Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 20:40:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Alo, alo... malce sem utrujena. Gledali smo Ledeno dobo 3, otroci so se narežali, začuda so preskočili Mca (smrk, ), hitri šoping za darila uspel, skratka cel dan smo uživali. Popoldne pri sodelavki full dobro, hiša kot iz kataloga Ikea, polna skrinja sladoleda - kaj češ boljšega. Metuljčica: super za odličen prvi dan! Populis: si se utopila v Podpeškem jezeru ali te tatko polno zaposljuje? Bed time...........
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 20:41:09
|
|
|
|
Netta
|
čer... le toliko da sporočim MAJUŠKI; imam polna dva kupona z Mercator nalepkicami in še 5 posebej...če še potrebuješ mi pošlji naslov pa ti jih posredujem naprej kakšno zatišje tu gor...se namakate kje ane?? jaz tudi.....v lastnem znoju lep večer vsem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 20:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 20:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 20:45:54
|
|
|
|
sasi13
|
inigo hvala za obisk sem bila zelo vesela ker se že DOOOOlgo nismo vidli. kamot se še lahko oglasite mogoče pa tudi mi kaj pridemo v vaše konce.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 20:51:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:13:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - a imaste že seznam napisan za Ikeo? Neeee, gremo samo po rojstnodnevna darila, ki so jih dobili od Ikee. Bomo pa pohiteli nazaj na en RD. A rabiš kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:16:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
In ne, nisem pozabila, konca septembra bo bowling v LJ, v klubu 300. Bom organizirala, samo da se septembrsko uvajanje malčkov malce umiri...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:20:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čer! A ste videle naš vrtec na POP TV-ju ob 19.00 pri poročilih? No, tam bo naša princeska ... lepuuuuu ... na dnevu odprtih vrat danes se ji je kar trgalo, tko je bila nad vsem navdušena. Kar poletela je proti mizi, kjer so bile igrače in jih zavzela kot mati kraljica Potem ji je v oko padel en fantek, ki je tudi s starši prišel na ogled - to je bilo vriskanja, smeha in veselja - komaj sem jo mal pomirila. Ma, ene par solzic sem tud potočila ... tko je vse kjut, da je kar hudo ... in povsod napisi z imeni otrok - na ležalnikih, na poličkah, omaricah, ... poleg pa slikica - Anja ima konjička, ki ji je izredno všeč. Sicer je pa - kot sem že napisala - v skupini muckov. Ma, a je lohk še bolj cukrasto?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 21:28:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:30:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
inigo, bravo za super obisk ... ojej, saši bo do februarja sama doma z malima - to je pa dolga doba. In vmes gre že nazaj v službo al kako? Le obišči jo še kdaj, ja, pa ji pošlji prav lepe pozdrave. Too bad, da se večkrat ne javi tukajle. O, glej, pa glih zdaj se je - kul, kul. neboglasnica, fajn za prijeno popoldne - škoda za meka - next time, pa takrat dvojno porcijo & bo. danes je bla pa svinjska vročina, a ne? Pri nas v stanovanju smo bili kot kompot. Uf, uf.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:38:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Almera: mi ne pustiš nič veselja a? Prav, smrk, pa sama nakupuj. BTW: 3333. Tok tok, kje ste?? Metuljčica: od kdaj do kdaj pa morate biti na delovnem mestu?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:42:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
evo, virtualne frendice, privoščimo si en koktejlček, da se mal ohladimo:
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:44:36
|
|
|
|
Majuska
|
Čer, samo na hitro se javim, sem crknjena ko šus ... po službi sem bila namreč na pijači s kolegico in kolegom iz prejšnje službe, načvekali smo se ful in še bi lahko, če ne bi bila za odhod domov. Ful je blo luštno, res. Ravno prav sem prišla domov, da smo malega spravili spat in sem ga lahko še polupčkala, srčka malega IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** čer... le toliko da sporočim MAJUŠKI; imam polna dva kupona z Mercator nalepkicami in še 5 posebej...če še potrebuješ mi pošlji naslov pa ti jih posredujem naprej kakšno zatišje tu gor...se namakate kje ane?? jaz tudi.....v lastnem znoju lep večer vsem! *mirjam* hvaaalaaaa, ful si fajn
