|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
20.8.2009 9:26:02   
aprilčica07
Jutro,

še vedno od paketa dva v enemuser posted image user posted image user posted image sem že nazaj od komzetičarke, zdaj pa res lahko grem rodit,. poštimana spodaj, zgoraj, kjer koli, vse je popedenano in pripravljeno na akcijouser posted image Spali smo dobro, jst tudi za spremembo. Je pa danes akcija pr  nas, ker se je moj odločil, da bomo belili garažo. Po moje ga tudi njega že fleša vse to čakanje in te reči, pa mu grejo sme kozlarije po glavi..
tanchy: bravo za naraven porod..
tulpek: jst tud upam, da vam ne bojo neta odklopli, te bom takoj posumila, da si šla rodituser posted image
sams: kje si?
kerala?
muca: kako je pr tebi?
tjašaj: kaj sprememb?
arwen: srečnooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še malo pomagat mojemu, pol moram neki mojemu tatu naštimat, pol pa pridem nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
20.8.2009 10:28:38   
hel32
Dobro jutro še od mene, še kr v enem kosu, sicer je pa moj pdp čist tazadnji, pa upam, da bo prej akcijauser posted image user posted image user posted image

Aprilčica, veš, da sem jaz tudi v nekem res čudnem stanju, tečna, nič se mi ne da, noge bolij, kouser posted image , skratka, res komaj čakam da rodim,
in stisnem svojga user posted image  k sebi. Belili boste garažo,user posted image user posted image očitno naše moške tudi daje neučakanost in kisanje možganov,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cavelirka, res nas ni več veliko ne, pa smo neučakane, ker nas je malouser posted image  saj bo še par dni,....

Muca, držim pest, da tudi ti čimprej dobiš v roke svojo štručko, meni so tudi obljubili velikana, tak da bomo šele v P izvedeli koliko tehtamo
imam samo še en pregled pri G. Boli pa itak malo, al je naravni porod ali CR, itak boš imela šive, saj bo.user posted image user posted image

Arwen, mislim, da pri tebi pa bo počasi akcija, najbolje, da greš lepo v P nazaj, ja pa srečno!user posted image user posted image user posted image

Tjaša, ti pa nisi nič neučakana, pa čez rok si že, dobo prenašaš.user posted image

garfield, vaša Žana je pa pridna punca, pa mislim, da so vsi Avgustovčki pridni, oh ko bi še naši bili.user posted image

Tanchy, najprej čestitke Hani za 1 teden, hvala za pordno zgodbo, tak, ko malo berem me malo majn panika grabi,
jaz sem bila 1x kr v bolnici pa morem malo čekirat kako zgleda, ko si doma do konca.Pa čestitke za naravni porod.

Mi pa danes ne delamo nič, kopala se bova popoldan, ko dragi pride iz službe, še 2 dni pa ima dopust, potem pa še očetovskega, tak, da bo doma cel mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa imam do PDP-ja še 11dniuser posted image , Tjaša je tak čas že bila v mojem naročju.

Pri nas je pa danes nekam oblačno, nevem, če bo kaj s kopanjemuser posted image  ko imam čas pa vreme ni.
Babike, a vas tudi zdaj na koncu joške srbijo in fuuuuul bolijo, jaz imam čist trde, ko silikonuser posted image user posted image , da o drugih bolečinah ne govorim, bi bila prej rotova, če bi pisala kaj me ne boliuser posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
20.8.2009 10:40:04   
tulpek
Zaenkrat me ne bodo odklopili, kako bo pa popoldne, pa ne vem.
Mene pa spet nič ne muči user posted image še spim super in sploh nič se ne dogaja. Edino trebušne mišice me pečejo, pa to me že tako 3 mesece.  Bom videla, kaj bo jutri na pregledu. Mogoče mi pa reče, da sem že 5 cm odprta in da naj grem kar rodit user posted image user posted image user posted image . Čeprav, js bi počakala, da minejo levčki user posted image .

Tjaša, ampak res, kaj nisi nič neučakana, tečna, ne pelješ panike.... Uh, ko bom js tečna, če čez 10 dni ne bom imela user posted image v rokah user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.8.2009 11:08:35   
Muca83
Dobro jutro! Evo mene, še vedno kot rožica, nobenih znakov, nobenih bolečin. Jaz sem res srečka nosečka! user posted image Ker ene ste res boge, bolečine, nespečnost, tiščanje itd. Meni pa res ni skoraj nič. No saj, imam pa drugačne tegobe user posted image

Arwen, danes praviš, da bo akcija! Dobro dihaj in naj ti hitro mine! user posted image

Tanchy, torej si uspela izkusit oba načina poroda. Verjamem, da mora biti poseben občutek, ko telešček spolzi iz tebe... Kaj pa glede bolečin? Kateri šivi bolj bolijo?

aprilčica, saj zdaj si pa res počasi že na vrsti. Ali pa se boš pridružila neučakanim čez rok user posted image

hel32, ja ti si pa čisto zadnja na seznamu. Ampak večina avgustovčkov je kar malo prehitevala, tako da lahko tudi ti kmalu odpeketaš. user posted image

tulpek, lepo da tudi tebe nič kaj ne matra nosečnost.

