|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
19.8.2009 12:55:35   
škorpijončica

..sam tale ctg je pa res čudna zadeva... nekatere izmed vas ste napisale, da vam tik pred porodom ni nič popadkov zabeležil, ko vas je verjetno že šraufalo, da bi mogu počečkat tiste papirje...meni pa včeraj nič ni bilo, čisto malo sem čutila, da otrdi trebuh pa tist neprijetn feeling ko te teži kot pri menstruaciji, pa mi je take krivulje risal, da G ni mogel verjet, kako mirno ležim...svaštauser posted image   Pol me je pa tok prestrašu, da sm mela že potovalko v avtu...potem pa kar vse ok,..
..zdaj pa moj dragi tako paniko dela, da če bi se šla vseeno še enkrat pokazat, če mi je res voda odtekala in da je mala kot riba na suhem, ker je manj plodovnice, kot bi jo moralo biti...Ko ga skušam pomiriti, da čutim gibe in da je vse v redu, pa spet paničari: "itak, da brca, če se pa bori za življenje!"itd. Tok se sekira, da ni res, ful ga je strah, da bi bilo kaj narobe... sam jst pa zaupam mojmu G, da bi me sigurno v P poslal, če bi sumil, da je kaj hudo narobe.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
19.8.2009 12:55:48   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

no super. čeprav me je moj dons že mal kregu, da bi lahko kak dan brez interneta preživela user posted image
bla bla bla....user posted image user posted image user posted image

hahaha..očitno nas je več zasvojenih... pa sej je hvalabogu moj user posted image  tudi..včasih se morava prav zment kateri bo na računalniku visel...odkar pa je FB pa splohuser posted image user posted image user posted image

pr nas to sploh ni problem, k mava 3 računalnike user posted image

..pri naju to ne bi rešlo problema...eden se pa le mora z malim ukvarjat user posted image user posted image user posted image

ja vidš, js sploh še ne pomislm na tako situacijo... ma ne bo več dolg tko user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
19.8.2009 12:57:01   
tažana
najprej čestitke MAKSU in LILI user posted image user posted image user posted image  in seveda mamicam in očijem. user posted image

Lepo, da je že za vami. sedaj pa samo crkljat se!

Jaz tudi še čakam na šolo za starše user posted image . Julija sem ven padla avgusta ni bilo čeprav so rekli da bo sedaj pa bo menda začetek septembra. Bomo videli kako bo user posted image , se ne sekiram.

V Kranju imajo tudi internet samo je na ginek. oddelku in če se spomnim da prve še za tuš nisem upala pustiti same potem tudi na internet ne bom prišla user posted image . se bom že potem javila.

Bom šla še jaz trebuh slikat...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
19.8.2009 12:58:10   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Punce..učeri sem se hvalila da ni še nič...dans me pa neki u križu matra - ampak samo na desni strani user posted image pa tud živahn ni tolk kot je bil še včeraj. Pišuka, se zna zgodit da bo v teh dneh akcija user posted image

altaja drživa z user posted image pestke zate, da boš čimprej cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

JS TUT JS TUT... no, oboje user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
19.8.2009 13:05:50   
sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Punce..učeri sem se hvalila da ni še nič...dans me pa neki u križu matra - ampak samo na desni strani user posted image pa tud živahn ni tolk kot je bil še včeraj. Pišuka, se zna zgodit da bo v teh dneh akcija user posted image

altaja drživa z user posted image pestke zate, da boš čimprej cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

JS TUT JS TUT... no, oboje user posted image

no sej zate tut drživa, pa za tulpeka, ostale pa še kar mal počakte, ker drugače bova preveč zmatranauser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
19.8.2009 13:08:40   
sontschica
škorpijončica jaz mislim, da če bi bilo včeraj res zlo narobe, da plodovnice ne bi bilo, potem bi že včeraj urgirali. nič skrbet, razen če čutiš, da ti voda še vedno odteka...razumem pa tut tvojega fanta, ki ga tako skrbi za vajino princesko. vsekakor pa mislim, da boš takk ali tako zelo kmalu rodila. kdaj imaš pa naslednji pregled ali CTG?

Neposredna povezava do sporočila: 2106
19.8.2009 13:18:23   
Lubenička
bborurr in Srchi...še enkrat čestitke za malega Maksa!! user posted image user posted image user posted image Tak cukerček je...da bi ga kar pojedu. user posted image
Jst bi tudi...komaj čakam, da bom imela v rokah našega malega fantička.user posted image

Veselka...na žalost ni bilo nobenega datuma v igri. user posted image Pa sej bo kmalu...še mal, še mal...

Kepica in altaja...lepi bušiji!! user posted image user posted image user posted image

Joj...komaj čakam pon, ko imam CTG in UZ. user posted image

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 19.8.2009 13:19:20 >

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2107
19.8.2009 13:20:51   
Lubenička
a še kateri ne kaže tickerjev? dane sje zelo čuden tale RR...ni tak kot ponavadi. user posted image

< Sporočilo je popravil Lubenička -- 19.8.2009 13:21:13 >

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
19.8.2009 13:23:05   
tažana
user posted image user posted image

evo 34t 2d.

