![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:24:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfoh .....Zakaj to Kokica, enkraten team bi ble , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdna Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobi Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor..... KOKICA you can run, but you can't hide!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:25:38
|
|
|
|
yania
|
a veste, kje se je danes moj Timon namakal?......v banji, taveliki, sem ga dala na hrbet, pa se je dal na bušija in vriskal v 1cm vode...ma frajer mali.... Vam povem, da kamorkoli grem, vsi pravijo, da je izven serijski....da takega smeškota pa še ne in da imam blaznooooooo srečo....ma res se ne joka nikoli, nič ne pritožuje....samo je, lula in kaka....danes je kakal sigurno 6x....pa normalno, gosto....ne driskal.....jaz ne vem, a res tolko poje bučko......skos je drekec v plenici, enkrat rumen, drugič zelen, pa rjav.....hahaha....cela paleta barv.....zjutraj se je zbudil v oranžnih bobkih....ko je včeraj jedel hipp korenček, prvič sem mu dala, pa je bil čist navdušen....in potem sem ga že zjutraj dala v banjo čofotat, da sva odmočila oranžno rito in vse kar spada zraven
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:26:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps BellaLuna kdo si pa ti? Kje jo vidiš? Sej je sam trezika! a misliš,da mam privide tak ko je prišla,tak je šla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:26:46
|
|
|
|
Najaa
|
yania, si ti enkrat napisala, kaj pomeni različen dojenčkov jok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:27:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ma nehaj.....ne bo dež no...ne sme bit...a ne... in, kje teče debata, sem kaj zamudila?-... ej, sem se ravno prej pogovarjala z eno kolegico-sodelavko, ko ima čez 14 dni rok, no 1.sept. pa gre jutri še v IKEO...ma frajerka....jaz sem bila ko kit na koncu,,,,na suhem, da se razumemo....ona pa polna energije..pa pravi, ma sej če je kaj, sem v uri in pol v lj..... ko sva midva nabavaljala gori, nekje janaarja, sem tudi imela ful zatečene gležnje potem...sem pa takrat videla en mlad par, prav tako nosečo punco, in jo je njen frajer kar na onem velikem vozičku za pohištvo vozil, kar poleg pohištva....ful se mi je dobro zdelo.. .samo meni bi bilo nerodno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:27:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps BellaLuna kdo si pa ti? Kje jo vidiš? Sej je sam trezika! a misliš,da mam privide tak ko je prišla,tak je šla ah, zdej ni nobene več, ko so vidle, da jih obiramo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:27:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfoh .....Zakaj to Kokica, enkraten team bi ble , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdna Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobi Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor..... KOKICA you can run, but you can't hide! tu se pa strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:27:48
|
|
|
|
yania
|
SPPS si jo pregnala....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:29:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps BellaLuna kdo si pa ti? Kje jo vidiš? Sej je sam trezika!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:29:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Nagih babnc je preveč. ko pa se išče nage dedije, je pa bolj šfoh .....Zakaj to Kokica, enkraten team bi ble , čeprav te ne poznam, a menim, da si tudi ti malo bolj previdna Tak koledar bi pa še jst rada. Kje se ga dobi Sem ja...samo slikice mojega pikeca dajem tu gor...ampak samo tu gor...pa mene so že tudi videle...pa ostali tudi očitno, ki samo špijunirajo tu gor..... Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniram .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:30:11
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, si ti enkrat napisala, kaj pomeni različen dojenčkov jok? hm, sem ja, zakaj,,,rabiš...ma to je samo mislim da za 1.mesec.......no, lahko tudi kje drugje to uporabiš, npr.če ti možek ponoči dela neeeee, to pomeni da je lačen, ne da te ne mara...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:32:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniram . Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:32:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS si jo pregnala.... ni prva niti zadnja grem jaz ajo ajo,pridne bodite ,Lahko noč :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:33:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, si ti enkrat napisala, kaj pomeni različen dojenčkov jok? hm, sem ja, zakaj,,,rabiš...ma to je samo mislim da za 1.mesec.......no, lahko tudi kje drugje to uporabiš, npr.če ti možek ponoči dela neeeee, to pomeni da je lačen, ne da te ne mara... haha. Aja, sam za prvi mesec je? Pol pa nič...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:34:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniram . Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA? Ja, Najaa, prav si napisala..tak sem mislila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:34:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniram . Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA? jaz sem skoz v ilegali (vsaj mislim tak) pa špijuniram kaj pišejo,da sepol pri kaki "pametni temi" pridružim joke... Najaa ti je razložla zadevo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:35:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč, Spps! In hvala za popestritev večera in se še priporočam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:36:06
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Špijonov je veliko. Sam da ne mislite, da ko sem skrita vas še dodatno špijuniram . Ah ne. Sej to je javni forum, ki ga lahko vsak bere. Po moje je KOKICA misla tiste, ki vejo kdo se skriva za kakšnim nickom (soseda, prijateljica, kolegica, tašča, sestra, svakinja, daljna sorodnica, daljna soseda...) in pol berejo vsak dan, kaj napiše in trobijo okoli, kaj piše na forum. Po moje no, da je to misla. KOKICA? To pa tudi verjamem, da se dogaja. Še posebno kakšna taščica . A se vam je že zgodilo, da je kdo od nepridipravov kaj ščvekal takega, kar se je dogajalo na forumu?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:36:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- kje imaš slikico pod imenom?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:36:25
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi grem. Moram še pomit posodo in pol ajat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:37:21
|
|
|
|
yania
|
SPPS kam bežiš.....sej ni čudno, ko take slike gledaš in lepiš sem gor, da te spat vleče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:37:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kje imaš slikico pod imenom? Nema više. Skrila sem se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:37:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Nočko, . Jst sem tudi zmatrana. Jutri je nov dan.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:38:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi grem. Moram še pomit posodo in pol ajat. Lahko noč. tudi? LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 18.8.2009 22:38:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kje imaš slikico pod imenom? Nema više. Skrila sem se. Pa daaaaj, no!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.