Jutri pa ne bo nič z mojim poležavanjem do 9h ali 10h, ker imam že ob 7:15 ctg. Uh kako bom zalepljena zjutraj, ker sem se res čisto odvadila zgodnjega vstajanja.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
20.8.2009 11:08:37   
romana24
Garfield čestitke za Žanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
20.8.2009 11:36:15   
tulpek
Muca, mene je namatrala nosečnost do polnih 7,5 mesecev. Sem že imela načrte, kako user posted image ven spravit takoj v začetku avgusta... potem se je pa poboljšalo. Imam vsaj zaključek fajni, če je že prej bilo bolj bedno. Prej sem skoz jamrala, zdaj pa moram vsak dan napisat, da mi je fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
20.8.2009 11:43:42   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Tanchy, torej si uspela izkusit oba načina poroda. Verjamem, da mora biti poseben občutek, ko telešček spolzi iz tebe... Kaj pa glede bolečin? Kateri šivi bolj bolijo?

khm...pa si me našla user posted image . Pravzaprav šivi po CR dlje časa bolijo, ker se telo dlje časa celi zaradi operacije (pač maternica in trebuh). Ti šivi lahko bolijo več kot mesec, pa tudi dlje, odvisno kako se celi rana.
Pri šivih na presredku je ubistvu fora, da je bolj kot ne user posted image  prerezana koža in se veliko hitreje zacelijo, tam nekje do 14 dni s pravo nego. Pri teh šivih kar nekaj časa tudi težko sediš, kar pri CR ne velja, vsaj pri meni ni. Meni je vsak dan bolje, tako da po moje bom kmalu okrog skakala user posted image user posted image user posted image .

Tako si te zadeve jaz razlagam in predstavljam glede na moje izkušnje.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
20.8.2009 12:07:44   
Muca83
Aja, Tulpek, ti si tista, ki je trpela celo nosečnost potem pa konec. Imaš ravno obratno kot večina user posted image No ja, ko bo dete zunaj bo vse pozabljeno. Mogoče te bo pa med porodom tudi zelo malo namučil, da se ti odkupi za nazaj user posted image

Tanchy, ja, si predstavljam, da so vsi šivi po svoje zoprni. Ampak ni kaj, to spada zraven k paketu user posted image Mislim, da je kar prav, da v Sloveniji ne moremo izbirati med naravnim in cr. Ker jaz bi se zelo težko odločila. user posted image

Razmišljam, da bi slivove cmoke naredila, ker jih imam ful rada. Sam je treba it slive kupit, pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
20.8.2009 12:10:56   
Neža7

Evo mene s pregleda. Kot sem rekla, zdaj bom jaz tista "ta tečna, ki je čez rok" user posted image user posted image user posted image

Neža7, imaš spet težave in obetajoči CR. user posted image Ja, saj ne moremo pomagat, glavno, da dobiš zdravega sončka na koncu.

user posted image user posted image user posted image TI BOGA!!! SAJ IMAŠ DOBER RAZLOG, DA BI BILA TEČNA user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo čimprej user posted image

Nič novega pri mene glede težave. Pač imam smolo user posted image Sem imela srečo pri Neži in upam sedaj bo enako. Saj sem itak mislila iti na CR, ker sem res imela dobre uzkušnje in bi še sedaj enako dala skoz.

Ti pa bodi čim bolj pridna user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
20.8.2009 12:25:00   
hel32
Muca, meni pridi imam poln hladilnik sliv!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa krompirja nimamuser posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
20.8.2009 12:37:01   
sams
Jaz sem še tukaj user posted image !!! Danes je moj rok in sem bila pri G in je rekel, da če sem že 1. šla čez rok, bom verjetno tudi 2. user posted image . jaz bi rada počakala do 30., držite pesti, da bom!!!!

Meni je tudi vrooooče, še posebej popoldnevi so hudi. Zjutraj se kopamo, zvečer tudi, popoldnevi pa so grozni. Niti kuhat se mi ne da, niti pospravljat, NIČ!

aprilčica, kako si? Pivička kaj pomaga? Mi smo spili cel Bailey's user posted image  in bom kar poslala dragega po novega, ko bo šel po malega v vrtec.

