|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 19:32:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
14.8.2009 5:38:01   
PikicaStonoga
JUtro!

Da vas na hitro pozdravim!
Sem vstala, da pripravim malico za na bajto, ker mi dans sestavljajo pohištvo! Samo mater ta dež ...kako bomo nosili pohištvo iz garaže v pritličje? Moramo od zunaj pa pada user posted image user posted image  Upam, da neha v roku dveh ur, ko začnemo ...
lep dan, pa se beremo zvečer!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.8.2009 6:46:39   
afnica mala
Dobro jutro

mi pa gremo danes na morje. user posted image Mož mora še v službo, pa bo prej prišel, tako da, okoli 14h štartamo.

pikica- men pa prav pride mal dežja, mi ne bo treba zdaj 1h zunaj viset in zalivat. Samo, kolk je pa sploh padalo?
Pa tudi nehalo je, ane? Tako da boste lohka štimali user posted image

Neli ne pokaže nobenega navdušenja, da bi stala. Če ji položim kakšno igračo na polico od kamina, se z rokicama potegne pokonci, zagrabi igračo in nazaj na ritouser posted image

lovely- kakšna je cena varstva v Ihanu? Če ti skenslaš, pol se moram z mami ornk pogovort a bi rajši še delala al Neli pazila, pa bi mi2 lahko vskočili. To bom vedela čez teden dni, ko pridemo z dopusta. A te lohka nekaj pokličem zaradi pogodbe o delu?

lepo se imejte

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.8.2009 7:16:12   
sončnica24
Oh ti čevlji, mi dva sma mu kupla zdaj ene v cicibanu. Sem pa že tudi slišala da tudi najboljši čevlji niso dobri, tako da nimam pojma kaj mu naj kupim. Ima pa tudi majhno nogico pa ti prvi čevlji morajo biti baje za en prst večji - tako so nama rekli v cicibanu.

Moram pa iti tako drug teden k P po potrdilo za vrtec pa še bom njo vprašala kaj pravi.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.8.2009 7:19:36   
jolly123
Jutro. Prav paše malo dežja, sam kaj ko mava lih danes cel kup opravkov.
Tiste, ki boste v vrtcih, koliko velike skupine imate? Pri nas jih je 14 od tega samo tri punčke. Boge punčke user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.8.2009 7:20:17   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Prav paše malo dežja, sam kaj ko mava lih danes cel kup opravkov.
Tiste, ki boste v vrtcih, koliko velike skupine imate? Pri nas jih je 14 od tega samo tri punčke. Boge punčke user posted image

Pri nas 13 in tudi zelo malo punčk mislim da enih 5user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.8.2009 7:21:57   
sončnica24
Zelo zanimiv članek o čevljih, se pravi po tem cicibanovi čevlji sploh ne ustrezajo, pa tako jih vsi hvalijo in še dragi so da je veselje, glede na to da jih tak ne morejo uničituser posted image .

Bom verjetno jaz tudi te tvoje copate ene naročila jolly pa če ne drugo jih bo doma noso, če jih bo hotel ker on je najraje bos, še zoknov ne preneseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.8.2009 8:02:57   
afnica mala
user posted image user posted image podaljšali so mi porodniško!!! Torej do 19.12, pa še malo dopusta, pa letos ne grem delat, vmes upam, da bo imela preiskavo za ledvička, da zvemo kakšne (upam) dobre novice, da se stanje izboljšuje.

Zdaj pa Neli že čveka- jo je poštar zbudil z zvoncem. Čau

Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.8.2009 8:05:40   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

user posted image user posted image podaljšali so mi porodniško!!! Torej do 19.12, pa še malo dopusta, pa letos ne grem delat, vmes upam, da bo imela preiskavo za ledvička, da zvemo kakšne (upam) dobre novice, da se stanje izboljšuje.

Super potem pa le uživajta. Pa boš vidla z Neli bo vse ok user posted image .

Samo imate pa full hitrega poštarja mi ne dobimo pošte pred 12-13 uro

Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.8.2009 8:08:09   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

jaz ga že 14 dni pazimuser posted image . Če gre mimo nabiralnika, ful laufam, da ne bi zvonil, pa mi ne rata. Je mlad in poskočenuser posted image , no za zadnje glih nisem ziheruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.8.2009 8:12:09   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

jaz ga že 14 dni pazimuser posted image . Če gre mimo nabiralnika, ful laufam, da ne bi zvonil, pa mi ne rata. Je mlad in poskočenuser posted image , no za zadnje glih nisem ziheruser posted image

Si ga očitno danes zamudila. user posted image

Kako dolgo pa ti Neli spi? Moj se že cel teden ob 6 zbuja, tako da sploh budilke ne rabimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.8.2009 8:20:42   
afnica mala
Poštar mora naredit cca 7m z motorjem (od kaselca do vrat), jaz pa cca 10m pešuser posted image . Ne vem, če ga sploh ldaj bom prehitela. user posted image

Spi do 8h, pol devetih. Se je pa zadnje dni zbujala že zaspana, očitno ponoči ne spi. Jaz jo še hranim ob 6h. In vsak dan je bla čist budna- očitno lačna. Včeraj pa smo mleko za večerjo zamenjali za mlečno kašo in je danes ob 6h, ko sem prišla s flašo še spala. Ampak jo vseen nahjranim in pol ona spi, jaz pa imam 2 ali 3 ure zase.

Kolk vam pojejo za večerjo? Npr. malico ima ob pol petih, potem pa večerjo ob 8h. In popije (zadnje par tednov štrajka) 180 ml mleka ali pa včeraj po težkih mukah 170g mlečne kaše (v melku je to cca 600 kalorij, v kaši pa cca 900). Saj čez dan sem se malo potolažila, če ne poje veliko (cca 150g), zvečer pa bi rada, da malo več, da se ne bi zbudila ob 6h za hrano.

