|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
19.8.2009 7:19:53   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...in tu bi se naj čvekalo.....

....user posted image  kdaj pauser posted image

ja zdejuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.8.2009 7:26:23   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ooo, alenka, dobro jutro!
ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! user posted image

uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...

user posted image hvala! si mi zelo polepšala dan user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.8.2009 7:48:15   
ključek

a pozna katera?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

imamo doma. ln je všeč.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.8.2009 7:48:42   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja zdejuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.8.2009 8:25:05   
Čarli08
pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....

Ja božca

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.8.2009 8:26:20   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.8.2009 8:34:58   
Olivija*
no...zdaj smo pa vse na broju...a bo čvek user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.8.2009 8:39:12   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja zdejuser posted image

user posted image user posted image

A vidve namesto kofetka? user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.8.2009 8:39:53   
Čarli08

no...zdaj smo pa vse na broju...a bo čvek user posted image

Kako, če sta samo dve??

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.8.2009 8:40:08   
petra1978
Še jaz voščim dobro jutro, potem pa že šibam "za Alenko", grem se namreč fiziko učit. V ponedeljek je izpit.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.8.2009 8:41:59   
Čarli08
Same pridne učenjakarce ste ter uslužbenke ... ste še tako zadovoljne kot prvi dan službe?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.8.2009 8:50:08   
Olivija*
jaz nimam več časa....delo kliče...user posted image ...otrok se je zbudil

tiste, ki ste v službi, pa verjetno lahko malo bolj v miru poklepetate user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.8.2009 9:22:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Same pridne učenjakarce ste ter uslužbenke ... ste še tako zadovoljne kot prvi dan službe?

rečmo, da še kar....ful me mori, ker zjutraj ln ful žalostno gleda, ko jo peljeva v vrtec, da ne omenjam, kakšne solze brišem, ko jo pridem iskati-ko me zagleda se joka, joka, joka........user posted image user posted image user posted image

pa še zobki jo matrajo, je prou boga........2 rasteta in nič ne spimo.....pa še kašlja, smrka.......tko da je res boga. se zna narediti, da me pokličejo iz vrtca.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.8.2009 9:26:14 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.8.2009 9:35:21   
ključek
hm.....vidim, da ni nobene kandidatke za čvek.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.8.2009 10:46:21   
petra1978
rečmo, da še kar....ful me mori, ker zjutraj ln ful žalostno gleda, ko jo peljeva v vrtec, da ne omenjam, kakšne solze brišem, ko jo pridem iskati-ko me zagleda se joka, joka, joka........user posted image user posted image user posted image

MTY, te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat še v precej lažji situaciji kot ti, ampak Gal že tudi kaže en drug odnos. Zdaj že cel teden ga namreč moj vsak drugi dan zjutraj odpelje in prideta pozno popoldan domov, da se jaz lahko učim. Ampak ko prideta domov, me Gal sploh nič ni vesel in me en čas čisto ignorira. Pa verjetno se spomnite, da sem nekaj časa nazaj pisala, da pri nas doma samo mami nekaj velja (za Gala), vsi ostali pa nič. Sem bila zadnjič tako žalostna, da sem skoraj jokala. Pa vem, da je prav da nekam sama gresta in da se mora navadit tudi na druge ljudi, samo ko pa potem tako odreagira ko prideta domov, mi pa ni vseeno user posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.8.2009 10:53:14   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

MTY, te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat še v precej lažji situaciji kot ti, ampak Gal že tudi kaže en drug odnos. Zdaj že cel teden ga namreč moj vsak drugi dan zjutraj odpelje in prideta pozno popoldan domov, da se jaz lahko učim. Ampak ko prideta domov, me Gal sploh nič ni vesel in me en čas čisto ignorira. Pa verjetno se spomnite, da sem nekaj časa nazaj pisala, da pri nas doma samo mami nekaj velja (za Gala), vsi ostali pa nič. Sem bila zadnjič tako žalostna, da sem skoraj jokala. Pa vem, da je prav da nekam sama gresta in da se mora navadit tudi na druge ljudi, samo ko pa potem tako odreagira ko prideta domov, mi pa ni vseeno user posted image .

pri nas je pa ravno obratno.....ko pridemo domov, hoče biti samo pri meni, ko kuham, pride k meni in se me drži za nogo..........in potem začne jokati in steguje roke proti meni.....user posted image user posted image user posted image ........in celo popoldne samo mama, mama, mama.......

Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.8.2009 11:06:24   
Alenka_

pri nas je pa ravno obratno.....ko pridemo domov, hoče biti samo pri meni, ko kuham, pride k meni in se me drži za nogo..........in potem začne jokati in steguje roke proti meni.....user posted image user posted image user posted image ........in celo popoldne samo mama, mama, mama.......

user posted image user posted image ja to je pa res ena stvar ki si je nobena mamica ne želi... tako solze v vrtcu kot ignoriranje ko se spet vidi z otrokom... tudi to boste dali skozi!!! samo močni morata biti!!! user posted image
tudi mene stiska pri srcu, ker je september že blizuuuu....user posted image
zaenkrat Sara ne kaže nobenega problema, ko gresta vsak drug dan z atijem za celo popoldne sama na lepše... ko prideta domov me je takooo vesela... in to mi takooo polepša večer. kaj bo pa potem, ko bo šla v vrtec... sploh ne smem mislit na to...

tolaži me, da je to le začetno obdobje... še vsaka mamica in vsak otrok je dal to skozi... se pravi bomo tudi me!!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.8.2009 11:29:57   
RAČKAPK

pri nas je blo tko včeraj ko sem prišla domow
v ponedeljek me je bla ful vesela
včeraj me je pa ignorilala totalno

Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.8.2009 11:48:19   
Čarli08

pa še zobki jo matrajo, je prou boga........2 rasteta in nič ne spimo.....pa še kašlja, smrka.......tko da je res boga. se zna narediti, da me pokličejo iz vrtca.

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.8.2009 12:49:26   
arabela*
Samo da vas pozdravim malo.....

Sem cel dopoldne laufala po opravkih.....zdaj se najem malo pospravim...pol šibnem na nohte,zvečer na fitnes.....pol pa spet kaj sem pokukam....

je tak lep sonček.....uff ko bi trajal...lep dan še naprej..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.8.2009 12:50:42   
arabela*
me to you.....saj bo......se bo pikica mala navadla...,pa bosta zato vikende maximalno izkoristile in se cartkale...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.8.2009 12:56:02   
Lara Croft

pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....

Ja božca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.8.2009 13:05:12   
gold fish

a pozna katera?

ja, moja nečakinja ima. kot pripomoček za učenje hoje tega nikakor ni želela uporabljat. zdaj jo ima kot mizico in je fajn. čeprav deluje precej plastično, pa je po 4 mesecih uporabe še brezhibna. Ima 3 tipke (kao klaviature), ob pritisku se sproži glasba, potem ima še valj s kroglicami, ki se vrtijo in ropotajo, pa v sredini eno žolno, ki kljuva deblo, pa 3 koleščke/zobnike, ki se vrtijo in tudi nekaj ropotajo...
kar zanimivo za otroke. naša A vedno navali na to mizico, ki pridemo user posted image

o hvala za razlago..... nekaj takega bi nabavila, pa mi je brezveze dat 40€ za FP ...ta je pa skoraj polovico manj....no baje bo v akciji.... 

...saj to mi je fajn, da je kao neka mizica pol....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.8.2009 13:14:30 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.8.2009 13:05:36   
gold fish

ooo, alenka, dobro jutro!
ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! user posted image

uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...

se podpišem user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.8.2009 13:06:36   
gold fish

a pozna katera?

imamo doma. ln je všeč.

res? ......ma bom nabavila...samo dobijo v roku 1 tedna v Mb

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?