|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
18.8.2009 22:24:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfohuser posted image .....Zakaj touser posted image

Kokica, enkraten team bi bleuser posted image , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdnauser posted image

Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor.....user posted image

KOKICA you can run, but you can't hide! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.8.2009 22:25:38   
yania
a veste, kje se je danes moj Timon namakal?......v banji, taveliki, sem ga dala na hrbet, pa se je dal na bušija in vriskal v 1cm vode...ma frajer mali....
Vam povem, da kamorkoli grem, vsi pravijo, da je izven serijski....da takega smeškota pa še ne in da imam blaznooooooo srečo....ma res se ne joka nikoli, nič ne pritožuje....samo je, lula in kaka....danes je kakal sigurno 6x....pa normalno, gosto....ne driskal.....jaz ne vem, a res tolko poje bučko......skos je drekec v plenici, enkrat rumen, drugič zelen, pa rjav.....hahaha....cela paleta barv.....zjutraj se je zbudil v oranžnih bobkih....ko je včeraj jedel hipp korenček, prvič sem mu dala, pa je bil čist navdušen....in potem sem ga že zjutraj dala v banjo čofotat, da sva odmočila oranžno rito in vse kar spada zravenuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.8.2009 22:26:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

BellaLuna kdo si pa ti?

Kje jo vidiš? Sej je sam trezika! user posted image

a misliš,da mam privideuser posted image user posted image

tak ko je prišla,tak je šla

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.8.2009 22:26:46   
Najaa
yania, si ti enkrat napisala, kaj pomeni različen dojenčkov jok?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.8.2009 22:27:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ma nehaj.....ne bo dež no...ne sme bit...a ne...

in, kje teče debata, sem kaj zamudila?-...

ej, sem se ravno prej pogovarjala z eno kolegico-sodelavko, ko ima čez 14 dni rok, no 1.sept. pa  gre jutri še v IKEO...ma frajerka....jaz sem bila ko  kit na koncu,,,,na suhem, da se  razumemo....ona pa polna energije..pa pravi, ma sej če je kaj, sem v uri in pol v lj.....user posted image

ko sva midva nabavaljala gori, nekje janaarja, sem tudi imela ful zatečene gležnje potem...sem pa takrat videla en mlad par, prav tako nosečo punco, in jo je njen frajer kar na onem velikem vozičku za pohištvo vozil, kar poleg pohištva....ful se mi je dobro zdelo..user posted image user posted image .samo meni bi bilo nerodno...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.8.2009 22:27:18   
Najaa

BellaLuna kdo si pa ti?

a misliš,da mam privideuser posted image user posted image

tak ko je prišla,tak je šla

ah, zdej ni nobene več, ko so vidle, da jih obiramo. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.8.2009 22:27:39   
KOKICA32

Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfohuser posted image .....Zakaj touser posted image

Kokica, enkraten team bi bleuser posted image , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdnauser posted image

Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor.....user posted image

KOKICA you can run, but you can't hide! user posted image

tu se pa strinjam! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.8.2009 22:27:48   
yania
SPPS si jo pregnala....user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.8.2009 22:29:28   
KOKICA32

BellaLuna kdo si pa ti?

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.8.2009 22:29:57   
Miška2006

Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniramuser posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.8.2009 22:30:11   
yania

hm, sem ja, zakaj,,,rabiš...ma to je samo mislim da za 1.mesec.......no, lahko tudi kje drugje to uporabiš, npr.če ti možek ponoči dela neeeee, to pomeni da je lačen, ne da te ne mara...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.8.2009 22:32:25   
Najaa

Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniramuser posted image .

Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.8.2009 22:32:34   
spps

SPPS si jo pregnala....user posted image
ni prva niti zadnjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image grem jaz ajo ajo,pridne bodite ,Lahko noč :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.8.2009 22:33:17   
Najaa

hm, sem ja, zakaj,,,rabiš...ma to je samo mislim da za 1.mesec.......no, lahko tudi kje drugje to uporabiš, npr.če ti možek ponoči dela neeeee, to pomeni da je lačen, ne da te ne mara...

haha.
Aja, sam za prvi mesec je? Pol pa nič...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.8.2009 22:34:31   
KOKICA32

Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA?

Ja, Najaa, prav si napisala..tak sem mislila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.8.2009 22:34:58   
spps

user posted image user posted image  jaz sem skoz v ilegali (vsaj mislim tak)user posted image user posted image  pa špijuniram kaj pišejo,da sepol pri kaki "pametni temi" pridružimuser posted image user posted image user posted image

joke...
Najaa ti je razložla zadevouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.8.2009 22:35:26   
KOKICA32
Lahko noč, Spps! In hvala za popestritev večera in se še priporočam! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.8.2009 22:36:06   
Miška2006

To pa tudi verjamem, da se dogaja. Še posebno kakšna taščicauser posted image user posted image .

A se vam je že zgodilo, da je kdo od nepridipravov kaj ščvekal takega, kar se je dogajalo na forumu?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.8.2009 22:36:08   
KOKICA32
Najaa- kje imaš slikico pod imenom? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.8.2009 22:36:25   
Najaa
Jaz tudi grem. Moram še pomit posodo in pol ajat. Lahko noč. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.8.2009 22:37:21   
yania
SPPS kam bežiš.....sej ni čudno, ko take slike gledaš in lepiš sem gor,  da te spat vleče user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.8.2009 22:37:25   
Najaa

Nema više. Skrila sem se. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.8.2009 22:37:53   
Miška2006
Nočko, user posted image . Jst sem tudi zmatrana.

Jutri je nov dan.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.8.2009 22:38:12   
KOKICA32

Jaz tudi grem. Moram še pomit posodo in pol ajat. Lahko noč. user posted image

tudi? LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.8.2009 22:38:54   
KOKICA32

Nema više. Skrila sem se. user posted image

Pa daaaaj, no!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.