Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 9:56:02
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro drage julije, za danes pa lahko rečem Oh what a night ... mali se je ves vročičen zbudil ob 2h, namerili smo 40 C in sem mu pričela zbijat vročino. Nato smo po koščkih spali do 5h, ko sem jaz morala vstat, fanta sta spala še debelo uro. Raje ne omenjam, kako sem sesuta. Za jutri sem se menila za kavo z dvema frendoma, pa ne vem, če bom uspela priti. Enega nisem videla že 2 leti ... , dobro jutro, mami! Kako je pa z Aleksandrom sedaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 9:58:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a še od leta 2007? Madoniš. Zadnjič sem slišala, da so se upravičenci z razpisa 2007 vselili v novogradnjo Zelena jama. A so tam dobili? Vsekakor čestitke!! mislim, da ja... smo vabljeni na obisk... so pa dobili 4-sobno 75 kvadratov... z garažo...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 9:59:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska zate komad KLIKNI me mal zafrkavaš, a ... pazi se pazi, baje ti lahko ful zamerim Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarja ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijo bomo mislili nate, da boš lažje prestala. kdaj pa imaš?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:00:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a še od leta 2007? Madoniš. Zadnjič sem slišala, da so se upravičenci z razpisa 2007 vselili v novogradnjo Zelena jama. A so tam dobili? Vsekakor čestitke!! mislim, da ja... smo vabljeni na obisk... so pa dobili 4-sobno 75 kvadratov... z garažo... uau, pravi luksuz. Kolk velika družina pa so?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:01:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro drage julije, za danes pa lahko rečem Oh what a night ... mali se je ves vročičen zbudil ob 2h, namerili smo 40 C in sem mu pričela zbijat vročino. Nato smo po koščkih spali do 5h, ko sem jaz morala vstat, fanta sta spala še debelo uro. Raje ne omenjam, kako sem sesuta. Za jutri sem se menila za kavo z dvema frendoma, pa ne vem, če bom uspela priti. Enega nisem videla že 2 leti ... , dobro jutro, mami! Kako je pa z Aleksandrom sedaj? zdajle baje spančka ... upam da bo danes kej bolš ... madona tale temperatura niha k da je plačana za to
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:04:40
|
|
|
|
3jeMi
|
majuška... 4-članska familija... pa eni bodo zdaj imeli žur, ko so bodo preselili stran od tam kjer so sedaj, ker tolk galame, kot je pa oni ustvarijo, pa ne vem če jo še kdo... razen sosedje od zimske... za Aleksandra, da bo vročina čimprej dobi odpoved, ker je preveč plačana... nič, grem kaj naredit, čeprav mi bo glavo razneslo... fuj...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:04:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa _rebeca_, planinc1978, flower, ninka80 planinc je sestrica od TODI. Hello hello Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!! o soseda, si opazila, da imaš ZS?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:08:20
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska zate komad KLIKNI me mal zafrkavaš, a ... pazi se pazi, baje ti lahko ful zamerim Nč se te ne bojim Joj, a sem vam povedala, da mam dons zobarja ? Spet se bom kr v čakalnici drla, da nej mi dajo injekcijo bomo mislili nate, da boš lažje prestala. kdaj pa imaš? Ob petih imam zobarja . Ful mi gre na živce, ker je vedno ful hitr fertik, pa nikoli ni taaaaaakee blazne panike, ampak vsakič mi je ful panika in do zadnjega čakam in upam, če me bo pa mogoče obvestila, da ta dan k sem naročena pa mogoče ne dela .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:09:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuška... 4-članska familija... pa eni bodo zdaj imeli žur, ko so bodo preselili stran od tam kjer so sedaj, ker tolk galame, kot je pa oni ustvarijo, pa ne vem če jo še kdo... razen sosedje od zimske... za Aleksandra, da bo vročina čimprej dobi odpoved, ker je preveč plačana... nič, grem kaj naredit, čeprav mi bo glavo razneslo... fuj... če ti bo pomagalo ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:10:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ob petih imam zobarja . Ful mi gre na živce, ker je vedno ful hitr fertik, pa nikoli ni taaaaaakee blazne panike, ampak vsakič mi je ful panika in do zadnjega čakam in upam, če me bo pa mogoče obvestila, da ta dan k sem naročena pa mogoče ne dela . ojej, a take probleme imaš? ej samo brez panike ... minilo bo, kot bi trenil
