|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
17.8.2009 21:41:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...našem....user posted image

našem al vašem...user posted image user posted image

kaj nimamo v MB samo enega Planetauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.8.2009 21:42:55   
gold fish
....v CE al pa v LJ ziher ne bomuser posted image ....

v našem pa.....  z obema pikecoma, pa če mi rata pravi cajt tam bit...bo ta veliki ali v kinu ali na bowlingu..... če si ne premisliuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.8.2009 21:43:43   
gold fish
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.8.2009 21:44:09   
gold fish
zdaj bo pa dovolj....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.8.2009 21:54:34   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

račkapk - veš, da se ful spomnim tvojih klicev pred enim letom...kot da bi se včeraj pogovarjaleuser posted image

Pa kaj vse hodite v eno ustavovo v službo ??

nima to veze s službo, vsaj pri nama ne ...midve sva imele takrat debato o CR user posted image

Jaz pa sem mislila, da te je za novce terjala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.8.2009 21:57:08   
Čarli08
ma koliko kave pa vi popijete?

user posted image user posted image user posted image

Drgač pa jaz kar veliko, no zdaj malo manj

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 17.8.2009 22:04:11 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.8.2009 22:01:24   
Čarli08
Evo, spet sem sama ... kaj me nobena več ne mara? user posted image

Drugače pa Fish, eno "logistično" vprašanje: hrano za r.d. si naročila ali kuhala? (ali ste imeli samo torto, ko praviš, da je tako hitro zmanjakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.8.2009 22:40:32   
gold fish
čarli...mi smo imeli včeraj piknik......  meso, zelenjava, nekaj zanimivih solatk - med drugim s kamutom, ajdovo kašo,....

....   Kasneje pa smo še na torto navalili.....user posted image    

No, začeli smo z juho...sem jo skuhala za pikeca, pa so jo še drugi dobiliuser posted image ...tačas se je počasi peklo, pa pilo, pa čvekalo..... pikec je tačas spal..(na srečo je zaspal 5min pred 12 in spal svoj opoldanski spanec..),  ..... No ob kakih 17 smo pa torto prinesli.....

...dalje ne bom razlagala, skratka bilo je fajnuser posted image ...

..zaključili smo pa z laterno želja.....   balonom, ki smo ga tam ob enih 21 spustili v zrak....     Ugasnil je pa nekje v Avstrijiuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.8.2009 22:44:43   
gold fish

.....povzeto od avgustovk 08......

ZNAČILNOSTI OTROKA, KI VSTOPA V VRTEC:

Otroka ne morete vnaprej pripraviti na nekaj, kar se bo zgodilo, ker zanj obstaja samo sedanjost.
Otrok je čustveno navezan na svoje starše. Želi jih imeti v svoji bližini, posebej še v novem okolju.
Otrok se počuti najbolj varno takrat, ko je v znanem okolju, ko je v bližini svojih staršev in ko življenje teče po ustaljenem redu.
Otrok doživlja svet okoli sebe tudi skozi doživljanje najbližjih (če je strah starše, je strah tudi otroka).   REAKCIJE OTROK OB VSTOPU V VRTEC Otroci ob vstopu v vrtec različno reagirajo:

Nekateri se hitro prilagodijo novi situaciji.
Nekateri imajo normalne prilagoditvene težave: ob ločitvi jokajo, se držijo staršev, so občutljivi, nemirni in utrujeni, teže zaspijo in slabše jedo, lahko tudi odklanjajo starše. Takšne težave se lahko pojavljajo tudi cel mesec.
Nekaj otrok je tudi takšnih, ki se zelo težko prilagodijo novi situaciji.
Včasih se težave pojavijo kasneje in ne takoj ob vstopu v vrtec, ampak hitro minejo. KAKO LAHKO POMAGATE OTROKU (IN SEBI) Svetujemo vam, da se udeležite prvega srečanja z vzgojiteljico in pomočnico vzgojiteljice vašega otroka pred začetkom šolskega leta oziroma se individualno pogovorite o vseh dilemah in nejasnostih in kako boste vašega otroka uvajali v vrtec.   Tako boste vzgojiteljici in pomočnici vzgojiteljice pomagali, da bosta vašemu otroku naredili bivanje v vrtcu prijetno. Pomembno je, da se boste tudi vi dobro počutili, ko nam boste zaupali svojega otroka.   Vprašajte vse, kar vas zanima, kajti vaše zaupanje se prenaša tudi na otroka.   PRIPOROČAMO

