endrina
|
Pozdravljene! Pred kratkim sem odkrila (zame) nove vozičke Mutsy 4Rider, ki so me takoj prevzeli, predvsem glede modernega designa. Moram rečt, da se zadnjih nekaj let (torej vse od rojstva mojega prvega otroka) nisem ukvarjala z vozički, zdaj ko pričakujem druga pa me nekako ima želja kupit novi voziček, čeprav še imam zelo dobro ohranjenega Peg Perego Pramette. Slednjega bi najraje prodala in si kupila tega Mutsyja. Ker bom drugega otroka rodila v zimskem mesecu, se mi postavlja vprašanje ali naj sploh za teh 5-6 mesecev, kolikor se nekako otrok vozi leže, torej predvsem čez zimo in spomlad kupujem globoko košaro. Razmišljala sem namreč o nakupu le športnega dela, pri čemer bi dokupila zimsko vrečo, da je otrok bolj na toplem. Kar me pri tem bega je to, da se športni del 4riderja ne da poravnat v ravno površino, kar sem nekako ugotovila ko sem ga šla gledat v trgovino. Lahko ga sicer popraviš, da je raven, zgleda potem kot da na rahlo visi proti nogicam dol, a ne preveč, le ko daš gor težo se v sredini usloči. To me malce bega, saj bi naj novorojenček ležal na ravni podlagi in takšna usločena res ne bi bila verjetno najboljša varianta, al kaj mislite ve. Kako ste to rešile ve, al ste šle apriori kupit kar globoko košaro. Verjetno se da kako nastavit, da je ležalni športni del nekako v celoti raven, vendar mi tega prodajalka ni vedela pokazat oz. mi je takoj priporočala le košaro. Potem me zanima kako dolgo ste ve uporabljale športni del vozička, ker se mi sedalni del zdi ne preveč globok. No zdi se mi da je pri Peg Peregu globlji sedalni del, mi smo namreč dosedanji voziček v športni izvedbi uporabljali do starosti 2,5 let, potem pa najin otrok ni želel več biti v vozičku in je hotel samostojno hodit. Potem sem tu videla še varianto Treveler, ki je hkrati jajčka in se položi v ravnino. A je ta po dolžini krajši od globoke košare in kako dolgo (oz. koliko mesecev) lahko v njem voziš otroka. Prav tako me zanima ali ste vse nabavile hkrati (torej podvozje, globoko košaro in športni del) al ste kupovale šp. del šele kasneje, ko si ga nekje po 6 mesecih skoraj moraš nabavit, ker otrok več noče ležati in bi že rad opazoval okolico. Jaz bi namreč potem globoko košaro po 6 mesecih prodala, vendar ne vem ali jo bo zlahka prodati ali ne kot rabljeno. A imate glede tega kaj informacij. Za vsa priporočila že v naprej lepa hvala
|