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:33:35
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa _rebeca_, planinc1978, flower, ninka80 planinc je sestrica od TODI. Hello hello Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!! o soseda, si opazila, da imaš ZS? Ne nisem hvala za opozorilo, sem čist not padla v dispozicijo diplomske. Ja ja se je končno le začelo premikati na tem področju
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 10:36:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa _rebeca_, planinc1978, flower, ninka80 planinc je sestrica od TODI. Hello hello Ki kdaj pa kdaj čekira če se kaj javljam , lahko pa je tudi mami, ker je sis kar skos logirana na rač. Majuška jaz ti jo lahko posodim!!!- prenosno posteljo, sam je potrebna pranja, ker je nismo že dolgo uporabljali!!! o soseda, si opazila, da imaš ZS? Ne nisem hvala za opozorilo, sem čist not padla v dispozicijo diplomske. Ja ja se je končno le začelo premikati na tem področju oooo pridna kako daleč pa si?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 11:02:27
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Ob petih imam zobarja . Ful mi gre na živce, ker je vedno ful hitr fertik, pa nikoli ni taaaaaakee blazne panike, ampak vsakič mi je ful panika in do zadnjega čakam in upam, če me bo pa mogoče obvestila, da ta dan k sem naročena pa mogoče ne dela . ojej, a take probleme imaš? ej samo brez panike ... minilo bo, kot bi trenil joj, boga... te pa res ornk matra... ... saj bo šlo, mami... ... ti bomo potem tule julijke kakšno štempilkico dale, a prav...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 11:03:15
|
|
|
|
3jeMi
|
majuška... hvala... todi... pridna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 11:11:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 11:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 11:51:34
|
|
|
|
romana24
|
Punce SOS, vem da je bilo o tem že veliko napisanega ampak trenutno nisem v stanju da še nazaj iščem, zato bi vas prosila za kak odgovor. Včeraj je bila na obisku soseda ki ima 3lata. Seveda je hotela meti v naročju Roka in Klaro. No, danes so pa klicali da ima ta punčka vodene koze . Kaj zdaj??????? Dobro, Rok če jih bo imel jih pač bo, je le star 1leto, bolj me skrbi za Klaro ki ima teden in pol. Kdaj naj bi se pokazalo če se bo? Kako to prebolevajo novorojenčki? Ali so lahko kake posledice? Prosim vas za odgovore in že v naprej hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 11:57:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 11:57:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 12:03:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 12:07:04
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Majuska, hvala včeraj za "popotnico" h G. Nisem šla, ker me je klicala sestra iz ambulante, da doktorja ni, tak da mam čez 14 dni. Pa že psihično sem bla pripravljena. Men bi dons pasal takle tel. klic . Ja, je pa tole res zoprno, če si res že pripravljen, pol te pa skenslajo. Meni sicer ni panike pri G. Me pregled ni nikol bolel, z G. se lepo pogovoriva, mal dece opravljava, otroke pohvaliva. Res, prav fajn mi je tale naša G. Romana, načeloma novorojenčki, ki se dojijo in je mama prebolela norice, naj ne bi dobili koz. Če pa jih že dobijo, so ponavadi v blažji obliki in baje ni nobenih nevarnosti ali zapletov. Kužni so pa otroci toliko časa, dokler se pikice ne začnejo sušit. Upam, da jih vaša dva vseeno ne bosta dobila
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 19.8.2009 12:08:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... ti bomo potem tule julijke kakšno štempilkico dale, a prav... Jaaaa, a si bom lahko sama zbrala katero?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 12:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 12:10:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2009 12:15:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?