Meni pa ravno danes super dela rr.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
19.8.2009 13:26:17   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
Torba zame je pripravljena razen ne vem za oblačila zame za domov.... Ne vem kdaj bomo rodili in kakšno bo vreme... Jih verjetno ne bom vzela s sabo pa mi bo potem moj nekaj prinesel user posted image user posted image

Jaz sem šla na tak način prvič domov v toplem pomladnem vremenu v volnenem pulijuuser posted image user posted image
Tokrat bom poskusila kaj pripravit, če se mi ne bo preveč mudilo.

altaja mogoče bo pa kmalu akcijauser posted image Mene so pa danes že štirje klicali, če sem še domauser posted image Pa saj je še tri tedneuser posted image Meni se nikamor ne mudiuser posted image

Eva Ana se mi ni nič oglasila....

tažana lep bušiuser posted image je pa kar konkretenuser posted image pa lepo postavico imaš tudiuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
19.8.2009 13:30:28   
Lubenička
tažana...lepi buši!! user posted image Se strinjam s kepico...postavca je tudi super user posted image Sej te je sam en velik trebušček. user posted image  

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.8.2009 13:31:05   
sontschica
zadnjič smo se pogovarjale o tamiki

tole je napisala včeaj, bom kar kopirala iz mamine čvekalnice - upam, da ne bo jeznauser posted image

ojla!

Pregled opravljen, o sprožitvi se nič več ne govori. Imam pa zmehčan maternični vrat in čep mi je šel, tako da upam da bo naš srček še avgusta zunaj user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.8.2009 13:32:29   
sontschica
joj kaki lepi in konkretni bušiji so žeuser posted image user posted image kmalu jih ne bo več.

Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.8.2009 13:37:30   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

user posted image user posted image

evo 34t 2d.

Meni pa ravno danes super dela rr.

..si prepričana, da nista DVA??... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.8.2009 13:39:53   
baby blue
iiiiiiiiiiii  mogoče bomo prav kmalu še eno mamico dobili... tamiko user posted image user posted image

katera ve kako je z _melody_ ona se tudi že dolgo časa ni nič oglasila....

Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.8.2009 13:45:13   
Anonimen
dan!
no da vam povem novičke iz pregleda
čakala sm na pregled 2 uri in pol in sm komaj še sedela,no v glavnem sm že odprta za dober prst in vse je zmehčano,glavica je čist spodi tko da je G rekla da upa da bo do konc tedna še zdržala sam je rekla da ne kaže na to,tko da bo kmalu akcija,zdej če bom mela popadke ta orng naj grem kr dol pa bomo videluser posted image user posted image drugače jo je pa še enkrat zmerila in je bejba težka približno 2600 ampak bi ona raj vidla če bi počakala vsaj še do konca tedna če ne še 14 dni da vsaj zaspanček ne bi bila,no bomo videl je reku ta slepuser posted image

čestitke sarchi in dulsineyiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.8.2009 13:59:55   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

altaja mogoče bo pa kmalu akcijauser posted image Mene so pa danes že štirje klicali, če sem še domauser posted image Pa saj je še tri tedneuser posted image Meni se nikamor ne mudiuser posted image

Joooj, ne govor...skos sem komaj čakala zdej me pa mau panika daje...bi še mau počakala...

Sam tole je res čudno..ni taka bolečina križa ala če slabo spiš..ampak je drugač..pa še u nogi čutm, ne sam u križu. Drugač pa buši čist ok, nič otrdevanja al pa kej. Mi pa ne paše ne ležat, ne sedet, ne hodt, nič...popolnoma nič! Kot bi mela "mevlo u riti" user posted image . Upam da mine in da je to sam zarad širjenja medenice user posted image

Pr teb so pa že nadležni klici??? Pa vprašanja: A ŠE NI? KDAJ PA BO? SAM ZDEJ BI PA ŽE LAHKO... user posted image

Tažana: uuuu, buško lepi user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.8.2009 14:05:54   
tažana
Pismo, res me vsi srašujejo če bosta dva! Babe ne kličte hudiča jaz nimam placa user posted image - pa ne u trebuhu ampak v sobi user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.8.2009 14:11:11   
Lubenička
larilu... Če hoče ven, pač hoče ven...user posted image SREČNO!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.8.2009 14:14:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

larilu... Če hoče ven, pač hoče ven...user posted image SREČNO!! user posted image user posted image user posted image

verjemi mi da ji ne bom branilauser posted image
me vsaj matral ne bo aja pa G mi je dala še 2 škatli buscopana da me ne bi bolel pol sm jo pa vprašala ja kako hudiča bom pa vedla pol kdaj morm it če mi bo to bolečine lajšal k doma pa res nočem rodit je rekla,jah če vas bo orng matral vi kr vzemite pa če bodo ta hudi popadki pa kr pejte se pokazat v Puser posted image tko da dejansko pojma nimam kdaj je fajn da grem razen če mi voda odteče al pa začnem krvavet drugače pa pojma nimam k popadke mam skozuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.8.2009 14:29:07   
Lubenička
larilu...ko boš mela popadke na 15 min in bodo redni...ti kr šibi v P! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.8.2009 14:58:45   
veselka
sem ravno prebrala zelo žalostno novico. od Rubin Zoja je šla med angelčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin, iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.8.2009 15:05:15   
eltea333
veselka ja, previjalno sva potem sestavila - sicer je moj prišel šele ob 1 in sva se potem igrala do 4!! user posted image Sva bla že prav zadeta. Moj pa je še moral vstati že ob 6.30! Ma men se zdi, da lohk vsak čas rodim in potem je pač tako, da je treba vse pripravit, čeprav se spi 2 uri user posted image Nosečniška logika, najbrž. user posted image Lahko prideš mimo pogledat, kako izgleda user posted image

Danes me je ene 3x tako špiknilo v dimljah, da sem kar počenila od bolečine ?? Drugače pa nobenih sprememb, razen tega, da postajam že sedaj neučakana..

Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.8.2009 15:05:17   
tažana
rubin: user posted image user posted image   ostala sem brez besed... moje sožalje

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.8.2009 15:06:59   
eltea333
rubin iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!