Za uvajanje si vzemite vsaj nekaj dni dopusta. Tako boste bolj mirni in se boste otroku laže posvetili. Ločitev od staršev, pa čeprav kratka in bivanje vnovem okolju, je za otroka velika sprememba. Zato bo nekaj časa občutljivejšiDoma bo potreboval več pozornosti, potrpežljivosti in nežnosti. Ne skrbite ne boste ga razvadili.
Otroku vzbujajte interes za vrtec. Pogovarjajte se o življenju v vrtcu, skupaj ga obiščite, oglejte si igrišče...
Ne uvajajte novih sprememb v otrokovo življenje, ne jemljite jim dude, plenic...Za to bo dovolj časa tudi kasneje, ko se bo otrok že navadil na vrtec. Vam in otroku bo lažje.
Slovo od otroka naj bo kratko. Poslovite se in otroka predajte vzgojiteljici ali pomočnici vzgojiteljice.
Otroka v nobenem primeru prvi dan ne pustite cel dan v vrtcu. Počutil se bo zapuščenega in odhod v vrtec bo lahko zaradi tega še nekaj časa težavnejši.
Ko pridete po otroka v vrtec, mu dajte možnost, da reagira in sprosti napetost (npr. jok). Ne bodite žalostni, če vas bo otrok v razočaranju zavrnil. Počakajte trenutek in prišel bo k vam.
Če je le mogoče, ne prekinjajte uvajanja, razen , če otrok zboli. Stalen ritem prihodov in odhodov iz vrtca daje otroku občutek varnosti in zaupanja. Držite svoje obljube.
Sodelujte z vzgojiteljico ali pomočnico vzgojiteljice, kajti le tak odnos med starši in vzgojiteljicami pripelje do željenega cilja: dobrega počutja vašega otroka.
VERJEMITE, ZAČETNE TEŽAVE, OB UVAJANJU OTROKA  V VRTEC, BODO KMALU MINILE.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.8.2009 22:48:04   
gold fish
eh, zgleda, da mene tud nobena več ne mara....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.8.2009 22:53:09   
Čarli08
Jaz kar nekaj punc pogrešam. Le kje so?

Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.8.2009 22:54:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jaz kar nekaj punc pogrešam. Le kje so?

ne marajo nas več.....user posted image

....saj ne...povej katero pogrešaš, pa ti povem zakaj je ni user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.8.2009 22:56:47   
Čarli08
Virtualna, Gloria

Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.8.2009 22:57:34   
Čarli08
Leda

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.8.2009 23:19:57   
gold fish
gloria uživa ....se mi je danes javila...

virtualna je zadnjič čvekala na drugih temah...... tukaj se ni javila ...zakajuser posted image ...ne vem...

leda.... je napisala, da nima več prave motivacije tu gor  ...v smislu čvekalnih debat.... nekaj v tem stilu...

...no, v grobem sem obdelala tvoje pogrešaneuser posted image ...... komentarjev od drugh babnc še vedno ni.....

....kar pomeni, da naju res ne marajouser posted image

....po moje se zdaj ful sekirama zaradi tegauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.8.2009 23:20:37   
gold fish
čarli nočka....

aja, kdaj greste na Pag?

Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.8.2009 23:32:22   
Čarli08
Nočka. V četrtek za en teden. In to je res konec za letos user posted image

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 17.8.2009 23:33:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.8.2009 6:55:18   
Alenka_
hej dobro jutro!

evo sm že pridna... sm ustala skupaj z mojim dragim in se kvalitetno učila že 2,5 ure user posted image Sara še kar pridno spi... tudi ona pomaga mamici, da se lahko uči user posted image morm res pohvalit obadva z možem - vsak drug dan... pride dragi iz službe, poje kosilo in vzame Saro in gresta ven... tako da ima mami celo popoldne mir in se lahko uči... možek me podpira in čeprav je zelooo utrujen gre brez problema s Saro za celo popoldne iz stanovanja... Sara je pa takooo pridna in nič ne tečka in uživa kvaliteten čas z atijem user posted image

Jaka: prav prisrčen slavljenček si bil!!! luštne slikice in še bolj luštkan slavljenec user posted image

tako... grem zdej še mal pospravit... pol bo pa počasi že naša princeska ustala...

lep dan!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.8.2009 6:57:22   
Alenka_
aja... še nekaj me zanima:

naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle?

hvala za odgovore user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.8.2009 7:22:15   
ključek
dobro jutro!!user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.8.2009 7:23:34   
RAČKAPK
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.8.2009 7:23:58   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dobro jutro!!user posted image

kako je blo včeraj v službi?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.8.2009 7:24:50   
RAČKAPK
FIŠI - lepe lepe fotke
Jaka pa je že pravi fantina user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.8.2009 7:26:33   
RAČKAPK
jst sm z mojim možekom že spila kavico
zdej sva pa vsak na svojmu koncu Ljubljane

prvi službeni dan je minil zanimivo
danes pa grem v nov dan

Marija pa je bila v varstvu zelooooo pridna

se tipkamo

pozdravček

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.8.2009 7:30:11   
ključek
user posted image ................super fotke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!