|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
18.8.2009 21:55:42   
barika
DULSINEYA, ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tulpek, sem ti rekla na FB, da že dogajauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.8.2009 21:59:10   
cukr07
Dulsineya čestitke za malo Lili. user posted image

Zdaj se je pa res že začelo dogajat tudi pri nas septembrkah.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.8.2009 22:05:21   
baby blue
Jst imam tudi navadni obroč otroški za v vodo... Glavno da se napihne pa da bo lažje sedet v primeru da bom šivana...

Sedaj grem pa počasi po podolgem

Lahko noč vsem...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.8.2009 22:05:32   
simonae
Čestitke vsemuser posted image

Izgleda, da je nekaj v zraku. Tudi mene že od petka občasno daje (prebava, dol tišči,... pa precej je detece umirjeno, včeraj pa sem vstala že ob 3.30 in nisem šla nazaj spat-pač ni šlo), sopara me muči in imam kar slab občutek, da bo tokrat precej prej - jaz vstopam šele v 35. teden in nisem še nič pripravljena (predvsem psihično).

No, samo da ne bom na koncu spet jamrala, da moji zamujajo in bom imela res oktoberčka/-čkouser posted image

Držite se in počivajte v hladu (če ga kje najdete).

Jaz grem spat. Pa lahko noč.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.8.2009 22:18:06   
Lubenička
Kok lepe novičke sem prebrala user posted image
Dulsineya...čestitke za princesko Lili!! Lepo je slišat, da je vse ok. user posted image

Eva Ana...drži se user posted image user posted image user posted image

Pupček...lepi buši user posted image

Baby Blue...zelo lep kotiček za vajino Laniko. user posted image

Jaz se tudi zadnje dni ne počutim ravno briljantno. Včeraj me je malo špikalo, a ni bilo hudo. Pa trebuh me je bolel. Danes pa spet...in trebuh mi otrdeva že par dni. Čuden je vse skupaj... Sam kaj, ko ne vem al me trebuh boli ali naj bi bili to popadki (pravi ali lažni).
Mah...sej če bo ornk, bom že vedla, a ne? user posted image Meni se itak dozdeva, da se našmu user posted image nič ne mudi ven. user posted image Mamica  in ati si pa močno že želita. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.8.2009 22:27:19   
polari
Dulsineya, super novičke!!! Čestitam tudi jaz....pa uživajte ob cartanju...user posted image user posted image user posted image

Pupček, kaki lepi buši....user posted image

Eva Ana, drži se.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.8.2009 0:12:59   
škorpijončica

Dulsineya bravo user posted image , iskrene čestitke za malo Lili! Kakšne lepe novičke!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.8.2009 0:53:53   
Alma84
dulsineya čestitke...jz bi tuuuuud hihi user posted image
jaz pa sem danes iz CTGja in nič ne kaže da bi moja user posted image hotla že kej pridit.. drug teden pa spet, bomo vidli..je pa lušno srčeka slišat user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.8.2009 6:52:06   
eva Ana
Dobro jutro punce!

Jaz sem noč zdržala doma. Tekom noči sej estanje malo umirilo, zdaj me pa spet nekaj šraufa kot da bo prišla tečka. Pa še v križu spodaj me full nekaj vleče user posted image

No čez 2 uri imam CTG...pa bomo videli kaj se dogaj, če se sploh kaj user posted image !

Če ostanem v P, bom pa itak kepici sporočila!

Držite se....user posted image user posted image !

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.8.2009 7:06:24   
kepica
eva Ana srečnouser posted image Bomo stiskale pesti zateuser posted image Če te obdržijo pa hiter in čim manj boleč poroduser posted image
Sva na veziuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.8.2009 7:41:53   
polari
Dobro jutro!user posted image

Danes sem že boljše volje, ker me zdaj zjutraj celo malo hladi!!! Jupi! Čez noč se je kar ohladilo. Malo še, pa zaprem spet vse dol, da ne bo sonček prišel not. user posted image Fajn je blo spat...po dolgem času...sicer sem ponoči spet hodla okrog, pa na wc, samo sem potem lepo zaspala...

