartal (in tudi kasneje imel) z večimi kg (skoraj 4 kg).

Me pa daje lakota! - pri taki vročini user posted image ! Kar naprej bi jedla. - ponavadi v takih dneh pojem zajtrk, sredi dneva kako sočno sadje, solato oz. sladoled ali pa samo ledeno kavo. Mi je slabo od tega, pa ni kaj bolje (že nekaj dni). Upam, da bo bolje čez vikend - konec s to soparo?!

Me pa zanima, ali poznate knjigo Dojenje in materinstvo iz srca? Ali morda katera ve, kje bi jo lahko dobila/kupila? Menda se je ne dobi - ni ponatisa. Iz knjižnice pa je bil tudi naval. Meni je precej pomagala v prvih dneh, ko sem postala mamica, a tudi drugič sem s pomočjo te knjige hitro prebrodila kakšne začetne težavice.

No, se beremo! Upam, da jutri res ne bo poplava v P?!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.8.2009 22:33:39   
jpnincy

Ja, tudi meni se to naredi, če tako vstanem. Upam, da res ni s tem kaj narobe, ker me je že itak dovolj strah poroda user posted image ...

In še moje poročilo iz današnjega (tretjega) CTG-ja: izvidi ok, popadkov še ni, pritisk ok, voda ok, kg +2. V enem tednu pridobila 2kg in me je G. zelo čudno pogledala. Povedala sem ji, da mi zadnje 3 dni zelo zaotekajo noge (narti in gležnji), predvsem zjutraj. Takoj mi je rekla začeti z dieto, jutri pa moram imeti sadni dan user posted image ... pravi, da mora voda iz telesa. Bomo poskusli, upam da ne bo prehudo. Ne jem rada zelo slane hrane, ampak ne vem kako bo čist brez soli. Naslednji CTG (že četrti) imam v ponedeljek 24.8.09. Držite pesti, da se moje noge umirijo.... Lep večer vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.8.2009 23:01:00   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja, a si še z nami ali si že v P user posted image user posted image user posted image ? Kako hitro se lahko spremeni situacija, a ne. Včeraj še nič, danes pa kar nekaj dogajanja... no, pri meni spet nič. Očitno sem si včeraj samo želodec s hrano razdražila. Moje dete se je zbudilo in spet razgraja. Se nič ne umirja user posted image user posted image user posted image

Še sem tle user posted image

Popoldan se je malce umirilo, zvečer pa so se bolečine v križu ponovile in še vedno trajajo..vmes me je še zašraufalo.. Ampak buši pa ni trd tko da popadkov nimam. Mah ne vem no.. po mojem se sam kosti širijo. Bom še nekaj časa z vami čakala user posted image . Itak mam pa v petek CTG pa bom vidla al kaj dogaja al ne.

Očitno se pripravlja, kdaj bo pripravljen pa bog si ga vedi. user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.8.2009 23:15:30   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

Hvala, da podatke pišete krepko ali pa v barvah user posted image .

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Por. Kg Objava

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )      21.8.  user posted image   LJ +13,5    S, A

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    ??  user posted image   MB   +12

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image     ??     user posted image     CE   +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )   21.8.   user posted image   CE, +12,  S, A

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )    24.8.   user posted image   PO +19
eva Ana (28)           (1.user posted image , 0. user posted image )     v P   user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     ??   user posted image   KR  +12

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   21.8.  user posted image CE +15
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    26.8.  user posted image  LJ +19

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     1.9.  user posted image CE +13
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    27.8.  user posted image IZOLA +10,  S

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    24.8.  user posted image   ŠEMPETER +10,  S
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )      20.8.  user posted image   MB +17,  S

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   +15
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )     21.8   user posted image   LJ  +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   PT  +19
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   21.8  user posted image   CE  +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )   ??   user posted image   PO  +8
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    ??   user posted image   MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image   LJ  +12 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    21.8   user posted image NM  +9,5
JaLuca (33)              (3.user posted image , 2.user posted image )    28.08.   user posted image    PT +12,9,  S
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     25.8.   user posted image   JE   +10
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  24.8.   user posted image   LJ  +14
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    25.8.  user posted image  TRB +9

10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (26)               (1.user posted image , 0.user posted image )      24.8.  user posted image   SG +11

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??  user posted image  SG  +18
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    20.08.     user posted image   JE +7, S
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   26.08.     user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  21.8.     user posted image +5      
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )   ??     user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08.     user posted image    MB  +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    25.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   20.08.  user posted image   PT  +8,  S

