|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
19.8.2009 8:50:31   
vila MaLiNa
Eno popoldne me ni na RR, pa že kar 2 nova prebivalca Slovenijeuser posted image user posted image
Sarchi in Dulsineya, uživajta v pestovanju svojih zakladovuser posted image .

Katera bo sedaj naslednja? A gremo stavituser posted image . Jz lahko še odstopim vrsto kateri, se mi ne da jet še rodituser posted image .

Baby blue, res lušten kotičekuser posted image . Jz pa upam, da bova danes v spalnici postavila zibelkouser posted image . Al mislite, da je še prekmalu?

Pupček lep buši.user posted image Jz bi tudi takegauser posted image . Moj me že kar malo ovira, sem se že 2x butnila vanjuser posted image . Še dobro, da so tamali ornk pospravljeni.

Danes imam pa tudi jaz CTG, pa mi ne diši preveč jet h ginekologu, ker kile kar naraščajo... jao...user posted image

Pa še eno vprašanje glede zavarovanja - sedaj, ko pač na svet prihaja mlada dama, z dragim razmišljava o tem - ponudb je toliko, da se ti zmeša. Kako mate pa ve to urejeno? In koliko mesečno plačujete za zavarovanje in kaj za to dobite?

Upam, da bo kaj ohladitev...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
19.8.2009 8:58:27   
veselka
vila malina a to te življenjsko zavarovanje zanima? midva imava vsak svoje, sam moj ima ful slabo, pa isto plačuje, tako da bo predčasno prekinil in se zavaroval tako kot jaz. sva pa zavarovana zaradi precejšnjega stanovanjskega kredita, če se komu kaj zgodi, da ima drugi krit (celoten oz. vsaj delni) kreditni znesek tistega (vsak odplačuje svojih 50%). drugega nimava. za user posted image še nisva razmišljala. itak pa po 20 letih življenjskega dobim vn nekaj.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
19.8.2009 9:03:38   
bborutt
Maks user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2053
19.8.2009 9:09:31   
cukr07
Sara in Borut čestitke za malega Maksa! user posted image

Mali je res pravi cukrček na teh slikah.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
19.8.2009 9:10:53   
altaja
Maks...lepotec mali.... user posted image

Zdej me pa še bolj matra da bi šla kr zdej rodit, sam da vidm kako naš zgleda user posted image

Ma ful sem vesela za vas, res!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
19.8.2009 9:12:35   
polari
Bborutt in Sarchi, kaki srček je! user posted image user posted image user posted image Lubani......user posted image

Super slikice!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
19.8.2009 9:13:18   
veselka
ojej kolk je pa Maks lušen user posted image user posted image user posted image

mam spet skomine... sm tut sama že čist na trnih, da vidim svojo user posted image in crkljam do onemoglosti. sej vem, smo blizu... sam men se tolk že vleče user posted image pa zdi se mi, da grejo dnevi vedno počasneje... se morm ornk zaposlit, da bo šibal mim mene user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
19.8.2009 9:20:29   
sontschica
dobro jutro

kar dva septembrčka (oz. avgustovčka) sta že pokukala na svet

sarchi in bborut iskrene čestitke za Maksauser posted image user posted image user posted image . mali je res pravi cukeruser posted image user posted image user posted image

dulsineya tebi pa iskrene čestitke za Lili user posted image user posted image

obema želim veliko cartanja, tudi meni ste naredile skomine...

jaz bi tut že šla rodit....sem včeraj pomivala okna, da se bo ja kaj začelo, pa očitno tudi moj user posted image ne reagira na takšne stvariuser posted image user posted image bo že prišel, ko bo čas, notr ziher ne bo ostaluser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
19.8.2009 9:27:48   
draja
Sarchi in Borut čestitke za čudovitega korenjaka Maksa user posted image user posted image user posted image

Dulsineya čestitke za princesko Lili user posted image user posted image user posted image

Kako lepo je brati takšne novičke in gledati slikice naših prvih sončkov user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
19.8.2009 9:39:28   
škorpijončica

Kok je Maks luškan!!!Kako lepo...sam so se pa namatral, da so ga spravli vn.. ampak se je zihr splačalo..

