tecka
|
Živ. Se moram pohvalit (in trkat na les), da nam je tudi tretji dan uspelo dati dodatek v bočnem položaju . Naš že spi in če je po mamici (mu sledi ob 21h), imamo do 2h zjutraj mir (trkam na les, večino dni je tako). Aja, pa teti sem pozabila povedat, da ga zjutraj ob 4h, 5h, pri drugem dojenju, vzamem v taveliko posteljo in malo popije, pa spiva, pa spet malo vleče in lepo potegneva do ene 8h zjutraj. Mah, dokler imam še mleko, bom pač izkoriščala svojo joško. Pa tudi opažam, če jaz spim poleg njega, tudi on dlje spi. Malo potapka, če sem v postelji in drnjoha dalje. Lino, s pošto se pa nič ne mudi, lahko počakaš tudi do ohladitve - baje bo čez vikend. Čiščenje noska: jaz načeloma najprej kanem malo fiziološke, npr. ob začetku previjanja, potem pa posesam na koncu previjanja, ko se smrkelj malo zmehča. Včasih je pa sila - se je gospod razvadil in stalno želi imeti prazen nos - ga pa posesam "na suho" in takrat se "mačka" kar težko odtrga od noska. Mi pa nikakor ne uspe Srečkota obdržati tako v bočnem položaju, da bi mu šla fiziološka čez drugo nosnico ven, ampak jo vedno popije. Pa ne protestira preveč. Meni se zdi bolj "zdravo", da gre ven. Sem včasih hodila k jogi in smo si tako čistili ne-vem-katero-čakro. "Grozno" je samo v toliko, ker je vsaj zame bilo nekaj novega, drugače je pa vse lepo prehodno in ni težav. Ja, čiščenje noska zelo priporočajo, da se ne vnamejo ušeska. Le da jaz noska čistim po potrebi (to je na 2 - 3 dni, ko se nabere "mačka"). Sem že rekla, da se bom navadila vsako jutro ali zvečer kaniti malo fiziološke preventivno, pa mi še ni ratalo. Da bi pa kar tako sesala, se mi pa tudi ne zdi potrebno.
|