lino
|
Jutro. Ja, pride kak dan, ko malo manj čvekamo . Sem pa jst včeraj 3x pisala pa me je vsakič vn vrglo, sem bila jezna ko in sem obupala, danes se pa več ne spomnim, kaj sem hotela povedat... Moj sonček tudi spi. Moram rečt, da je ta teden, ko sva sama izjemno priden. Ponavadi zvečer zaspi okoli 9 ure, se tam nekje okoli 1 zjutraj podoji in spi do 5 zjutraj, pa spet je in potem do 8-9 ure potegne...no, danes se je zbudil okoli 7 ure, se najedel, pokakal in sva se šla previt (nisem imela srca, da bi ga nazaj potučkala pokakanga) in sedaj spi...sva se igrala (tk na kolenih sem ga imela in mu govorila) in je začel kr očke zavijat, pa zaspal...srček. Mislim, da je zato tk priden, ker imam čas, da se lahko njemu posvetim in nisem toliko napeta, sploh zvečer, ker ne rabim delat večerje (če sta velika dva doma, potem moram za vsakega neki nardit-redko jesta isto in je kr dela...) se pa lahko z Maksijem u miru podojiva, pocrklajama, pa noben ne skače po postli in ne leta v in iz sobe in je zgleda veliiiko bolj umirejn in prej zaspi...pa verjetno zaspi prej tudi zato, ker ga pustim spat na moji postelji...spet razvada, pa kaj si morem, ko je pa tk srčkan, ko me poišče z nosekom in ga na mojga parkira in zaspi ko polhek...bom to verjetno kdaj obžalovala, a kaj, sej enkrat se bo itak navadil v svoji postelji zaspat in tudi, če bo to pri recimo 3 letih je to nič v primerjavi s celim življenjem, a ne? Sem pa razmišljala, da bi morda ven vrgla voziček v katerem sedaj spi (ga vožnja itak ne uspava, mkar je bil moj začetni namen) in bi dala noter kinderpet in bi mu lahko vrtiljak z medvetki in lučkami za na steno in tako melodijo igra gor našraufala in bi ga morda to uspavalo, kko bi gledal, ker jih zeloo rad gleda (imam sedaj na povijalni mizi nastavljeno, ampak ne more delovat, pa nimam kam našraufat...). No, bomo videli...itak je treba še jogi kupit tk da pustimo času čas... Danes dobim sedaj obisk ene bivše sodelavke in potem mi še ena prijateljica prinese olivno olje (iz Pelješaca) in potem se dobim z mojo botrco (sem samo občinsko krčena, je bilo to takrat še v časa partije v navadi) in potem bo itak konc dneva...se mi zdi, da kr bežijo mimo mene, še ni bilo dolgo, ko sem računala kako dolgo naj bi Maksi v treubuščku čakal in sedaj bo kr naenkrat že 3 mesece, kaj lahko verjamete???? Je treba uživat v vsaki minuti. Glede lokacije morja, nimam pojma, ker mi smo hodili bolj v Dalmacijo (prejšnja leta), ko sem bila pa mala, sva pa z mamico hodili v Fieso (je bila vzgojiteljica in je morala s kolonijo hodit-jst pa seveda zraven) in pa k očiju sem hodila v Dajlo (blizu Novega Grada, kjer je bil oskrbnik bungalovov za Tobačno ) ...sem čist nerazgledana glede morja, sam vem, da je fajn tam in zato vam vsem, ki boste sedaj pakirale in se šle namakat želim veliiiko užitkov in sončnih dni, ter toplo vodico, da se bodo tudi naši sončki lahko namočili Sedaj pa bom končala, da me ne bo ven vrglo. Želim vam lep poleten dan, tudi če bo vroč, se ga naužijmo, saj bomo kmalu pogrešali sonce in vročino, ter sprehode po suhem...
|