Bravo za Saro, Boruta, Maksa, Dulsineyo in Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katera bo naslednja?Ko gledam te slikce bi bla kar jst..Se lahko urinem?user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
19.8.2009 9:41:43   
eltea333
Sarchi in bborutt čestitke za Maksa!!! user posted image user posted image user posted image Kako je zlat.. user posted image
Dulsineya čestitke za Lili!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem še kar - sicer me vse dol tišči, ponoči sem se 3-4x zbudila zaradi bolečin v trebuhu oziroma pekočega občutka v želodcu - potem sem vstala, šla lulat in je bilo bolje.
Mislim, da nas daje mlaj, ki bo jutri. Koliko moči ima lahko luna, kajne?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
19.8.2009 9:43:34   
škorpijončica

Sontschica, pa kaj se to pravi okna pomivat? Tega pa prosim ne delaj, ker se pri stegovanju navzgor lahko baje user posted image v popkovino zaplete. Poskusi raje kaj drugega, naprimer pomivenje tal, vožnja po makedamu...

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
19.8.2009 9:45:10   
jullie
...uuu pravi luštkan pobček je ta Maks user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Eno Pa še eno vprašanje glede zavarovanja - sedaj, ko pač na svet prihaja mlada dama, z dragim razmišljava o tem - ponudb je toliko, da se ti zmeša. Kako mate pa ve to urejeno? In koliko mesečno plačujete za zavarovanje in kaj za to dobite?

..midva sva lani hotela zavarovati samo našega žmrka pa nama je zavarovalničar rekel, da za tako majne nimajo posebnega zavarovanja user posted image  ..tako, da sva se odločila, da bomo počakali  in se bomo zdaj vsi štirje..imava pa vsak svojo polico, ki se nama izteče čez 1,5 leta..pa nevem, če bova čakala tako dolgo ali bova kar na novo sklenila družinsko..se nisva še nič pogovarjala trenutno o tem..

Neposredna povezava do sporočila: 2063
19.8.2009 9:45:39   
škorpijončica
Blue moooon....

Midva greva pa danes sprobat kamero, ki sva si jo kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
19.8.2009 9:52:24   
kepica
user posted image user posted image Maks....ob takšnih slikah se kar stopim in bi šla kar takoj rodit, samo, da dobim svojo štručko čim prej v rokeuser posted image
Čestitke še enkrat. Pravega cukrčka imatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
19.8.2009 9:52:35   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Sontschica, pa kaj se to pravi okna pomivat? Tega pa prosim ne delaj, ker se pri stegovanju navzgor lahko baje user posted image v popkovino zaplete. Poskusi raje kaj drugega, naprimer pomivenje tal, vožnja po makedamu...

a res? kje si pa to slišala? sam če so bla pa res zlo umazana. ne bit huda no user posted image user posted image user posted image mislim, da se lahko user posted image tako ali tako zaplete v pokovino, tako da mormo samo pozitivno razmišljat...

Neposredna povezava do sporočila: 2066
19.8.2009 9:54:53   
polari
Punce, mene pa ful mantra lenoba.....

Pa mam še kopalnico za spucat celo, pa v otroški cotkice pospravit, ampak nimam energije.....sploh se mi nič, čisto nič ne da......grozno.....nisem navajena, ker vedno skačem okoli in moram nekaj delat, zdaj pa......upam, da me bo hitro spustlo.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 2067
19.8.2009 9:59:00   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

Spala sem spet kot top user posted image user posted image joj bom boga, če mi ga bo user posted image kaj preveč ponoči biksal, zdej ponoči vseskozi spi, potem bomo pa videli kako bo user posted image user posted image user posted image

Sarchi in bborutt iskrene čestitke za princa Maksa...res je cukrček user posted image

Evo punce, jaz ne bom naslednja, naj gre kar katera druga...jaz moram še malo počakat...mi ni še noben datum všeč user posted image

škorpijončica to je že res, samo otrok je lahko tud tak akrobat, da se zarad tega zaplete v popkovnico...moja kolegica ni nič tazga delala pa je imela mala 2x okol vratu popkovnico pa enkrat okrog telesa...tko da to ni nujno, da zarad tega...sej perila naj tudi ne bi obešali, pa sem ga jaz vseskozi in prvič in drugič in zdaj ga, pa zaenkrat ni bilo še nikoli nič narobe.

