MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka oj punce, kako ste? Nisem nič za nazaj brala, bom zdaj. Pri nas je noro, so načeloma vsi zdravi,smo bili danes že zunaj, ampak ne vem kaj je z našim Blažem. Skoraj nič mi noče jesti, tam nekje 3x na dan mi uspe,da se priklopi, ostalo pa je eno veliko dretje. Sem si spumpala, pa po flaši probala, ampak no go. Me bo pobralo od skrbi, se bojim, da bi dehidriral. Pa ful joče stalno, prav histerično na trenutke. Moj pravi, da ni nič, jaz zganjam histerijo,da je nekaj narobe...sem se prej prav zjokala od vsega tega... tule je nova slikica od Blaža za seznam, bi prosila,če jo lahko katera pripopa, proooosim ...grem zdaj za nazaj malo prebrat pocka pri nas je blo prejšnji teden čist isto. ful ni hotla jest. ful malo je pojedla in kar obroke preskakovala. pa saj to se včasih zgodi, ampak mogoče kaki dan. zdaj je pa trajalo ene tri al štiri. pa ful nisem vedla kaj naj. tudi po flaški ni hotla. edino kar ji je pasalo je čaj. enkrat ga je spila tudi po 40ml, kar do zdaj nikoli ni delala. sploh ni niti enkrat potegnila iz flaške ponavadi. tak da ji ponavadi nisem niti ponujala čaja. zdaj sem ji pa vseeno dala, da ne bi blo premalo tekočine. in ga je spila fuuul glede na to, da ga ponavadi nič... no in pol sem se seveda sekirala, da ne je v redu, ker spije preveč čaja.... no, pol se je pa po parih dneh samo porihtalo.... aja, pa drla se je v tudi brezveze. kar v joško..... se mi je tudi že mešalo zraven. jaz pa ful pranja pa likanja za na morje. pa sploh nisem vedela, če čemo kam it ko je bla taka čudna. al čemo raje k zdravniku.... nimam v bistvu nobenega pametnega nasveta, ker pri nas ni nič pomagalo. se je pa samo pol porihtalo. kolko časa še pa že to dogaja? če je en dan, pol je po moje kaka finta. če pa je več kot par dni pa se mogoče idita pokazat.... kaj je še vedno na AB?