Čestitke vsem novim mamicam: anč, miska, garfield, sasa84, karin1....uf koliko nas je user posted image user posted image user posted image

Ne vem več, katera je omenjala luno, ampak meni tudi grozijo, da bom danes šla rodit, ker je luna!!!! user posted image  NOČEM v tej vročini!!!!

kerali sem pravkar poslala sms, da vidimo, kako je ...

Tanchy, čestitke za porodno zgodbo!!! SUper, da ti je zneslo roditi naravno, bravo!

Drnula, fuuuul lepe so pupice in res so si ful podobne, neverjetno user posted image

Meni pa se je zadnje dneve ful povečal apetit user posted image  (pa že prej sem z lahkoto jedla)... joooj.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
20.8.2009 12:38:05   
sams
Evo anč, ker nas ti tako lepo zalagaš s slikicami, tudi tebi ena lepa slikica in čestitke še enkrat za malo Kiaro

user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
20.8.2009 13:11:34   
Muca83
U, sams, ti si si pa resen cilj zadala! Kar 10 dni bi še čakala na detece. Dobra si! A to imaš kakšen poseben razlog?

hel32, ma ne da se mi it po slive, bom kaj drugega pripravila. Bom jutri šla po slive, ko bom itak mogla it v trgovino za vikend nabavit.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
20.8.2009 13:15:24   
sams

U, sams, ti si si pa resen cilj zadala! Kar 10 dni bi še čakala na detece. Dobra si! A to imaš kakšen poseben razlog?

Ma, v bistvu bi bilo potem to ful lepo glede številk: mali je 21., jaz 24., dragi 27. in user posted image  bi bil 30. - torej vsak član 3 dni narazen.... Sej je ful glupo, vem user posted image , ampak dokler še lahko fantaziram....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
20.8.2009 13:20:29   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Ma, v bistvu bi bilo potem to ful lepo glede številk: mali je 21., jaz 24., dragi 27. in user posted image  bi bil 30. - torej vsak član 3 dni narazen.... Sej je ful glupo, vem user posted image , ampak dokler še lahko fantaziram....

Hehehe. No, dokler so cilji dosegljivi je vse ok. user posted image
Jaz imam pa veliko možnosti, da bo mogla moja user posted image "deliti" s kom iz sorodstva rojstni dan. Ker imajo zdaj do konca meseca kar trije v sorodstvu rojstni dan in se zna zgoditi, da pride na svet na isti dan. Mislim, da so 23., 26. in 28., čeprav za 23. nisem 100%, lahko da je 24.
Ni kaj, si bo kar user posted image izbrala datum ali pa zdravniki.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
20.8.2009 13:28:02   
sams
Torej 25. ali 28., če bo frajerka in bo imela sama svoj dan user posted image .

Sicer pa mi je naša miska sedaj poslala sliko male miss Nine in je ful lepa in drobna, žal ne znam napopati slik na računalnik, tako da mi morate verjeti na besedo user posted image .

Ej, kdaj pa se bo ta vročina malo umirila??? Se počutim kot da živim nekje v vlažnem Bangladešu....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
20.8.2009 13:31:54   
sams
Evo, miska sporoča:

mala je OK, se že redi in da naj bomo srečne, da nima notebooka, ker bi že za domov težila. Pozdravlja vse in pravi, da je porod bil šolski. Če bo vse OK, prideta s tamalo domov v soboto.

Tako da še malo in bo klepetuljica spet z nami user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
20.8.2009 13:37:11   
aprilčica07
sams: ma pive grejo dobro v promet, bo treba it spet kaj v trgovino... a ti pa tako z datumi, jst pa bi rečmo tako, moj je 22, jakob je 23, zdaj to dete bi lahko blo24, jst sem pa 25.. mislim, ideje ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
glede vročine ne bom niti komentirala, ker me bo spravla nekam...... dopoldne še nekako gre, zvečer tudi, ampak popoldnevi so pa ubitačni..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri imam pregled pa da vidmo kaj bojo dr rekli...
muca, tjašaj, hel32: kako smo? jst sem se lih kar stuširala in je malo bolše, pa jakob spi, tako, da bom kr noge lepo v luft vrgla in uživala v miru...
tulpek: imate še net?
tanchy: veš kaj je meni pomagalo za šive prvič? sem si dala gor na vložek v eni cunji zamotan razbit led, pač dve kocki in to veselo na vložek in v gate.. držiš kolkor pač upaš.... meni je to hitro pomagalo in sem bla hitro mobilna in ok... provajt, saj ni kaj zgubit..