Kdaj pa gre tvoj spat?

Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.8.2009 8:23:58   
jolly123
Afnica čestitke za podaljšano porodniško user posted image

Jap moj je absolutni rekorder v zgodnjem zbujanju, danes ob 4:30 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.8.2009 9:43:49   
afnica mala
Pa so mi pokvarili lep dan- šefica. Je klicala, ker je dobila odločbo.
A katera ve kolk dopusta mi pripada glede na to, da bom letpos samo 10 dni v službi?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.8.2009 9:56:05   
Tejčika29
Afnica - vau, čestitke za podaljšane 3 mesece, bravo, jaz nisem niti vloge dala, ker so kar zahtevni pogoji, Alina pa je razvojno obiskala samo toliko, da so jo pogledali če lepo napreduje, torej nič od tega. Ti pa uživaj.

Alina spi od 21. ure do 7-ih ali 8-ih zjutraj, odvisno kolk je utrujena. Jaz vstanem sigurno do 7.30 in še kaj postorim če še spi.

Tudi jaz bom vzela copatke ki so na netu.

Upam da jutri ne bo dež, ker moj že kupuje za piknik jutri. Moji imajo pa dež na morju, še dobro da smo mi prestavili za 1 teden, upam, da bo še kaj od vremena pol.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.8.2009 10:06:12   
Tosca
Afnica, super za podaljšanje!user posted image user posted image user posted image user posted image  Glede šefice in službe se pa ne sekirat preveč. Kolikor vem, ti v vsakem primeru pripada celoten dopust za 2009 in ga lahko izkoristiš do junija 2010, ker si bila prej na porodniški.

Lepo uživajte na dopustu!

Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.8.2009 10:11:22   
Tosca
Afnica, edini problem bi morda bil v tem, da moraš vsaj dva tedna dopusta izkoristiti v 2009, drugače ti propadeta. ostanek dopusta pa lahko koristiš do konca junija 2010.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.8.2009 10:47:23   
sončnica24
Afnica moj gre spat med pol deveto in deveto zvečer pa se je ponavadi zbudil tam malo pred sedmo sedaj pa ima zgleda domače uvajanje za vstajanje za v vrtec. Skrbi me samo kako bo revež v vrtcu do 11ih zdržal ker imajo potem kosilo in gredo spatuser posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.8.2009 11:14:00   
jolly123
Jaz tudi za našega ne vem kako bo zdržal do 11. Danes je vstal ob pol 5, tko da se je že od devetih naprej drl kot zmešan. Mi je uspelo do pol 11-tih ga nekak obdržat več pa ne. Pa tud če že bo zdržal do 11-tih težka da bo kaj kosila pojedel, bo šel raje spat, ko se bo pa zbudil bo pa ves prestradan, kosila pa ne bo user posted image
Ma saj verjetno kompliciram, sam kaj čem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.8.2009 11:24:09   
afnica mala
Hoj Tosca

sem ji to tud jaz rekla. V letu 2009 imam 8 delovnih dni- torej 2 dni mi propadeta, 8 pa jih lahko izkoristim. Ostalo pa prenesem na 2010. Bo še mož svojo kadrovsko vprašal.

Čau

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.8.2009 12:26:04   
Dream
Dan!

Sem mislilam, da bo danes bolj prijetno vreme, ko je ponoči deževalo, pa je spet takšna sopara, da ni za živet. Sem pometla okrog in okrog hiše, pobrala pridelke na vrtu in sem bila čist hin user posted image

Mi smo danes pdopoldne pridelali 5. zob, kar dva v zadnjih treh dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic se zadnje tri dni malo uvaja v varstvu babi-dedo (in kuža Brik) in dopoldne lahko kaj večjega postorim (no, z izjemo srede).

Afnica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje porodniške - uživaj z Neli, ker me, ki gremo kmalu v službo, koristimo zadnje lepe trenutke jutranjega crkljanja in dopoldanskih vragolij + tečnarjenja user posted image  Matic zelo malo poje zadnje čase, vendar ga ne silim in se ne obrememnjujem ne s kalorijami, ne s količino. Poje mešanico 4 jedilnih žlic mlečne kaše, potem se greva stuširat ali skopat, nato pa spije med 120-150 ml mleka (včasih tudi samo 60). Za informacijo je običajno popil še 180 ml mleka na mlečno kašo. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi poskusila mleko za lahko noč (na podoben način kot so mlečne kaše za lahko noč).

Tako, da ne bom preveč dolgo visela tu, se poslavljam od vas do večera. Moram še kosilo pripravit, malo pospravit, potem bom pa itak morala nazaj po Matica. 

Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.8.2009 21:14:55   
mbd0411
Čer!

Vidim debate za čeveljčke,copate....
Moj tavečji je zrasel ob Cicibanu,dobesedno.Sem se strogo držala,da so kao najboljši...Zdaj pa slišim vse mogoče...Tudi Deichmann je ok..in še nekateri..
Bom res naročila te copateke po netu.Ampak za vrtec,če ga dobimo pa še ne vem kja bom kupila.Zbiram zdaj podatke.user posted image

Jutri pa se gremo kopati v Aqualuno v Podčetrtek.Smo imeli namen že danes pa je vreme zaj...user posted image Bomo pa jutri uživali,ker je napoved krasna,če ne lažejo seveda.user posted image
Naj še povem,da Nik šiba kot zmešan po štirih.Pa sklece delauser posted image Ves dan v gibanju.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:48:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2823
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:52:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:55:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?