Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:13:30
|
|
|
|
3jeMi
|
... vidim, da je tale včerajšnja debata še full aktualna... moja sestrica je pa to zadevo reševala takole: štalca: da, mož: dec na mestu (že skoz ) 1. deklica pri 21. letih - status: študent, 2. deklica pri 23. letih - status: študent 3. deklica pri 28. letih - status: diplomirana in zaposlena 4. deklica pri 36. letih - status: zaposlena, a na bolniški zaradi alergije na moko-prah, ki je počasi prešla na astmo... posledica službe... naredila magisterij, vpisala še en študij... po koncu porodniške dala odpoved in se zaposlila pri možu... 5. otrok... ko je rodila 4. deklico je svoji 15. letni hčerki rekla: No, Inka, čez kakih 6 let boš pa že ti imela otročka, pa ga bom imela še jaz in ju bova imeli skupaj. Tamala pa: Joj, mami, ti si nora. Jaz ne bom tako kot ti. ... me prav zanima kako bo tole zgledalo... tims... tista o bratu... ... nekje na tem širnem svetu tudi živi en moški, ki mi je brat... pa tudi že enih 7 let ne govoriva oz. se niti ne vidiva (se je odpovedal očetu, ko ga je le-ta najbolj potreboval)... žal pa vem, kdaj ga bom videla in se bo z mano hotel pogovorjat... pišuka... grem malo migat še drugače, ne samo s prsti...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 10:37:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 10:37:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:41:29
|
|
|
|
Majuska
|
Lumpa, Inigo, hvala za ponujeno posteljico ... katera je bližje v LJ? Žal je Flower re malce daleč ...
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 10:44:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 10:45:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:56:09
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa MAJUSKA - ravno danes je v BC akcija: http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=189543 pri nas jo sicer imamo, ampak je skoz v uporabi. Matic spi v njej pri tašči vsak dan, ko je v varstvu. pa kamor gremo jo vedno seboj vlačimo. res 1a nakup! tako imamo mi in je prav fejst, še ob strani se odpre in mali leze ven pa not, včasih mulca sploh iz postelje ne dobimo... tudi mi jo imamo pri babici v uporabi... in glede na navdušenostjo nad njo, jo bomo tudi mi začeli s sabo vlečt
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:56:31
|
|
|
|
glugluglu
|
moram se javit, pa, če me obesijo zdaj, neboglasnica, si me nasmejala: IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, jaz bom šla najbrž spat, me čaka... četrto dete? hm lahko bi to rekla tudi v prenesenem pomenu , ampak ne, no ampak moj dragi je zelo priden ta teden, ima v varstvu 3 otroke majuska, posteljico imamo tudi mi sposojeno od brata in jo stalno uporabljamo, no vidim, da ti bo uspelo dobiti mercator: jaz sem bila prejšnji torek na Šmartinski in je bilo ok, nič gužve, sadje in zelenjava fajn, mogoče grem danes tudi takoj po službi, v miru, da potem v Logatcu ne bo treba skupaj z otroki. nalepke vam dam, jaz imam posode dovolj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 10:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:59:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glu: 2600 . Pridemo kdaj drugič, ta teden je gneča. Malce je panike, ker grem že danes teden delat, pa mi je začelo časa zmanjkovati. Pa še Zimski in Ilatic dolgujem obisk, jao meni, le kdaj??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 10:59:47
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška umivanje zob..najraje si jih umiva z mojo električno , o ti bog, kako pa to zgleda?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:00:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:00:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:01:17
|
|
|
|
Inigo
|
starost kdaj met bebeka - jst sm si prav želela tko nardit, da bi zanosla vzadnjem letniku, da potegnem status študenta, pol diplomiram in se zaposlim kot mamica. prav zaradi tega kar je pravla hruška. da bi lažje dobila zaposlitev in pol delala kariero. otroka imaš, in potem ko si najbolj u tem, da uspeš na delovnem področju, res lahko uspeš in ne študiraš, da ura dela tik tak in da se staraš. u hipu si star nad 40 in je možnost zanositve slabša. tako je moje razmišljanje. majuška - ju velkom. vedno rada pomagam, če se le da glede alergije, bi pa lahko bil tečko zarad KM. alergije se kažejo tudi v nerazpoloženosti, slabo spanje, razdražljivost... pa seveda vse kar je naštela flower. zobki - mi jih čistimo zvečer med kopanjem. zjutraj pa med vikendom, ko si jaz umivam zobe, mu dam ščetko in me gleda in si jo po ustih goni. sj ne da je efektivno tole, ampak da vidi in počasi bo skapiral kako in kaj. 3jeMi - eeeeeeeee, svetovna je tvoja sestrica!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:01:36
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška danes sva imeli cepljenje in posvetovalnic...imamo 10500g in 78cm...mala je pokazala vse in še več
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:02:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:04:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:05:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:07:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Lumpa, Inigo, hvala za ponujeno posteljico ... katera je bližje v LJ? Žal je Flower re malce daleč ... user posted image kdaj greste? da vprašam mojega če bo kaj v lj. gremo 30.08. ... ma saj bi tudi jaz prišla ponjo, nisem mislila, da me morate zdaj strežt od spredaj in zadaj
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:07:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa MAJUSKA - ravno danes je v BC akcija: http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=189543 pri nas jo sicer imamo, ampak je skoz v uporabi. Matic spi v njej pri tašči vsak dan, ko je v varstvu. pa kamor gremo jo vedno seboj vlačimo. res 1a nakup! Auroraa hvala za info, ampak mi bi jo dejansko rabili samo za 1 teden
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:10:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa starševstvo...mogoče jaz drugače razmišljam ker sem vstopila v resno zvezo že zelo kmalu in bo letos 9 let kar sva skupaj...ne vem...in sva imela stanovanjski problem rešen zlo hitro..prvo stanovanje v hiši njegovih staršev potem pa tukaj... izven konteksta: midva mava pa jutri 8 let ljubezni opala, to je pa lepa številka
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 18.8.2009 11:11:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška umivanje zob..najraje si jih umiva z mojo električno , o ti bog, kako pa to zgleda? Si živo predstavljam, kako Kali drži ščetko in jo ne izpusti, pa kot v risanki, jo meče gor in dol, ne, ampak ščetkepa ne dam iz rok. a ne Kali??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:17:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 11:24:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?