Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 7:38:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dobro jutro!! kako je blo včeraj v službi? ej, prou fajn je blo!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 7:39:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hej dobro jutro! evo sm že pridna... sm ustala skupaj z mojim dragim in se kvalitetno učila že 2,5 ure Sara še kar pridno spi... tudi ona pomaga mamici, da se lahko uči morm res pohvalit obadva z možem - vsak drug dan... pride dragi iz službe, poje kosilo in vzame Saro in gresta ven... tako da ima mami celo popoldne mir in se lahko uči... možek me podpira in čeprav je zelooo utrujen gre brez problema s Saro za celo popoldne iz stanovanja... Sara je pa takooo pridna in nič ne tečka in uživa kvaliteten čas z atijem Jaka: prav prisrčen slavljenček si bil!!! luštne slikice in še bolj luštkan slavljenec tako... grem zdej še mal pospravit... pol bo pa počasi že naša princeska ustala... lep dan!!! bravo za vse tri!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 7:41:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja... še nekaj me zanima: naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle? hvala za odgovore mi zaenkrat okrog 5 jemo AM, kako bo pa potem...pa tudi jaz tuhtam. ne vem, mogoče kakšno žemljo za sabo....ali kaj podobnega.....ne vem, res ne.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 8:45:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dobro jutro!! kako je blo včeraj v službi? ej, prou fajn je blo!! super
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 8:45:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja... še nekaj me zanima: naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle? hvala za odgovore mi zaenkrat okrog 5 jemo AM, kako bo pa potem...pa tudi jaz tuhtam. ne vem, mogoče kakšno žemljo za sabo....ali kaj podobnega.....ne vem, res ne. midve se pa pred mojim odhodom še podojiva, tam ob pol šestih
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 9:18:42
|
|
|
|
ključek
|
Croftova, bova rekli kakšno???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 10:27:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: Me to you Croftova, bova rekli kakšno??? zvecer moe,zdj nimam cajta.. Mam delo.:)
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 10:41:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja... še nekaj me zanima: naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle? hvala za odgovore Zdaj še mleko, potem pa kak keks ali pol žemlje. Brez kompliciranja, lahko si tudi v vrtec vzame in tam poje. Pri nas je zajtrk še malo kasneje, ob 8.00 večina otrok šele pride. To govorim od izkušenj z bubijem, ki je včasih lačen, čeprav je 15 min do zajtrka. Poje en keks in je. Bubika bo tudi zdaj še flašo dobila zjutraj.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 10:46:20
|
|
|
|
*bubi*
|
slavljenec Ni čudno, da je torte zmanjkalo, če je tako navalil
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 12:29:04
|
|
|
|
Čarli08
|
Dan vsem, ki ste doma in seveda tistim, ki ste že pridne v službi. Jaz se vam približujem s svetlobno hitrostjo ... me kar malo zvija, ko me cele dneve ne bo doma ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 12:59:39
|
|
|
|
Čarli08
|
Fiši, Meto tudi pogrešam ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 14:30:07
|
|
|
|
Olivija*
|
naša bejba je pa včeraj našla na tleh eno mrtvo oso in jo dala v usta .... zadek, eno krilo in glavo sem ji uspela ven skopat, trup je pa pojedla še sreča, da ni bila osa živa.... mislim, da je meta enkrat pisala, da se L igra z mravljicami in je leda potem rekla, da bi E vse pojedla...jojme, naša pa kar na ose No ja, vsaj izbira os je zadnje čase kar pestra
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 14:30:46
|
|
|
|
Olivija*
|
med pogrešanimi naj bi bila tudi virtualna.... po moje je na počitnicah v Lj
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 15:09:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
jo boste v nahrbtniku nesli? Ja v nahrbtniku... za do 20kg naj bi bili tej nahrbtniki... je pa odvisno, kakega imaš... Pri našemu se teža porazporedi na boke in hrbet in zaenkrat je čisto enostavno... včeraj sem jo jaz nosila, ko sem šla tle na en hribček... približno 1,5h, brez vsakih težav.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 15:17:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
eno "logistično" vprašanje: Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 15:20:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Fiši, Meto tudi pogrešam ... jaz tud
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 15:27:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja... še nekaj me zanima: naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle? hvala za odgovore Alenka, ti si pa res vse pohvale zaslužiš.... mislim na študij zdej in zgodnje vstajanje.... Mi tudi zajtrkujemo ob 8ih in tudi v vrtcu bo tako.... če Lara kdaj vstane bolj zgodaj, ravno tako jemo ob 8ih, prej dobi samo malo vode... Ne kaže nobene potrebe po hrani tako zgodaj.... Ji bom pa za vsak slučaj, ko bo začela v vrtec hodit, par požirkov mleka dala, glede na to, da jo bomo kr daleč vozili...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 15:42:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Kak je slatki.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 16:25:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma naša bejba ja taka faca.... Ob 4ih ponoči jo je nekaj zbudilo... grem k njej, jo mal pobožam, ji dam dudo in grem nazaj spat.... Slišim v varuški, da se je nekaj premaknilo, ma nič glasov ali joka.... In tako vse ok ene pol ure..... čez pol ure, Lara spet nekaj zajoka, grem pogledat in ona lepo sedi v temi in tišini.... verjetno ves ta cajt.... Je bla čist zaspana, ko sem prišla in jo polegla.... In zdej spet ne zaspi.... že eno uro in 15 minut, se zabava sama s sabo..... ma nič, zdej brez veze, da zaspi, bova kr ven šli.... Je vroče za crknit, ma tle v stanovanju imamo tudi savno....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 16:53:40
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eno "logistično" vprašanje: Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"? SSKJ pravi, da je logistika voj. oskrbovanje oboroženih sil z materialnimi sredstvi ter gradnja in vzdrževanje vojaških objektov
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 16:57:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma naša bejba ja taka faca.... ona lepo sedi v temi in tišini.... verjetno ves ta cajt.... Je bla čist zaspana, ko sem prišla in jo polegla.... ja ja,od začetka se ti še zdi prisrčno, da se vsede v posteljici....in v kratkem vas čaka še vstajanje v posteljici...in tega bo vedno več... si boš še zaželela, da bi za kako uro pozabila, kako se vstane
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 19:34:15
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja ja,od začetka se ti še zdi prisrčno, da se vsede v posteljici....in v kratkem vas čaka še vstajanje v posteljici...in tega bo vedno več... si boš še zaželela, da bi za kako uro pozabila, kako se vstane Tole je pa res.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 19:35:09
|
|
|
|
pf
|
Pri nas vse po starem. V glavnem lepo se imamo in komaj že čakamo da gremo drugo soboto spet na Pag.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 19:46:27
|
|
|
|
Alenka_
|
čeer punce hvala za odgovore glede jutranjega hranjenja... sem tako imela v načrtu kot ste ve napisale... pa sem za vsak slučaj še vprašala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 19:50:43
|
|
|
|
pf
|
Alenka kdaj imaš izpite spet? A imaš še dosti?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?