|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 23:11:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
nemirno spanje: ouje - naša se tolk premetava, da je joj prejoj. In kar vsede se, pa na vse štiri, prejle je celo vstala ob ograji in veselo čekirala, kaj dogaja?! Mislim, halo. Potem pa spi naprej. Mal jo je treba tu in tam naštelat in gre. Na morju v prikolici (ko sva si delili posteljo), je blo zelo pestro, moram priznat. super slikce julijskih fantičev - carji so! In kolk so vsi zrastli - saj kar ne morem verjet. sedenje: najbolj OK je, da je ena nogica pokrčena, druga iztegnjena, jep. crkljanje: se igra, šiba naokoli, nima sekunde časa - potem pa vsake toliko prispidira do mene & se mi vrže okoli vratu, se zasmeje kot pečen maček, pa gasa naprej. I love it. Če jo hočem sama stisnit k sebi, ko se meni zazdi, se pa povečini NE strinja, ker ji je takrat pač odveč in damica ni za - ouki-douki, ji ne težim ... počakam ... ko začuti, že prileti do mamice, ki je VEDNO pripravljena na objem, poljub, stiskanje, cartanje, ... Brad Pitt je pa še zmeraj OK, se vam ne zdi? Ti modri učki - mnjam ... samo ene 10 let dol bi moral imet, bit brez otrok, žene, živet v Slo, potem bi pa blo ... a piece of cake. Evo ga: KLIKNI
|