Eva Ana, fajn opravi na CTGju, boš vidla vsaj, kje si.....user posted image Mene že malo panika grabi....hitro ste začele......jaz še nisem pripravljena it rodit.....počakajte še malo!!!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.8.2009 7:49:14   
veselka
jutro user posted image

Sarchi user posted image user posted image user posted image čestitke za sinka

Dulsineya user posted image user posted image user posted image čestitke za Lili

baby blue ful lep kotiček za Lano. vidim, da imata moja in tvoja enako posteljico. jaz sem se na prvi pogled zaljubila user posted image in pol v trgovino in proizvajalcu "težila", kdaj bodo, ker jih je povsod zmanjkalo. me pa moti, ker ne morš izbirat, na kateri strani bo pomična stranica, pa če hočem, da se vidi levček, je pol ob steni user posted image

jaz pa nimam takega telefona, kjer bi internet enostavno delal. tko da, če bo potreba in možnost neta v P, mi bo user posted image laptop prinesel, drugače mi bo pa on svoj telefon posodil, da kaj napišem.

eva Ana srečno tudi od mene user posted image

spala sm kr ok, sam premetavala sem se celo noč, pa prestavljala iz boka na bok, pa na hrbet, pa moja user posted image je pol kolcala, pol norela. kakih znakov, da bi si kej vn želela, pa ne čutim. rajši mami trebuh razteguje na vse strani user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.8.2009 7:57:48   
Tanik
Dobro jutro,

jaz sem pa slabo spala,prej se hvalim da hodim manj na WC, ma ja, danes ponoči na 2 uri z bolečim trebuhom, tako da od 7 že strašim okoli.user posted image

Dulsineya čestitke za malo princesko Lili!!!!!!!!!!!!!

ena je spraševala glede odločb od CSD, dobiš jih ločeno.jaz še nobene odločbe nisem dobila, edino denar naazan od države.

lep buši user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.8.2009 7:58:18   
baby blue
Dobro jutro

No včeraj sem se javila okoli desetih da bom šla potem spat in glej ga zlomka do enih zjutraj nisem mogla zaspat... V trebuhu me je nekaj špikalo ali bolelo pa trebušček je kar otrdel za nekaj časa pa na vsake toliko me je kot bi mi nekdo z nožem potegnil zabolelo... Potem pa še ta moj zamašen nos... Mi je potem moj user posted image sredi noči pripravil vročo vodo in kamilice da sem dala glavo čez skledo čez pa brisačo da sem potem tisto dihala... In je danes že malo bolje... Ena nosnica je že čisto dobra user posted image user posted image

eva Ana držim pesti da bo vse OK pa če bo že kaj kazalo na to da se bo tvoj otroček želel rodit ti želim hiter in miren porod... user posted image user posted image

veselka
midva sva se tudi takoj zaljubila v to posteljico... Ni taka običajna pa barva mi je bila izredno lepa... Sva jo kar preko neta potem naročila... user posted image Je pa tudi naju zmotilo ja da je premična stranica že v bistvu določena na kateri strani bo... No pa saj ni panike sva potem porihtala user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.8.2009 8:14:36   
barni80
Čestitke Dulsineya !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A za Sarchi se že tut 100% ve? BBorut ni še nič sporočil, al pa sem zgrešila?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.8.2009 8:18:29   
Lubenička
Dobro jutro!

jaz sem tudi slabo spala...user posted image

Eva Ana...srečno! user posted image user posted image user posted image

Veselka...sem te sanjala. user posted image Oz tvoj post na RR-ju, da si rodila. user posted image

No...zdaj sem mojega v službo peljala in mam celo posteljo zase, zato grem še mal odspat...user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.8.2009 8:28:20   
bborutt
Živjo

Dulsineya čestitam, bravoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prej mi sploh ni zneslo napisat...