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 25.8.  user posted image KR  +13
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy  (28)                          
(2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    27.08.  user posted image  +12

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ??    user posted image   +10
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     ?? user posted image   LJ +11
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   BREŽICE  +4,  S
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      25.08.   user posted image   +1

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image   ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)             (1. user posted image , 0.user posted image )   26.8.   user posted image BREŽICE +10
klaja (28)                     (3.user posted image , 2. user posted image )    3.9.   user posted image   MB  +10

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  27.8.   user posted image    +7

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    2.9.   user posted image   Šempeter +7,5 
chebelica21 (22)         ( 1. user posted image , 0. user posted image ) 24.8.   user posted image   MB   +14
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image21.8.   user posted image   +10
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    ??   user posted image   KR  +14 
Picabo (29)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.08. user posted image  + 4,5
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )      ??  user posted image MS +6
tažana (26)                 (2.user posted image , 1. user posted image )      ??  KR +9

27.09. 
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )    25.08. user posted image   PT,  S
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )    27.8. user posted image CE +15
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )    7.9. user posted image  LJ +8,  S
sonchek ( ? )                     
(3. user posted image , 1. user posted image )      ??    PO

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image   PO +15
dreja79 (30)                (2.user posted image , 1. user posted image )      24.08.  user posted image   KR  +8  
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )     7.9.  user posted image   LJ +15,  S

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        9.9.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       25.8.  user posted image   LJ +11, S

Skupaj: 68

Fantki :  26

Punčke : 22
Presenečenje : 20

Objava;
kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme II.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik
Dihanje - Bety - klik

user posted image   user posted image   

Rodile:

Datum                     mamica                      otroček

19.6.                Rubin                       Gaja in Zoja
21.7.                Planinc1978                Julija
16.8.                Dulsineya                     Lili
18.8.                Sarchi                         Maks

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.8.2009 23:15:40   
tulpek

SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image  
altaja 38t 4d

user posted image user posted image

tažana 34t 2d

user posted image

veselka 35t3d

user posted image
tanik 33t

user posted image
Tulpek, 36t2d

user posted image
sontschica 34t1d

user posted image

barika 37t in 4d

user posted image
Sarchi 35t

user posted image
škorpijončica 34t

user posted image

vila MaLiNa v 38. tednu

user posted image
larilu 29t2d

user posted image
indy0024  30t

user posted image

Lubenička v 37. tednu

user posted image  
Kepica - točno 37t

user posted image

mayathebee, 31. teden

user posted image  
Erdbeere 37t2d

user posted image

Polari, 33t

user posted image
Casiopea 32t

user posted image
Pupček 37t2d

user posted image

Bety11 31t3d

user posted image
litlleMiss 35t6d

user posted image

Klaja v 33. tednu.

user posted image
Oktavija, 35T 5d

user posted image

Tamika, 37. tednov

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček,tanik

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.8.2009 23:15:48   
tulpek

user posted image     
                        user posted image

DATUM
   ROJ.       PDP        MAMICA           OTROK            MERE

19.6.   
  26.9.      Rubin                
Gaja            33cm/831g 
                                                    Zoja
user posted image      31cm/681g
21.7.     3.9.        Planinc1978       Julija          47cm/2050g
16.8.       7.9.          Dulsineya               Lili
18.8.       13.9.
       Sarchi                     Maks             48cm/3050g        

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.8.2009 23:16:50 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.8.2009 5:37:01   
sontschica
dobro jutro,

kako smo kaj? danes sem pa prvauser posted image user posted image

že 2 uri sem budna, najprej sem se samo premetavala po postelji, pol sem pa kar vstala...enostavno ne morem spatuser posted image
včeri zvečer je tudi mene neki šraufalo, sam pol se je umirilo, bomo videli, če bo danes kej pokazalo na CTGju - sam verjetno ne.

kaj naj še povem? sita sem že tega "stanja" in strašno neučakana. prov vsak dan upam, da mi bo odtekla voda ali pa se vsaj odluščil čep.... sem grozna, ne? no tok neučakana kot avgustovka miska_mcqute pa neuser posted image user posted image

nič grem še mal brskat po netu, drgač ker neki bluzim tukiuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.8.2009 7:36:27   
polari
Dobro jutro....spala bolj tak, samo se premetavam.....zdaj še je mene začel mantrat križ oz. mile menstrualne bolečine, čeprav ne vem, mogoče me malo ledvice bolijo. Sem opazla, da se ponoči odkrivam in imam cel križ zunaj, pa okna vsana stežaj odprta....nič ne pazim....user posted image

Pa mislim, da sem tudi pri donatu malo pretiravala user posted image , samo lečem na wc....jooooooj, samo jamram.....no, pa moji H. še niso izginili, n asrečo se mi vsaj ne slabša in ne boli, samo malo moteče mi je......

