|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
19.8.2009 15:07:16   
barika
sem prebrala o Rubin, pa mi prsti ne grejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bemtiš nouser posted image , v totalnem šoku sem, pa tako lepo je kazalo.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.8.2009 15:09:10   
Erdbeere
ojej user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne Zoja...pišuka sej je sama dihala user posted image user posted image user posted image tole je pa bil šok zdele zame, solze mi kr same tečejo po licih sožalje Rubin user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.8.2009 15:18:33   
baby blue
kaj????? ojej strašna novička... Pa tako sem držala pesti za njiju....user posted image user posted image user posted image Mogoče ji je pa tam kjer je sedaj boljše in se ne trudi... 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.8.2009 15:21:38   
Anya22
Rubin, sožalje tudi iz moje strani in bosite vski skupaj močni, kajti sedaj vasa mala Zoja gleda in vas čuva iz nebesk, kajti postala je še en mali angelček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.8.2009 15:28:25   
polari
Rubin.....grozna novica.......brez besed ostaneš...user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.8.2009 15:31:43   
altaja
Ma ne no...sej ne morm verjet user posted image

Rubin.. sploh ne vem kaj naj rečem...

moje sožalje.

user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.8.2009 15:54:53   
Anonimen
Rubin moje sožaljeuser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.8.2009 16:01:37   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Zavarovanje za user posted image : sva že razmišljala o tem in se odločila, da neki bova sklenila...ala varčevanje varianta. Pa bodoča babi in dedi bosta odprla varčevalni račun. Tko da neki se bo nabralo...ma da gre študirat! user posted image

Punce..učeri sem se hvalila da ni še nič...dans me pa neki u križu matra - ampak samo na desni strani user posted image pa tud živahn ni tolk kot je bil še včeraj.

:))) ne bojo imeli naši user posted image nič svobodne volje, jih bomo kar veselo študirat poslale user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image je še od 6ih zjutraj trebuh premikal in raztegoval tak, da sem se zbudila, od takrat pa komaj kaj migne. Vsake toliko malo, če sem pozorna, no 10 gibov je bilo, ampak sem vajena vsega hujšega. Upam, da se ne misli umirit pred porodom, ker še niso device na vrsti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.8.2009 16:01:54   
Lubenička
Rubin...moje sožalje user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.8.2009 16:10:10   
tulpek
Tažana, tvoj buši je pa zmagovalen user posted image .

Tamika user posted image user posted image user posted image .

Larilu - a misliš prehitevat user posted image user posted image user posted image . V vrsto . Če je res sila, te spustimo user posted image user posted image user posted image .

Joooj, ne govor...skos sem komaj čakala zdej me pa mau panika daje...bi še mau počakala...

A res user posted image user posted image user posted image . Nisi edina. Meni se kar naenkrat tisti torek, 25.8. zdi takooo blizu. Skoraj preblizu....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.8.2009 16:12:14   
tulpek
Rubin, iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image . Držite se, čeprav je hudo. Za ostali dve princeski. 

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.8.2009 16:12:53   
Bety11
Rubin....moje iskreno sožalje....user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.8.2009 16:16:23   
Bety11
Tažana....Madonca....user posted image user posted image ...to je pa bušiiiiiiii.....jeeee.....

Altaja....Jaz raje vidim, da greš kmalu, kot da dočakaš september......Čez rok je pa bed in šit....

Naslednje so Lubenička, Škorpiončica.....

Jasmina pa se sploh ne oglasi???user posted image

Picabo, pa upam, da si že pripravila stvari za user posted image  in da se nam pridružiš v klepetu....

LP

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.8.2009 16:21:47   
tulpek
Oktavija se je javila na Facebook, tak da verjetno je vse OK in je v enem kosu, ker še odšteva dni. Oktavija, napiši še tukaj kaj :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.8.2009 16:45:04   
vila MaLiNa
Rubin tudi sožalje z moje in moževe strani. Sva zgleda premalo držala pestiuser posted image . Naj bo vaša bolečina ob izgubi malega angelčka kratka in naj ostane v vaših spominih, sedaj pa vas sigurno čuva z nebes.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.8.2009 16:57:12   
vila MaLiNa

Zavarovanje za user posted image : sva že razmišljala o tem in se odločila, da neki bova sklenila...ala varčevanje varianta. Pa bodoča babi in dedi bosta odprla varčevalni račun. Tko da neki se bo nabralo...ma da gre študirat! user posted image

Tudi to sem imela v mislih.user posted image
Samo pa še kaj za naju... Kakšno življenjsko zavarovanje, čeprav kreditov zaenkrat še nimava. Sedaj bo najina mala štručka odvisna od naju. A ima katera kakšno tako zavarovanje z varčevanjem? Koliko pa dajete zanj oz. tiste, ki nimate koliko bi bile pripravljene dati za to?