Midva sva pa tudi včeraj rodila. Včeraj ob 10.45 se nama je rodil sinček Maks. 3050g in velik 48cm. Sara in Maks sta super. Oba sta OK, zdrava, brez posebnosti. Zdravnica je celo rekla, da se ji sploh ne zdi, da je rojen v 36 tednu, ker je kot donošen. Bravo Maks.user posted image user posted image
Včeraj zjutraj je bilo že 45 ur od odteka vode, zato so morali nekaj naredit. Sara se ni nič odpirala, zato so se odločili za carski rez. Sem bil pa zraven, ker je imela samo lokalno. Carski je potekal bp, ime ima očitno res zato ker je carski. Sara, ki jo je prej zvijalo 100 na uro se je po porodu počutla 1000 krat boljše, vse skupaj pa je trajalo 1 uro (infuzija, priprave, porod, šivanja).
Jaz sem počakal, da so jo pripravili na vse, potem so me pa peljali k njej preden so začeli. Z moje strani, vam povem, da je to noro doživetje, sploh ko vidiš svojega otroka takoj po porodu. Toliko čustev......jupiiiiiiiiiii...ni za verjet...
No takoj ko so ga vzeli ven, pa so ga odnesli očistiti. jaz sem šel z njimi, vse gledal, vse je blo tako lušno...nikoli mi ne bo žal, da sem bil zraven....hehe..potem sem ga pa še jst pestval dokler sare niso pripeljali ven z operacijske...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa čakam da pride sara iz šok sobe na oddelek, da jo bom lahko šel pogledat ...

Bom slikco prilimal gor, samo da jo dam dol z fotoaparata....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.8.2009 8:32:54   
polari
Čestitke obema!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.8.2009 8:34:03   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Veselka...sem te sanjala. user posted image Oz tvoj post na RR-ju, da si rodila. user posted image

bi te kr objela user posted image ... a je bil še kak datum na postu???????????

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.8.2009 8:34:37   
kepica
Jupiuser posted image user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image Čestitke Borut in Sara za malega Maksauser posted image
Lepo pozdravi Saro. Sedaj pa uživajte v crkljanjuuser posted image
In seveda...komaj čakamo slikiceuser posted image

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.8.2009 8:35:44   
veselka
bborutt sta pa lepo ime izbrala user posted image . moj nečak je tudi Maks user posted image user posted image
čestitke še enkrat obema oz. vsem trem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.8.2009 8:35:55   
dreja79
Mladi družinici iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Samo, da je vse za vami in, da je vse okuser posted image .

user posted image user posted image

Čestitke tudi za Dulsineyouser posted image user posted image user posted image user posted image . Punce jest ne vem kam se vam tako mudiuser posted image .

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.8.2009 8:39:22   
jullie
..evo..zdaj je pa uradno..ČESTITKE SARI IN TUDI TEBI BORUT ZA MAKSA!!! user posted image

DULSINEYA tudi tebi čestitke za LILI!!!user posted image

.................................

vidim, da zdaj gre pa zares user posted image

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.8.2009 8:39:26   
baby blue
Sara in Borut čestitke za sinčka Maksa tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image ... Grame ima pa iste kot sem jih imela jaz ko sem se rodila... Bo pravi mali zdrav korenjak user posted image Super da je vse OK sedaj pa veliko veliko crkljanja in lepo se spoznavajte user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.8.2009 8:43:41   
altaja
Bravo oči, bravo Sara in seveda dobrodošel Maks user posted image Pravi korenjak je!

Čestitke Dulsineya in vesela dobrodošlica tudi mali Lili...(to ime mi je pa res všeč user posted image )

Pupček...luškan buši. Pa sploh ni velik...

Jaaaa, pa slikce bi.... user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!