No, ob 15h imam pregled.....komaj čakam.....user posted image

Pa zakaj ne more bit celi dan tako vreme, kot je zdaj? Pri nas je taaaaaaaaaaaaaak fajn, oblačno, sveže.....

Aja, bom še svojega bušija nalimala gor.....

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.8.2009 7:43:38   
baby blue
Dobro jutro

Vstala sem pol ure nazaj pa že tu visim user posted image user posted image Čista odvisnica od RR user posted image user posted image

Pri nas je zaenkrat fajn vreme tako sveže jutro je čeprav ne bo več dolgo ker napovedujejo do 30 stopinj... V soboto pa ohladitve in dež..

Spala sem kar mirno je bila kar mirna noč... Me je pa kar začela panika grabit o tem kako bom naprimer prepoznala da mi je odtekla voda ali da se mi je odluščil čep? Kaj če ne prepoznam popadkov?... Ah ja vse stvari čudne mi rojijo po glavi user posted image user posted image Drugače pa veselo čakam pregled in CTG user posted image  

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
20.8.2009 7:44:14   
polari
user posted image

Pri dopolnjenih 36.tednih

< Sporočilo je popravil polari -- 20.8.2009 7:45:03 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
20.8.2009 8:11:04   
tulpek
Zaenkrat sem še priklopljena na net. Mislim, da bom dobila abstinenčno krizo, če me odklopijo. Se bom poskusila sosedom na wireless priklopit.
Sem po starem, torej nič od nič s kakšnimi znaki, da imam čez 10 dni rok. Še spim super, bi še spala, če me ne bi neusmiljeno zbudili in vrgli iz postelje user posted image .

Polari, lep buši... vedno večji so ti naši bušiji. Moram še js kakšno fotko naredit, dokler ga še imam.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 20.8.2009 8:12:13 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.8.2009 8:14:58   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Zgleda, da ima tale luna res čudne vplive. Mene je sredi noči prebudilo boleče otrdevanje trebuha, ki se je ponavljalo celo noč. Me je že kar malo panika grabila, da bo treba kam letet. K sreči se je umirilo, se pa dogaja bolj pogosto, kot prejšnje dni. Ma priznam, da me je vedno bolj strah poroda. Tole tremo moram porihtat, preden me zares zagrabi...

Danes imam pa frizerja popoldneuser posted image Komaj čakam, da se znebim tega kilometerskega narastkauser posted image

polari lepega bušija imašuser posted image

Zdej pa letim na zajtrk. Ni blo še časa.user posted image Najprej RR, potem pa zajtrkuser posted image Aja, pa zjutraj, ko odprem oči, najprej prižgem mobitel, če me slučajno čaka kakšen vaš smsuser posted image No, tako, da boste vedle, da jih nestrpno čakamuser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.8.2009 8:16:04   
Erdbeere
dobro jutro še od mene

Sem se fino naspala za razliko od ostalih user posted image user posted image user posted image jao me prav zanima, kakšno presenečenje mi pripravlja naš user posted image , da zdaj spim kot ubita...upam, da bo potem tudi tak mir.

Zdej pa šibam zbudit Tejo, jo moram na oratorij peljat pa potem pripravim za kosilo ter grem v našo hiško srednje nadstropje pomest, je možek rekel, naj vse pometem, da bo potem lahko začel stiropor polagat. Jupi počasi bo pa konec.

Nič se kasneje še oglasim, sej sem sama tud odvisnica.

Aja baby blue, če ti voda odteče jo je fulllllllll....tko da mislim, da ne moreš falit. Popadki...neznosna bolečina...tud ne moreš falit pa tud počutje je bolj k en k. Kot huda menstra, če mene vprašaš...jaz sem tud kdaj skup zlezla od menstrualnih krčov.

Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.8.2009 8:17:34   
polari
Je že kaj novic o Evi Ani? Je še vedno v P.?

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.8.2009 8:19:53   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Polari ti maš tud fleten trebušček, prav nič "gorenjski" user posted image user posted image

hehe, kaki pa so te 'gorenjski' trebuščki? Moj je taki obilni.....je pa fajn, da sem se razlezla samo naprej in nič na stran...mi rečejo, da se od zadaj sploh ne opazi, da bi bla user posted image .user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!