Žana tvoj buši je pa res velikuser posted image

Punce kaj ste se pa splašile, da hočete jet že rojevatuser posted image user posted image . No če je treba je treba...

Pri meni je bilo danes na CTG-ju vse mirno, le tamala mi je hotela pobegniti iz trebuha user posted image , pa srčka ni pustila najti... Že sedaj je ena zgaga, kaj šele bouser posted image
Je pa sestro skrbelo zaradi visokega pritiska in moje oteklosti. In zopet rekla, če bom imela zopet povišanega kar v porodnišnico. Pa sem bila že prejšni teden tam in je bil pritisk kot zakleto normalen... doma pa raste...user posted image . Zato sem se zmenila z mojo malo damo naj raje glasno in jasno, da vedet, da hoče jet ven! Upam, da me bo vsaj sedaj upoštevalauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.8.2009 16:58:08   
vila MaLiNa
Aja... naslednji pregled imam 26.8.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.8.2009 17:22:53   
kepica
Joj, Rubin.user posted image user posted image user posted image Moje iskreno sožaljeuser posted image Pa tako sem držala pesti za vas.user posted image Mali angelček naj vas čuvauser posted image
Življenje je res kruto in nepošteno....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.8.2009 17:25:49   
kepica
eva Ana sporoča...citiram:

Jaz sem ostala v P. Sem imela popadke in kr visok pritisk, bočeline v spodnjem delu trebuha. Odpiram se ne, popadki so se umirili, pritisk padel.Pozdrav vsem in se javim. eva ana

Drži se eva anauser posted image Držim pesti, da te ne bodo predolgo mučili in da boš čimprej v rokah držala svojo malo štručko.user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.8.2009 17:27:59   
škorpijončica
Ostala sem brez besed... Rubin... Moje sožalje....user posted image Zelo mi je hudo, da se je moglo to zgoditi, ko smo že mislili, da si bo opomogla...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.8.2009 17:31:51   
indy0024
dannnnnuser posted image najprej bi rada izrekla moje sozalje RUBIN za njeno princesko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da jo cuvajo angelcki,ki so v nebesih!!!!cestitke pa za sarchi in boruta za sincka MAKSA!!!!!user posted image user posted image user posted image in lepo cartanje naprej,pa cestitke za dulsijevo in njeno LILI!!!!!BRAVOOOOOOOOOO!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.8.2009 17:38:11   
barika
kok pa mene trebuh boli ...verjetno posledica vse "hrane",ki sem jo zaužilauser posted image .

EVA ANA, drži še!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.8.2009 17:40:11   
eternety
Rubin iskreno sožalje. 

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.8.2009 17:42:28   
indy0024
Sedaj pa se moj pregled!!!imela sem dr.PUSENJAKA in on je full uredu,najprej me je potipau in je biu zacuden kako je v zgornjem delu trebuha tako prazno in mi nato narediu UZ,ki pa se je pokazau,da je tamala obrnjena z glavo navzdoluser posted image in mi rekeu,da bo to kar hitro ne glede na to,ko se je ze obrnila.user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je bolj majhna oz lahka glede na njeno starost u tednihuser posted image ,2100 in premer glavice 28,9 tudi bolj malo glavico ima,rekeu je naj se ne sekiram,ker bom potem tudi lazje rodila!!!!NASLEDNJI PREGLED 26.08 PLUS CTG!!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.8.2009 17:43:54   
indy0024
EVA ANA DRZIMO PESTKE DA BO VSE UREDU!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Najlepše ime za fanta
patkapatatka

Katero ime bi izbrale?

Nikola (39%)

Ivan (13%)

Jurij (48%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!