Grem počivat:)

karin1: čestitkeeeeeeeeeeeeee

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
20.8.2009 14:06:29   
hel32
Ojla
Aprilčica, noge, majćken boljši, drugač pa bolijooooooo, kouser posted image user posted image user posted image .

Dogajanje, jap, imela sem par nerednih popadkov, mislim, da počasi bo, pa res počasi, ker je vse skupi trajalo 20 min, zdaj pa nič.

Ja, Sulfinija je naložla nove fotke v album, Valov 2 mesec, pa na forumu *za nas, 303 nadaljevanje*, se je javila, ampak ne znam prekopirat,
mogoč se bo še tu.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
20.8.2009 14:08:07   
hel32
Muca, si tako lena, kot jaz, tudi se mi ni za v trgovino, niti pod raznouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
20.8.2009 15:08:14   
Muca83
aprilčica07, jaz sem dobro, tamalo razganja notr v trebuhu, mi bo kar na vrhu glavico čez kožo ven pomolila user posted image Ravno sem na novo windowse naložila na računalnik, ker je že vse štekal in zdaj spet dela kot urca. Samo še vse programe moram do konca naložit, pa sem na konju user posted image

hel32, ma ja, ker moram se potem zrihtat, pa v avto, pa zapeljat 1 km do Mercator centra... Ker tle zraven imam samo Tuš, ki mi je totalno antipatičen, imajo ful slabo založeno in itak ne dobim vsega, tko da mi je brezveze. Moj ima itak kosilo v službi, samo zase se mi pa ne da preveč garat za štedilnikom. Upam pa, da bom jutri res cmoke naredila, saj jih dam potem še nekaj zmrznit in jih večkrat jem. So mi odlični! user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
20.8.2009 15:32:25   
sams
kerala sporoča:

Pa smo ga le dočakali! Danes, dve minuti pred poldnevom, je na svet privekal 4 kilce težek in 54 cm velik Taras. Vsi smo super presrečni!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

joooj, kako sem vesela!!!! Bravo!!!! In kakšen korenjak!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
20.8.2009 15:49:08   
sams
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ?? 

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??    

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

11.08.  
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 

16.08.  
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +18, user posted image , 20.08.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 19.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 19.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 21.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ?? 
titas   -  32, P, KR, (3 user posted image , 2 user posted image ), +9, user posted image , ?? 

23.08.

sligica   -  37, ?, KP, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , 20.08. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, KP, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 21.08.  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  28, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , 19.08.  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 24.08.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , 20.08.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 21.08.  

31.08.  
veselka   -  28, IZS, Ajdovščina, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

eva Ana   -  28, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10,5, user posted image , 24.08.  

user posted image  = 17, user posted image  = 19, user posted image = 34 

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 112       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 26.07./ 01.08./ levček1 (29 let-0)/ OSKAR (3.470g, 52cm)
8.) 27.07./ 14.08./ katyy26 (27 let-1)/ TAI (2.790g, 48cm) 
9.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-?)/ LUKA (4.100g, 52cm)
10.) 28.07./ 02.08./ DeLucia (27 let-0)/ PIKA (3.440g, 50cm)   
11.) 31.07./ 05.08./ lunca82 (? let-?)/ ERIK (3.290g, 50cm)

12.) 31.07./ 02.08./ Flora2 (? let-0)/ DAŠA (3.560g, 51cm)
13.) 01.08./ 01.08./ Sisy (30 let-1)/ MARK (3.620g, 53cm)

14.) 02.08./ 14.08./ cowgirl (30 let-0)/ IVANA (2.780g, 46cm)
15.) 02.08./ 03.08./ hruškolinka (? let-?)/ MARTIN (4.240g, 56cm)  
16.) 03.08./ 18.08./ Sanikaa (30 let-1)/ LEO (3.400g, 52cm)
17.) 03.08./ 01.08./ ema82 (26 let-1)/ EMA (3.650g, 53cm)
18.) 05.08./ 15.08./ Mateja4 (? let-0)/ TAJA (3.160g, 49cm)