Evo zdej grem pa mal možička na hišo pogledat pa se pol še kaj javim.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
19.8.2009 10:03:17   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: eltea333

Mislim, da nas daje mlaj, ki bo jutri. Koliko moči ima lahko luna, kajne?

upam user posted image user posted image user posted image predvsem pa, da ne bo čakala na polno luno user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
19.8.2009 10:05:50   
tulpek
Po starem, spet me nič več ne boli...

IZVIRNO SPOROČILO: barika

tulpek, sem ti rekla na FB, da že dogajauser posted image

Se dogaja predvsem v moji glavi. Vsak dan mi gredo po glavi večje traparije user posted image user posted image user posted image .

Simonae, js imam še 11 dni, pa se mi zdi, da še nisem nič psihično pripravljena user posted image . Vsak dan manj... nekam čudno se mi zdi to, se sploh ne zavedam, da grem zares rodit user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
19.8.2009 10:08:28   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jaz pa nimam takega telefona, kjer bi internet enostavno delal. tko da, če bo potreba in možnost neta v P, mi bo user posted image laptop prinesel, drugače mi bo pa on svoj telefon posodil, da kaj napišem.

Veselka, v PO je baje internet, tak da boš lahko poročala v živo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
19.8.2009 10:11:05   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jaz pa nimam takega telefona, kjer bi internet enostavno delal. tko da, če bo potreba in možnost neta v P, mi bo user posted image laptop prinesel, drugače mi bo pa on svoj telefon posodil, da kaj napišem.

Veselka, v PO je baje internet, tak da boš lahko poročala v živo user posted image user posted image user posted image .

no super. čeprav me je moj dons že mal kregu, da bi lahko kak dan brez interneta preživela user posted image
bla bla bla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
19.8.2009 10:12:18   
baby blue
Prekrasen dečko je Maks... user posted image user posted image Novopečena starša iskrene čestitke... Komaj čakam da tudi midva dobiva svojo sončico v naročje...

Jutri je mlaj ja... Jst bom počakala kar na naslednji vlak no na luno user posted image user posted image Se pravi moram do 4. septembra ostat še v enem kosu...  Jutri imama tako pregled da vidim kaj bo...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
19.8.2009 10:12:49   
sontschica
jaz sem pa danes dobila pošto za drugi del materinske šole - priprava na porod (pri nas je bil šnelkurs:)), ki naj bi bil 1.9. - res super, dobr da niso napisal 9.9. bog ve, če bom dočakala ta datum. kok so smotaniuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
19.8.2009 10:14:29   
veselka
uf dons sm si spet noge brila... sam je banja že resno preozka user posted image ... desno nogo še gre, levo pa user posted image ... bi se mogla z levo roko naučit britvico vlečt user posted image

eltea333 sta včeraj sestavla previjalno komodo? jaz ne bi mogla na mojga čakat, sploh pa ne vem, če bi mu pustila, ker vse popraska. ne vem, če imava kakšen kos pohištva (ki ga je sam sestavljal) iz ikeje neopraskanega, ker on mora to takoj sestavt... in pol ves zmatran in živčen skup daje... navodila so itak skrajna sila... da bi se pa do naslednjega dne počakal, pa itak ne pride v poštev user posted image . še pri otroški postlci je neke šraufe tko močno zašraufu, da je na drugi strani ven začel gledat in je barva počla... kriv je seveda proizvajalec, ker je kao dal predolge šraufe user posted image . no, ko je montiru pomivalni stroj, sva pa itak na urgenci končala in potem on še na operaciji prsta user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 19.8.2009 10:19:30 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Matevž, Jaka ali Aljaž?
mel79

Matevž (23%)

Jaka (37%)

Aljaž (40%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!