JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca d barika...jaz tudi vsega boga zmečem v želodec.....tak da o zaprtju ni ne duha ne sluha, še ponoči me šraufa, pa morem leteti na wc, tako da ne hodim samo zaradi lulanja...pa mi je tudi občasno slabo, pa na nogah včasih zvečer komaj stojim (to zaradi tega, ker sta mali nafilani z energijo-mimogrede, se ena na igrišču ni mogla verjeti, kake vragolije delata, ona pa je svojega komaj v kaj prepričala, pa mali je šel takoj sedet)... srečnica ona , ja jaz sem včeraj "lavfala" maraton s tamalim, pa nobeno plezalo ni varno pred njim, po toboganu gor (po drči) in po stopnicah dol ni nam dolgčas, ne ja to meni tudi delata, pa plezata po največjem toboganu gor, po stopnicah dol...pa še plezala so....no od mojega sestra ima hčerko, ki bo zdaj stara 4 mesece, pa tako mirno sedi v naročju, ne morem verjeti, pa razlagam, da bolj mirnega otroka nisem videla, dokaz pa pokažem slike, so že vsi pozabili....no upam, da bo tretji malo bolj miren......gibov ne rabim šteti, se kar odziva na niju...bolj kot na mene..me že sedaj ne uboga edino misliš, da bodo popadali v posteljo zvečer, ne pa da se še moreš razjeziti, da postelja ni za skakanje, ampak za spanje se tolažim s tem, da bom kondicijsko pripravljena na porod grem zdaj spat, bom kar tja padla....sem probala popoldan malo poležat zraven niju, ko sta se igrali, pa vsako min mami, mami, mama, mamica........meni pa so se oke tak zapirale..... zdaj pa jih lahko zaperem, lahko noč......
|