|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 7:38:43
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro, jeeeee, dons je pa petek . Še sedem ur in gasa domov. Včeri sem SPET zaspala z Nino, pa se si prov fajn zamislila, kako bom tamalo uspavala, pol si bom pa skuhala slivove cmoke, se ruknla pred tv in gledala Denzla. Ja, čist ziher. Res ne morem verjet, kako me takoj, ko Nina zaspi zmanjka. No, sem pa zjutraj vsaj naspana, kar je pa tud neki. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Btw: Bi ga imela katera za učitelja surfanja? Za učenje surfanja, potapljana, plavanja, ..... mi je čist vseen. Bi se pa verjetno utopila, ker bi mi vse telesne funkcije odpovedale, če bi bil zraven Neboglasnica, naš Tim je pa ta teden tud hladen ko špricer kar se šole tiče . Fajn da ste uživali v kinu Mi smo se tud narežal, ko smo šli gledat. Meki bo pa drugič padu, a ne? Gremo lahko tja septembra po 300tki. Komi čakam na bowling. Upam, da bom uno kuglo sploh še lahko držala Populis, to pa je hudič, če si zraven vode, pa ne moreš notr skočit. To sem jaz mela lansko leto. Smo bili 14 dni na morju, pa vsak dan sem se zmočila samo do kolen . Se mi je kr trgal. Še dober, da ni bilo tako svinsko vroče in sem laži prenašala vse skupaj. Metuljčica, jaz sem tud vidla vaš novi vrtec. Pa je res lep. Joj, jaz komi čakam 1.9., da vidim, kako se bo naša obnesla med vrstniki. Pa uživajte na morju. Majuska, upam da vam bo vreme naklonjeno. Almera, vidim, da imate vrtnarja doma . Pa še poskrbi, da ti ni dolgčas . Sasi, da vam bo s svetlobno hitrostjo minil ta čas brez očija . Zdej grem pa na kavo. Sem tok velik spala, pa še kr zeham .
|
|
|