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:45:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Čer! A ste videle naš vrtec na POP TV-ju ob 19.00 pri poročilih? No, tam bo naša princeska ... lepuuuuu ... na dnevu odprtih vrat danes se ji je kar trgalo, tko je bila nad vsem navdušena. Kar poletela je proti mizi, kjer so bile igrače in jih zavzela kot mati kraljica Potem ji je v oko padel en fantek, ki je tudi s starši prišel na ogled - to je bilo vriskanja, smeha in veselja - komaj sem jo mal pomirila. Ma, ene par solzic sem tud potočila ... tko je vse kjut, da je kar hudo ... in povsod napisi z imeni otrok - na ležalnikih, na poličkah, omaricah, ... poleg pa slikica - Anja ima konjička, ki ji je izredno všeč. Sicer je pa - kot sem že napisala - v skupini muckov. Ma, a je lohk še bolj cukrasto? Težko glavno, da ste imeli lušten dan in da si se imela tudi v službi fajn. Kr tko naprej
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:45:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mah nič, očitno vas je vročina položila. Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 21:48:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:51:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljčica: od kdaj do kdaj pa morate biti na delovnem mestu? Ej, a veš, da ni ravnateljica danes nič rekla - je šibala naprej na nek sestanek - predvidevam, da od 8.00 do 13.00 - ju3 izvemo vse. Se moramo pa štempljat - no, oni se že nekaj časa, samo mene tko dolgo ni bilo - sem šla danes dvignit kartico in se naučila tega misterija. Zdaj se me pa ne znebijo, skoz bom tam visela Yeah, right Vi?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 21:52:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:53:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljčica: od kdaj do kdaj pa morate biti na delovnem mestu? Ej, a veš, da ni ravnateljica danes nič rekla - je šibala naprej na nek sestanek - predvidevam, da od 8.00 do 13.00 - ju3 izvemo vse. Se moramo pa štempljat - no, oni se že nekaj časa, samo mene tko dolgo ni bilo - sem šla danes dvignit kartico in se naučila tega misterija. Zdaj se me pa ne znebijo, skoz bom tam visela Yeah, right Vi? Mi: od 07.00 do 15.00. Lani smo si vpisovali ure, podpisovali sezname..letos imamo novo ravnateljico, še ne vem kako.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:53:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mah nič, očitno vas je vročina položila. Nočka, mah cel dan je vročina tako da ko mala spi samo cooliram na kavču, zdej me pa čaka posravljanje in perilo in igrače in zanček ???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:54:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mi gremo pa jutri v terme Ptuj se malce namočit. Mah, že celo večnost obljubljam puncam, jutri je pa mož vzel dopust in via.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:54:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ojojojojjjj kolk ga seka vročina..danes je bilo 33,5 stopinj...cel dan ne gremo ven, mala je sitna pa ne vem a od zobkov, a od vročine a od ceplenja al od česa...končno je kakala...še sreča da je spala od 18h do 19 da sva lahko šle potem ven na sprehod....sva šle gledat konjičke na bonifiko, kjer mamo za vikend tekmovanje v preskakovanju ovir...mala je navdušena!!!! jutri sva cel dan sami, za vikend je pa HB fraj....upam da se vsej mal ohladi ker temperature so vulkanske ej, pri nas je blo še stopinjo več kakanje: naša je danes 4x prav kraljevsko - sumim, da bo zob nr. 7, pa še 8, 9, 10, .... iiii, tekmovanje s konjički - to mora biti super za gledat jep, baje se BO ohladilo
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:55:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Rovar_ka: kak si mi? 3jeMi: še buta v bučki?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 20.8.2009 21:58:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mi: od 07.00 do 15.00. Tudi zdaj, do 1. 9., misliš? Aha, berem, da je nova metla - boš poročala. Oseba, ki je bila že prej na šoli, pa je prišla na ta položaj ali outsider? Ej, ure, minute, sekunde pišemo tudi mi zaradi doprinosa ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?