19.) 05.08./ 02.08./ majtka (23 let-0)/ CIKLAMA (3.210g, 51cm)
20.) 05.08./ 12.08./ M1987 (21 let-0)/ LANA (2.840g, 50cm)
21.) 06.08./ 08.08./ simonalokar (26 let-1)/ MAJA (3.400g, 52cm)
22.) 06.08./ 03.08./ 5ra83 (26 let-0)/ ZOJA (3.130g, 49cm)
23.) 07.08./ 09.08./ Ayo (34 let-1)/ ILARIA (4.045g, 51cm)
24.) 07.08./ 16.08./ romana24 (26 let-1)/ KLARA (3.220g, 51cm) 
25.) 07.08./ 07.08./ Drnula (31 let-1)/ HANA (3.179g, 52cm)
26.) 08.08./ 07.08./ modrasmotka (23 let-0)/ KAJA (3.560g, 51cm)
27.) 08.08./ 19.08./ SAŠA77 (31 let-1)/ MIA NEŽA (2.680g, 47cm)
28.) 10.08./ 13.08./ tejči77 (31 let-1)/ MAJ ENEJ (3.710g, 51cm) 
29.) 11.08./ 20.08./ živa25 (23let-1)/ ŽIGA (2.760g, 47cm)   
30.) 13.08./ 13.08./ Zima07 (30 let-1)/ VARJA (3.620g, 52cm)
31.) 13.08./ 30.08./ Tanchy (25 let-1)/ HANA (3.000g, 50cm)

32.) 13.08./ 22.08./ *Orhideja* (23 let-0)/ BENJAMIN (3.050g, 50cm) 
33.) 13.08./ 11.08./ HeGa (32 let-1)/ JAN (3.660g, 54cm)
34.) 13.08./ 25.08./ tobika (? let-?)/ NINA (3.100g, 51cm)
35.) 13.08./ 16.08./ Joob (28 let-0)/ NIK (4.280g, 54cm)
36.) 13.08./ 06.08./ opatija (31 let-1)/ JUR (4.100g, 57cm) 
37.) 14.08./ 13.08./ eee35 (36let-0)/ ALEKSANDER (3.680g, 52cm)
38.) 14.08./ 23.08./ gabi05 (25 let-0)/ TAI (3.850g, 52cm)
39.) 15.08./ 21.08./ Alisa (29 let-1)/ KLARA (3.080g, 50cm)
40.) 16.08./ 18.08./ sasa84 (24 let-0)/ ANŽE (3.240g, 52cm) 
41.) 16.08./ 29.08./ garfield08 (? let-1)/ ŽANA (?g, ?cm)
42.) 17.08./ 18.08./ Dorca (? let-3)/ ROŽLE (3.650g, 51cm)    
43.) 18.08./ 21.08./ *anč* (26 let-1)/ KIARA (3.400g, 51cm)

44.) 18.08./ 21.08./ miska_mccute (30 let-2)/ NINA (?g, ?cm) 

45.) 18.08./ 19.08./ karin1 (31 let-0)/ KARIN (3.280g, 50cm)  
46.) 20.08./ 13.08./ kerala (38 let-2)/ TARAS (4.000g, 54cm)   

user posted image  = 22, user posted image  = 26

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
20.8.2009 15:53:52   
sams
evo ga, sem uredila seznam, ker tudi po mojem tista, ki ga običajno ureja, trenutno pestuje nekje v P user posted image ...

Jaz se kuuuuham...

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
20.8.2009 15:58:29   
Cavalierka
Evo, še jaz malo pojamram. Zvečer ne morem zaspat, ker mi je tok vroooooče. Ko pa zaspim, se spet zbudim, ker grem ene 4x do 5x na noč na wc. Ves čas sem nenormalno žejna (ne vem, al je to zaradi sladkorne al kaj, ampak sploh se ne morem odžejat). Premikam se kot ena počasna stara medvedka in tudi meni se ne da do trgovnine zapeljat, pa čeprav se moj seznam vsak dan veča. Upam, da mi jutri uspe pridt do Rudnika.

Prijateljice bi me vse rade videle, se dobile na pijači ali klepetu, pa se mi tudi to glih najbolj ne da. Joj, grozna sem. No, čeprav danes dopoldne sem si vzela čas za prijateljico in moram rečt, da je bilo potem prav prijetno klepetati. Moj oče mi reče, da sem kot tečna breja mačka user posted image Mah, sej se mi zdi, da ni tako hudo. Je pa res, da mi bolj paše kar doma se držat, pa kr ves čas neki prestavljam, delam, ampak kkšnega hudega efekta ni vidt user posted image

Mi je pa danes prijateljica rekla (se ukvarja z zvezdami in lunami user posted image ), da bo od zdaj naprej kakšen teden ful ugoden čas za rodit, ker so se zvezde prestavle v neke take pozitivne pozicije. Aja, pa še napovedala mi je, da bom rodila 21. al pa 22. No, bomo kmalu vidl, če zvezde prav kažejo...user posted image

Naj vam bo čimmanj vroče. Pa-pa

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?