Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:21:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mojga telefon spet ni....a me kera lahko poklice?? KAAAAAAATMAAAAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!! a si ga našla? ne hecam se....ze zjutraj smo izvedele da ga je moj v zep pospravil pa sel u sluzbo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:21:20
|
|
|
|
maja1488
|
Ja flaša, pogrešamo te!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:21:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kati nimam telefonske in nebi rada tvojga na telefon dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:22:17
|
|
|
|
KatMat
|
ja hudica spet ga ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:22:47
|
|
|
|
ledenka
|
Kati, še dobr, da te ni kak laver klical
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:22:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kati nimam telefonske in nebi rada tvojga na telefon dobila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:23:27
|
|
|
|
lake
|
A si ga že našla, al te pokličem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:23:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:24:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro bi se kot vodovodar predstavu... al pa poštar
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:25:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro Nebi blo, če ima slučajno njen telefon Bi bil ljubosumen in pol bi klical Blueoko in tm okol zgorej brez skakal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:26:26
|
|
|
|
lake
|
Pršuta pa ne maram, me primorci vedno grdo gledajo, ko to rečem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:26:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ja flaša, pogrešamo te! joj, kak me mate rade Če bom rabla, vas bom prosila za bookiranje luxus sobe v Idria institution, aprov punce moje. Ker tole pa res presega vse meje. Mučenje na kvadrat Komaj čakam vrtec septembra, pa nisem otrok
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:28:25
|
|
|
|
ledenka
|
flaška, lahk začneš na koledarju črtat pred enim letom je pa moj sine nastal
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:28:56
|
|
|
|
lake
|
Moja je bla pa že narejena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:30:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro Nebi blo, če ima slučajno njen telefon Bi bil ljubosumen in pol bi klical Blueoko in tm okol zgorej brez skakal. čakej, kaj ma pa blue zdaj tu zraven?? A me predolgo ni bilo- nič ne vem A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:31:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pršuta pa ne maram, me primorci vedno grdo gledajo, ko to rečem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:32:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaška, lahk začneš na koledarju črtat pred enim letom je pa moj sine nastal To je treba pa proslavit! Črtam pa že od včeraj Lake, kako ne maraš pršuta, to je pa ja tanartabulš!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:33:17
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Pršuta pa ne maram, me primorci vedno grdo gledajo, ko to rečem. No sej sm vedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:33:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro Nebi blo, če ima slučajno njen telefon Bi bil ljubosumen in pol bi klical Blueoko in tm okol zgorej brez skakal. čakej, kaj ma pa blue zdaj tu zraven?? A me predolgo ni bilo- nič ne vem A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še. Sploh nisi na tekočem flaška! Predstavu bi se:.......da bo cev za zalivanje dostavljena, ko boste v službi...po malici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:34:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro Nebi blo, če ima slučajno njen telefon Bi bil ljubosumen in pol bi klical Blueoko in tm okol zgorej brez skakal. eee sem nasla...se vedno je bil v avtu....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:35:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ja flaša, pogrešamo te! joj, kak me mate rade Če bom rabla, vas bom prosila za bookiranje luxus sobe v Idria institution, aprov punce moje. Ker tole pa res presega vse meje. Mučenje na kvadrat Komaj čakam vrtec septembra, pa nisem otrok pol pension al all in??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:35:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še. hja, vodovodar bi reku, da bo prišu odtoke jutri zjutraj spucat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:36:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Kati, še dobr, da te ni kak laver klical mogoče bi blo pa to dobro Nebi blo, če ima slučajno njen telefon Bi bil ljubosumen in pol bi klical Blueoko in tm okol zgorej brez skakal. čakej, kaj ma pa blue zdaj tu zraven?? A me predolgo ni bilo- nič ne vem A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še. Sploh nisi na tekočem flaška! Predstavu bi se:.......da bo cev za zalivanje dostavljena, ko boste v službi...po malici no dost za dons....men bo celjust vn padla....monk na sporedu...nocko maja,flaska,ledenska,lake....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:37:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ja flaša, pogrešamo te! joj, kak me mate rade Če bom rabla, vas bom prosila za bookiranje luxus sobe v Idria institution, aprov punce moje. Ker tole pa res presega vse meje. Mučenje na kvadrat Komaj čakam vrtec septembra, pa nisem otrok pol pension al all in?? All in pa še sobno strežbo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:37:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še. hja, vodovodar bi reku, da bo prišu odtoke jutri zjutraj spucat sam moj se z barvami ukvarja...bi reku ce je kej za pošpricat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?