Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 12:55:35
|
|
|
|
škorpijončica
|
..sam tale ctg je pa res čudna zadeva... nekatere izmed vas ste napisale, da vam tik pred porodom ni nič popadkov zabeležil, ko vas je verjetno že šraufalo, da bi mogu počečkat tiste papirje...meni pa včeraj nič ni bilo, čisto malo sem čutila, da otrdi trebuh pa tist neprijetn feeling ko te teži kot pri menstruaciji, pa mi je take krivulje risal, da G ni mogel verjet, kako mirno ležim...svašta Pol me je pa tok prestrašu, da sm mela že potovalko v avtu...potem pa kar vse ok,.. ..zdaj pa moj dragi tako paniko dela, da če bi se šla vseeno še enkrat pokazat, če mi je res voda odtekala in da je mala kot riba na suhem, ker je manj plodovnice, kot bi jo moralo biti...Ko ga skušam pomiriti, da čutim gibe in da je vse v redu, pa spet paničari: "itak, da brca, če se pa bori za življenje!"itd. Tok se sekira, da ni res, ful ga je strah, da bi bilo kaj narobe... sam jst pa zaupam mojmu G, da bi me sigurno v P poslal, če bi sumil, da je kaj hudo narobe.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 12:55:48
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: veselka no super. čeprav me je moj dons že mal kregu, da bi lahko kak dan brez interneta preživela bla bla bla.... hahaha..očitno nas je več zasvojenih... pa sej je hvalabogu moj tudi..včasih se morava prav zment kateri bo na računalniku visel...odkar pa je FB pa sploh pr nas to sploh ni problem, k mava 3 računalnike ..pri naju to ne bi rešlo problema...eden se pa le mora z malim ukvarjat ja vidš, js sploh še ne pomislm na tako situacijo... ma ne bo več dolg tko
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 12:57:01
|
|
|
|
tažana
|
najprej čestitke MAKSU in LILI in seveda mamicam in očijem. Lepo, da je že za vami. sedaj pa samo crkljat se! Jaz tudi še čakam na šolo za starše . Julija sem ven padla avgusta ni bilo čeprav so rekli da bo sedaj pa bo menda začetek septembra. Bomo videli kako bo , se ne sekiram. V Kranju imajo tudi internet samo je na ginek. oddelku in če se spomnim da prve še za tuš nisem upala pustiti same potem tudi na internet ne bom prišla . se bom že potem javila. Bom šla še jaz trebuh slikat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 12:58:10
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: altaja Punce..učeri sem se hvalila da ni še nič...dans me pa neki u križu matra - ampak samo na desni strani pa tud živahn ni tolk kot je bil še včeraj. Pišuka, se zna zgodit da bo v teh dneh akcija altaja drživa z pestke zate, da boš čimprej cartala JS TUT JS TUT... no, oboje
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:05:50
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: altaja Punce..učeri sem se hvalila da ni še nič...dans me pa neki u križu matra - ampak samo na desni strani pa tud živahn ni tolk kot je bil še včeraj. Pišuka, se zna zgodit da bo v teh dneh akcija altaja drživa z pestke zate, da boš čimprej cartala JS TUT JS TUT... no, oboje no sej zate tut drživa, pa za tulpeka, ostale pa še kar mal počakte, ker drugače bova preveč zmatrana
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:08:40
|
|
|
|
sontschica
|
škorpijončica jaz mislim, da če bi bilo včeraj res zlo narobe, da plodovnice ne bi bilo, potem bi že včeraj urgirali. nič skrbet, razen če čutiš, da ti voda še vedno odteka...razumem pa tut tvojega fanta, ki ga tako skrbi za vajino princesko. vsekakor pa mislim, da boš takk ali tako zelo kmalu rodila. kdaj imaš pa naslednji pregled ali CTG?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:18:23
|
|
|
|
Lubenička
|
bborurr in Srchi...še enkrat čestitke za malega Maksa!! Tak cukerček je...da bi ga kar pojedu. Jst bi tudi...komaj čakam, da bom imela v rokah našega malega fantička. Veselka...na žalost ni bilo nobenega datuma v igri. Pa sej bo kmalu...še mal, še mal... Kepica in altaja...lepi bušiji!! Joj...komaj čakam pon, ko imam CTG in UZ.
< Sporočilo je popravil Lubenička -- 19.8.2009 13:19:20 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:20:51
|
|
|
|
Lubenička
|
a še kateri ne kaže tickerjev? dane sje zelo čuden tale RR...ni tak kot ponavadi.
