Tejčika29
|
Čestitke Jana za plusek, Pikica čestitke za selitev, res si bla pridna da si tole vse čez dala, jaz bi v tem času težko še to zram mela. Pridna res, bravo punca. Mi smo ok, vikend za nami, piknik in druženje s prijateljic, sprehod ob Šmartinakem jezeru v soboto in nedeljo, guganje, cartanje pr babici, in še in še. Pa je mimo. Alina vedno bolj plazi in tudi že kobaca, kolenčki so velikokrat rdeči, glavno je da ima voljo, pokaže bravo, papa, kako je močna in zraven rjove grrrrrrr, govori mama, ata, amam, pojčka kot pravi babi, zelo veliko pa cvili in to zelo naglas kar je zelo moteče, če pa rečeš pšššš, pa ona še bolj naglas tako da je bolje ignorirati. Vedno manj jemo, sadje ji sploh ne paše, tako da komaj kaj da čez dan v sebe, mlečne kaše je začela zavračat, tako da zjutraj spije mleko in potem gloda kako žemljico, v glsvnem, kombiniram vse živo da dobi dovolj čez dan. Matra jo vročina, bom zdaj bolj skutice in jogurte aktivirala pa bo, upam. Čeprav mlačno mleko AM še vedno ji pa gre. V soboto gremo še za 1 teden na morje potem pa se začnemo uvajat pri babici. 18.9. mi izteče, potem še en teden dopusta (se moram še zmenit) in začnem delat. Ne bom imela več dopusta ker ga šparam in bom drugo poletje spet več na morju z Alino in mojo mamo, moj bo pač kasneje prišel. Pri nas ni problem prenest ga, itak pa bomo kar junija ene 14 dni na morju pa bo. Nekaj pa ga šparam še za novo leto in smučarijo. Ja, res se nam izteka, kaj čemo, saj smo vedele da bo enkrat luštnega konec.
|