< Sporočilo je popravil Lubenička -- 19.8.2009 13:21:13 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:23:05
|
|
|
|
tažana
|
evo 34t 2d. Meni pa ravno danes super dela rr.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:26:17
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Torba zame je pripravljena razen ne vem za oblačila zame za domov.... Ne vem kdaj bomo rodili in kakšno bo vreme... Jih verjetno ne bom vzela s sabo pa mi bo potem moj nekaj prinesel Jaz sem šla na tak način prvič domov v toplem pomladnem vremenu v volnenem puliju Tokrat bom poskusila kaj pripravit, če se mi ne bo preveč mudilo. altaja mogoče bo pa kmalu akcija Mene so pa danes že štirje klicali, če sem še doma Pa saj je še tri tedne Meni se nikamor ne mudi Eva Ana se mi ni nič oglasila.... tažana lep buši je pa kar konkreten pa lepo postavico imaš tudi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:30:28
|
|
|
|
Lubenička
|
tažana...lepi buši!! Se strinjam s kepico...postavca je tudi super Sej te je sam en velik trebušček.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:31:05
|
|
|
|
sontschica
|
zadnjič smo se pogovarjale o tamiki tole je napisala včeaj, bom kar kopirala iz mamine čvekalnice - upam, da ne bo jezna ojla! Pregled opravljen, o sprožitvi se nič več ne govori. Imam pa zmehčan maternični vrat in čep mi je šel, tako da upam da bo naš srček še avgusta zunaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:32:29
|
|
|
|
sontschica
|
joj kaki lepi in konkretni bušiji so že kmalu jih ne bo več.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:37:30
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana evo 34t 2d. Meni pa ravno danes super dela rr. ..si prepričana, da nista DVA??...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:39:53
|
|
|
|
baby blue
|
iiiiiiiiiiii mogoče bomo prav kmalu še eno mamico dobili... tamiko katera ve kako je z _melody_ ona se tudi že dolgo časa ni nič oglasila....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! no da vam povem novičke iz pregleda čakala sm na pregled 2 uri in pol in sm komaj še sedela,no v glavnem sm že odprta za dober prst in vse je zmehčano,glavica je čist spodi tko da je G rekla da upa da bo do konc tedna še zdržala sam je rekla da ne kaže na to,tko da bo kmalu akcija,zdej če bom mela popadke ta orng naj grem kr dol pa bomo videl drugače jo je pa še enkrat zmerila in je bejba težka približno 2600 ampak bi ona raj vidla če bi počakala vsaj še do konca tedna če ne še 14 dni da vsaj zaspanček ne bi bila,no bomo videl je reku ta slep čestitke sarchi in dulsineyi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 13:59:55
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica altaja mogoče bo pa kmalu akcija Mene so pa danes že štirje klicali, če sem še doma Pa saj je še tri tedne Meni se nikamor ne mudi Joooj, ne govor...skos sem komaj čakala zdej me pa mau panika daje...bi še mau počakala... Sam tole je res čudno..ni taka bolečina križa ala če slabo spiš..ampak je drugač..pa še u nogi čutm, ne sam u križu. Drugač pa buši čist ok, nič otrdevanja al pa kej. Mi pa ne paše ne ležat, ne sedet, ne hodt, nič...popolnoma nič! Kot bi mela "mevlo u riti" . Upam da mine in da je to sam zarad širjenja medenice Pr teb so pa že nadležni klici??? Pa vprašanja: A ŠE NI? KDAJ PA BO? SAM ZDEJ BI PA ŽE LAHKO... Tažana: uuuu, buško lepi
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 14:05:54
|
|
|
|
tažana
|
Pismo, res me vsi srašujejo če bosta dva! Babe ne kličte hudiča jaz nimam placa - pa ne u trebuhu ampak v sobi .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 14:11:11
|
|
|
|
Lubenička
|
larilu... Če hoče ven, pač hoče ven... SREČNO!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 14:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička larilu... Če hoče ven, pač hoče ven... SREČNO!! verjemi mi da ji ne bom branila me vsaj matral ne bo aja pa G mi je dala še 2 škatli buscopana da me ne bi bolel pol sm jo pa vprašala ja kako hudiča bom pa vedla pol kdaj morm it če mi bo to bolečine lajšal k doma pa res nočem rodit je rekla,jah če vas bo orng matral vi kr vzemite pa če bodo ta hudi popadki pa kr pejte se pokazat v P tko da dejansko pojma nimam kdaj je fajn da grem razen če mi voda odteče al pa začnem krvavet drugače pa pojma nimam k popadke mam skoz
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 14:29:07
|
|
|
|
Lubenička
|
larilu...ko boš mela popadke na 15 min in bodo redni...ti kr šibi v P!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 14:58:45
|
|
|
|
veselka
|
sem ravno prebrala zelo žalostno novico. od Rubin Zoja je šla med angelčke Rubin, iskrene sožalje
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 15:05:15
|
|
|
|
eltea333
|
veselka ja, previjalno sva potem sestavila - sicer je moj prišel šele ob 1 in sva se potem igrala do 4!! Sva bla že prav zadeta. Moj pa je še moral vstati že ob 6.30! Ma men se zdi, da lohk vsak čas rodim in potem je pač tako, da je treba vse pripravit, čeprav se spi 2 uri Nosečniška logika, najbrž. Lahko prideš mimo pogledat, kako izgleda Danes me je ene 3x tako špiknilo v dimljah, da sem kar počenila od bolečine ?? Drugače pa nobenih sprememb, razen tega, da postajam že sedaj neučakana..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 15:05:17
|
|
|
|
tažana
|
rubin: ostala sem brez besed... moje sožalje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 19.8.2009 15:06:59
|
|
|
|
eltea333
|
rubin iskreno sožalje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!